Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

tedaviye yeni başlayan arkadaşlar.ücretler ne kadar bilgi verirmisinizz

bende istiyorum bende istiyorum bilgi.allah nasip ederse bir iki aya bende tüp bebeğe başvurmak istiyorum .rabbim hakkımıxda hayırlı olanı versin.şahin bey hakkındada çok iyi şeyler duydum bizim içinde hayırlı olur inşallah.

Sevgili arkadaşlar merhaba bu topiği daha yeni gördüm..sizden bilgi almak istiyorum..ben daha önce bursa art ta osman hocaya tedavi oldum..sonuç iyi çıkmadı..hoca iyi ancak iletişimi zayıftı..istediğimiz gibi soru sormadık,bilgi alamadık..şimdi bir doktor tanıdığımız acıbademi ve şahin hocayı önerdi..

Bence en iyi gidenler bilir diye sizlere danışmak istiyorum..nasıldır acıbadem ve hoca ben rahatça soru sorabileceğim danışabileceğim bir doktor istiyorum..sizden bilgi almak istiyorum..görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim..

Birde ayrıca ücret ne kadar tahlil parası falan alıyorlarmı??

Öngörüşme yapmıştım kendisiyle, bilgili ve ılımlı bir insan. Sorduğun sorulara kolaylıkla cevap verebilir, seni sabırla dinleyebilir. İlk gözlemlerim bunlar. Muayene olacaksan 190 TL ücreti. Bunun yanında tedaviye başlayacaksan, biz fiyat konuşmadık ama bildiğim kadarıyla tüp bebek için 5-6 bin civarı bir para tutar. Aşılama ise 1500-2000 civarı. Tabi bu kişiden kişiye tedaviden tedaviye değişir.

ya canım neler yaşamışsın bunları okudukça umutlandım inanki benimde iki denemem hüsran ama umudumu kaybetmemeliyim bunu senin yaşadıklarını okuyunca anladım,bu pazar sabahı bana umut olduğun için sana çok teşekkür ederim.bebeklerinle birlikte daha nice nice sağlıklı ve mutlu yıllar geçirin inşallah..

ya canım teşekkür ederim bir görüşelim olmazsa senin durumun ne tedaviye başladınmı canım??

ya canım teşekkür ederim bir görüşelim olmazsa senin durumun ne tedaviye başladınmı canım??

Yok canım başlamadım, eşimde hareketli sperm sayısı az denildi, aslında bir var deniliyor, birde yok. Eşimde buna kızıyor. Fakülteye gitmeyi düşünüyoruz henüz bir netlik yok bizdede..

selam arkadaşlar ben şahin beyin daimi hastasıyım :) 4.tüp bebek denemem başladı allaha şükür şuan herşey yolunda pazartesi veya salı yumurta toplama işlemi gerçekleşecek doktorumdan ve çalışan diğer tüm ekipten çok ama çok memnunum inşallah isteyen ve bekleyen herkezin rabbim gönlüne göre versin diyorum bu sefer yüzümüzü güldürür rabbim inşşalh tedavi evresi kolay ama yorucu en çokta psikolojik olarak yoruluyor insan ,umarım bu sefer mutlu haberle bu yorgunluğu atlatırım ....

merhaba arkadaşlar gecen sene kasımda şahin beyle ilk tedavimize başlayacaktık fakat büyük bir kaza geçirdik ve tedavimizi süresi bellisiz erteledik.şahin bey saolsun kendini hazır hissttiğinde gel bu süreçte psikoloji çok önemli dedi..ve bizde haziranda tedavimize başlamak istiyoruz.Allah kısmet ederse süreci burda sizlerle paylaşırım...
bazı arkadaşlar bebişine kavuşmuş Allah uzun ömür versin bebişlerinize inşallah.bebeklerini kaybeden arkadaşları okudum çok üzüldüm inşallah yeniden sağlıklı olarak gelir bebekleriniz..

sğaol canım darısı tüm isteyenlere inş. bu arada ben tekrar hamile kaldığı öğrendim bu mesajı yazdıktan sonra hem de 7.5 sene sonra ilk defa kendiliğinden.drum eğer bir bebek daha istıyorsan korunma demişti.çok şükür tedavisiz ilk defa hamile kaldım hala inanamıyorum ama bebeklerim 11. ayda bakımları ıyıce zor olacak Allah kolaylığını verir inş.

Bir de hastanede yatarken birkaç defa tüp bebek denemiş bir arkadıaşım vardı o da ikiz hamileydi ama tedavisiz.Ara verdikleri zmanda kendiliğinden tek yumurta ikizleirne hamile kalmış.turuncu saçlı iki kızı olmuştu.

Allah zamannını kararlıyor kendimi çok yıpratmıştım sizleri çok ıyı anlıyorum ama.Şöyle düşünün elbet bir gun olacak sız kendınızı üzmek yerıne bende bır gun anne olucam ama benım bekledıgım zaman olmayabılır şimdi bugunlerın tadını çıkarayım gezeyım tozayım deyın:) şimdi bunlar anlamsız gelse de bır gun bebeişlerle uğraşırken bu yazdıklaırmı anlıcaksınız..

