- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.721
ah cancaazım ahh..daha beni başka hastalarla karıştırdıklarını aşılama yapılacakken reçeteme yazılann tüp bebek ilaçlarından hiç söz etmedimm bile...şirin hemşiree ilaçları nasıl kullanmam gerektiğini anlatırkenn ben sordum o şekilde ortaya çıktı durum...yaaa anlıyorumm çok yoğunsun ama bir doktor hiç mi hatırlamaz hastasını yaaa terdavi süreciyle ilgili hiç mi bilgi sahibi olmazz notlarına da mı bakmazzz....ben çokkk hayal kırıklığı yaşadımm şahin beyle ilgili....RABBİM BİLİRR ARTIKK HER ŞEYİN DOĞRUSUNU...
arkadasim gecmis olsun inan okurken ayni doktor olup olmadigindan suphe duydum ben 4. denememi yaptidirdm bu sürecte hicbir zamn gecmisle ilgili uada bu surecle ilgili bir karisiklik olmadi zatwn dosyaniz siz odaya girmeden masasinda oluyor ilaclarda surekli yazili olarak veriliyor ayrica boyle bir durumdda hastaneyi aramakta sa direk cebinden ulasabilirsiniz 24 saat acik ve cekinmede arayin dedigini ben biliyorum bahsi gecen olayi yasasaydimp direk arar bi cizum yolu sunmasini isterdm..sonucum simdilik pozitif ama allah biliyor umarim devam eder bazende nasipkismet isleri oldugunu unutmamak gerekir birinci secenektir labaratuar ve ekip bu bir ekip isi ve 10 kez deneyen insanlar var ilkinde kalanda cok var yermeden once arastiralim onagore yazalim duygusal bakarsak yanlis yorumlara sebep oluruz tekrar gecmis olsun..
ben bunları yaşadım maalesef....ben zaten neden ilkinde olmadı...şahin bey kötü bir doktor demedim ki ...aksine hep iyi bir insan olduğunu DÜŞÜNDÜM...VE KİMSENİN KİŞİLĞİNE KARAKTERİNE BİR YERGİ DE DE BULUNMADIM..yani senin bunları yaşamamış olman benim bu durumu abarttığım ve burada bilgi almak isteyen arkadaşları yanlış bilgilendirdiğim anlamına gelmez ki... ben tedavi sürecime ilk başladığımda yaşadım bunları......neyseee ben yaşadıklarımı kimseye ıspatlamak zorunda da değilim ki....ben her zaman her daim her koşulda RABBİME teslim oldum zaten....herşeyin onun takdiri olduğuu da hiç bir zaman unutmadım....sadece bu mucizeye vesile olan doktorlarımızın daha özenli olmasını istedim...EVET BU BİR EKİP İŞİ DOKTOR NE KADAR ÖZENLİ OLURSA EKİP DE OKARA ÖZENLİ VE BAŞARILI OLUR...bunu düşünerek tercihimi yaptım....AMA YANILDIĞIM KONUSUNDA ISRARCIYIM...RABBİM GÖNÜLLERİNİZE GÖRE VERSİN İNŞ...
ben bunları yaşadım maalesef....ben zaten neden ilkinde olmadı...şahin bey kötü bir doktor demedim ki ...aksine hep iyi bir insan olduğunu DÜŞÜNDÜM...VE KİMSENİN KİŞİLĞİNE KARAKTERİNE BİR YERGİ DE DE BULUNMADIM..yani senin bunları yaşamamış olman benim bu durumu abarttığım ve burada bilgi almak isteyen arkadaşları yanlış bilgilendirdiğim anlamına gelmez ki... ben tedavi sürecime ilk başladığımda yaşadım bunları......neyseee ben yaşadıklarımı kimseye ıspatlamak zorunda da değilim ki....ben her zaman her daim her koşulda RABBİME teslim oldum zaten....herşeyin onun takdiri olduğuu da hiç bir zaman unutmadım....sadece bu mucizeye vesile olan doktorlarımızın daha özenli olmasını istedim...EVET BU BİR EKİP İŞİ DOKTOR NE KADAR ÖZENLİ OLURSA EKİP DE OKARA ÖZENLİ VE BAŞARILI OLUR...bunu düşünerek tercihimi yaptım....AMA YANILDIĞIM KONUSUNDA ISRARCIYIM...RABBİM GÖNÜLLERİNİZE GÖRE VERSİN İNŞ...
tey teyyy kizlar sonunda pozitiff bugun 11. gunum 330 cikti umarim devam eder sevgiler....
