Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bizim transferler arasında 3 gün vardı dimi, bandırmadaydın sanırım.benimde 40 güne yakın kanamam oldu tam azaldı derken bigün üstüm ıslandı kanama sandım bigün sonra su oldugunu düşündm malesef ikizlerden birinin kesesi delinmiş 15 gündr yatıyorum doğuma kadar yatcam enfeksiyondan kor7unmam gerekiyormş, allah kısmet ederse 34. haftada alabiliriz sezeryanla diyolar.şimdi 24 saat yatıyorum. sanada geçmiş olsun canm ikizlerde dikiş uygun olmayabilir demişlerdi bana iyiaraştır. benimde evde kimseyi görmeden kalmam gerekiyor.ama devlet hast.de rapor peşinde koşcam bide.allah kolaylık versin ikimizede.optm.

detay yazcak saglıkta değilim tavsiyem bursa acbdm ş.shn beyi ara pıhtılaşma testini başlat sonuç çıkmadan deneme sakın çnkü sorun varsa yine kötü şylr yasarsn.

çok geçmiş olsun evet 3 gün vardı ben artık diyarbakırda yaşıyorum 4 sene burdayız benim bursadaki doktorum illaki dikiş atıcaz diyodu burda yaptırdık rahmim küçükmüş bende heyet raporu aldım erken doğum çok kuvvetli dedi ilk hedefimiz 28 hafta dedi 34 .haftayı görmek mucize olur heralde evde günlük işleri yapabilirsin dedi ama onuda çok fazla yapmıyorum sonradan ne olurum bilmem sağ salim ikizlerimize kavuşalımda bu arada cinsiyetler bellidir heralde benim ikiside erkek kendine iyi bak

sanada geçmiş olsun bende sabırla büyümelerini bekliyorum.bence hiç kalkma yemeklerini başkası yapamazmı, benim kanamam varksn 1 ay yattım sonra azaldı diye annem gelmedi 1 hafta bende yavaş yavaş evde kalmaya başlamıştım belki onunda etkisi oldu kese delindi.şimdi yermege bile kalkma dedi doktor bide kimse gelmicek yanına dedi.enfeksiyon riski varmış.salı rapor için devlet hs. gitcem dua et benim için doğuma kdr rapor versinler.cinsiyetleri biri erkek sıvısı olan, diğerinin suyu gittiği için bebeğide ultraasonda göremitolar net olark sanırım kız, allah bağışlasın ıkımızede bu kadar sıkıntı cektık.sağlıklı olsunlar inşallah.

canım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir...
bende şahin beyle görüştüm regl olunca gideceğim inşallah

miki24 nasılsın doktora gittinmi rapor işini hallettinmi

esrafen ve miki ikiz gebelikler çok zor.. Allahım inşallah yavrularınızı korusun, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.. kendinize çok dikkat edin.. tedaviye başlayacak olan arkadaşların da allah yardımcısı olur inşallah..

ben zaman ilerledikçe strese girmeye başladım.. doktor erken gelebilir dedi.. normal doğum düşünüyordum ama korkuyorum,sanırım sezeryan olucam.. zaten bakıyorum da tüp bebeklerin çoğu sezeryan oluyor.. inşallah bir aksilik çıkmadan sağ salim kucağıma alırım önemlisi bu.. bana da dua edin olur mu??????????????*

3 hastane dolaştıktan sonra 2 ay rapor verdiler hep yatıyom, yinede suyum geliyor arada.hayırlısıylab34 ü görseydik .19 yeni bitti.
yeni başlayanlara allah kolaylık versin.son osun inşallah.

3 hastane dolaştıktan sonra 2 ay rapor verdiler hep yatıyom, yinede suyum geliyor arada.hayırlısıylab34 ü görseydik .19 yeni bitti.
yeni başlayanlara allah kolaylık versin.son osun inşallah.

canım herşey Allah tan.. 24 haftalık yaşayan bebekler de var,yada 40 haftasını doldurup hastaneden boş dönenler de var... Allahım kimseyi yarı yolda bırakmasın.. burada bi topikte genelde 30-31 haftalık doğurdular ikizlerini.. hepsi topladı kendini hemencecik.. yeterki sağlıkları yerinde olsun.. Allaha emanet olun..

Merhaba arkadaşlar bende dün şahin beye gittim ilk defa ......pozitif enerji aldım hem şahin beyden hem hastane ekibinden çok şükür.
Fakat küçük bir kistim çıktı aslında bende kist yoktu sanırım aşılamadn kaldı şahinbeyde gelecek aya gecer dedi zaten.yani tedavimiz gelecek aya ertelendi.bu arada biçok test varmış yapılacak onları yaptıracğım inşallah herşey yolunda gider.iğnelerimin nekadar kullanacağımı falanda receteledi onlarıda alıp gelecek aya hazır bişelde bekleyeceğiz

