Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım inşallah hamilesindir kan testi yaptırmadım mı onda kesin çıkardı bide kime muayene oldun inşallah güzel haber alırsın

iyi de canım hamilelik için kan testi yapılmadı mı? ayy keşke hamile olsan ne güzel olur...

malesef adet oldum 7 gün sonra ama sorun çıkmadı tedavim başladı, şimdi 2. gündeyim çok şükür, salı kontrolüm var ilk tur iğneler başladı.bende pıhtılaşma eğilimi vardı şimdi transferden sonra kan sulandırıcı iğne kullanacakmıyım, benzer durumu olan var mı?

kısmet canım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın.

hayırlı olsun canım.. çok sevindim başlayabilmene.. şahin beye gidiyorsun değil mi? ona sormadın mı iğne olayını?
benim bildiğim kadarıyla pıhtılaşma sorunu olanlar transfer sonrasında da iğnelere devam ediyorlar.. zaten en çok o zamanda gerekli...
ben kan sulandırıcı hapı tedaviden önce almaya başlamıştım ve hala kullanıyorum, devam etmemi bir zararının olmadığını söyledi doktor...

şahin beye gidiyorum, coraspirin kullanıyorum devam et dedi, ama iğneden bahsetmedi işine karışılmasını pek sevmiyor. bende transfer aşamasına gelince sorayım diye düşünüyorum

perlanore
tatlım başka bir sayfada E2 DEGERİNİN düşmediğini yazmışsım. BK TATLIM ben Ege Universitesine gidiyorum. Adetin 3. günü E2 bende 113 çıktı. Ege uni. başında Türkiye'nin ilk yup bebek merkezi kurucusu Erol Tavmergen var. Tum sonuçları o degerlendirip kararları o alıyor. Bana E2 yuksek çıkınca cetrotide iğne verildi. 4 gun kullandım. E2 42'ye duştu. Boylece aynı tup bebek tedavisi iğnelerine başladım.E2 nin mutlak düşük olması lazımmış. Yuksek olunca yumurta kalitesi bozuluyormuş. Bilgin olsun.

cevabın için çok teşekkür ederim e2 değerim lucrin nedeniyle yükselmiş o ay tedavimi iptal etti şahin bey uzun protokol uygulanacaktı .şu an bu sorunum kalmadı tekrar teşekkür ederim.senin son durumun nedir.

tedavim devam ediyor, hayırlısıyla herşey yolunda giderse haftaya muhtemelen transferim olacak.olumlu sonuç alanlar 12 günlük bekleme süresinde ne yaptınız paylaşabilirmisiniz? kaç gün evdeydiniz, çalışıyorsanız rapor kaç gün verdi doktor, yattınız mı, bunları düşünürken stres oluyorum.ben daha önce de tedavi gördüm 5 gün sonra işe gittim, fitilleri dogru dürüst kullanamadım, müşteriler gidince tuvalette kullanıp hiç yatmadan çalışmaya devam ettim yada öğlen arasında sndelyede yatmaya çalıştım.onların önemi nedir bilmiyorum ama hiç tutunma olmadı malesef,

beni 3. gün transferine çağırdılar moralim bozuldu.

canım niye moralin bozuluyor ki? burada hamile kalanların çoğuna 3.gün transferi yapıldı.. riske atmak istemiyorlar,çok çok iyi kalite olmadığı sürece..
zaten olacaksa 2.günde bile olur.. bak benim yumurtalarım dayanmadı 11 yumurtadan geriye 4 tane kaldı onlar da orta kaliteydi... dondurmaya bile gerek yok dediler,çözündükten sonra tutmaz zaten dediler.. kesin olmadı demiştim ama nasipte varsa her durumda oluyor.. üstelik çok hastaydım yemedim içmedim test gününe kadar sadece serumlarla beslendim,su bile içemedim ben...
sen elinden geleni yapıyorsun, bol bol dua et sadece, gerisini Allaha bırak..

saol canım 2. gün transferiymiş yanlış yazmışım, inşallah seninki gibi yapışırlar bana vallahi negatif kaldıracak halim kalmadı.

transferim oldu 26 haziran tahlil günüm,

hayırlı olsun transferin benimde 23 haziran test günüm seninle hep aynı zamanlara denk geliyoz umarım bizde anne oluruz

dua ediyorum kızlar.. Allahım inşallah bu sefer boş çevirmez...
ben bikaç gündür çok ağrı çekiyorum..inşallah olumsuz bişey yoktur,bugün doktora gidicem dua edin...

dua ediyorum kızlar.. Allahım inşallah bu sefer boş çevirmez...
ben bikaç gündür çok ağrı çekiyorum..inşallah olumsuz bişey yoktur,bugün doktora gidicem dua edin...

yoktur endişe etme, inşallah bizimde olur, bekleme sürecinde adet ağrısına benzer ağrın olmuşmuydu hatırlarmısın?

yoktur endişe etme, inşallah bizimde olur, bekleme sürecinde adet ağrısına benzer ağrın olmuşmuydu hatırlarmısın?

hatırlamıyorum canım ama ben zaten o ara canımla uğraştığımdan hiç bebek kısmına yoğunlaşmamıştım.. ama büyük ihtimal hiçbir belirti olmamıştır çünkü ben adet öncesi ağrı yaşamıyordum zaten... belirtileri çok kafana takma, düşündükçe stres yaparsın yoksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…