Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım şahin beyi ara telefonla sor, mutlaka ilgilenir önemli bişey olduğunu düşünürse ona görünürsün

nil82 ( 2. deneme) ............... HAMİLEEE

toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE

laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah

sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........HAMİLEEE

&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............HAMİLEEE

acelya30 ( 1. deneme).............. 27.02.2012............ HAMİLEEE

makikosan1997( 1. deneme).............. 29.02.2012..........HAMİLEE

sonayy28 ( 1. deneme).............. 10.03.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

gokofigo ( 1. deneme).............. 28.03.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

esrafen ( 3. deneme) ..........23.06.2012 ....... HAMİLEEE

miki24 ( 3. deneme) ..........26.06.2012 ....... HAMİLEEE

laves78(3. deneme )..........26.07.2012 .....

HAYIRLISI KIZLAR BAKALIM NE OLACAK SONUC

sagol cnm sanki yine olmadi hicbisi hissetmiyorum hayrlisi bakalim

canım transferin hayırlı olsun senin kaçıncı gününki birşey hissetmiyorum diyorsun moralini yüksek tutmalısın daha çok yeni zaten belirtilerin çoğu ilaçlardan oluyor.iyi düşün iyi olsun inşallah güzel haberler verirsin bize kendine iyi bak

biliyorum belirti kisiden kisiye degisiyor kiminde oluyor kiminde olmuyor kimi dikkat eder yatar kimi sehir degistirir ayni gun bide istune kaza yapar tutar nasip tabi ama iki kere olumsuz oldu cok hayal krikligi yasadim simdi kendimi okadar adpte etmiyorum hayirlisi verende alanda allah hakimizda hayirlisi olsun benim bugun transferimin 5 gunum dondurulmus emriyo transferim bekleyen herkeze sabir diliyorum..

kızlar ben ohss diye bişey varmış, karnım dümbelekgibi şiş ondan oldum hamile olduğumdN beri 6 aylık kıyafeti giyiyom ama şikayet etmiyorum dünde kanamam oldu, çok korktum ama kalp atışı devam ediyormuş, şahin bey çok iyi herşey dedi.bu hafta evdeyim Allahın izniyle büyütseydim bebişi,

cnm bende haziranda rahim filmi oldum sorun yok dedi ama centik atma mesrlesini duymustum bize bisi solenmedi bende tutmaz ise ki 4 olacak sorucam

cnm bende haziranda rahim filmi oldum sorun yok dedi ama centik atma mesrlesini duymustum bize bisi solenmedi bende tutmaz ise ki 4 olacak sorucam

benim ameliyatımdan sonra tedaviye engel çıktı 2 ay sonra yaptırdım,anlıcan 2 ayda çentik mentik kalmamıştır.benimde 3. denememdi ans birazda ama kanda pıhtılaşma çıktı bende bu denemede ona göre ilaçlar verdi.sen bi rica et denemeden önce pıhtılama teslerime bakabilirmiyiz diye zaten 15 günde falan geliyo sonucu

cnm benim pihtilasmada genetikte yapildi sorun yok ama hergun 1adet yuzluk kor aspirin aliyorum estorfem ve progesta gunde 3 kere az kaldi yariladim bakalim nolcak

canım sen yaptırdın sonuç mu bekliyon, eger oyleyse cok su ıc bana bunu demiti baka doktor, elimde bardak sürekl, su içtim hayırlı olsun.

benim 3. gun dondurulmustu ama cozuldu bir gun daha bekledi 4 oldu ben surekli yatmiyorum rutin ev islerini yapmaya basladim bugun dinlenerek cok yatmayin deniyor zaten bugu sagkasik bazen sol kasikta batmalar oldu hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…