Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

slm bowhole 25 ne yaptın gittinmi görüşmeye nasıl geçti.bizde düşünüyoruz tüp bebeği ama karar veremedik henüz kime gitceğimize

a.selam canım evet gittik ve keşke daha önce tanışsaydık dedik.. başarılı ve bir okadarda insancıl çok pozitif çıktık. kesinlikle gitmeni tavsiye ederim. benim daha önce acı tecrübelirime dayanarak diyorum....

selam kızlar bi sorum olacaktı şahin bey tek embriyomu koyuyor.. bazı hastaneler 2 tane koyabiliyorlar cevaplarsanız buna göre karar vermek istiyorum

canım embriyo koyma sayısı; yaşa ve deneme sayısına göre belirleniyor; ama bazı özel hastanelerde dr. insiyatifine bağlı koyanlar oluyor dr. ile konuşursun kabul ederse olur..

canım tedaviye mi başlıyorsun şahin beyle hadi hayırlı olsun bende 2-3aya kadar başlarım

sara merhaba naptınız sonuc ne cıktı cok merak ettım bende ıkıncıye dondurulmus koyduracagım kan degerın kac canım..

Sanakaiyorum cnm bende sahin beyin hastasiyim ve memnunum. Cok iyibi domtor ekibide oyle . Bugun transfetimin 12. Gunu 9, gunu test yaptm 189 cikti degerim. Yarin tekrarlicaz. Allah herkese nasip etsin

Sanakaiyorum cnm bende sahin beyin hastasiyim ve memnunum. Cok iyibi domtor ekibide oyle . Bugun transfetimin 12. Gunu 9, gunu test yaptm 189 cikti degerim. Yarin tekrarlicaz. Allah herkese nasip etsin

gözünaydın canım Allah sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin darısı başıma

canm bende balikesirde oturuyorum ve tedavimi butda acibadrmde oldum sahin bey harika bir doktor. Bende 25 yasimdayim. Yumurta takibimi burda yaptirdim yumurta toplamaya ve transfere gittim sadece. Embriyolarla ilgili hergun arayip bilgi verdiler ve suan hamileyim. İns sendendee guzel hbr alcaz
transferden sonra dinlen is fln yapma hergun 1 dilim ananas ye tutunmasini sagliyomus

doğum yaptım malesef 29 haftalıkken, bebeklerimden birinin yüzünü bile göremedim. eşimin cenaze için kucağına vermişler çok zoruma gitti.bebeklerimden biri yaşıyor çok şükür , küvezde büyütcekler inşallah.iki transfer istemeyin derim birinde problem olunca ötekide tehlikeye giriyor.

çok geçmiş olsun arkadaşım çok üzüücü bir olay, Rabbim size sabır versin inşlhhta diğer meleğini bir an önce sağlığına kavuştursun Mevlam..

seni merak ettiğim için açtım bi hbr var mı diye.. çok üzüldüm,başın sağolsun canım.. yüzünü görseydin eğer daha kötü olurdu,dayanamazdın, Allahım sabır versin,kimseye yaşatmasın.. Allah kalan bebeğine sağlık versin,ömür versin inşallah..
yanlış hatırlamıyorsam ikisi de erkekti dimi?

büyük geçmişplsun arkadaşım, rabbim diğer bebeğini en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evine kucağına almayı nasip etsin.. sen yine bana göre şanslısın,benimde ikizlerden birinde problem varmış,sonlandırmak zorunda kaldım..bır hafta sonra enfeksiyondan sağlıklı olan bebeğimide kaybettim. 23 haftalıktım..bağıra bağıra doğurmak zorunda kaldım.. ikisinide yüzünü dahi göremeden topraga verdim. çok acı çektim.. fakat rabbim herseyin hayırlısını versin..

sara merhaba naptınız sonuc ne cıktı cok merak ettım bende ıkıncıye dondurulmus koyduracagım kan degerın kac canım..

tatlım benim malesef negatif oldu ilk kan değerim 10 çıktı iki gün sonra 4 e düştü iki gün sonrada regl oldum zaten

arkadaslar bizde tüp bebek yontemine basvuracagız sonuclarımızı sahin bey degerlendirdi yani ondan ogrendik ilk normal yolla olmayacagını cok sakın biri yani cok guzel anlatıyo herseyi tup bebek tedavisine baslyacagız ama bu konuda hiç bilgim yok sahin bey bu konuda nasıldır

teşekkür ederim .50 gün oldu bugün küvezde kilo almaya çalışıyor, bi ara enfeksiyon oldu çok kuvvetli antibiotik aldı hala alıyor ama yakında kesecekler, sanırım 1 ay daha kalacak, stresten sütüm azalmaya başladı, gitcek diye korkuyorum.Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin .Bebeğime sağlıklı uzun ömür versin, ikiz gerçekten iyibişey değil diğer bebeğimdeki sorundan dolayı bunda hşçbşr problem yokken erkenden doğdu ve bisürü sıkıntı çekiyor,

