- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.701
kızlar lütfen bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi...
acıbademde Vakıfbank sigortası geçerlimi..geçerliyse bu tür sigortaya nasıl ücret ödeniyor.
şahin beyin hastaları nekadar az bursalı arkadaşlar nerelerdesiniz.
ben ilk tüp bebek denememi şahin beye yaptırdım 6. haftada cok şiddetli karın ağrısı ile kanamam başladı. hamile kaldım mı kalmadım mı inan bende anlamış değilim. pozitifi gördük ama kesemi olusmadı dış gebelik mi oldu ya da ilaçlar mı hormonlarımı yükseltti inan bir sürü soru işareti ile o merkezden ayrıldım. İlk ten evet ilgili doktor yaklaşıyo ama sonucunda kesin bi açıklama yapmıyor. Biz üroloji uzmanına gidince anladık ki meğer sperm kalitesi çok kötü sıfıra yakın değerler o yüzden tüp bebek te boşuna yaptırdınız diye doktor söyledi. sayıdan ziyade kaliteli olması önemli bizi uyarmadı. Söyle söylemesini beklerdim evet denedik ama eşin acil bir tedavi olması gerekiyor. hemşireler de çok ilgili değil zoraki iki soru sorulabiliyor. Parayı aldı ilgi azaldı. Ben o doktoru tavsiye etmiyorum.
Dr.Şahin Zeteroğluna bende gitmek istiyorum randevu alacağım bütün yazılarınız okudum inşallah benim derdimin dermanı bu doktordadır.hepinizin çok sıkıntılar çektiğinizi okudum çok üzüldüm allah yardımcınız olsun allah hepimize evlat sevgisi tattırır inşallah.
ben 42 yaşındayım 35 yaşında evlendim ilk defa doktora çocuk için gideceğim inşallah hayırlı haberler alırım acaba bilginiz varmı eğer tüp bebek derse ne kadara mal oluyo bilgim olsun diye soruyorum artı eşim devlet memuru ilaçları devlet ödüyormu sağlık sigortam var yapı krediden bu sigortayla tüp bebek veya tedavi yaptıran varmı aranızda arkadaşlar bilgi veririseniz çok sevineceğim...Kendinize iyi bakınız ...morallerinizi yüksek tutunuz...Sağlıcakla
tey teyyy kizlar sonunda pozitiff bugun 11. gunum 330 cikti umarim devam eder sevgiler....
Çok çok tebrık ederım,sağlıkla kucagına al ınş.sağlıklı mutlu bır gebelık olsun.
4.denemen oldugunu okumuştum, negatıf oldugunda şahın bey senı de cagırıp kontrol ettı mı acaba?
Bır de neyın kontrolu bu,bilgi verebılır mısın?
konuşmak ıcın cagırmaz muhtemelen, cunku telefon ettı kendısı bana ve konustuk.hayir olumsuzlari biz hep hastanede almistik yuzyuze konusup cikmistik sonrasinda gitmedik kontrole yalniz herkezin durumu farkli dusukmu yaptun sinucun ne cikmisti belki supheleri vardir kontrol etmek istedi bilemiyorum..
biz negatif sonucu hastahaneden telefonla veya hemşirelerden aldık hiç doktorun kendisinden almadık adet gördükten sonra 1 hafta içinde gidip görüştük yüzyüze ama hiç birinde sebep şudur demedi
konuşmak ıcın cagırmaz muhtemelen, cunku telefon ettı kendısı bana ve konustuk.
düşük yapmadım canım, reglden sonra sizi görmek ıstıyorum dedı sadece :44:
sonucum yeterınce duşuktu 0,29. 11günde regl oldum zaten(
muayene etmek ıstıyorum dedı, 29 nısanda negetıfı aldık. reglım coktan bıttı bıle ama hiç gidesım yok. Düşünmuyorum da gitmeyı...
Sebep şudur dıye kesın konuşamaz bence, Allahın işi işte olmadı. Zaten sebebı bılse baştan o sebebe eğilir sorun varsa çözer sonra tüpe gecerdı dıye düşünuyorum :44:
sebep şudur diyemiyor zaten bu da olmadı deyin geçin diyor sadece bir de bir sonraki denemeyi konuşuyor o kadar
sebep şudur diyemiyor zaten bu da olmadı deyin geçin diyor sadece bir de bir sonraki denemeyi konuşuyor o kadar
bizim çocuk var tüplerimi bağlattığımdan dolayı tüp bebek yaptırdım dün transferim oldu ama bizde hiçbir sorun olmadığı halde yinede %50 şans verdi şahin bey o yüzden yumurtanın birini dondurduk bu mucizevi olaya kesin olacak diyemiyor malesef..gerisi Allaha kalmış..
hayırlı olsun ınş. güzel haberler alırsın. iğnelere başlamadan once tahlıl ıstedı mı sızden? gebelıge engel olacak bır durum var mı test yapıldı mı?
