- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.621
mrb.. ben aşılama sayısını abartmış biri olarak ( 5 kez ) daha fazla aşılama ile vakit kaybetmemeni tavsiye ediyorum... acıbademe yumurta takibi için gidip gelmen sorun olmayacaksa direk olarak oraya gidip başlayabilirsin.. yada takiplerini yapacak olan doktorla görüşüp daha sonra şahin beyle öngörüşmenizi yaparsınız..
tüp bebek öncesi yaptırdığınız test,tahlil.. vs varsa bunları yanınıza alıp adet olmadan önce öngörüşmeye gidin.. (öngörüşme ücretsiz).. yaptırmanızda fayda olacak testleri sorun,onları yaptırın..
sonrasında adet gününde sizi çağırıp tedaviye engel bir durum yoksa hemen başlarlar...
esrafen 26 nasıl oldun ayakta gezmiyosun dimi[/QUOTE
ben bebeklerimi kaybettim malesef 15 gün oluyo birden sancılandım meğer doğum sancısıymış son noktasına gelmiş bebeğin eşi gelmeye başlamış onu alınca ikincinin durması mucize dedi doktor rahim tekrar açılabilir dedi ve enfeksiyon başlangıcı olunca suni sancıyla onuda doğurdum allahım yazamıyorum bile erken doğum riskim çok yüksekti rahmim iki bebeği kaldıramadı tek olsaymış çok rahat bitirirmişim yavrularım artık toprak altında bu kadar uğraştık ancak 20 hafta görmek nasip oldu test yapıldı sağlıklı çıktılar allahım inşallah kolumu boş bırakmaz
umarım sen bebeklerini kucağına alırsın
ben bebeklerimi kaybettim malesef 15 gün oluyo birden sancılandım meğer doğum sancısıymış son noktasına gelmiş bebeğin eşi gelmeye başlamış onu alınca ikincinin durması mucize dedi doktor rahim tekrar açılabilir dedi ve enfeksiyon başlangıcı olunca suni sancıyla onuda doğurdum allahım yazamıyorum bile erken doğum riskim çok yüksekti rahmim iki bebeği kaldıramadı tek olsaymış çok rahat bitirirmişim yavrularım artık toprak altında bu kadar uğraştık ancak 20 hafta görmek nasip oldu test yapıldı sağlıklı çıktılar allahım inşallah kolumu boş bırakmaz
canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm rabbim sana sağlık versin ama çok üzüldüm inşallah allahım sana tez zamanda sağlıklı hamilelik ve bebek nasib etsin
o kadar üzüldüm ki arkadasım, tarifi mümkün değil.. suan gözyaslarımı silerek cvp yazıyorum sana..seni en iyi ben anlarım canım..uzun zamandır yazmıyordum foruma,fakat senin yazını görünce dayanamadım. benim bebeklerimde topragın altında, hemde 4 ay 1 haftadır. 23 haftalıkken bağıra bağıra doğurdum ve tam 10 gün enfeksiyondan yattım hastanede az daha bende saglıgımdan oluyordum. neyse daha fazla yazmak istemiyorum,tekrar hatırlamak içimi acıtıyor.. Allahtan sabır dile asla unutmuyorsun fakat zaman herseyin ilacı.. ben bunu öğrendim.. hamile olup doğumu yaklaşan arkadaşlarada saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim. bizede en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik,biliyorum acımızı unutturmaz ama dindirecek tek şeyin bu oldugunu düşünüyorum. lütfen acını yaşa,ağla hıçkıra hıçkıra, sakın içine atma.. en iyi bu şekilde toparlarsın kendini..ben bu şekilde atlattım,okul açıldı bende öğretmenim.. simdi okuldaki cocuklarımla huzur bulmaya çalısıyorum... özelden nasıl mesajlaşılıyor bilmiyorum fakat msjlaşmak istersen yazabilirim. kendine iyi bak...
o kadar üzüldüm ki arkadasım, tarifi mümkün değil.. suan gözyaslarımı silerek cvp yazıyorum sana..seni en iyi ben anlarım canım..uzun zamandır yazmıyordum foruma,fakat senin yazını görünce dayanamadım. benim bebeklerimde topragın altında, hemde 4 ay 1 haftadır. 23 haftalıkken bağıra bağıra doğurdum ve tam 10 gün enfeksiyondan yattım hastanede az daha bende saglıgımdan oluyordum. neyse daha fazla yazmak istemiyorum,tekrar hatırlamak içimi acıtıyor.. Allahtan sabır dile asla unutmuyorsun fakat zaman herseyin ilacı.. ben bunu öğrendim.. hamile olup doğumu yaklaşan arkadaşlarada saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim. bizede en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik,biliyorum acımızı unutturmaz ama dindirecek tek şeyin bu oldugunu düşünüyorum. lütfen acını yaşa,ağla hıçkıra hıçkıra, sakın içine atma.. en iyi bu şekilde toparlarsın kendini..ben bu şekilde atlattım,okul açıldı bende öğretmenim.. simdi okuldaki cocuklarımla huzur bulmaya çalısıyorum... özelden nasıl mesajlaşılıyor bilmiyorum fakat msjlaşmak istersen yazabilirim. kendine iyi bak...