30 u gecsem cok ıyı olur, son haftalada hastanede yatcam inşallah bebekler ıyı olur

merhaba arkadaşlar bizde şahin beye tüp bebek yaptırdık.şu an dinlenmekteyim.11 ekimde transferim oldu.transfer gününüde sayarsak bu gün 4.günümüm.ilk tüp bebek denemem.daha önce 2 aşılama yapmıştık olmadı.hayırlısı.tecrübesi olan arkadaşlara burdan bir şey sormak isityorum..transferden sonrsı lekenme tarzı kanama olabileceği söyledi hemşireler ve çok fazla olmadığı sürece korkmayın dediler..11 ekim günü tarnsferin olacağın gün akşam 17:00 gibi ordaydık.işlem bittikten sonra 2 saat dinlendikten sonra saaat 20:00 gibi eve geldik.evde 1 saat gibi dinlendikten sonra saat 21:00 gibi tuvalete gittiğimde peçeteye az miktar kırmızı kan şeklinde bulaştırmış.geri yattığımda olabilir dedim.ertesi gün öğle saatlerinde tekrar gittiğimde beyaz akınıtı ile tekrar kan bulaşığı vardı az miktarda bu benim moralimi baya bozdu..burda araştırmaya çalıştım ama burdakilerin çoğu daha sonraki yani 8. yada 9. günü lekenmeleden bahsediyorlar.bu şekilde olan varmı?şu an kanama diye bir şey yok her tuvalate gittğimde kontrol ediyorum..açıkçası embriyoların tutunamadığnı kayıp gittiklerini düşünüyorum..bilemiyoum..

bence müdahale geçirdiğin için olan bir durumdur.. mesela benim aşılamalardan sonra hep öyle olmuştu.. içini sıkıntıya sokma,bekleme süresinde de uğraşacak bişiler bul.. kafa yordukça strese girersin.. oldu mu olmadı mı diye düşünerek vakit geçirme, yüzde 50 şansın var.. inşallah olumlu sonuç alırsın..

Merhaba arkadaslar, bir kaç sorum olacak.
Ben Bursanın bir ilçesindeyım, Acıbadem için cok guzel seyler okuyorum, duyuyorum ve tüpe gectıgımızde düşündüğümüz hastenelerın en basında gelıyor bu yuzden.
Ben devletle anlaşmalı özel bır hastanede 2 kez aşılama oldum ve tutmadı.
bundan sonrası ıcın ne yapmam gerekıyor bana yol gosterır mısınız?
Daha kendı doktorumla goruşmedık, nasıl bır yol cızmemız gerekıyor acaba? :44:

bence işlemle alakalı bir şey olabilir yani ufak bi kanama olmuştur çünkü embriyolar ölece kayıp gitmez moralini bozma hep olumlu düşün 8.9. gün olan lekelenmeler embriyo tutunurken yada adetin başlamasıyla alakalı hakkında hayırlısı olsun

mrb... yanlış hatırlamıyorsam daha önce şahin beyde tüp bebek denemesi yapmıştın,yada yapmayı mı düşünüyordun? sanırım olumlu sonuç almışsın,Allah devamını nasip etsin,çok sevindim...

mrb.. ben aşılama sayısını abartmış biri olarak ( 5 kez ) daha fazla aşılama ile vakit kaybetmemeni tavsiye ediyorum... acıbademe yumurta takibi için gidip gelmen sorun olmayacaksa direk olarak oraya gidip başlayabilirsin.. yada takiplerini yapacak olan doktorla görüşüp daha sonra şahin beyle öngörüşmenizi yaparsınız..

tüp bebek öncesi yaptırdığınız test,tahlil.. vs varsa bunları yanınıza alıp adet olmadan önce öngörüşmeye gidin.. (öngörüşme ücretsiz).. yaptırmanızda fayda olacak testleri sorun,onları yaptırın..
sonrasında adet gününde sizi çağırıp tedaviye engel bir durum yoksa hemen başlarlar...

bende öyle düşünmeye çalışıyorum.ama insanın içinde şüphe kalıyor acabamı diyorsun.. transfer günümü sayarsak şu an 7.günüm.daha önce 2 aşılamada yaptım ve aşılamada da aynı şekilde az miktarda kanama olduğu için ve 2 aşılamada olumsuz olunca ister istemez buda galiba olmadı diye düşündüm..düne kadar yattım hep.bugün biraz haraketlendim.öyle bariz belirtilerim yok.sanırım progesteron iğnesinden dolayı göğüslerim dokununca biraz acıyorlar.ara ara kasıklarda ağrı oluyor.tuvalete gittiğimde öyle akıntımda yok.kupkuru hiçbirşey gelmiyor..test tarihi olarak 23 ekimi verdiler..

teşekkür ederim canım çok şükür pozitif sonuç aldık inşallah sağlıkla devam eder.seniden çok az kalmış sağlıkla dünyaya gelsin inşallah rabbim yardımcın olsun

teşekkür ederim canım çok şükür pozitif sonuç aldık inşallah sağlıkla devam eder.seniden çok az kalmış sağlıkla dünyaya gelsin inşallah rabbim yardımcın olsun

amin canım inşallah.. Allah kimseyi boş çevirmesin.. kucağıma alınca inanıcam sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…