- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.481
geçen ay kis yoktu ama yumurtam çok büyümüş tedaviye başlayamadık, şansıma şahin bey yoktu, bugün muayene oldum ya hamileymişim yada geçikmiş bunu 1 hafta sonra anlarız dedi, tuvaletten çıkamıyorum sürekli sıkışıyorum karnımda ağrıda yok ama 6 gün geçikti zaten dahada gecikirmi acaba. anlamamın başka yolu yokmu acaba? belirti falan olsada anlasam
geçen ay kis yoktu ama yumurtam çok büyümüş tedaviye başlayamadık, şansıma şahin bey yoktu, bugün muayene oldum ya hamileymişim yada geçikmiş bunu 1 hafta sonra anlarız dedi, tuvaletten çıkamıyorum sürekli sıkışıyorum karnımda ağrıda yok ama 6 gün geçikti zaten dahada gecikirmi acaba. anlamamın başka yolu yokmu acaba? belirti falan olsada anlasam
malesef adet oldum 7 gün sonra ama sorun çıkmadı tedavim başladı, şimdi 2. gündeyim çok şükür, salı kontrolüm var ilk tur iğneler başladı.bende pıhtılaşma eğilimi vardı şimdi transferden sonra kan sulandırıcı iğne kullanacakmıyım, benzer durumu olan var mı?
malesef adet oldum 7 gün sonra ama sorun çıkmadı tedavim başladı, şimdi 2. gündeyim çok şükür, salı kontrolüm var ilk tur iğneler başladı.bende pıhtılaşma eğilimi vardı şimdi transferden sonra kan sulandırıcı iğne kullanacakmıyım, benzer durumu olan var mı?
hayırlı olsun canım.. çok sevindim başlayabilmene.. şahin beye gidiyorsun değil mi? ona sormadın mı iğne olayını?
benim bildiğim kadarıyla pıhtılaşma sorunu olanlar transfer sonrasında da iğnelere devam ediyorlar.. zaten en çok o zamanda gerekli...
ben kan sulandırıcı hapı tedaviden önce almaya başlamıştım ve hala kullanıyorum, devam etmemi bir zararının olmadığını söyledi doktor...
perlanore
tatlım başka bir sayfada E2 DEGERİNİN düşmediğini yazmışsım. BK TATLIM ben Ege Universitesine gidiyorum. Adetin 3. günü E2 bende 113 çıktı. Ege uni. başında Türkiye'nin ilk yup bebek merkezi kurucusu Erol Tavmergen var. Tum sonuçları o degerlendirip kararları o alıyor. Bana E2 yuksek çıkınca cetrotide iğne verildi. 4 gun kullandım. E2 42'ye duştu. Boylece aynı tup bebek tedavisi iğnelerine başladım.E2 nin mutlak düşük olması lazımmış. Yuksek olunca yumurta kalitesi bozuluyormuş. Bilgin olsun.
beni 3. gün transferine çağırdılar moralim bozuldu.
canım niye moralin bozuluyor ki? burada hamile kalanların çoğuna 3.gün transferi yapıldı.. riske atmak istemiyorlar,çok çok iyi kalite olmadığı sürece..
zaten olacaksa 2.günde bile olur.. bak benim yumurtalarım dayanmadı 11 yumurtadan geriye 4 tane kaldı onlar da orta kaliteydi... dondurmaya bile gerek yok dediler,çözündükten sonra tutmaz zaten dediler.. kesin olmadı demiştim ama nasipte varsa her durumda oluyor.. üstelik çok hastaydım yemedim içmedim test gününe kadar sadece serumlarla beslendim,su bile içemedim ben...
sen elinden geleni yapıyorsun, bol bol dua et sadece, gerisini Allaha bırak..
transferim oldu 26 haziran tahlil günüm,
hayırlı olsun transferin benimde 23 haziran test günüm seninle hep aynı zamanlara denk geliyoz umarım bizde anne oluruz
transferim oldu 26 haziran tahlil günüm,[/QUOTE
transferleriniz hayırlı olsun kızlar inşallah çok güzel haberler alırsınız
transferim oldu 26 haziran tahlil günüm,
hayırlı olsun transferin benimde 23 haziran test günüm seninle hep aynı zamanlara denk geliyoz umarım bizde anne oluruz
dua ediyorum kızlar.. Allahım inşallah bu sefer boş çevirmez...
ben bikaç gündür çok ağrı çekiyorum..inşallah olumsuz bişey yoktur,bugün doktora gidicem dua edin...
yoktur endişe etme, inşallah bizimde olur, bekleme sürecinde adet ağrısına benzer ağrın olmuşmuydu hatırlarmısın?
esrafen26 sonucun ne oldu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?