Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar hayırlı cumalar olsuuunn.

benim bugun cok toplantım var. sabah iki birazdan çıkıp iki yere daha uğrayacağım.... akşamüstü yetişirsem erken yazarım inşallah.
hepiniz aklımdasınız haftasonu görüşemezsek kendinize ve bebişlere iyi bakın şimdiden.

pinkim tablolar şahaneee eline yüreğine sağlık...

Kimsecikler uğramamış bugün pek
Umarım dilkalmanın transferi çok iyi geçmiştir.Dinleniyodur şimdi.
Şimdiden hayırlı olsun nurtopu gibi çocukların olsun inşallah

Blueecumm sen nasılsın?Kendini yormuyorsundur inşallah...

Birde bişey soracağım.Belki yaşayan olmuştur.Ben climara estradiol bantı ve crinone jel kullanıyorum..
Bunlardan herhangi biri mideyle ilgili bir problem yaşatabilir mi acaba?Yoksa benimki sinirsel mi?
Tuhaf bir yanma var.Özellikle sabahları çok fena oluyor birkaç dakika...

Pinkcim buraya ya yazayım gerçekten çok ama çok beğendim tablolarını.
Bence artık profesyonel düşünüp ticari gelir bile sağlayabilirsin....

samurum.......folc asid kullanıyormusun.......o yapıyor......diğerleri yapmıyor canım.....folic asidide yemek arasında kullanacaksın o zaman daha az yapıyor.......:1hug:

samurum.......folc asid kullanıyormusun.......o yapıyor......diğerleri yapmıyor canım.....folic asidide yemek arasında kullanacaksın o zaman daha az yapıyor.......:1hug:

Yok güzelim kullanmıyorum.Balık yağı hapı içiyorum birtek ekstradan onu da daha ilk başlarda içmeye başladığım için onun etkili olduğunu sanmıyorum.
Sinirsel herhalde benim ki...
Sende folic asit yapıyor öyle mi

heyooo yetiştim ama var ya canım çıktı bugün. sıcakta oraya git buraya git millete laf anlat ufff yani...
neyse geldim ama çok şükür...

samurum niye yanıyor ki miden allah allah... ilaçlar yapmıyorsa bebişler yapıyor olmasın. kaydirigubbakcemile3
bunyeye göre çok değişiyor. mesela benim çok yakın arkadaşım dün sinemaya gittiğimiz hamile olduğunu daha reglesine 4 gün varken öğrendi. çünkü yaramas kızımız daha rahme tutunduğu gibi mide bulantısı, baş dönmesi ve istifra yapmaya başladı. hastalandı herhalde diye acile götürdük. hamile olduğunu öğrenip çıktık çok komikti.... inşallah seninki de öyledir canım benim.

bluesuuuu sen ne yaptın bakalım bugün karantine bölgesinde? iyi misin keyfin yerinde mi?

Gene ağzından bal damlıyor momim benim
Bulantı değil kesinlikle benimki yanıyor yav baya yanıyor işte
Hele sabah gözümü açıyorum bi 5 dak.sonra Allah tutabilene aşkolsun.
Sinirsel kesin...
Demiştim ya benim bünye strese böyle tepki veriyor diye.O hesaptır benimki...

Bu arada akşam sinema nasıldışakkıdı

samurum........ne o günler azaldıkça sende stresmi başladı yoksa.........kendini strese sokma canım ya........ALLAH bizim için neyi kararladıysa o olacak.......:1hug:

momicim........iyi vallahi........bugün tam karantina altında değildim.........bu seferki denemede annemde,eşimde sakin.......fazla karantinaya sokmadılar.......:1hug:

samurum........ne o günler azaldıkça sende stresmi başladı yoksa.........kendini strese sokma canım ya........ALLAH bizim için neyi kararladıysa o olacak.......:1hug:

Vallahi görüntüde bende herşey normal aslında stresli gibi değilim...Hatta fazla rahatım..
Ama benim bünye bazen sürpriz yapar bana böyle..
Görüntüde bişey yok ama biyerden çıkar.Belki de öyle bir durumdur...fisfisfis

ah samurum ya........bünyelerde hayırmı kaldı........ kendimi bu denemede çok yorgun hissttim........yani bütün duygular karmakarışık.........eşimle biz bi karar aldık bu deneme son olsun dedik........bünyeye bukadar alınan hormonlar ALLAH korusun ilerde bir yerden patlak verirse diye korkuyoruz.......yani kafamızdan bin bir türlü düşünce geçiyor......:1hug:

dilkalman gelmemiş onu merak ettim bende nasıl geçti transferi acaba
siz nasınsınız canlarım iyisiniz anladım momicim sinema nasıldı güzelmiydi arkadaşının hamile haberini kutluyorum allahım bizede nasip etsin böyle haberlerimizi alıp verelim inşş
samurcum bu 4. yılım olucak 3 yıldır resim kursuna gidiyorum evime yakın hem yürüyüş anlamında hemde çok seviyorum resim yapmayı bu yıl resimlerime alıcı çıkmaya başladı gördüklerinizden 2 tanesini sattım 3-4 tane sipariş bile yaptım

evet canım haklısın bende önceki 4 denemede hep yüksek doz iğne kullandım vücut etkileniyor tabiiki bende birde kilo yaptı tabii iştahımı açtı desem daha doğru yada midemi etkiledi bilmiyorumama son denemeden 3yıl geçti normale gelmişimdir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…