Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

teşekkür ederim inşallah olacak bu sefer umutluyum.

histereskopi ameliyatım oldu, çok huzurluyum stresten kurtuldum, şahin hoca gerçekten pozitif enerji veriyor.kısmet olursa 20 gün sonra bende başlıyorum tedavime,

geçmiş olsun, bende olucam nasipse. işlemden sonra dinlendinmi? kanman olduu? bide ne kadar ödedin canım şimdididen hayırlı olsun:)))

merhabalar kızlar nasıl gidiyo bebişler nasıl saglıgınızda iyidir insallah herşey daha güzel olucak allahın izninle bende yarın bursaya gidiyorum akupuntura baslıcam kilo vericem ve 3. denememi ondan sora yaptırıcam kararlıyım birde histereskopiyi nerden yaptırdın ve ne kadar ödedin bilgilendirirsen sevinirim ben de yaptırmak istiyorum

geçmiş olsun, bende olucam nasipse. işlemden sonra dinlendinmi? kanman olduu? bide ne kadar ödedin canım şimdididen hayırlı olsun:)))

canım sigortam oldugu için pek bişey ödemedim, ama dışardan birine 2000 civarıdır tahminim.o gün dinlendim zaten uykusuz kalmıştım.kanamaya gelince az az hala oluyor,daha kesilmedi,3.günn bugün.

kızlar şahin bey hatayda hangi merkezle çalışıyor bilen varsa lütfen cevaplasın

Son düzenleme:

canım şahin bey tedavide hangi iğneyi kullanmıştı.

merhabalar
Şahin beye doktor demek haksızlık olur haksızlık bence o kahraman .
Benim ve bebeğimin kahramanı .
inasana verdiği güven duygusu , merhametli ve insalcıl oluşu bilemiyorumda Bursada başka kime gidilir.
Ama özel sigortam olmadığı için onu bırakmak zorundayım .
Çok zor bir süreç
kesinlikle bebek bekleyenlere tavsiye ediyorum .
Hastane çok yoğun , oldukça beklediğiniz zamanlar oluyor biraz sıkıcı ama sonuca değer

canım merhaba nasılsın?nasıl gidiyor?bulantıların geçmiştir inş.ben grip oldum birkaç gündür pek iyi değildim.doktora gittin mi yakında?

canım merhaba nasılsın?nasıl gidiyor?bulantıların geçmiştir inş.ben grip oldum birkaç gündür pek iyi değildim.doktora gittin mi yakında?

en son salı günü gittim canım,2 doktor olunca biraz sık oldu.. ikiside 2 hafta sonraya yani 12 haftam bittiğinde ikili test için randevu verdiler..
bulantılarım azaldı çok şükür ama bikaç gündür başağrısı var hatta migren gibi arttığı zamanlar oluyor geceleri,ben hava değişiminden olduğunu düşünüyorum ama hamilelikte de olabiliyormuş başağrısı... aşerme falan da yok,bundan sonra olur mu acaba? olsun da kocama biraz eziyet çektireyim yoksa adam karnım büyüyene kadar anlamayacak beni.. bide çok şükür çok eziyetli ve uzun süreli bulantılarım olmadığından ona azcık naz yapacak bişiler arıyorum.. en iyisi aşeriyormuş gibi yapayım :))

Acil kana ihtiyacımız var
uludağ üniversitesi bursa
çarşamba sabah kalp amelyatı
merhaba arkadaşlar babam için
acil kana iytiyacımız var
acil B+(pozitif) kana ihtiyacımız var
5 ünite pazartesi günü
2 üniteside çarşamba sabah taze olarak isteniyo
kanvermek isteyenler
ULUDAĞ ÜNİVERSiTESİ görükle
BURSA hasta adı : sabahattin temizelli
kalpamelyatı
şimdiden hepinizden allah razı olsun

canım bende okumuştum hamilelikte baş ağrısı olurmuş.bencede naz yapmak için en iyi zamanlar bidaha bu kadar ilgi bulamayabiliriz.aşerme bende de yok.nasıldı bebiş salı günü?ben en son 4 nisanda gitmiştim 2,3 cm'di.öpt.Allaha emanet ol.
hayırlı cumalar

çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin inş.

4 nisanda benim 29 mmdi.. 10 nisanda gittiğimde 38mm olmuştu maşallah... aramızda 3 gün var zaten,aynı gibiler keratalar :))

Canım merhaba nasılsın?baş ağrıların geçtimi?benim üç dört gündür ara ara ağrıyor.bugün şidetlendi sanki iyice.Allaha emanet ol.

çokşükür geçti sayılır canım.. yani uyku bile yoktu o dereceydi.. ama bu haftalarda geçici baş ağrısı oluyormuş..haftaya kontrolüm var,ikili test için.. inşallah bu aşamayı da atlatırız Allah ın izniyle.. sen ne zaman gideceksin?

canım ben cuma günü gidecem ama ikli test için değil heralde bir sonrakinde ikili test yapar.Rabbimin izniyle inş.atlatırız.korkularımı atamadım ben hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…