- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.601
selam öncelikle geçmiş olsun bende bayramda küçük bir kanama geçirdim doktor iki gün hastanede yatırdı çok şükür geçti ...biz bu arada diyarbakıra taşındık benimde tayinim buraya çıktı.bugün ilk defa doktora gittik bursadaki doktorum dikiş atacaktı buradakide aynı yoldan gidiyor.pazartesi serklaj yapılacak ve heyet raporu verecek bu durumda çalışamassın dedi ben öğretmenim bu arada ...galiba ikizlerin ikiside oğlan senin durumun nasıl cinsiyetlerini öğrendinmi raporun hamileliğin sonuna kadarmı
mrb arkadaşlar öncelikle tüm hamile arkadaşlara sağlıklı gebelik ve hayırlı dogumlar diliyorum ve benim gibi bekleyenlerede tez zamanda meleklerine kavuşmalarını....ben 3.ayda falan yazışmışıtm daha önce ama hatırlamayabilirsiniz kızlar...eşimde sperm sayısı az bende herhangi bi sıkıntı yok...haziranda ilk aşılamamı oldum fakat negatifle sonuçlandı..bursa dışından yazıyorum bende ama burdaki dr şahin beye yönlendiriyor...ancak hazırlık aşamasını kendi dr um takip edecek yumurta toplama ve transfer için bursaya geleceğim sanırım henüz netleşmedi çünkü hem kendi drum hemde şahin beyle görüşme yapmadık...kaç saattir yazılanları okuyorum açıkcası umut verici oldu benim için...sizlere bisürü sorum olacak tecrübeli arkadaşlar cevaplarsanız çok mutlu olurum...
yaşım 32 eşimin 40 evliliğimizde 8.yılıız bitti.ilk tüp denememiz olacak.ilk yılda 2 bebeğimi kaybettim 2.sinin kalbi durdu 12 haftalıkkken.ve 7 yıldırda hiç hamile kalmadım..
benim durumumda ve yaşımda kaç embriyo transfer edilir.ilaçları biz alınca bize maliyeti nekadar olacak...benim hormon testlerim rahim filmim eşimin sperm testleri var ama öncesinden biçok test yapılıyormuş bu testlerde bu ücretin içindemi ayrıca kan pıhtılaşma testim de yok yapılmamıştı daha önce..şimdilik aklıma gelen sorularım bunlar yine sorarsam bana kızmayın kızlar aklım çok karışık..hepinize teşekkür eeiyorum ve inşallah birannce başlarım tedaviye
bizim transferler arasında 3 gün vardı dimi, bandırmadaydın sanırım.benimde 40 güne yakın kanamam oldu tam azaldı derken bigün üstüm ıslandı kanama sandım bigün sonra su oldugunu düşündm malesef ikizlerden birinin kesesi delinmiş 15 gündr yatıyorum doğuma kadar yatcam enfeksiyondan kor7unmam gerekiyormş, allah kısmet ederse 34. haftada alabiliriz sezeryanla diyolar.şimdi 24 saat yatıyorum. sanada geçmiş olsun canm ikizlerde dikiş uygun olmayabilir demişlerdi bana iyiaraştır. benimde evde kimseyi görmeden kalmam gerekiyor.ama devlet hast.de rapor peşinde koşcam bide.allah kolaylık versin ikimizede.optm.
çok geçmiş olsun evet 3 gün vardı ben artık diyarbakırda yaşıyorum 4 sene burdayız benim bursadaki doktorum illaki dikiş atıcaz diyodu burda yaptırdık rahmim küçükmüş bende heyet raporu aldım erken doğum çok kuvvetli dedi ilk hedefimiz 28 hafta dedi 34 .haftayı görmek mucize olur heralde evde günlük işleri yapabilirsin dedi ama onuda çok fazla yapmıyorum sonradan ne olurum bilmem sağ salim ikizlerimize kavuşalımda bu arada cinsiyetler bellidir heralde benim ikiside erkek kendine iyi bak
bizim transferler arasında 3 gün vardı dimi, bandırmadaydın sanırım.benimde 40 güne yakın kanamam oldu tam azaldı derken bigün üstüm ıslandı kanama sandım bigün sonra su oldugunu düşündm malesef ikizlerden birinin kesesi delinmiş 15 gündr yatıyorum doğuma kadar yatcam enfeksiyondan kor7unmam gerekiyormş, allah kısmet ederse 34. haftada alabiliriz sezeryanla diyolar.şimdi 24 saat yatıyorum. sanada geçmiş olsun canm ikizlerde dikiş uygun olmayabilir demişlerdi bana iyiaraştır. benimde evde kimseyi görmeden kalmam gerekiyor.ama devlet hast.de rapor peşinde koşcam bide.allah kolaylık versin ikimizede.optm.
esrafen ve miki ikiz gebelikler çok zor.. Allahım inşallah yavrularınızı korusun, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.. kendinize çok dikkat edin.. tedaviye başlayacak olan arkadaşların da allah yardımcısı olur inşallah..
ben zaman ilerledikçe strese girmeye başladım.. doktor erken gelebilir dedi.. normal doğum düşünüyordum ama korkuyorum,sanırım sezeryan olucam.. zaten bakıyorum da tüp bebeklerin çoğu sezeryan oluyor.. inşallah bir aksilik çıkmadan sağ salim kucağıma alırım önemlisi bu.. bana da dua edin olur mu??????????????*
3 hastane dolaştıktan sonra 2 ay rapor verdiler hep yatıyom, yinede suyum geliyor arada.hayırlısıylab34 ü görseydik .19 yeni bitti.