Uzun zamandır yazılanları okuyorum, hepinizden çok şey öğrendim, umutlandım. Ben 30 yaşındayım 5 senelik evliyiz ve 2 senedir çocuk istiyoruz. İlk olarak dr um herhangi bir sorunum olmadığını eşimden olabileceğini söyledi yumurta takipleri vs 1 yıl boşuna oyalandık. Baktık olmuyor bu şekilde tüp bebek karar verdik soranus a gittik ve yapılan testler sonucu yumurta rezervimin çok az olduğunu sorunun benden kaynaklı ılduğunu öğrendim. Tabi ki şoka girmiştim herşey normal diyen 1 yıllık takip sonucunda birden böyle birşey öğrenmek beni yıktı. İlk denememizde sadece 1 yumurtam oluştu döllendi ancak sonuç negatifti. Bu sonuçta beni çok üzünce biraz ara vermeye ve kendimi toparlamaya karar verdim. Ve şimdi tekrar şahin beyle başlamayı düşünüyorum. Umarım hepimiz muradımıza ereriz birgün...
bugün transferimin 7. günüdayanamadım erken gebelik testleri var onlardan yaptım 2. çizgi silikte olsa çıktı ama tabi emin olamadım yinede umutlandırdı inşallah tutunmuştur bebeğim
tebrik ederim hamilesiniz:)
bende ayni gunde cikmamisti 9. gun yaptim silik 10. gun yaptim ayni 11. gun kanda 330 civarlarinda baya iyi bir deger muhtelen sizinki benimkindende yuksek cikacak simdiden hayirli olsun...
esrafen 26 seni merak ediyrum , tekrar hamile kaldın mı
yasassin cok mutluyuz ......keseyi gorduk kalbinin atisini gorduk allahim insallah elimize almayida nasip eder sevgiler...
tebrikler sizede Allah sağlıklı sıhhatli doğum nasip eder inşallah...ne zaman gittiniz doktora keseyi görmek için acaba..alıntıda tam olamadı sanırım :))
yasassin cok mutluyuz ......keseyi gorduk kalbinin atisini gorduk allahim insallah elimize almayida nasip eder sevgiler...
tebrikler sizede Allah sağlıklı sıhhatli doğum nasip eder inşallah...ne zaman gittiniz doktora keseyi görmek için acaba..alıntıda tam olamadı sanırım :))
canim transafer sonrasi 11. gun kanda bakildi 10 sonraya gelin dendi 21. gununde gorduk keseyi dilekleriniz icinde tesekkur ederiz ..
iiiinşallah çok teşekkürler....
kendinize cok dikkat edin ozellikle progestani fitil kullaniyorsunuz diymi dusuk olmamamasi icin aman dikkat bol bol uzanin dikin ayaklari kisa yuruyusler yapin guzel haberinizi bekliyorum..
aslında dün gece kahverengi lekelenme olmuş bütün gece ayaktaydım eşimim iş yerindeki arkadaşlarıyla birlikte şu ayakta durulan partilerden vardı geldiğimde farkettim umarım bi işaret değildir bu(
yerinde olsam hemen kanda baktiririm saglik ocagidicem ama gec oldu sabah aliyolar kani ertesi gun cikiyo bence git acibademe baktir biranonce bendede bi oncekinde boyle olup dusuge gecti belkide bisi yok ama sen yinede kanda baktir dr ara sonucuna gore guzel haberini bekliyorum ayakta cok kalma..
hastaneye hemen gitme gibi bi şansım yok malesef çünkü balıkesirden geldik biz hastaneye zor oldu git geller inşallah bidaha gitmek zorunda klamayız ama telefon ettim adet yada düşük kanaması olabilir dedi bir iğne adı verdi bunu yaptır dedi ama benim adetime en az 4 gün var tutunma kanaması olmaz dedi ama bakıyorum netten tutunma kanamas döllenmeden 10-14 gün sonrası gelir yazıyor gelmesi uzun sürdüğü içinde kahverengileşlir diyor bilmiyorum kafam çok karıştı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?