çok teşekkürler :) inşallah.. hayır hiç testistemedi zaten eşiminde benimde çocuklarımız olduğu için testlere gerek yokmuş hemen başlandı ama gerçekten çok zor bir süreç Allah herkese sabır ve güzel sonuçlar versin inş...
o e2 yanı hormon düzeyıne bakılması ıcın.onu bılıyorum canım.ama 2 kere sadece bana kan testi yapıldı ne için yapıldığını bilmiyorum bunumu soruyorsunuz..
ben de şahin zeteroğlu hastası olarak birşeyler yazmadan geçemiycem...histeroskopi ve aşılama acıbademde yapıldı bana...aşılama sonucumda kimyasal gebelik yaşadım maalesef... hemen ardından hamile kaldım kendiliğinden geldi bebişimiz...ilk kese görmeye gittik şahin beye içeride kanama olduğunu söyledi 10 gün sonraya randevu verdi...randevu tarihinden bir gün önce sekreteri arıyoo şahin beyy yarın bütün gün opersyondaa sonra yurt dışınaa çıkıcak...ne zamana randevu verebileceğinide söylemiyoo gerizekalıı kanama olduğunu söyledi şahin bey özelliklee 10 gün sonraya randevu verdi diyorum...benim yapabileceğim birşey yok diyoo doğru düzgün açıklama da yapmıyoo...sonra ben doktorumu değiştirdimm zaten...bahar hanıma gittim medikalde...o da bebeğimin kalp atışlarını alamadı ben 9 haftalık hamileydim bebeğim 6 haftalık...neyse içime sinmedi bu durumm bütün öfkemi bir kenara bırakıp eşimin ve ailemin ısrarıyla bir kez daha şahin beye gittik...doktor bana ben seni kalp atışı için çağırmıştımm sanırımm neden çağırmıştım diyoo yaaa bebeğim gelişmemişş kürtaj olabilirim ona mı üzüleyimm doktorum ilgisizliğine mi...bebeğimi kaybediyorumm ona mı...hemen ertesi gün kanamam başladı benimm eşim yine aradı şahin beyi korktu bana bişey olmasından müdahele gerekirse en azından iyi bir hastanede yapılsın düşüncesiylee bizi doğum evine yönlendirdi....çokkk konuştumm hakkınızı helal edin.......bursanın en pahalı hastanesiii amaaa bursanın en özensizzz en ilgisizzz hastanesii vee doktoruuu...
ben de şahin zeteroğlu hastası olarak birşeyler yazmadan geçemiycem...histeroskopi ve aşılama acıbademde yapıldı bana...aşılama sonucumda kimyasal gebelik yaşadım maalesef... hemen ardından hamile kaldım kendiliğinden geldi bebişimiz...ilk kese görmeye gittik şahin beye içeride kanama olduğunu söyledi 10 gün sonraya randevu verdi...randevu tarihinden bir gün önce sekreteri arıyoo şahin beyy yarın bütün gün opersyondaa sonra yurt dışınaa çıkıcak...ne zamana randevu verebileceğinide söylemiyoo gerizekalıı kanama olduğunu söyledi şahin bey özelliklee 10 gün sonraya randevu verdi diyorum...benim yapabileceğim birşey yok diyoo doğru düzgün açıklama da yapmıyoo...sonra ben doktorumu değiştirdimm zaten...bahar hanıma gittim medikalde...o da bebeğimin kalp atışlarını alamadı ben 9 haftalık hamileydim bebeğim 6 haftalık...neyse içime sinmedi bu durumm bütün öfkemi bir kenara bırakıp eşimin ve ailemin ısrarıyla bir kez daha şahin beye gittik...doktor bana ben seni kalp atışı için çağırmıştımm sanırımm neden çağırmıştım diyoo yaaa bebeğim gelişmemişş kürtaj olabilirim ona mı üzüleyimm doktorum ilgisizliğine mi...bebeğimi kaybediyorumm ona mı...hemen ertesi gün kanamam başladı benimm eşim yine aradı şahin beyi korktu bana bişey olmasından müdahele gerekirse en azından iyi bir hastanede yapılsın düşüncesiylee bizi doğum evine yönlendirdi....çokkk konuştumm hakkınızı helal edin.......bursanın en pahalı hastanesiii amaaa bursanın en özensizzz en ilgisizzz hastanesii vee doktoruuu...
çok geçmiş olsun böyle olduysa tabiiki sonuna kadar haklısınız Allah size bunları unutturacak sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?