Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

buarada aklıma bişey takıldı sana transfer günü embriyo dondurmayla ilgili bişey sordular mı?bize sormadılar aklımıza da gelmedi hiç.

bende adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için, bir aksilik olmazsa haftaya çarşamba falan olcam inşallah,

hadi bakalım inşallah.. haber vermeyi unutma,tedavi olan yok ondan sanırım ,topik durgunlaştı iyice..

canım ben cuma günü gidecem ama ikli test için değil heralde bir sonrakinde ikili test yapar.Rabbimin izniyle inş.atlatırız.korkularımı atamadım ben hala.

11. haftadan itibaren yapılabiliyormuş,belki yaparlar gittiğinde.. ben de atamadım merak etme,ama hakkımızda hayırlısı,ne yazıldıysa onu yaşayacağız.. inşallah sağ salim alırız kucağımıza,sadece dua et.. ikili test için gittiğimizde belki cinsiyetini öğreniriz,inşallah gösterir kendini,merak ediyorum..

buarada aklıma bişey takıldı sana transfer günü embriyo dondurmayla ilgili bişey sordular mı?bize sormadılar aklımıza da gelmedi hiç.

benim embryolar zaten 4-5 tanecik falan kalmıştı,ayrıca 1.kalite değillerdi.. transferde sormadılar ama ben sordum.. doktor hayır dondurulacak kalitede yok,dondursak bile çözüldüğünde yada transfer edildiğinde işe yaramazlar demişti.. o an moralim bozulmuştu.. çok iyi kalitede embryoları donduruyorlarmış,gerek olmadığından sormamışlardır sanada..

Son düzenleme:
açelya canım ben geçen sefer gittiğimde doktor dediki çok hareketli bence bu erkek dedi ama tamamen kocakarı yorumu bu şimdilik dedi.hayırlısı olsun inş.Allaha emanet ol.

açelya canım ben geçen sefer gittiğimde doktor dediki çok hareketli bence bu erkek dedi ama tamamen kocakarı yorumu bu şimdilik dedi.hayırlısı olsun inş.Allaha emanet ol.

kız erkek farketmez,ikisinin de güzel yanları var.. Allah sağlık versin,ömür versin yeter.. doktordan sonra haber ver bakalım ne diyecek..

canım hayırlı olsun tedavin.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuturur. inş.

amin inşallah, bu sefer olur hayılısıyla, başkalarının bebeğinide sevemiyom artık, bugün birinin bebeğini gördüm nezaketen sevcektim isteyerek değil, bebek ağladı, bunlar birbirine bakıp niye ağladı acaba diye sustular, saqnki yedim salak çocuğu, allah cezanızı versin dedim içimden, artık ne düşündülerse içlerinden allah başlarına versin,

Haklısın canım bencede hiç farketmez sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar inş.kilo aldın mı hiç?

kilo almayı bırak,yemek yiyemediğim zamanda 2,5 kilo verdim..üstüne de hiç alamadım.. şuan hamile kaldığım zamana göre 2 kilo eksiğim var.. ilk 3 ay kilo verilmesi normalmiş.. 3 aydan sonra almaya başlarsın dediler..

kızlar bende pıhtılaşma problemi var, acaba kan sulandırıcılara ne zaman başlıcam, bilen var mı

canım ben pıhtılaşma testi yaptırmadım ama kan sulandırıcıyı hap olarak tüp bebekten 3 ay önceden içmeye başlamıştım.. yani hap olarak şimdiden içmeye başlayabilirsin..ama iğne falansa onunla ilgili bir fikrim yok.. şahin beye ön görüşme için gittiğimde sormuştum içmemin bir sakıncası var mı diye..( ki o ay tedavim kist yüzünden iptal olmuştu).. hayır yok sadece yumurta toplama yapılmadan 3 gün öncesinde ara verip içmeyeceksin yoksa kanaman çok olur demişti..

Son düzenleme:
ne yaptın canım sanırım dün kontrolün vardı..

canım haftasonu yazamadım kusura bakma.ikili test yaptı ama akşam gittiğim için sonuçları yarın alıcam.inş iyi çıkar.onun dışında herşey normal dedi.progestanı ikiye indir ve haftaya bırak dedi.bebiş uyuyordu ve ölçümleri rahatla yaptı.buarada hamile pantolonu aldım.sen neler yaptın görüşmeyeli nasıl gidiyor?öpt.Allaha emanet ol.

sen hangi ilacı kullanmıştın ,? ben daha adet olmadım bekliyorum.ilaçları aldım, inşallah bi mani çıkmaz amin

canım bugün yolculuk yaptım.. zaten ne zamandır hiç dinlenmeden koşturup duruyordum başıma gelecek vardı... yolda kanamam başladı,hemen doktora koştuk,bebekte bişi yok dedi..iğne yaptılar..dinlenmem lazımmış.. şuan gece yarısı oldu ve az az gelmeye devam ediyor..
anlamadım ben şuana kadar olmadı,3 ay bitince olması beni korkutuyor.. içim rahat etmedi yarın tekrar doktora gidicem, dua edin ne olur inşallah bişi olmaz..

sen hangi ilacı kullanmıştın ,? ben daha adet olmadım bekliyorum.ilaçları aldım, inşallah bi mani çıkmaz amin

amin canım inşallah bi aksilik çıkmaz..hem çıksa bile en çok 1 ay daha ertelenir benim öyle olmuştu,her işte bir hayır vardır..bol bol dua edicem.. çok zor inana bana şuan kazandıktan sonra kaybetme korkusu yaşıyorum,Allah kimseye göstermesin..
ben kan sulandırıcı olarak ecoprin 100mg kullanmıştım günde 1 tane...

çok geçmiş olsun canım Allaha şükür bebek iyiymiş.dualarımız seninle haber ver emi doktordan sonra.Allaha emanet ol.Rabbimin izniyle bişey olmıcak inş.kaç saatlik yolculuk yaptın?

çok uzun değil canım 2 saat falan.. ama yolda ağrı hissettim hatta dedim bi anormallik var hemen benzinlikte durduk ve lavaboya gittim.. şimdi sadece leke şeklinde çok hafifledi.. neyin nesidir bu anlamadım.. Allah yardım etsin..

bugün tekrar doktora gittin mi?Allahın izniyle geçicek inş.rapor aldın mı ?dinlen birkaç gün işe gitme.öpt.Allaha emanet olun.

geçmiş olsun çok, keşke sende tahlil yapırsaydın pıtılaşma ile ilgili çünkü böyle bir sorunun varsa hamileliktede ilaç kullanman gerekiyor, geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…