Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar biz dün şahin beye gittik dondurulmuşlarla 2. kez tedaviye başlayacaktık şahin bey muayeneden sonra lucrin depot diye bir iğne verdi bir sonraki ay başlayalım dedi sebebini sordum öyle uygun gördüm dedi bir sonraki ay başlarsam ramazanda oruçlarımın yarısı gidecek bu arada romatoit artrit hastasıyım 2 yıldır ana ilaçlarımı kullanamıyorum bu süreç uzamadan bebek sahibi olmam gerekiyor
sizce ne yapayım?.......

merhaba bende o igneden oldum bu sefer ve tuttu cok sukur umarin sizin bebisinizde ttutunur benimde ikinci dondurulmustu ne yapmaliyim derken acarmisiniz anlayamadim neyi sormak istediginizi..

şunu demek istedim yani bir sonraki ay başlarsam ramazanda oruçlarımı tutamıyacağım tedaviye bu ay başlayayım mı başlamayayım mı başlamazsam 2 ay atmam gerekiyor

yaptırdım sonuç 144,6 aradım sordum pozitif demekmiş çok şükür..ama iğneyi yaptırın dedi mutlaka Allah küçük üzümcüklerimizi sapasağlam doğurmaya nasip etsin iinşallahh...

harika bende bunu bekliyordum 7. gunde idrarda cikmasi sonucun bu skil olacagini gostermisti. bir gun ara verip bi sonraki gun yaptirin imkaniniz varsa hatta saglik ocaklari yapiyor erken sabahtan gidin cok sevindim umarim katlar aman dikkat edin..

şunu demek istedim yani bir sonraki ay başlarsam ramazanda oruçlarımı tutamıyacağım tedaviye bu ay başlayayım mı başlamayayım mı başlamazsam 2 ay atmam gerekiyor

bunun kararini once siz sonra doktorunuz vermeli sonuc itibariyle herseyiyle hazir hissetmelisiniz ve doktorunuza guvenmelisiniz tabi bide oncelikleriniz onemli ..

bugün 12. gün 353,8 değerim sanırım normal saat geç olduğu için doktoru arayamadım ama önceki yorumlardan anladığım kadarıyla normal heralde :S fakat ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum bulantı falanda yok :)
...

diger degeriniz kacinci gundu ikiye katlamis sanirm cok guzel masallah diyelim hayirli olsun tekrar:)

seni duydugumda bende birinin suyu gelmiş yatıyodum o gece uyuyamamıştık annemle, özel mailimi yazayım mailleşelim, benim oğlum büyüdü ama 2 kez ameliyat oldu en az bir ameliyatı daha var gibi görünüyor.çok sıkıntı çekti sakın 2 transfer yaptırma olurmu iyi kalite çıkarsa dondurursun fazlasını

miki24 mail attım sana

Arkadaslar merhaba. Bende sahin beyin hastasiyim mukemmel bir doktor. İlk denememiz gectigimiz aralik ayinda oldu. İki embriyo transfer edildi ve ikiside tuttu. İki oglum olcakti ama 18. haftada kaybettik inanilmaz zor zamanlar gecirdik. 4 ay oldu. Ve donmus embriyolarla yola devam edicez allahin izniyle. Eylulde kontrole gidicez bukez tek embriyo transfer edilcek cogul gebelik herzaman risk. Rabbim dualarimizi kabul etsin su mubarek gunde....

merhaba amin inşallah Allah kabul eder dualarımızı bende tüp bebek yaptırıcam ama nerde yaptırıcam bilemiyorum şahin bey nasıl biri ben 1 kez denedim başka bi merkezde negatif ve hiç memnun kalmadım siz gitmişsiniz biraz bilgi verir misiniz

Biz de Acıbadem'de tup bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Fiyati hakkında bilgi verebilir misiniz? bir de tahliller vs. İcin ayrıca ücret alıyorlar mı onlar ne kadar tutuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…