Şimdi eşim de ben de aynı şeyı dıyoruz olcağını bılseydık okdar sıkılmaz kendımızı uzmezdık.Ama bir çok ınsanın enınde sonunda oluyor.Sabır ve dua ile beklemek lazım.

Allah yardımıcınız olsun..
(ya Bari,ya Mubdi,ya Varis,ya Halık,ya Musavvir Allah'ın yaratma ile ilgili isimlerinden ben bunları namazlaırmın arkasından hep okurdum, alışkanlık olmuş hala da okuyorum, sizlere de tavsiye ederim)

yeniden merhaba kızlar bişey soracağım lütfen beni bilgilendirin..
öncelikle şunu da söyleyim bizim tek sorunumuz eşimin sperm sayısı ve birazda hareketi az...
tüm genetikler kan pıhtı dahil tüp öncesi tüm testlerimiz ve benm tüm hormon testlerim normal...
rahimde tüpte ve yumurtalardada bir sorun yok...bildiğim kadaıyla kistimde yokk...
çok merak ettim kısa yada uzun protokoller nedir bilmiyorum...
şimdi ben haziranda reglimde şahin beye gittiğimde ve muanede kist falan çıkmazsa hemen iğnelere o ay başlayabiliyormuyuz...regl 21.gün yada başka herhangibişey bekleniyormu...ben eger kist yoksa beklemek istemiyorum...

kızlar lütfen bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi...
acıbademde Vakıfbank sigortası geçerlimi..geçerliyse bu tür sigortaya nasıl ücret ödeniyor.

Dr.Şahin Zeteroğluna bende gitmek istiyorum randevu alacağım bütün yazılarınız okudum inşallah benim derdimin dermanı bu doktordadır.hepinizin çok sıkıntılar çektiğinizi okudum çok üzüldüm allah yardımcınız olsun allah hepimize evlat sevgisi tattırır inşallah.
ben 42 yaşındayım 35 yaşında evlendim ilk defa doktora çocuk için gideceğim inşallah hayırlı haberler alırım acaba bilginiz varmı eğer tüp bebek derse ne kadara mal oluyo bilgim olsun diye soruyorum artı eşim devlet memuru ilaçları devlet ödüyormu sağlık sigortam var yapı krediden bu sigortayla tüp bebek veya tedavi yaptıran varmı aranızda arkadaşlar bilgi veririseniz çok sevineceğim...Kendinize iyi bakınız ...morallerinizi yüksek tutunuz...Sağlıcakla

7 yıldır ilk defamı doktora gideceksiniz? hormon testleriniz, hsg , eşinizin sperm testi yapıldımı? Acıbademde sgk yok, sadece özel sigorta lar var. Özel sigorta ne kadarını karşılar bilemem ama kendi cebinizden ödedidiğinizde 5-6 bin TL civarı bir fiyat çıkar.

evet ilk defa gideceğim doktora değil tabiki çocuk için hormon testlerim hsg uzun zaman önce yapılmıştı ama üstünden çok zaman geçti
eşime sperm testi yapılmadı hiç , Telekom anlaşması varmış bakalım nekadar ne ödeyeceğiz sorun ne salı günü randevu aldım hayırlısı inşallah

kızlar bende şahin beyin hastasıyım 1 kez tüp bebek 1 kez dondurulmuşlarla denedik sebep eşimiz sperm azlığı ve hareketsizliği şimdi 2. kalite dondurulmuş embriyolarımız var şahin bey bunlarla denememizi söylüyor biz 0 dan deneme istiyoruz kararsızım bakalım hayırlısı

Selam ,
ben de Şahin beyn hastasıyım.
hiç aşılama denediniz mi Şahin beyde ? ben de çok olumlu seyler duydum kendisinden, bu ay aşılama tedavimize başlayacağız bakalım..

29 nisanda negatıf sonucumuzu aldık.doktor bana adet görüp temızlendıkten sonra sizi görmek ıstıyorum dedı. Neden görmek ıstıyor ki ,gitmesem olur mu?

29 nisanda negatıf sonucumuzu aldık.doktor bana adet görüp temızlendıkten sonra sizi görmek ıstıyorum dedı. Neden görmek ıstıyor ki ,gitmesem olur mu?

Seni neden çağırdı bilmiyorum canım ama..bende bugün doktora gittim adet dönemim bittikten sonra görmek istedi..11. gün gitmiş oldum yani adet bittikten 4 gün sonra...rahim kalınlığına baktı...ince olunca düşüğe sebep oluyormuş ya o yüzden özellikle bu tarihte bakmak istedi..bir problem yok kalınlık çok iyi dedi....

arkadasim bende yeni eskilerdenim dorduncu denenmem dondurulmus emriyo ve bugun ucuncu gunum sonucun belli oldumu merak ettim?

oncelikle gecmisolsun kararinizi gorusme randevusu oliyorsunuz zaten ucretsiz eger muayene olursaniz ucret aliyor tabi sigortaniz varsa ozel baya uygun oluyor esiniz ve dr esliginde karar veriliyor ucret vs hepsi hk bilgi verilecektir onceikle daha once denemediginizden siperm testi isteyebilir yumurta rezervinizi gormek isteye bilir yas vs ama dr umuz gercektende iyidir umarim size ugurlu gelir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…