- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.421
hadi bakalım gözün aydın,inşallah bu sefer olacak.. ayrıca histereskopiden sonra normal yolla hamile kalanlar bile olabiliyor,hem rahim içi yıkanıp temizlendiği için tutunma da daha kolay olabilir..
Allah ım inşallah bu sefer yüzünü güldürür.. hepinize dua ediyorum kızlar,Allah benim yüzümü güldürdüğü gibi herkesin yüzünü güldürsün...
histereskopi ameliyatım oldu, çok huzurluyum stresten kurtuldum, şahin hoca gerçekten pozitif enerji veriyor.kısmet olursa 20 gün sonra bende başlıyorum tedavime,
geçmiş olsun, bende olucam nasipse. işlemden sonra dinlendinmi? kanman olduu? bide ne kadar ödedin canım şimdididen hayırlı olsun:)))
ah canım hiç sorma.. kokuya karşı falan tiksinti yok ama yemek yiyemiyorum,iştahım yok,yemek yiyebilsem bile özellikle 3 gündür yedikten sonra kusuyorum... aynı dert bende de vardı,2-3 gündür acayip bir karın ağrısı çekiyordum ishal olmuş gibi ama tam tersi kabızlık başladı.. bugün ben de başka bir doktora gittim, dedim bi problem mi var?
çok şükür iyiymiş,ayda bir tedaviyi bekleyemiycem, 2 doktora birden gitmeyi düşünüyorum.. sizinki kıymetli bebek,böyle olunca evham yapmanız normal ama rahat olun dedi doktor...
canım şahin bey tedavide hangi iğneyi kullanmıştı.
canım merhaba nasılsın?nasıl gidiyor?bulantıların geçmiştir inş.ben grip oldum birkaç gündür pek iyi değildim.doktora gittin mi yakında?
en son salı günü gittim canım,2 doktor olunca biraz sık oldu.. ikiside 2 hafta sonraya yani 12 haftam bittiğinde ikili test için randevu verdiler..
bulantılarım azaldı çok şükür ama bikaç gündür başağrısı var hatta migren gibi arttığı zamanlar oluyor geceleri,ben hava değişiminden olduğunu düşünüyorum ama hamilelikte de olabiliyormuş başağrısı... aşerme falan da yok,bundan sonra olur mu acaba? olsun da kocama biraz eziyet çektireyim yoksa adam karnım büyüyene kadar anlamayacak beni.. bide çok şükür çok eziyetli ve uzun süreli bulantılarım olmadığından ona azcık naz yapacak bişiler arıyorum.. en iyisi aşeriyormuş gibi yapayım :))
Acil kana ihtiyacımız var
uludağ üniversitesi bursa
çarşamba sabah kalp amelyatı
merhaba arkadaşlar babam için
acil kana iytiyacımız var
acil B+(pozitif) kana ihtiyacımız var
5 ünite pazartesi günü
2 üniteside çarşamba sabah taze olarak isteniyo
kanvermek isteyenler
ULUDAĞ ÜNİVERSiTESİ görükle
BURSA hasta adı : sabahattin temizelli
kalpamelyatı
şimdiden hepinizden allah razı olsun
çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin inş.
canım bende okumuştum hamilelikte baş ağrısı olurmuş.bencede naz yapmak için en iyi zamanlar bidaha bu kadar ilgi bulamayabiliriz.aşerme bende de yok.nasıldı bebiş salı günü?ben en son 4 nisanda gitmiştim 2,3 cm'di.öpt.Allaha emanet ol.
hayırlı cumalar
4 nisanda benim 29 mmdi.. 10 nisanda gittiğimde 38mm olmuştu maşallah... aramızda 3 gün var zaten,aynı gibiler keratalar :))
canım benim aşılamadan kalan gonal-f ve cetrodite lar vardı , onlara ek aldım sadece..
hangi iki doktora gidiyorsun?
Canım merhaba nasılsın?baş ağrıların geçtimi?benim üç dört gündür ara ara ağrıyor.bugün şidetlendi sanki iyice.Allaha emanet ol.
canım ben bursa dışında oturuyorum.. tanımazsınız yani.. bu arada sen ne yaptın? ne zaman başlıyorsun?
çokşükür geçti sayılır canım.. yani uyku bile yoktu o dereceydi.. ama bu haftalarda geçici baş ağrısı oluyormuş..haftaya kontrolüm var,ikili test için.. inşallah bu aşamayı da atlatırız Allah ın izniyle.. sen ne zaman gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?