Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım geçmiş olsun şimdi nasıl oldun Rabbim bebeklerini ve seni korusun

slm kızlar nasılsınız? bayramınız mübarek olsun.
kızlar ben tedavime başladım bugün 8. ğün olucak yarın kntrolüm var geçen cuma günü olan kntrolümde şahin bey 5-6 folekül gözüktüğünü söyledi.bakalım yarın ne diyecek?
:)

kızlar uzun zamandır uğrayan yok.. miki ve esrafen nasıl gidiyor hamilelik? inşallah bi sorun yoktur..

17 gündür kanamam var çogunlukla yatıyorum, işe gidemicek durumdayım ama kurum devlet hastanesinden rapor istiyor, 13. hafta perşembe bitecek inşallah, hayırlısıyla bi büyütseydim bebeklerimi,

17 gündür kanamam var çogunlukla yatıyorum, işe gidemicek durumdayım ama kurum devlet hastanesinden rapor istiyor, 13. hafta perşembe bitecek inşallah, hayırlısıyla bi büyütseydim bebeklerimi,

aman dikkat et kendine.. niye o kadar uzun sürdüğünü söylediler mi? eğer devam ederse çalışmaman lazım hemen rapor al,öyle geçir hamileliğini.. doktor raporuyla hamileliği boyunca çalışamayan çok kişi var.. iş bebeklerden önemli değil sonuçta.. allah yardımcın olsun..

doktorda işe gitmiceksin artık diyor ama acıbademin raporu iş yerimde geçmiyor, dua edinde devletten bana yardımcı olacak bir doktor bulunsun yoksa napcam bilmiyom,

Günaydın
benimde başarısız 2 aşılamamvar ve doktorum en son tüp bebek ve şahin beyi önerdi
sizlere sorum şunlar olacak;
1) acı badem hastanesinde ssk dan faydalanabiliyor muyuz?
2) faydalanabiliyorsak ücret ne kadar tutuyor?
3) faydalanamıyorsak ne kadar tutuyor?
4) ve en öenmlisi şahin beyin ilgisi nasıl hastalarına karşı?
Cevaplarsanız sevinirim...

merhaba
acıbademde ssk geçerli değil yani rapor geçerli değil.ilaçlar ort.1000-1500 arası tutuyor aslında senin ilaçlara verdiğin cevaba bağlı doz arttırma yada azaltma.ilk tedavi sanırım 4250 tl olması lazım 2.3 tedavide fiyat azalıyor inşallah gerek kalmaz ve ilk tedavide olumlu sonuç alırsın.şahin bey e gelince bence hastalarına karşı ilgili bir dr.ve her zaman güleryüzlü sorularımın cevabını hep aldım ilk görüşme ücretsiz gidip görüşebilrsiniz içine sinerse başlarsın tedaviye olumsuz olan tarafı biraz bekliyorsun çok kalabalık ama bebişler için herşeye değer diyosun şimdiden hayırlı tedaviler dilerim

doktorda işe gitmiceksin artık diyor ama acıbademin raporu iş yerimde geçmiyor, dua edinde devletten bana yardımcı olacak bir doktor bulunsun yoksa napcam bilmiyom,

dua eden oldu sanıım kanamam devam ediyor, devlet hastanesi 10 gün rapor için gittiğim doktor heyet raporu çıkardı.çok şükür bu stresten kurtuldum.

tşk ederim canım cevapladığın için
bu bilgiler benim için yeterli o zaman hızla para biriktirmke gerekiyor çünkü bende şahin beye gitmek istiyorum ....

merhaba fiyat olarak ayni disaridaki diger hastahanelerle acibadem plmasina ragmen fiyat uygun ssahin hocada gercekten tanidigim doktorlar arasinda en insani olani hic supeniz olmasin labaratuar cok onemli oda iyi benim uc olsuz denemem olsu nu isler birazda nasip kismet isleri hakkinizda ve hakkimizda hayirlisi olsun inssallah..

tşk ederim canım cevapladığın için
bu bilgiler benim için yeterli o zaman hızla para biriktirmke gerekiyor çünkü bende şahin beye gitmek istiyorum ....

canım bide bahardada var tüp bebek merkezi murat erdemir sanırım, fiyatı uygunsa düşünebilirsin orda hamile kalanda çok,

huhu kımsecıkler gelmıyor artık tedavı olan arkadaslar paylasalım lutfen sonucları saglıcakla kalın sevgıler...