yeni başlayanlara allah kolaylık versin.son osun inşallah.
canım herşey Allah tan.. 24 haftalık yaşayan bebekler de var,yada 40 haftasını doldurup hastaneden boş dönenler de var... Allahım kimseyi yarı yolda bırakmasın.. burada bi topikte genelde 30-31 haftalık doğurdular ikizlerini.. hepsi topladı kendini hemencecik.. yeterki sağlıkları yerinde olsun.. Allaha emanet olun..
merhaba arkadaşlar bizde şahin beye tüp bebek yaptırdık.şu an dinlenmekteyim.11 ekimde transferim oldu.transfer gününüde sayarsak bu gün 4.günümüm.ilk tüp bebek denemem.daha önce 2 aşılama yapmıştık olmadı.hayırlısı.tecrübesi olan arkadaşlara burdan bir şey sormak isityorum..transferden sonrsı lekenme tarzı kanama olabileceği söyledi hemşireler ve çok fazla olmadığı sürece korkmayın dediler..11 ekim günü tarnsferin olacağın gün akşam 17:00 gibi ordaydık.işlem bittikten sonra 2 saat dinlendikten sonra saaat 20:00 gibi eve geldik.evde 1 saat gibi dinlendikten sonra saat 21:00 gibi tuvalete gittiğimde peçeteye az miktar kırmızı kan şeklinde bulaştırmış.geri yattığımda olabilir dedim.ertesi gün öğle saatlerinde tekrar gittiğimde beyaz akınıtı ile tekrar kan bulaşığı vardı az miktarda bu benim moralimi baya bozdu..burda araştırmaya çalıştım ama burdakilerin çoğu daha sonraki yani 8. yada 9. günü lekenmeleden bahsediyorlar.bu şekilde olan varmı?şu an kanama diye bir şey yok her tuvalate gittğimde kontrol ediyorum..açıkçası embriyoların tutunamadığnı kayıp gittiklerini düşünüyorum..bilemiyoum..
merhaba arkadaşlar bizde şahin beye tüp bebek yaptırdık.şu an dinlenmekteyim.11 ekimde transferim oldu.transfer gününüde sayarsak bu gün 4.günümüm.ilk tüp bebek denemem.daha önce 2 aşılama yapmıştık olmadı.hayırlısı.tecrübesi olan arkadaşlara burdan bir şey sormak isityorum..transferden sonrsı lekenme tarzı kanama olabileceği söyledi hemşireler ve çok fazla olmadığı sürece korkmayın dediler..11 ekim günü tarnsferin olacağın gün akşam 17:00 gibi ordaydık.işlem bittikten sonra 2 saat dinlendikten sonra saaat 20:00 gibi eve geldik.evde 1 saat gibi dinlendikten sonra saat 21:00 gibi tuvalete gittiğimde peçeteye az miktar kırmızı kan şeklinde bulaştırmış.geri yattığımda olabilir dedim.ertesi gün öğle saatlerinde tekrar gittiğimde beyaz akınıtı ile tekrar kan bulaşığı vardı az miktarda bu benim moralimi baya bozdu..burda araştırmaya çalıştım ama burdakilerin çoğu daha sonraki yani 8. yada 9. günü lekenmeleden bahsediyorlar.bu şekilde olan varmı?şu an kanama diye bir şey yok her tuvalate gittğimde kontrol ediyorum..açıkçası embriyoların tutunamadığnı kayıp gittiklerini düşünüyorum..bilemiyoum..
bence işlemle alakalı bir şey olabilir yani ufak bi kanama olmuştur çünkü embriyolar ölece kayıp gitmez moralini bozma hep olumlu düşün 8.9. gün olan lekelenmeler embriyo tutunurken yada adetin başlamasıyla alakalı hakkında hayırlısı olsun
Merhaba arkadaslar, bir kaç sorum olacak.
Ben Bursanın bir ilçesindeyım, Acıbadem için cok guzel seyler okuyorum, duyuyorum ve tüpe gectıgımızde düşündüğümüz hastenelerın en basında gelıyor bu yuzden.
Ben devletle anlaşmalı özel bır hastanede 2 kez aşılama oldum ve tutmadı.
bundan sonrası ıcın ne yapmam gerekıyor bana yol gosterır mısınız?
Daha kendı doktorumla goruşmedık, nasıl bır yol cızmemız gerekıyor acaba? :44:
bence işlemle alakalı bir şey olabilir yani ufak bi kanama olmuştur çünkü embriyolar ölece kayıp gitmez moralini bozma hep olumlu düşün 8.9. gün olan lekelenmeler embriyo tutunurken yada adetin başlamasıyla alakalı hakkında hayırlısı olsun
mrb... yanlış hatırlamıyorsam daha önce şahin beyde tüp bebek denemesi yapmıştın,yada yapmayı mı düşünüyordun? sanırım olumlu sonuç almışsın,Allah devamını nasip etsin,çok sevindim...
teşekkür ederim canım çok şükür pozitif sonuç aldık inşallah sağlıkla devam eder.seniden çok az kalmış sağlıkla dünyaya gelsin inşallah rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?