Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

cnm hakliymissin pozitif gorunuyor simdilik bakalim ucgun sonra kac cikacak..

slm kızlar uzun zamandır takip ediyorum aslında arada yazıyodum ama unutmuşsunuzdur normal olarak mayıs ayında histereskopi oldum şahin beyde bu ay tedavime başlıcaktım ama 2 tane kistim var şahin bey dogum kntrol hapı verdi 3 gündür içiyorum 18 gün sonra başlıcam inşalalh tedavime 3. denemem olucak bu inşallah son olur tabi.
kızlar bişey sorcam ben ilk denemedede öncesinde dogum kntrol hapıyla başlamıştım ve hem az yumurta çıkmıştı hemde kalitesi 2. kaliteydi 2. denememdede kist vardı ama dogum kntrol hapı kullanmadık küçüktü kistim 11 yumurta ve 8 tane 1 . kalite çıkmıştı bu.şimdi her deneme aynı değil diyorum bu ay başlıyım belkide bu ay ii gelir d.kntrol hapı bi taraftanda korkuyorum düşük kaliteli olurda tutmazsa diye ? sizler dogum kntrol hapıyla tedaviye başladıgınızda yumurtalarınız ii veya kötü nasıl etkileniyor?

canım ben arı sütü royal jell diye bişey kullanmıtım tedaviye kadar sadece 1 tane 1. kalite çıktı, faydası oldumu bilmem ama denemeye değer ilaçlara balayana kadar kullan istersen, iyi beslen bide , balık yemeye calış canım inşallah 1. kaliten olur

merhaba bende ayni asamalardan gectim okuduysan merak ettim cnm kistin buladar buyukmu cunku yumurtaliktaki kistler tup bebekte okadar onemli degil ayrica benimki cikolata kistiydi 3. denememde 10. ginumdeyim hayirlisi bakalim cokkorktum tedavide buyucek kistim hormonlardan oturu cok sukur dondurduk simdi dondurulmuslarin tranferini bekliyorum sana tavsiyem kistinde varsa hic dusunmed dondur 8 azbir rakam degil tekrar gecmis olsun cnm..

sagol cnm bal,polen,arı sütü ginseng karışımı yiyorum bende sabah akşam 1 er tatlı kaşıgı tahta kaşıkla dedi satan aktar.dengeli beslenmeyede çalışıyorum hatta buldugumu yer hale geldim.ilk tedavimde 2. kalite çıktı diye üzülmüştüm 2. gün transferi olmuştu bide her tedavi aynı değil diyolar ya inşallah öyledir tutucagı varsa kötü kalitelerde tutuyor ama insan strese giriyo bi kere işte.

arkadaslar yaptirdim bugun kanda 9. gunum. 33,4 doktarum igne verdi insallah tutunur

cnm tebrik ederim sag saglim kucagına al inşallah hayırlısıyla.
9. gün degerin gayet güzel bence arkadaşımın 12. ğün degeri 39 du şuan dogdu 4 aylık oldu bile 12. ğün degerin dahada katlanacaktır merak etme.

cnm az çok okudum geriye dönük.cnm kistimin değil 2 tane olması yüzünden şahin bey dogum kntrol verdi birini tolere edebilirim ama 2 kistle başlayamam dedi.benimki normal yumurtalık kisti cnm çikolata kisti değil.yumurta rezervim pek ii değil zaten.benimde bu 3. denemem olucak cnm.sebepsiz inf deniyor aslında ama endometrium hiperplazi var bende endometrium kafasına göre kalınlaşıyor onun için histereskopi oldum 31 mayısta.yumurtalar kaliteli çıksada dondurulsa keşke cnm en ii tedavim 2. denemeydi ondada 11 yumurta toplandı 9 tanesi olgundu ama 3. güne sadece 1 tane 1. kalite kaldı dondurulmuşum hiç olmadı zaten.
artık bu ay hap bitince şahin beyle görüşcem kistin ve endometriumun durumuna göre karar vericez galiba.sanada geçmiş olsun cnm.gerçekten zor bir süreç.

bak canim sakin kendini kaptirip butun gun butarz seyleri arastirip yorma kendin doktorun ne derse o yolu takip et ben de zamaninda cok seyler denedim okudum dinledim ama inan bana bosa zaman kaybi birde kendin kastiginla kaliyorsun vucudun surekli mutsuzluk hormonu uretiyor benim nacizane tavsiyem kendini rahat birakmaya calis inan bana cok zor sartlarda ne problemli hastalar hamile kalim doguruyorla bizmi yapamicaz dimiama:) umarim benki tutundu ben hala sonucun pozitif olduguna belki degerim dusuk cikacak yarim verende alanda aallah hep duva ettik allah hakkizda hayirlisini versin yoksa hic vermesede olur
birde sana ve diger arkadaslara tavsiyem transfere gittiginizde lutfen guzel seyler dusunun kendinizi rahat birakmaya calisin cok onemli..

canım değerin kaç çıktı, nasılsın, şahin beyle görüşme fırsatın oldumu

canim burdan hamileyim demek isterdim ama malesef degerim 22 cikti dususe gecmis hayirlisi belkide bilmiyorum umutlar yine ertelendi..!

canim burdan hamileyim demek isterdim ama malesef degerim 22 cikti dususe gecmis hayirlisi belkide bilmiyorum umutlar yine ertelendi..!

hayırlısı tabi . yinede sahin beyle görüş tutup düşersede başka yerde problem ararız gibi bişey demişti sanki , ne zor olduğunu çok iyi biliyorum, benimde kanamam oldu geçen hafta hala korkuyla yaşıyom.eve kapattım kendimi .
canım başka doktora hiç göründün mü

hayırlısı tabi . yinede sahin beyle görüş tutup düşersede başka yerde problem ararız gibi bişey demişti sanki , ne zor olduğunu çok iyi biliyorum, benimde kanamam oldu geçen hafta hala korkuyla yaşıyom.eve kapattım kendimi .
canım başka doktora hiç göründün mü

yok bastan beri sahin hocayla devam ediyorum simdi iki dondurulmusum var ama kafamda soru isaretleride var butun testleri yaptik yransfer oncesi film dendi onuda yapti genetik pihtilasma ama yok bi sorun dendi pazartesi tekrar kanda bakilacak sifiri gormek lazimmis dis gebelik degildir diymi? internette bircok sey yaziyor aslinda bakmamak lazim ama dayanamiyoruz iste

canım tiroit baktırdınmı benim tiroitde var hamile olduğumu öğrenince hemen endokrine gittim ,düşük yaptırma ihtimali olmasın diye ilaca başlattı, gitmediysen mutlaka yaptır.internete bakma gerçekten zaten stresin yeter kötü şeyler yazıyo gereksiz stres yapma.

cnm troit neden bakılır yanı belırtısı felan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…