Allah anne ve babasıyla sağlıklı bir ömür versin inşallah.. dayan canım 1 ay değil bir bakmışsın 1 yıl geçmiş bebeğinle güle oynaya vakit geçiriyor olacaksın.. benim sütüm doğum yaptığımdan beri çok az geliyor,yakında tamamen kesilir sanırım.. önce emziriyorum sonra mama veriyorum.. stres nedeniyle sütün tamamen kesilebilir allah korusun,şuan aldığı antibiyotikler kadar senin sütüne ihtiyacı var yavrunun, arttırmak için elinden geleni yap,stres yapmamaya çalış üstelik senin gerginliğini hisseder bebeğin..
ben humananın çayını içiyordum pek etkisi olmadı.. şimdi malt içeceği önerdiler ,denemediysen bir dene istersen..
ara sıra durumunuzdan haberdar et... Allah a emanet olun..

sütümü artırmak için gelmese bile sanki geliyormuş gibi makine ile sağdım en az 15 dakika öyle öyle tekrar geldi üzülünce yine bir gögsüm kesiliyor sonra yine aynı yöntemi deniyorum bikaçgün sonra geliyor, bebeğim tam kilo almaya başlamıştı 2. kez enfeksiyon oldu yine iyileşmeye çalışacak Allahım tez zamanda bunuda atlatır inşallah, canım benim ,
sende süt için aktarda satılan çemen otu tohumu var çekilmiş alıyosun kaynar suya atıp suyunu içip içindekinide yiyosun,günde 3 kez çok işe yarıyor, çok pis kokuyosun pastırma gibi ama süt için değer, dene istersen

arkadaşlar acıbadem bursa hastanesinde şahin bey in hastasıydım.Sebepsiz inferlite grubundaydık ilk denememizde sonuçun pozıtıf olduğunu öğrendikten 3 gün sonra kanama yaşadım ve bhcg düşmeye başladı ve gebeliğim kendınden sonlandı.Daha öncesinde de aşılama ile hamile kalmıştım bebeğin kalbi durduğu için kürtajla 2.5 aylık almak zorunda kalmışlardı.7 sene boyunca kendiliğimden hamile kalamadım.

Sonunda 2. tüp bebek denememizde ikiz bebişleirme hamile kaldım.yalnız 1 aydan sonra adım atsam sağ kasığıma bıçak saplanıyordu ve sonrasında da mide bulantıları yüzünden hamileliğim yatarak geçti.doktor kontrolu harıcı pek evden çıkamadım desem yeridir.20. haftadan sonra erken doğum riskim olduğu için ilaç kullanmak zorunda kaldım.yalnız bu ilaçları bana aşılamayı yapan önceki doktroum verdi. ona gitmeye de devam ettim.Şahin bey sadece progesteron hormonu iğnesi verdi.26. haftada artan karın sertleşmeleri nedeniyle acile bir gittik gidiş o gidiş oldu.Önceki doktorumun gözetiminde 2 aya yakın bir süre serumlarla haplarla hastanede yattım, gün geldi tekerlekli sandalye ile wc ye gittim, davul gibi şişmiştim karnım büyük değildi çok ama çok gergin ve sertti, çok rahatsızdım yürüdüğümde çok rahatsız oluyordum.Doktorum hareketsizlikten bacaklaırmın morarmasından korkutugundan artık yürü ne olursa olsun demişti.

Çok sabrettim ,çok acılar çektim damar yolu açıldığı anda şiştiği oluyordu, kolumun damarları okdar incelmiştiki çok acı vermeye başlamıştı. Ayrıca her gün kan sulanıdrıcı iğnemıde kendım bacaktan yapıyordum.(mtfhr heterozigot olduğum için yıne eskı doktorumun kararıyla bu iğneyı yapmamın faydası olabıleceğini söylemişti,Şahin bey iğneye gerek yok asprin kullansan yeter demişti ben coraspin + düşük doz kan sulandırıcı iğne kullandım )

Her 6 saatte bir bebişleirmin kalp atışları dinleniyordu her günüm bugunu de geçirsem diye dualarla geçiyordu.Annem hep yanımdaydı o üzülmesin, eşim ziyarete geldiğinde üzülmesin diye ağlamamaya çalşıyordum ama psikoljim de bozulmuştu.Yine de Allah büyüktür diyordum.ilk hedef 28 sonraki hedef 30 bir sonraki hedef 32 haftaydı ve 32 haftadan sonra doktor artık korkmaya gerek yok demişti.Şahin bey de ozaman kadar gelmemin çok iyi olduğunu söylemesi benı bıraz rahatlatmıştı.