çift embryo olayı hamilelik şansını yükseltiyor ama ikisi birden tutunca da kaybetme ihtimali çok yüksek oluyor...inanın bana çok üzüldüm..
hamileliğimin başından beri sürekli bu korkuyla yaşıyorum, Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın, kimseyi hastaneden boş çevirmesin...size de sabır versin arkadaşlar... inşallah en kısa zamanda atlatırsınız...
esrafen 26 nasıl oldun ayakta gezmiyosun dimi
bugün kan testi verdim...değerim 522 çıkmış.hamileyim.ikiz olabilir dediler.10 gün sonra kontrole çağırdılar o zaman belli olacak..Allah isteyen herkese nasip etsin..
benim değerim de 515 veya 550 civarıydı.. ilk duyduğumda ikiz sanırım demiştim, ama değilmiş..bazı kişilerde değer yüksek çıkabiliyor.. tebrik ederim.. Allah devamını da nasip etsin inşallah..
benim değerim de 515 veya 550 civarıydı.. ilk duyduğumda ikiz sanırım demiştim, ama değilmiş..bazı kişilerde değer yüksek çıkabiliyor.. tebrik ederim.. Allah devamını da nasip etsin inşallah..
cirimson merhaba .seni okuyunca hemen yazmak istedim.bende balıkesirde oturyorum dr alaattin bey bana şahin beyi önerdi yumurta toplamaya kadar kendisi taakip edecek toplama ve transferde şahinbeye gideceğim.son reglimde şahin bey muane etti ancak aşılamadan kalma küçük bir kistim varmış 1 ay erteledi tedavimi.bu reglimde gidecğim yeniden inşallah başlarız biranönce.AYRICA BEN HASTANE VE ŞAHİN BEYDEN MEMNUN KALDIM ENAZINDAN İLK İZLENİMİM BÖYLE.sen ne durumdasın neye karar verdin
CİRİMSON malesef sana özelden mesj atamıyorum yeterli msj yapmamışım.neyse canım normalde fiyatı 4250 ama benimm dr un indirim oldu biraz.onun dışında tetsler falan var devlette yapıyorsun özelde yapılanlarda çok tutmuyor.ilaçlara gelince benimki hepsi toplam 1750 tutt fakat yine drun yönlendirmesiyle eczane 1250 dedi..yani kısaca bide git geli de koyarsak üstüne 6 bucuk falan olur toplamda...ünv yide düşündük rapor falan ama malesef canım bizm sayımız 6 mil falan 5 den fazla oldugu için önce 3 aşılama istiyorlar kendilerinin yaptıgı ama şuda varki bu sayı aşılama için çok az sonucun negatif olacanı bile bile 3 aşılama diyor bize yazık degilmi bana okadar hormon alıyoruz...üstelik tüm bunları yapabilmek için bile aylar sonrasına gün veriyorlar.benim yaş 32 eşimin 41 daha nekadar bekleyeceğiz....biz bu yüzden devleti düşünmedik biraz birktirdik ve özele başladık tabi ilki tutmazsa ikinciyi zor yaparız...bu arada bir aşılama yaptırmıştım önce ben..
canım gercekten manevi ve maddi olarak çok zor bir süreç.ama şahin bey en iyi seçim bence.üstelik tahlil ilaç falan en uygun yerlere yönlendiriyor tedaviye başladıgında her türlü konuda drunu dinleyebilir güvenebilirsin...bizde öğretmeniz canım ama ilk tüp bebek dediklerinde birikmiş hiç paramız yoktu ve 5 -6 ay gibi ancak biriktirebildik yeter diye düşündük ama içine girince birazda eksilere falan girmemiz gerektiğini anladık.bence biraz birikim yapın canım ya da vakit kaybetmemek için kredide çekebilirsiniz hazır 24 kasım geldi bankalar ögretmenlere uygun krediler sunacaktır mutlaka degerlendireblirsiniz.keşke bizde beklemeseydik kredi çekseydik hiç aklımıza gelmedi ee kimsede bilmiyor ki akıl danışalım kendi kendimize çabalıyoruz işte.bebeğimiz gelsinde hiç önemli degil yeterki gelsin ama 2.yi yaptıracak olursak işte ozaman daha çok sıkıntı çekeriz Allah yardımcımız olsun ve ilk denemeizde gelsin bebişler.ben gelişmeleri buraya yazarım tedavi başlayınca seninde sorun olursa sorabilirsin canım ama ben özelden msj atamıyorum henüz...inşallah seninde bebeğin gelir tez zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?