Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

CRİMSON canım fikir alışverişi ve tecrübelerimizi paylaşmak benide rahatlatıyor.iyi düşünmüşsün rahat edersiniz ama şubat tatilinden önceki regline denk getirki yumurta toplaman ve transferin tatlile gelsin bol bol dinlenirsin 12 günlük bekleme sürecinde kafanda rahat olur hem.ama inşallah ozaman kadar bebeğin size sürpriz yapar ve tedaviye gerek kalmaz

açelya hayırlı uğurlu olsun, allah sağlıklı uzuuuun ömürler nasip etsin... ne güzel rabbim kucağına alabilmeyi nasip etti, bizede nasip olur birgün inşallah..

hepinizin tedavileri hayırlı olsun arkadaşlar...umarım en yakın zamanda bebeklerinizi alırsınız kucağınıza..Şahin beye gelince kesinlikle doğru karar veriyorsunuz..şahin bey hem dr hem insan olarak mükemmel bir insan..işinde çok başarılı..hastalarına çok sevecen..çekingenlik asla hissetmezsiniz..tabiiki en başta herşey allahtan...sonra dr tecrübesi..ben de şahin beye tüp yaptırmıştım..yumurtalarım gelişmiyordu..yaşım 33 tü..ama 5 tane yumurta elde etmiştik..ama ben çok sıkıntı stres yapmıştım..tutmadı..ama ertesi ay kendiliğimden hamile kaldım..bu ilaçların etkisi bir kaç ay devam ediyormuş..sanırım bende bu sayede hamile kaldım..şahin beye gidince selam söyleyin benden..gülin derseniz tanır..tekrar tedaviniz hayırlı olsun ..

merhaba justing, birsey sorcam. yumurta trasferı aşamasında kaç tane embriyo yerleştırıyor doktor? Kaç tane olması gerek en az?Kendımızı sayısını belırleyebılıyor muyuz?

yeni yasaya göre tek embriyo yerleştiriliyo..yaşın 35 üstü ise 2 de tarnsfer edilebiliyo..benim zamanınmda dr hastasının isteğine göre yerleştiriyordu..benim 2 tane canlı kalmıştı..o yüzden 2 tanesi transfer edildi..şuan kızım 2 yaşında..bizden hemen sonra bu yasa çıktı..

yeni yasaya göre tek embriyo yerleştiriliyo..yaşın 35 üstü ise 2 de tarnsfer edilebiliyo..benim zamanınmda dr hastasının isteğine göre yerleştiriyordu..benim 2 tane canlı kalmıştı..o yüzden 2 tanesi transfer edildi..şuan kızım 2 yaşında..bizden hemen sonra bu yasa çıktı..

arife günü sezeryanla doğum yaptım arkadaşlar..38 haftalık alındı bu nedenle kilosu biraz düşük doğdu ,buna da şükür.. Allah yeterki sağlık versin..
Allah hepinize nasip etsin inşallah...

Allah sağlıklı uzun ömür versin analı babalı buyutsün, darısı bize olsun.

Tek embriyo şansı azaltmıyor mu ya? Zaten cok masraflı ve yorucu bır süreç. Tutma ıhtımalını yukseltmek ıcın 2 tane daha iyi olurdu gıbıme gelıyor.
Allah kızına saglık,ömr versın.

Allah sağlıklı uzun ömür versin analı babalı buyutsün, darısı bize olsun.

menrhaba kızlar bende şahin beyin hastasıyım ilk tüp bebek denememiz tutmadı ama demekki nasip değilmiş donmuş bebeklerimizle bu ay yeniden tedaviye başladık bugün transferimin 4.günü inşallah bu sefer tutar.Şahin beyde ekibide çok güleryüzlü güven verici ve alanlarında uzman kişiler inşallah bu sefer bebeklerimize kavuşuruz ama Allah korusun olmazsa ine Şahin beye gelirim başka bi doktora asla gitmem.üstelik bursada yaşamıyorum başka bi şehirden geliyorum ve o kadar ilgililerki her konuda o kadar destek oluyolarki tercihim her zaman Bursa Acıbadem ve Şahin hoca.....

merhaba arkadaşlar, bende haftaya randevu aldım ama ön görüşme nasıldır neler yapabilir hepsini sorucaz. bakalım vira bismillah dedik ama halen tedirginliğim var bakalım hayırlısı olsun...

slm bowhole 25 ne yaptın gittinmi görüşmeye nasıl geçti.bizde düşünüyoruz tüp bebeği ama karar veremedik henüz kime gitceğimize

selam kızlar bi sorum olacaktı şahin bey tek embriyomu koyuyor.. bazı hastaneler 2 tane koyabiliyorlar cevaplarsanız buna göre karar vermek istiyorum

selam kızlar bi sorum olacaktı şahin bey tek embriyomu koyuyor.. bazı hastaneler 2 tane koyabiliyorlar cevaplarsanız buna göre karar vermek istiyorum

tatlım bana iki embriyo transfer etti ama bu yaşınada bağlı olabilir bunu ona sorsan eminim açıklayıcı bilgi verir

tatlım bana iki embriyo transfer etti ama bu yaşınada bağlı olabilir bunu ona sorsan eminim açıklayıcı bilgi verir

yaşım 24.balıkesirde oturuyorum balıkesirde aşamaları görüp 4-5 günlük acıbademe gitmeyi düşünüyoruz..iki embriyo koyulmasını istiyorum ona göre tam karar vermek istiyorum açıkcası.sizin yaş kaçtı iki ebriyo koydu

yaşın çok genç bu nedenle tek embriyo transfer edebilir ama yinede konuş isteğini belirt derim.benim yaşım 37 canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…