Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canim burdan hamileyim demek isterdim ama malesef degerim 22 cikti dususe gecmis hayirlisi belkide bilmiyorum umutlar yine ertelendi..!

laves cnm şimdi ğördüm msjını çok üzüldüm cnm.hayırlısı olsun cnm .inşallah tez zamanda kavuşursun bebegine.şahin beyle görüşebildinmi?

laves cnm şimdi ğördüm msjını çok üzüldüm cnm.hayırlısı olsun cnm .inşallah tez zamanda kavuşursun bebegine.şahin beyle görüşebildinmi?

evt gorustum tabiki ama degisen bisiyok bilmedimiz bisi solemedi pzt kannda bak dedi bu arada regil bekliyorum olmadi hayirlisi diyelim alah herkese hayirli hamilelikler basip etsin..

kislar hala regl olmadim idrardami baksam dusmusse cikmaz bi dorumda okudum dusuk sanipta hamile kalan varmis mucize gib yaa...

canım öyle bi ihtimal varsa progestanı bırakma

yok be tatlisim benimkisi zugurt tesellisi:)) mucize gelip beni bulmaz ben ilaclari biraktim bide ustune dunyanin isini yaptim bunun ustunu olursa adini mucize koyarim bebisin) hayirlisi hakkimizda bu arada acelya yok bayadir bi sorun yoktur umarim..

yok be tatlisim benimkisi zugurt tesellisi:)) mucize gelip beni bulmaz ben ilaclari biraktim bide ustune dunyanin isini yaptim bunun ustunu olursa adini mucize koyarim bebisin) hayirlisi hakkimizda bu arada acelya yok bayadir bi sorun yoktur umarim..

Allaha şükür bi sorun yok canım.. tatildeydim, dün okudum haberlerinizi.. biraz üzüldüm bişey yazasım gelmedi açıkçası..
birisi olumsuz sonuç aldığında aklıma yaşadıklarım,kendi üzüntülerim geliyor... çok şükür ilk tüp denemem olumlu sonuçlandı ve Allahım inşallah kucağıma da sağ salim almayı nasip eder.. ama tüp bebek öncesi 5 aşılama bekleyişi ve hüsranı yaşadıktan sonra inan bana neler hissedilir,yaşanır anlıyorum..
sadece dua ediyorum arkadaşım,Allah bu yoldan kimseyi boş çevirmesin, o güzel duyguyu sana ve tüm isteyenlere yaşatsın...

merhaba canim haklisin nekadar takmiyorum desende bi bekleyis ve husran be eksik bisiler oldugunu dusunuyorum cok iyi bir doktorumuz var ama yeterince zamn ayirip kafa yoramiyor kafamda soru isaretlerim var 4 olacak ve iki dusuk bunu bir sebebi olmali basit tsh t4 tesleri cokonce yapilmis bi daha yapilmamis kabizlik var bende ve bundan dolayi bu hormon yuksekse tutmayabiliyormus hayirlisi diyelim senin nasil geciyor hamilik iyisin dimi canim problemsiz sonuna kadar ins..

inşallah bir gün sen de yaşarsın bu duyguyu da beni anlarsın, hamile kaldıktan sonra doğuma kadar sağ salim doğsun,bir sorun çıkmasın diye beklemek ve dua etmek... şuan yaptığım tek şey bu.. ağrı sızı gibi birkaç sorun yaşıyorum..
6 ayım bitti şükür ama henüz hamile kıyafeti giymeye başlamadım..( sadece pantolon o da bebek sıkışmasın diye ) .. çok kilo almadığım için insanlar şaşırıyor,sanırım son 3 ay alırım artık..
sana tavsiyem çok araştırma yapma, insanın kafası karışıyor ,psikoloji çok önemli,4. deneme diyerek sıkıntıya girme, kafan rahat olsun bu çok önemli..
tanışmasakta her gece dua ediyorum,sen de bana dua et arkadaşım.. Allah yavrularımızı sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin,sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

Merhaba arkadaşlar.1 ay önce rahim ağzı yetmezliğinden 23 haftalık bebeğimi kaybettim.şahin bey hakkında bir kaç şey sormak istiyorum.şahin bey sadece tüp bebekle mi ilgili.riskli gebelik takibi varmı?burada rahim ağzı yetmezliğinden ona giden varmı?bilgi verirseniz sevinirim...

tecrübesine güvenilir bir doktor, ama riskli gebelikte yalçın kimya ihtisas yapmış ikisinede görünebilirsin.

merhaba cnm benim son regl gecikti 4 gun kadar ama oldum baya yogun hemde bende test yaptirmadim leke seklinde devam ediyor kontrole gitmem gerekicek son bunlar genel olarak iyiyim allah me verirse hayirlisini versin hepimize ..

iyi olmana sevindim

hayırlısı olsun hakkında canım tez zamanda yüzün gülsün seninde bizlerinde çok zor yaşadıklarımız hiçbir şeyin yokluğuna benzemiyor rabbim evlat sevgisini hepimize yaşatsın inşallah

tecrübesine güvenilir bir doktor, ama riskli gebelikte yalçın kimya ihtisas yapmış ikisinede görünebilirsin.

miki24 nasılsın. ben bugün 10+5 oldum. sen benden 3 gün arkadan geliyon sanırım. salı günü bursadaki doktoruma gidicem .12.haftanın içinde olacak .ense kalınlığı falan ölçülür diye düşünüyorum. sanırım ikiz bebeklerde ikili test pek doğru çıkmıyomuş. forumda öyle yazmışlardı.ben eskişehirdeyim ailemin yanında. yaz tatili. burdaki kadın doğumcu ne sorsam kendi doktoruna sor diye geçiştiriyo.eşimin tayini diyarbakıra çıktı. benimkide çıkınca artık orda sağlam bi doktora gidecem. bebekleri 18 temmuzdan beri görmüyom. merak içindeyim .hamile pantolonu aldım. karnım çıkmaya başladı .zaten birazda göbek vardı.
DARISI BU YOLDA UĞRAŞ VERENLERİN BAŞINA OLSUN SAĞLIKLI BEBEKLERİMİZİ ELİMİZE ALMAYI NASİP ETSİN

Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin arkadaşım. inşlhh Rabbim banada nasip eder bende bursadayım ve 3.5 yıldır uğraşıyorum(

merhaba ,bende 10+3 bugun oldum.ikizlerin biri 4 gün öndeydi biri 1 gün gerideydi en son.bende 9 gündür görmüyorum, merak ediyorum.bende ohss oldu malesef 3.5 haftalıktan beri karnım şiş sıvı toplanmış ve hala inmedi hep hamile elbisesi giydim,çok ağrım oldu, tam geçmişti ,şimdi 3 gündür rahmimde ağrı var,kalamın üstüne otuturken ağrıyor, korkmaya başladım, dün şahin beye gitmeyi akıl etmedim kendime kızıyorum şimdi, pazartesi gitcem sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…