- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.501
çok şükür pozitif çıktı canım darısı senin başına olsun ( ben başka bir merkezde 3.denememi olmuştum)adet belirtileriyle aynı biraz batma oluyo
çok şükür pozitif çıktı canım darısı senin başına olsun ( ben başka bir merkezde 3.denememi olmuştum)adet belirtileriyle aynı biraz batma oluyo
ben bugün öğrendim 61 çıktı sanırım hamileyim ama karnımda çok ağrı var şişlik gibi gazmı anlamadım. 12. gün bidaha tekrar etcem
senin kaç çıktı?[/QU
seninde hayırlı olsun benimde belim çok ağrıyo bana 2 tane transfer etmişlerdi 3.deneme olduğu için 468 çıktı pazartesi tekrar baktırcam inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
ben bugün öğrendim 61 çıktı sanırım hamileyim ama karnımda çok ağrı var şişlik gibi gazmı anlamadım. 12. gün bidaha tekrar etcem
senin kaç çıktı?
merhaba kızlar ben istanbulda oturuyorum burda bir kez aşılama yaptırdım kimyasal gebelik oluştu rahim duvarına tutunamadı düştü dediler değerlerim yüksek çıkmıştı evde ilaçlerım vardı şimdi yine başladım aşılama tedavisine eğer buda olumsuz çıkarsa temmuz ayının ortaları gibi bursa acıbademde tüp bebek yaptırmak istiyorum.adetim yaklaşık 17 temmuza falan geliyor ben kaç gün önceden gitmem gerekiyor ben öğretmenim kayınvalidem orda olduğu için orda yaptırcam yatarım diye hemen adetle tedaviye başlanıyor mu onun öncesinde bir tedavi var mı yoksa
senin kaç çıktı?
kızlar bugün 12. gün benim kalçadaki bantları çıkarıyoz demi.sonuç belli olunca?
kızlar bugün 12. gün benim kalçadaki bantları çıkarıyoz demi.sonuç belli olunca?
bana bütün ilaçlara ilk görüşmeye kadar aynen devam dendi bugünkü sonucun kaç çıktı
199 küsür çıktı, senin yazını görünce üreme sağlığını aradım yumuta toplamadan sonra 14 gün olduysa çıkarıyormuşuz benim bugün 14. gündü zaten çıkardım. Allah kucağımıza almayı nasip etsin.
kızlar nasıl mutlu oldum ben yaa tekrar yazmak istedim.. Allahım bekleyen diğer arkadaşlara da nasip eder inşallah..
esrafen26 keseyi gormeye gittin mi, tek mi ikiz mi merak ettim?
benim salı günü kahverengi lekelenmem olmuştu jeller falan geri geldi crinone jel kullanıyom bende korktum çarşamba gittim iki keseyide gördüm inşallah sağlıklı devam ederler 15 gün sonraya kalp atışı için çağırdı ben eskişehirdeyim bu arada sende durumlar nasıl benim hiç halim yok kolumu bile kaldırmak istemiyor canım
çok sevindim Allah hayırlısıyla devamını nasip etsin.. ikiz gebelikler çok zor ve dikkat gerektiriyor.. Allah yardım etsin..
bu arada benim değerim 550 ydi.. öğrenince ikiz sanmıştım :))
bendede biri noRMAL biri küçük kese vardı bende kan değerim düşüktü dedim, şain beyde burda gözle görüyoz daha önemlı dedi, ama kesenin biri küçükmüş 10 gün sonra belli olacakmış,
bide 3 ay progestan kullancaz diye biliyom ben devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?