Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

çok şükür pozitif çıktı canım darısı senin başına olsun ( ben başka bir merkezde 3.denememi olmuştum)adet belirtileriyle aynı biraz batma oluyo

canım nasıl sevindim anlatamam... Allah ım inşallah hayırlısıyla devamını da nasip etsin.. 3. denemeyi başka merkezde olmuştum derken bu denemeni kastettin değil mi?
hadi bakalım darısı mikinin başına...

çok şükür pozitif çıktı canım darısı senin başına olsun ( ben başka bir merkezde 3.denememi olmuştum)adet belirtileriyle aynı biraz batma oluyo

ben bugün öğrendim 61 çıktı sanırım hamileyim ama karnımda çok ağrı var şişlik gibi gazmı anlamadım. 12. gün bidaha tekrar etcem
senin kaç çıktı?

Son düzenleme:

ben bugün öğrendim 61 çıktı sanırım hamileyim ama karnımda çok ağrı var şişlik gibi gazmı anlamadım. 12. gün bidaha tekrar etcem
senin kaç çıktı?

canım benim yaa 2. güzel haber de senden geldi.. Allahım inşallah hepimize kucağımıza aldığımız günleri de gösterir.. çok sevindim hayırlı olsun

merhaba kızlar ben istanbulda oturuyorum burda bir kez aşılama yaptırdım kimyasal gebelik oluştu rahim duvarına tutunamadı düştü dediler değerlerim yüksek çıkmıştı evde ilaçlerım vardı şimdi yine başladım aşılama tedavisine eğer buda olumsuz çıkarsa temmuz ayının ortaları gibi bursa acıbademde tüp bebek yaptırmak istiyorum.adetim yaklaşık 17 temmuza falan geliyor ben kaç gün önceden gitmem gerekiyor ben öğretmenim kayınvalidem orda olduğu için orda yaptırcam yatarım diye hemen adetle tedaviye başlanıyor mu onun öncesinde bir tedavi var mı yoksa

Perlanore

Arkadaşımmmmmm inşalah görürsün yazdığımı, mesaj süresini bekleyemedim :) yasin okumuşsun benim için Allah razı olsun..Rabbim senin de gönlündekini versin..öperim..Bu arada 395 tane yasinim kaldı, burdan da yazayım, çünkü topiğimi kapamışlar dua içerikli olduğu için....500 tane yasin okutma niyetinde bulundum. topikleri pek takip edemiyorum. evladımın olması için yasin okutma niyetinde bulundum, vesile tabii her şey Allahtan okumak ya da okutabilen arkadaşlarım olursa bana özelimden yazarsa çok mutlu olurum.

Son düzenleme:

öncelikle inşallah 2.aşılaman tutar ve tüp bebek yaptırmaya gerek kalmadan anne olursun diyeyim... adet öncesi bursada olacaksan öngörüşme için gidebilirsin.. yanında önceden yaptırdığın tahlillerin varsa götürmen faydalı olur.. tedaviye adetle birlikte başlanıyor,engelleyici bir durum yoksa ( kist gibi) tabi.
ama sana tavsiyem önceden gidip görüşmen,özellikle daha önce yaptırmadığın ve tüp bebek öncesinde yapılması gerekn bütün tahlilleri yaptırman.. hem maddi hem manevi yoran bir süreç olduğundan en başından yaptırman iyi olur..

senin kaç çıktı?

ikinizinde gözü aydın sağlıkla devam etsin inşallah çokkk sevindim darısı bizlere

bana bütün ilaçlara ilk görüşmeye kadar aynen devam dendi bugünkü sonucun kaç çıktı

199 küsür çıktı, senin yazını görünce üreme sağlığını aradım yumuta toplamadan sonra 14 gün olduysa çıkarıyormuşuz benim bugün 14. gündü zaten çıkardım. Allah kucağımıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:

kızlar nasıl mutlu oldum ben yaa tekrar yazmak istedim.. Allahım bekleyen diğer arkadaşlara da nasip eder inşallah..

nil82 ( 2. deneme) ............... HAMİLEEE

toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE

laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah

sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........HAMİLEEE

&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............HAMİLEEE

acelya30 ( 1. deneme).............. 27.02.2012............ HAMİLEEE

makikosan1997( 1. deneme).............. 29.02.2012..........HAMİLEE

sonayy28 ( 1. deneme).............. 10.03.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

gokofigo ( 1. deneme).............. 28.03.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

esrafen ( 3. deneme) ..........23.06.2012 ....... HAMİLEEE

miki24 ( 3. deneme) ..........26.06.2012 ....... HAMİLEEE

kızlar nasıl mutlu oldum ben yaa tekrar yazmak istedim.. Allahım bekleyen diğer arkadaşlara da nasip eder inşallah..

Allah diğer deneyenlere de nasip etsin, hepimize sağlıkla büyütmeyi doğum yapmayı nasip etsin.,
sonucu negatif olanlar pıhtılaşma ile ilgili tahlillerinizi yaptırın mutlaka ben bu denmeden önce yaptırdım ve gerçekten sorun çıktı ona göre ilaç kullandırdı.

esrafen26 keseyi gormeye gittin mi, tek mi ikiz mi merak ettim?

benim salı günü kahverengi lekelenmem olmuştu jeller falan geri geldi crinone jel kullanıyom bende korktum çarşamba gittim iki keseyide gördüm inşallah sağlıklı devam ederler 15 gün sonraya kalp atışı için çağırdı ben eskişehirdeyim bu arada sende durumlar nasıl benim hiç halim yok kolumu bile kaldırmak istemiyor canım

çok sevindim Allah hayırlısıyla devamını nasip etsin.. ikiz gebelikler çok zor ve dikkat gerektiriyor.. Allah yardım etsin..
bu arada benim değerim 550 ydi.. öğrenince ikiz sanmıştım :))

çok sevindim Allah hayırlısıyla devamını nasip etsin.. ikiz gebelikler çok zor ve dikkat gerektiriyor.. Allah yardım etsin..
bu arada benim değerim 550 ydi.. öğrenince ikiz sanmıştım :))

bendede biri noRMAL biri küçük kese vardı bende kan değerim düşüktü dedim, şain beyde burda gözle görüyoz daha önemlı dedi, ama kesenin biri küçükmüş 10 gün sonra belli olacakmış,
bide 3 ay progestan kullancaz diye biliyom ben devam ediyorum.

ayy canım hadi bakalım inşallah diğeri de tutunur annesine.. bir kerede 2 evlat sahibi birden olursun..
evet progestan fitili 3 ay boyunca bırakmıyorsun tutunması için çok önemli..
kızlar bana da dua edin ne olur çok ağrım var sanki alt kısım yırtılmış parçalanmış gibi zor yürüyorum.. korkuyorum açıkçası Allah bebeğimi korusun.. doktorlar normal olur öyle ağrı deyip geçiştirdiler.. 5 ayda böyle olduysa sonrası ne olacak bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…