- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.581
merhaba ,bende 10+3 bugun oldum.ikizlerin biri 4 gün öndeydi biri 1 gün gerideydi en son.bende 9 gündür görmüyorum, merak ediyorum.bende ohss oldu malesef 3.5 haftalıktan beri karnım şiş sıvı toplanmış ve hala inmedi hep hamile elbisesi giydim,çok ağrım oldu, tam geçmişti ,şimdi 3 gündür rahmimde ağrı var,kalamın üstüne otuturken ağrıyor, korkmaya başladım, dün şahin beye gitmeyi akıl etmedim kendime kızıyorum şimdi, pazartesi gitcem sanırım.
kızlar uzun zamandır uğrayan yok.. miki ve esrafen nasıl gidiyor hamilelik? inşallah bi sorun yoktur..
17 gündür kanamam var çogunlukla yatıyorum, işe gidemicek durumdayım ama kurum devlet hastanesinden rapor istiyor, 13. hafta perşembe bitecek inşallah, hayırlısıyla bi büyütseydim bebeklerimi,
aman dikkat et kendine.. niye o kadar uzun sürdüğünü söylediler mi? eğer devam ederse çalışmaman lazım hemen rapor al,öyle geçir hamileliğini.. doktor raporuyla hamileliği boyunca çalışamayan çok kişi var.. iş bebeklerden önemli değil sonuçta.. allah yardımcın olsun..
Günaydın
benimde başarısız 2 aşılamamvar ve doktorum en son tüp bebek ve şahin beyi önerdi
sizlere sorum şunlar olacak;
1) acı badem hastanesinde ssk dan faydalanabiliyor muyuz?
2) faydalanabiliyorsak ücret ne kadar tutuyor?
3) faydalanamıyorsak ne kadar tutuyor?
4) ve en öenmlisi şahin beyin ilgisi nasıl hastalarına karşı?
Cevaplarsanız sevinirim...
doktorda işe gitmiceksin artık diyor ama acıbademin raporu iş yerimde geçmiyor, dua edinde devletten bana yardımcı olacak bir doktor bulunsun yoksa napcam bilmiyom,
merhaba
acıbademde ssk geçerli değil yani rapor geçerli değil.ilaçlar ort.1000-1500 arası tutuyor aslında senin ilaçlara verdiğin cevaba bağlı doz arttırma yada azaltma.ilk tedavi sanırım 4250 tl olması lazım 2.3 tedavide fiyat azalıyor inşallah gerek kalmaz ve ilk tedavide olumlu sonuç alırsın.şahin bey e gelince bence hastalarına karşı ilgili bir dr.ve her zaman güleryüzlü sorularımın cevabını hep aldım ilk görüşme ücretsiz gidip görüşebilrsiniz içine sinerse başlarsın tedaviye olumsuz olan tarafı biraz bekliyorsun çok kalabalık ama bebişler için herşeye değer diyosun şimdiden hayırlı tedaviler dilerim
tşk ederim canım cevapladığın için
bu bilgiler benim için yeterli o zaman hızla para biriktirmke gerekiyor çünkü bende şahin beye gitmek istiyorum ....
canım bide bahardada var tüp bebek merkezi murat erdemir sanırım, fiyatı uygunsa düşünebilirsin orda hamile kalanda çok,
açelya beni bilgilendirğin için çok teşekkür ederim.rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah..aslında meleğini öğrendiğinde bende takip ediyordum ve inan mutluluğunu bende içten paylaşmıştım hatta senden 2 gün sonraydı sanırım bir arkadaş daha hamile kalmıştı..ama çok fazla yazmıyordum sadece uzaktan bakıyordum ...ve kesinlkle şahin beyin hastası olmak istiyorum sizlerin yaşadıgı mutlulugu bende yaşamak istiyorum Allahın izniyle inşallah
mrb iroonic güzel dileklerin için teşekkür ederim.evet ben bir defa aşılama oldum balıkesirde drum Alaattin bey çok memnunum doktorumdan fakat eşimin sayısı aşılama için yetersiz biz aşılama yaptırdığımız ay keçiboynuzu kürüyle sayıyı biraz yükseltmiştik ve ilk önce aşılama deneyelim dedik ama negatif oldu sonra tüp bebeğe karar verdik ..senin durumun nasıl sendemi şahin beyin hastasısın inşallah rabbim seninde hayalindekini hayatına getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?