canım bide bahardada var tüp bebek merkezi murat erdemir sanırım, fiyatı uygunsa düşünebilirsin orda hamile kalanda çok,

selam öncelikle geçmiş olsun bende bayramda küçük bir kanama geçirdim doktor iki gün hastanede yatırdı çok şükür geçti ...biz bu arada diyarbakıra taşındık benimde tayinim buraya çıktı.bugün ilk defa doktora gittik bursadaki doktorum dikiş atacaktı buradakide aynı yoldan gidiyor.pazartesi serklaj yapılacak ve heyet raporu verecek bu durumda çalışamassın dedi ben öğretmenim bu arada ...galiba ikizlerin ikiside oğlan senin durumun nasıl cinsiyetlerini öğrendinmi raporun hamileliğin sonuna kadarmı

mrb arkadaşlar öncelikle tüm hamile arkadaşlara sağlıklı gebelik ve hayırlı dogumlar diliyorum ve benim gibi bekleyenlerede tez zamanda meleklerine kavuşmalarını....ben 3.ayda falan yazışmışıtm daha önce ama hatırlamayabilirsiniz kızlar...eşimde sperm sayısı az bende herhangi bi sıkıntı yok...haziranda ilk aşılamamı oldum fakat negatifle sonuçlandı..bursa dışından yazıyorum bende ama burdaki dr şahin beye yönlendiriyor...ancak hazırlık aşamasını kendi dr um takip edecek yumurta toplama ve transfer için bursaya geleceğim sanırım henüz netleşmedi çünkü hem kendi drum hemde şahin beyle görüşme yapmadık...kaç saattir yazılanları okuyorum açıkcası umut verici oldu benim için...sizlere bisürü sorum olacak tecrübeli arkadaşlar cevaplarsanız çok mutlu olurum...
yaşım 32 eşimin 40 evliliğimizde 8.yılıız bitti.ilk tüp denememiz olacak.ilk yılda 2 bebeğimi kaybettim 2.sinin kalbi durdu 12 haftalıkkken.ve 7 yıldırda hiç hamile kalmadım..
benim durumumda ve yaşımda kaç embriyo transfer edilir.ilaçları biz alınca bize maliyeti nekadar olacak...benim hormon testlerim rahim filmim eşimin sperm testleri var ama öncesinden biçok test yapılıyormuş bu testlerde bu ücretin içindemi ayrıca kan pıhtılaşma testim de yok yapılmamıştı daha önce..şimdilik aklıma gelen sorularım bunlar yine sorarsam bana kızmayın kızlar aklım çok karışık..hepinize teşekkür eeiyorum ve inşallah birannce başlarım tedaviye

açelya beni bilgilendirğin için çok teşekkür ederim.rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah..aslında meleğini öğrendiğinde bende takip ediyordum ve inan mutluluğunu bende içten paylaşmıştım hatta senden 2 gün sonraydı sanırım bir arkadaş daha hamile kalmıştı..ama çok fazla yazmıyordum sadece uzaktan bakıyordum ...ve kesinlkle şahin beyin hastası olmak istiyorum sizlerin yaşadıgı mutlulugu bende yaşamak istiyorum Allahın izniyle inşallah

mrb dyy,umarım duaların gerçekleşir tez zamanda,sen balıkesir de mi aşılama oldun,hangi doktorda ve memnun kaldın mı?

mrb iroonic güzel dileklerin için teşekkür ederim.evet ben bir defa aşılama oldum balıkesirde drum Alaattin bey çok memnunum doktorumdan fakat eşimin sayısı aşılama için yetersiz biz aşılama yaptırdığımız ay keçiboynuzu kürüyle sayıyı biraz yükseltmiştik ve ilk önce aşılama deneyelim dedik ama negatif oldu sonra tüp bebeğe karar verdik ..senin durumun nasıl sendemi şahin beyin hastasısın inşallah rabbim seninde hayalindekini hayatına getirir

oncelıkle gecmıs olsun sordugun testler ve ucretlerı duruma ve zamana gore degısıyor soylekı bende sahın hocanın hastasıyım rahım fılmı kanda pıhtılasma vs hemen bakmamıstı olusmuz denemelerden sonra bız ıstedık en basıtınden kanda pıhtılasmaya baktırmakla basla bence tsh hormon testlerı anladıgım kadarıyla gebelık gecırmıssın sıperm testıne zaten gerek yok fıyatlar pıyasa ıle aynı nerdeyse benım zamnımla arada fark varmıs 5ooo cıvarı sanırım ılk deneme gorusmeler ucretsız yapılıyor randevu alıp gıdersen bılgılendırılırsın ...
allah kalbınıze göre verır ınş..

laves78 teşekkür ederim evet fiyatlar hemen hemen aynı.benim bakılmayan tek kan pıhtılaşması kaldı ilk iş olarak ona baktırmayı isteyeceğim drdan.inşallah önümüzdeki relglmd ehemen başlarız tedaviye artık sabırsızlanıyorum.şuan ilaçlar hariç 4250 fiyatı hastaneyi aradım sordum tabi benm durumumda değişiklik olur diye düşünüyorum çünkü ben yumurta toplamaya kadar burdaki drum takip edecek .sen meleğine kavuştunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…