- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.041
samurum.......folc asid kullanıyormusun.......o yapıyor......diğerleri yapmıyor canım.....folic asidide yemek arasında kullanacaksın o zaman daha az yapıyor.......:1hug:
heyooo yetiştim ama var ya canım çıktı bugün. sıcakta oraya git buraya git millete laf anlat ufff yani...
neyse geldim ama çok şükür...
samurum niye yanıyor ki miden allah allah... ilaçlar yapmıyorsa bebişler yapıyor olmasın. kaydirigubbakcemile3
bunyeye göre çok değişiyor. mesela benim çok yakın arkadaşım dün sinemaya gittiğimiz hamile olduğunu daha reglesine 4 gün varken öğrendi. çünkü yaramas kızımız daha rahme tutunduğu gibi mide bulantısı, baş dönmesi ve istifra yapmaya başladı. hastalandı herhalde diye acile götürdük. hamile olduğunu öğrenip çıktık çok komikti.... inşallah seninki de öyledir canım benim.
bluesuuuu sen ne yaptın bakalım bugün karantine bölgesinde? iyi misin keyfin yerinde mi?
samurum........ne o günler azaldıkça sende stresmi başladı yoksa.........kendini strese sokma canım ya........ALLAH bizim için neyi kararladıysa o olacak.......:1hug:
ah samurum ya........bünyelerde hayırmı kaldı........ kendimi bu denemede çok yorgun hissttim........yani bütün duygular karmakarışık.........eşimle biz bi karar aldık bu deneme son olsun dedik........bünyeye bukadar alınan hormonlar ALLAH korusun ilerde bir yerden patlak verirse diye korkuyoruz.......yani kafamızdan bin bir türlü düşünce geçiyor......:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?