Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

çok teşekkur ederım acelya ilgin,cevabın için.
2 kez denedik yeter artık,eşimde varikosel var bende pko. bendekı durumu normale getırıyoruz iğnelerle ama eşimdeki harekest ve sayı azlığı engel hep
Tüp bebek en garantisi. Doktor ıcın Balıkesıre gıdıp gelıyorduk Acıbadem daha kolay olur,gıdış gelışte sorun yaşamayız.
Senın de ne guzel dogumuna cok az kalmış.Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.

bugün kan testi verdim...değerim 522 çıkmış.hamileyim.ikiz olabilir dediler.10 gün sonra kontrole çağırdılar o zaman belli olacak..Allah isteyen herkese nasip etsin..

bugün kan testi verdim...değerim 522 çıkmış.hamileyim.ikiz olabilir dediler.10 gün sonra kontrole çağırdılar o zaman belli olacak..Allah isteyen herkese nasip etsin..

benim değerim de 515 veya 550 civarıydı.. ilk duyduğumda ikiz sanırım demiştim, ama değilmiş..bazı kişilerde değer yüksek çıkabiliyor.. tebrik ederim.. Allah devamını da nasip etsin inşallah..

benim değerim de 515 veya 550 civarıydı.. ilk duyduğumda ikiz sanırım demiştim, ama değilmiş..bazı kişilerde değer yüksek çıkabiliyor.. tebrik ederim.. Allah devamını da nasip etsin inşallah..

teşekkür ederim..Allah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin..

Merhaba arkadaslar,
Balıkesırdekı doktorum tahmın ettıgım üzere Şahin Bey'i önerdı. Randevu bıle ben alırım sızı dıyor. Yumurta takıbını ben yaparım onlar toplama ve trasnfer aşamasını gercekleştirirler dedı.
Daha önce 2 kez aşılama oldum.
Benım merak ettıgım rapor cıkartsak bı kısmını devlet karşılar mı? Nasıl oluyor? Ne kadara mal olur tüp bebek?

cirimson merhaba .seni okuyunca hemen yazmak istedim.bende balıkesirde oturyorum dr alaattin bey bana şahin beyi önerdi yumurta toplamaya kadar kendisi taakip edecek toplama ve transferde şahinbeye gideceğim.son reglimde şahin bey muane etti ancak aşılamadan kalma küçük bir kistim varmış 1 ay erteledi tedavimi.bu reglimde gidecğim yeniden inşallah başlarız biranönce.AYRICA BEN HASTANE VE ŞAHİN BEYDEN MEMNUN KALDIM ENAZINDAN İLK İZLENİMİM BÖYLE.sen ne durumdasın neye karar verdin

CİRİMSON malesef sana özelden mesj atamıyorum yeterli msj yapmamışım.neyse canım normalde fiyatı 4250 ama benimm dr un indirim oldu biraz.onun dışında tetsler falan var devlette yapıyorsun özelde yapılanlarda çok tutmuyor.ilaçlara gelince benimki hepsi toplam 1750 tutt fakat yine drun yönlendirmesiyle eczane 1250 dedi..yani kısaca bide git geli de koyarsak üstüne 6 bucuk falan olur toplamda...ünv yide düşündük rapor falan ama malesef canım bizm sayımız 6 mil falan 5 den fazla oldugu için önce 3 aşılama istiyorlar kendilerinin yaptıgı ama şuda varki bu sayı aşılama için çok az sonucun negatif olacanı bile bile 3 aşılama diyor bize yazık degilmi bana okadar hormon alıyoruz...üstelik tüm bunları yapabilmek için bile aylar sonrasına gün veriyorlar.benim yaş 32 eşimin 41 daha nekadar bekleyeceğiz....biz bu yüzden devleti düşünmedik biraz birktirdik ve özele başladık tabi ilki tutmazsa ikinciyi zor yaparız...bu arada bir aşılama yaptırmıştım önce ben..

Çok teşekkur ederım dyy cevabın,ilgin için
Benım de doktorum Erol Gökgür. Benı de doktorum muayene ettı ve ignelere başlamak ıcın hersey yolunda dedı .Ancak maddı acıdan hazır degılız malesef.
Eşim ve ben 1 ay sonra 29 yasında olacagız. Bende pko eşimde varıkosel var.Sayısı ve hareketlılıgı cok kötü ne yazık kı. Doktorumuz bıze de devlette yıpranırsınız, yorar sizi dedı. İkimiz de öğretmenız, süreklı fakulteye gıdıp gelmek ıcın zamanımız da yok. Ben biraz dingin bir sekılde beklemek, para bırıktırmek ıstıyorum. Eşim de kredı cekmeyı düşünüyor, ama cok zorlar bizi. Bir an once olsun dıyor. Daha karar veremedık. bilmiyorum:44:

canım gercekten manevi ve maddi olarak çok zor bir süreç.ama şahin bey en iyi seçim bence.üstelik tahlil ilaç falan en uygun yerlere yönlendiriyor tedaviye başladıgında her türlü konuda drunu dinleyebilir güvenebilirsin...bizde öğretmeniz canım ama ilk tüp bebek dediklerinde birikmiş hiç paramız yoktu ve 5 -6 ay gibi ancak biriktirebildik yeter diye düşündük ama içine girince birazda eksilere falan girmemiz gerektiğini anladık.bence biraz birikim yapın canım ya da vakit kaybetmemek için kredide çekebilirsiniz hazır 24 kasım geldi bankalar ögretmenlere uygun krediler sunacaktır mutlaka degerlendireblirsiniz.keşke bizde beklemeseydik kredi çekseydik hiç aklımıza gelmedi ee kimsede bilmiyor ki akıl danışalım kendi kendimize çabalıyoruz işte.bebeğimiz gelsinde hiç önemli degil yeterki gelsin ama 2.yi yaptıracak olursak işte ozaman daha çok sıkıntı çekeriz Allah yardımcımız olsun ve ilk denemeizde gelsin bebişler.ben gelişmeleri buraya yazarım tedavi başlayınca seninde sorun olursa sorabilirsin canım ama ben özelden msj atamıyorum henüz...inşallah seninde bebeğin gelir tez zamanda.

arife günü sezeryanla doğum yaptım arkadaşlar..38 haftalık alındı bu nedenle kilosu biraz düşük doğdu ,buna da şükür.. Allah yeterki sağlık versin..
Allah hepinize nasip etsin inşallah...

arife günü sezeryanla doğum yaptım arkadaşlar..38 haftalık alındı bu nedenle kilosu biraz düşük doğdu ,buna da şükür.. Allah yeterki sağlık versin..
Allah hepinize nasip etsin inşallah...

sagol canım, arada sorularım olursa senı rahatsız ederım Eşimi ikna ettım sömestr tatılıne kadar bekleyeceğiz. Belkı o zamandan önce öğretmenler gununde kredı ceker bi köseye atarız.İyi fikir verdın cok sagol.

açelya bebeğin hayırlı olsun 38 hafta gayet iyi canım maşallah.Allah sağlıklı uzun ömür versin bebeğine inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…