Kullandığım serum ve ilaçlar karaciğerimi bozmuştu daha doğrusu ikiz kız gebelikten dolayı karaciğer değerlerim yukselmişti ve çok riskli bır durumdaydım.İlaçlar bu değerleri iyice bozmuştu.Doktor bir ara bebeklerı almayı düşündü.Serumu kesti ,hapla devam ettik.Başka çare yoktu benım haytaım tehlıkeye gırebılırmıiş dıye hazırlan, test yıne yuksek çıkarsa sezeryana alıcam dedı.geceleri kolarımın bacaklaırmın kaşıntısından uyuyamıyordum ve umudumun tukendıgı anda değerlerın yarıya dustugu sonucu geldı.bıraz daha buyumelerı için Allah dualarımızı kabul etmişti.Eşimin arkadaşları bi önceki gece topluca dua etmişler Allah razı olsun.Kaşıntılarım ancak doğumdan sonra gececekmiş dr öyle soylemişti.

Karnımdakı hareketlenme ıyıce artmıstı karnım tepe gıbı oluyordu bebekler bır yere toplanıyordu ve ben cok gerılıyordum hapları daha fazla kullanmamın zararlı oldgunu soyleyen drum kendı nobetıne denk getırerek benı sezeryana aldı 33hafta 2 günlük hamileyken suyum da gelerek doğum yaptım.O hapları bıraktıktan bır gün bile geçmedi az az suyum geldı hemşireler turnusol kağıdı verdıler ve bebklerın suyu oldugu kesınleşti.haftasonu doktorum yoktu,bu sefer başladım dua etmeye 2 gun dayansınlar dıye ınanın özel aparatlarla odada küçük tuvalet ıhtıyacımı gıderdım ,çünkü yarım saatte bir wc ıhtıyacı gelıyordu her kalkmam eziyet onu da bırakın suyumun ıyıce azalması demektı.Allahım sen herşeyı nasıl da bılırsın dedım doğumdan sonra çünkü işim çok rast gitmişti.

Bebeklerimden biri 10 gün diğeri 12 gün küvezde kaldı.Halıme şükredıyordum 28 hatta 25 haftalık doğan bebeklerı görünce .( ciğer geliştiriciler 2 doz yapılmıştı ) Rabbime şükürler olsun.Aylarca inanamadım onlaırn benim olduğuna çünkü hiç çocugumm olmucka gıbı hıssedıyordum şimdi düşünüyorum da o his beni bunalımlara sokan içimi karartan şeytandan başkası değilmiş. Allahım o zor günlerden böyle nur gibi yavrularla bir anda öyle bir kurtardı ki bizi ne kdar şükretsek azdır. Şimdi 10 .aydalar çook şirinler.Ama 9 aya kadar yalnız bakamadım yeni yeni kendım bakmaya başladım.Bakımları cidden çoook zor.Şimdi büyüdüler ama ilk aylar çok zorlandım.

Erken doğum riski için Şahin beyın bana önerdığı hap bende işe yaramadı.( hastaneden diğer hap zarar verıyor dıye onu denemişti kasılmaları hıc etkılemedı) O daha bana söylemeden diğer doktorum çok öncesinde bana başka bir ilaç vermişti ben hep onu kullandım.Doktorların yöntemleri farklı ve insanların vucut tepkileri de farklı tabıkı ben eski doktorumla çok yakın oldugum için ve onun çok tıtız oldugunu bildiğim için onun tavsıyesıne uydum içim öyle dha rahat etti açıkçası.Ama Şahin bey ve ekibi de tüp bebek yöntemınde başarılı.Ben evhamlıyım bıraz ve bu evhamımı bılen eskı doktorumdu:)

Açıkçası ben ne şahın beyden nede sühendan hanımdan vazgectım, önerdıklerı ılaçlar farklı da olsa ıkısı de ıyı doktor bence.Yalnızca Sühendan hanım benım gıbı rısk almayı sevmıyor bız elımızden gelenı yapalım dusuncesınde.

merhaba ,
hikayen çok umut verici... umarım darısı bizlerin de başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…