- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.541
biliyorum belirti kisiden kisiye degisiyor kiminde oluyor kiminde olmuyor kimi dikkat eder yatar kimi sehir degistirir ayni gun bide istune kaza yapar tutar nasip tabi ama iki kere olumsuz oldu cok hayal krikligi yasadim simdi kendimi okadar adpte etmiyorum hayirlisi verende alanda allah hakimizda hayirlisi olsun benim bugun transferimin 5 gunum dondurulmus emriyo transferim bekleyen herkeze sabir diliyorum..
slm kızlar uzun zamandır takip ediyorum aslında arada yazıyodum ama unutmuşsunuzdur normal olarak mayıs ayında histereskopi oldum şahin beyde bu ay tedavime başlıcaktım ama 2 tane kistim var şahin bey dogum kntrol hapı verdi 3 gündür içiyorum 18 gün sonra başlıcam inşalalh tedavime 3. denemem olucak bu inşallah son olur tabi.
kızlar bişey sorcam ben ilk denemedede öncesinde dogum kntrol hapıyla başlamıştım ve hem az yumurta çıkmıştı hemde kalitesi 2. kaliteydi 2. denememdede kist vardı ama dogum kntrol hapı kullanmadık küçüktü kistim 11 yumurta ve 8 tane 1 . kalite çıkmıştı bu.şimdi her deneme aynı değil diyorum bu ay başlıyım belkide bu ay ii gelir d.kntrol hapı bi taraftanda korkuyorum düşük kaliteli olurda tutmazsa diye ? sizler dogum kntrol hapıyla tedaviye başladıgınızda yumurtalarınız ii veya kötü nasıl etkileniyor?
sagol cnm bal,polen,arı sütü ginseng karışımı yiyorum bende sabah akşam 1 er tatlı kaşıgı tahta kaşıkla dedi satan aktar.dengeli beslenmeyede çalışıyorum hatta buldugumu yer hale geldim.ilk tedavimde 2. kalite çıktı diye üzülmüştüm 2. gün transferi olmuştu bide her tedavi aynı değil diyolar ya inşallah öyledir tutucagı varsa kötü kalitelerde tutuyor ama insan strese giriyo bi kere işte.canım ben arı sütü royal jell diye bişey kullanmıtım tedaviye kadar sadece 1 tane 1. kalite çıktı, faydası oldumu bilmem ama denemeye değer ilaçlara balayana kadar kullan istersen, iyi beslen bide , balık yemeye calış canım inşallah 1. kaliten olur
arkadaslar yaptirdim bugun kanda 9. gunum. 33,4 doktarum igne verdi insallah tutunur
merhaba bende ayni asamalardan gectim okuduysan merak ettim cnm kistin buladar buyukmu cunku yumurtaliktaki kistler tup bebekte okadar onemli degil ayrica benimki cikolata kistiydi 3. denememde 10. ginumdeyim hayirlisi bakalim cokkorktum tedavide buyucek kistim hormonlardan oturu cok sukur dondurduk simdi dondurulmuslarin tranferini bekliyorum sana tavsiyem kistinde varsa hic dusunmed dondur 8 azbir rakam degil tekrar gecmis olsun cnm..
arkadaslar yaptirdim bugun kanda 9. gunum. 33,4 doktarum igne verdi insallah tutunur
cnm az çok okudum geriye dönük.cnm kistimin değil 2 tane olması yüzünden şahin bey dogum kntrol verdi birini tolere edebilirim ama 2 kistle başlayamam dedi.benimki normal yumurtalık kisti cnm çikolata kisti değil.yumurta rezervim pek ii değil zaten.benimde bu 3. denemem olucak cnm.sebepsiz inf deniyor aslında ama endometrium hiperplazi var bende endometrium kafasına göre kalınlaşıyor onun için histereskopi oldum 31 mayısta.yumurtalar kaliteli çıksada dondurulsa keşke cnm en ii tedavim 2. denemeydi ondada 11 yumurta toplandı 9 tanesi olgundu ama 3. güne sadece 1 tane 1. kalite kaldı dondurulmuşum hiç olmadı zaten.
artık bu ay hap bitince şahin beyle görüşcem kistin ve endometriumun durumuna göre karar vericez galiba.sanada geçmiş olsun cnm.gerçekten zor bir süreç.
maşallah çok sevindim inşallah 12.günde güzel sonuç alırsın
benimde sebepsiz infertilite canım. hsg filmim çekildi tüpler açık, hormon tahlilim normal değerlerde eşimin test sonuçları da çok iyi ama olmadı.
gerçi Şahin Bey muayene sırasında yumurtalığımdan birinin rahme yakın olduğunu ve belki de sebebin bu olabileceğini söyledi. benimde ilaç tedavim bitti. dün akşam çatlatma iğnemi yaptım yarın sabah yumurtalarım toplanacak inşallah. dua edin benim için.
canım değerin kaç çıktı, nasılsın, şahin beyle görüşme fırsatın oldumu
canim burdan hamileyim demek isterdim ama malesef degerim 22 cikti dususe gecmis hayirlisi belkide bilmiyorum umutlar yine ertelendi..![/QUO
canım hayırlısı böyleymiş demekki benimde 5.transferimde 8.gün lekelenmem başlamıştı ama ben test yapmamıştım 12.dün artarak devam etti ve negatif sonuç aldım kısmet değilmiş inşallah hepimiz güzel sonuçlar alır sağlıklı hamilelikler ve doğumlar geçiririz
canim burdan hamileyim demek isterdim ama malesef degerim 22 cikti dususe gecmis hayirlisi belkide bilmiyorum umutlar yine ertelendi..!
canim burdan hamileyim demek isterdim ama malesef degerim 22 cikti dususe gecmis hayirlisi belkide bilmiyorum umutlar yine ertelendi..!
hayırlısı tabi . yinede sahin beyle görüş tutup düşersede başka yerde problem ararız gibi bişey demişti sanki , ne zor olduğunu çok iyi biliyorum, benimde kanamam oldu geçen hafta hala korkuyla yaşıyom.eve kapattım kendimi .
canım başka doktora hiç göründün mü
yok bastan beri sahin hocayla devam ediyorum simdi iki dondurulmusum var ama kafamda soru isaretleride var butun testleri yaptik yransfer oncesi film dendi onuda yapti genetik pihtilasma ama yok bi sorun dendi pazartesi tekrar kanda bakilacak sifiri gormek lazimmis dis gebelik degildir diymi? internette bircok sey yaziyor aslinda bakmamak lazim ama dayanamiyoruz iste
canım tiroit baktırdınmı benim tiroitde var hamile olduğumu öğrenince hemen endokrine gittim ,düşük yaptırma ihtimali olmasın diye ilaca başlattı, gitmediysen mutlaka yaptır.internete bakma gerçekten zaten stresin yeter kötü şeyler yazıyo gereksiz stres yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?