- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.561
cnm troit neden bakılır yanı belırtısı felan varmı ?
canim burdan hamileyim demek isterdim ama malesef degerim 22 cikti dususe gecmis hayirlisi belkide bilmiyorum umutlar yine ertelendi..!
laves cnm şimdi ğördüm msjını çok üzüldüm cnm.hayırlısı olsun cnm .inşallah tez zamanda kavuşursun bebegine.şahin beyle görüşebildinmi?
kislar hala regl olmadimidrardami baksam dusmusse cikmaz bi dorumda okudum dusuk sanipta hamile kalan varmis mucize gib yaa...
canım öyle bi ihtimal varsa progestanı bırakma[/QUO
miki24 ben özel msj atamıyorum şimdilik iyi gidiyor bugün 8+5im ikizlerin kalp atışını duydum sendede iki kese görünmüştü galiba ilaçları kullanıyom yatmaya devam sürekli olmasada inşallah bebeklerimizi sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız.12 haftada gidicem kontrole senin miden falan bulanıyomu benim ilk zamanlar çok bulandı hiç bişey yiyemedim
şimdilerde iyi geçti sanki şimdilik hoşçakal
canım öyle bi ihtimal varsa progestanı bırakma
yok be tatlisim benimkisi zugurt tesellisi:)) mucize gelip beni bulmaz ben ilaclari biraktim bide ustune dunyanin isini yaptim bunun ustunu olursa adini mucize koyarim bebisin) hayirlisi hakkimizda bu arada acelya yok bayadir bi sorun yoktur umarim..
Allaha şükür bi sorun yok canım.. tatildeydim, dün okudum haberlerinizi.. biraz üzüldüm bişey yazasım gelmedi açıkçası..
birisi olumsuz sonuç aldığında aklıma yaşadıklarım,kendi üzüntülerim geliyor... çok şükür ilk tüp denemem olumlu sonuçlandı ve Allahım inşallah kucağıma da sağ salim almayı nasip eder.. ama tüp bebek öncesi 5 aşılama bekleyişi ve hüsranı yaşadıktan sonra inan bana neler hissedilir,yaşanır anlıyorum..
sadece dua ediyorum arkadaşım,Allah bu yoldan kimseyi boş çevirmesin, o güzel duyguyu sana ve tüm isteyenlere yaşatsın...
merhaba canim haklisin nekadar takmiyorum desende bi bekleyis ve husran be eksik bisiler oldugunu dusunuyorum cok iyi bir doktorumuz var ama yeterince zamn ayirip kafa yoramiyor kafamda soru isaretlerim var 4 olacak ve iki dusuk bunu bir sebebi olmali basit tsh t4 tesleri cokonce yapilmis bi daha yapilmamis kabizlik var bende ve bundan dolayi bu hormon yuksekse tutmayabiliyormus hayirlisi diyelim senin nasil geciyor hamilik iyisin dimi canim problemsiz sonuna kadar ins..
evt gorustum tabiki ama degisen bisiyok bilmedimiz bisi solemedi pzt kannda bak dedi bu arada regil bekliyorum olmadi hayirlisi diyelim alah herkese hayirli hamilelikler basip etsin..
tecrübesine güvenilir bir doktor, ama riskli gebelikte yalçın kimya ihtisas yapmış ikisinede görünebilirsin.Merhaba arkadaşlar.1 ay önce rahim ağzı yetmezliğinden 23 haftalık bebeğimi kaybettim.şahin bey hakkında bir kaç şey sormak istiyorum.şahin bey sadece tüp bebekle mi ilgili.riskli gebelik takibi varmı?burada rahim ağzı yetmezliğinden ona giden varmı?bilgi verirseniz sevinirim...
canım son durumun nedir merak ettim seni
canım son durumun nedir merak ettim seni
merhaba cnm benim son regl gecikti 4 gun kadar ama oldum baya yogun hemde bende test yaptirmadim leke seklinde devam ediyor kontrole gitmem gerekicek son bunlar genel olarak iyiyim allah me verirse hayirlisini versin hepimize ..
tecrübesine güvenilir bir doktor, ama riskli gebelikte yalçın kimya ihtisas yapmış ikisinede görünebilirsin.
miki24 nasılsın. ben bugün 10+5 oldum. sen benden 3 gün arkadan geliyon sanırım. salı günü bursadaki doktoruma gidicem .12.haftanın içinde olacak .ense kalınlığı falan ölçülür diye düşünüyorum. sanırım ikiz bebeklerde ikili test pek doğru çıkmıyomuş. forumda öyle yazmışlardı.ben eskişehirdeyim ailemin yanında. yaz tatili. burdaki kadın doğumcu ne sorsam kendi doktoruna sor diye geçiştiriyo.eşimin tayini diyarbakıra çıktı. benimkide çıkınca artık orda sağlam bi doktora gidecem. bebekleri 18 temmuzdan beri görmüyom. merak içindeyim .hamile pantolonu aldım. karnım çıkmaya başladı .zaten birazda göbek vardı.
DARISI BU YOLDA UĞRAŞ VERENLERİN BAŞINA OLSUN SAĞLIKLI BEBEKLERİMİZİ ELİMİZE ALMAYI NASİP ETSİN
merhaba arkadaşım
ben suanda 10 haftalık hamileyim ve rahmimde 3 gündür ağrı var biyere otururken ağrım oluyor, sanki içimde yara varda ben üstüne oturuyom gibi, sende de böyle belirtiler oldumu canım, içime bi korku düştü
miki24 nasılsın. ben bugün 10+5 oldum. sen benden 3 gün arkadan geliyon sanırım. salı günü bursadaki doktoruma gidicem .12.haftanın içinde olacak .ense kalınlığı falan ölçülür diye düşünüyorum. sanırım ikiz bebeklerde ikili test pek doğru çıkmıyomuş. forumda öyle yazmışlardı.ben eskişehirdeyim ailemin yanında. yaz tatili. burdaki kadın doğumcu ne sorsam kendi doktoruna sor diye geçiştiriyo.eşimin tayini diyarbakıra çıktı. benimkide çıkınca artık orda sağlam bi doktora gidecem. bebekleri 18 temmuzdan beri görmüyom. merak içindeyim .hamile pantolonu aldım. karnım çıkmaya başladı .zaten birazda göbek vardı.
DARISI BU YOLDA UĞRAŞ VERENLERİN BAŞINA OLSUN SAĞLIKLI BEBEKLERİMİZİ ELİMİZE ALMAYI NASİP ETSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?