- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.461
korktuğum başıma geldi, dün gittim bu ay olmaz dendi öteki aya kaldı
merhaba ..
uzun zamn oldu yazamıyorum ben de bu arda genetılk kardıyotıp le dıger testlerı yaptırdım. sanırım genetık test olumsuz pazartesını beklıcem bılgısıolan varsa yazssın lutfen 2 olumsuz denemem var son denemeden 4 dondurulmus var eger sonuc oolumsuz ıse kı olumsuz buyuk ıhtımal ne yanı cocuk sahıbı olamıyormuyuz
merhaba ..
uzun zamn oldu yazamıyorum ben de bu arda genetılk kardıyotıp le dıger testlerı yaptırdım. sanırım genetık test olumsuz pazartesını beklıcem bılgısıolan varsa yazssın lutfen 2 olumsuz denemem var son denemeden 4 dondurulmus var eger sonuc oolumsuz ıse kı olumsuz buyuk ıhtımal ne yanı cocuk sahıbı olamıyormuyuz
sonuçların çıktımı
hepinize merhaba kızlar şahin beye aranızda tüpbebek yatıran yada yaptırcak olan varmı bende orada yaptırmayı düşünüyorum ama acaba aşılama mı denesek 1 kere daha daha önce jimerde 1 kere denedik şubat ayında olmadı ve kist oluştu şuanda 2 aydır onla ugraşıyorum bu ay tedaviye başlıycaktık fakat adet göremedim bu hafta gidicez yine şahin beye bakalım nolcak ne diycek oraayada kistli başladım inşallah bitmiştir sırf bu yüzden direk tüp istiyorum... bizde sorun eşimin morfoloji % 5 oda buranın tahlilinde öle cıktı jimerde % 0 1 di.... napayım kızlar yardımcı olun valla kafayı yiycem az kaldıııııııııı......ben yine girerim cvplarınızı bekliyorum şimdiden sağolunnn...
belki bu sefer olur diye deli gibi aşılama deneyenlerdenim.. tam 5 kez.. 2 defadan fazlasına gerek yok bence.. hem maddi hem manevi yıpratıyor.. en azından aşılamada olasılık %20 lerde iken bu tüp bebekte %50..
şimdiki aklım olsa hemen tüp bebek denerdim vakit kaybetmezdim.. hakkında hayırlısı olsun..
belki bu sefer olur diye deli gibi aşılama deneyenlerdenim.. tam 5 kez.. 2 defadan fazlasına gerek yok bence.. hem maddi hem manevi yıpratıyor.. en azından aşılamada olasılık %20 lerde iken bu tüp bebekte %50..
şimdiki aklım olsa hemen tüp bebek denerdim vakit kaybetmezdim.. hakkında hayırlısı olsun..
SAOL CANIM cvp verdigin için bende 2. bile denemek istemiyorum ne bileyim içimde öyle de tutmuycak gibi geliyo... bakalım görüşmede belli olucak herşey o an içimden ne geliyosa onu diycem... sen neden ısrarla deniyosun 2 kere tüp bebek yapardınız o parayla ... sende yapma artık bence hem üzülürsün olmayın ca hemde maddi acıdan yıpratır sıkarsın kendini... en azından deneyelim olmadı bekleriz bişey yapmadan hem vucuduna canına yazık okadar ilac igne yiyoruz valla 1 ay aşılama yaptık da 1 ayda klomen sersem gibi oldum... bide kendimi kaptırıyorum varmış gibi sonuc hüsran işte bide böyle okuyunca vakit kaybetmek istemiyorum hangisinde şans daha yüksekse o olsun diyorum... bu zibidiler bize ne pahalıya patlıyolar dimi arkadaşım... daha oluşları paraaaaa
:)) tavsiyen için teşekkür ederim ama topiğin öncesini okumadığından veya altta hamilelik cetvelini görmediğin için sanırım farketmedin..
Allaaha şükür acıbademdeki ilk tüp denememde hamile kaldım.. Allah herkese nasip etsin.. farketmedim cooookkk güzel allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah... şahin beymiy di seninde doktorun ya bide bişey merak ediyorum... şimdi biz böle tüp bebek le cocuk sahibi olunca yaptırdıgımız yere devam mı etmemiz gerekiyor... sen nasıl yaptın tecrübelisin diye soruyorum umarım sıkmıyorum dur ... ne güzel inşallah benimde ilk denemem olucak senin gibi hemen kaalırım ... bide bana tavsiyelerin varmı nelere dikkat edeyim...tedavi öncesi ve sonrası...
farketmedim cooookkk güzel allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah... şahin beymiy di seninde doktorun ya bide bişey merak ediyorum... şimdi biz böle tüp bebek le cocuk sahibi olunca yaptırdıgımız yere devam mı etmemiz gerekiyor... sen nasıl yaptın tecrübelisin diye soruyorum umarım sıkmıyorum dur ... ne güzel inşallah benimde ilk denemem olucak senin gibi hemen kaalırım ... bide bana tavsiyelerin varmı nelere dikkat edeyim...tedavi öncesi ve sonrası...
kızlar 5 gün geçikti tahlil yaptım negatif yine , adette olamadım acaba kis olursa adet olmazmıyım doktora gitsem mi?
geçen ay kist vardı sanırım.. peki onun için ilaç almışmıydın? birkaç gün daha bekle istersen,havalar,stres vs adet geciktirebilir.. inşallah bu ay başlarsın, buralar pek sessiz kaldı,birlikte bekleriz güzel sonucu :))
geçen ay kist vardı sanırım.. peki onun için ilaç almışmıydın? birkaç gün daha bekle istersen,havalar,stres vs adet geciktirebilir.. inşallah bu ay başlarsın, buralar pek sessiz kaldı,birlikte bekleriz güzel sonucu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?