Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Benim eşimin ileri hareketli spermi yoktu, bana da ultasondan baktı ve sol yumurtalığında (veya kanalında demiş olabilir) yapışıklık var adet olduğunda tekrar bakalım dedi. Bize bu nedenlerle şansınız yüzde bir dedi. Ancak ben aynı ay adet görmeden sol kanaldan gelen yumurta ile hamile kaldım. İlk görüşmemizde bize 4. yü yaparsak bu kadar olur bile demişti. Bana güven vermedi ama burada onun sayesinde hamile kalan bir sürü insan var benim bir arkadaşımda aynı doktorda tüp bebek yaptırdı ve ikizlere hamile. İçinizi ferah tutun o yüzden umarım siz de hamilesinizdir..

yapışıklık pek sorun değil demişti bize,
sizde neden bu kadar abartmış?

bu forumlarda her topic ilerliyor bilgi var heryerle ilgili ama en öenmli yerlerden biri, Bursa Acıbadem konusuna hiç yazan yok anlamadım gitti,
ŞAhin bey bize 100 ün üstüne aktif hastası oldugunu soylemişti.

DogRu olabilir çünkü gittiğimizde bir saate yakın sira bekledik cok kalabalıktı. Umarım en yakın zamanda sizin de hamilelik haberinizi alırız, lütfen sonucu bildirin.

DogRu olabilir çünkü gittiğimizde bir saate yakın sira bekledik cok kalabalıktı. Umarım en yakın zamanda sizin de hamilelik haberinizi alırız, lütfen sonucu bildirin.
beklemek ciddi bir sorun..12 de ki randevuya 2 de girdiğimi biliyorum.olumlu olumsuz birşey diyemiyorum..kafam karışık anlayacağınız..muhtemelen bir süre dinleneceğim. tedaviye uzun bir mola.

Son düzenleme:
bir de görüşmek için gideceklere tavsiyem ücret ödemesinler...buradan ücret alınmadığını öğrendim. oysa ben ilk gittiğimde sadece 20 dk görüştüm, muayene olmadım ama danışmadaki bayana 180 lira ödedim. bilmiyordum.

Bize de uCretsiz demislerdi ama çıkınca ücret istediler, ben de doktorlar tekrar görüştüm ve o zmn muayene edin dedim.o da muayene etti ben de oyle ücret ödedim. ticarethane oludugunu her türlü hissettiriyorlar maalesef..

beklemek ciddi bir sorun..12 de ki randevuya 2 de girdiğimi biliyorum.olumlu olumsuz birşey diyemiyorum..kafam karışık anlayacağınız..muhtemelen bir süre dinleneceğim. tedaviye uzun bir mola.

Merhaba, hayırlısı olsun, inşallah ikinci denemenizde kavuşursunuz bebeğinize. Ben bir kere gitmiştim ön görüşmeye, muayene olmayacağım demiştim, ücret ödemedim. Bende 2 saat kadar beklemiştim. Şuan devlete gidiyorum, oradada o kadar bekliyorum. Özel olunca insan fazla bir ilgi istiyor, devlette imkanlar kısıtlı diyorsun, sesin çıkmıyor.
Bir süre dinlenin, inşallah uğraşmadan kendiliğinden gelir bebeğiniz..

arkadaşlar tüp bebek tedavisi sırasında ve sonrasında vajinada sivilce yanma gibi şikayetleriniz oldu mu? benim var da..

Slm buraya yeni katildim bende acıbadem hastanesine gitmeyi dusunuyorum bu 4950 tl ilaclarda dahilmi ayrimi bilgilendirirmisiniz.

hayır değil. yalnız ilaçların hepsini birden almayın. fazla yazıyor dr ve elinizde kalır. mesela bana 2 kutu puregon yazmıştı. birni kullandım diğerine gerek kalmadı ki tanesi 420 lira gibi bişey. orgalutran da 4 kutuydu. sadece 2 kutu kullandım. anlayacağınız elimde kaldı öyle.

Bir merkezden,doktordan memnun kalmadıysanız burada kötülemek,karalamak hatta hakaret etmek yerine ilgili merciilere başvurmalısınız.

Merhaba
Ben de 2013 yılında 2 kere tüp bebek denemesi yaptım Şahin Bey ile ve su an hamileyim cok sükür,Ben de çok uzun yıllar pko tedavisi görüyorum ve 4 kere ameliyat oldum. Benim bu sürecte anladığım en önemli şey insanın kendini iyi hissetmesi ve ben süreç boyunca Şahin Bey ve ekibi sayesinde kendimi cok iyi hissettim. Sonuç olumsuz olsaydı da aynı şeyleri yazardım çünkü bu süreçte öğrendim ki bir aşamadan sonrası kader. O yüzden profosyonel bir ekiple bu yola girmek isterseniz bence Şahin Beye gidin..Herkesin Allah gönlüne göre versin

Selam arkadaşlar,

Biz de geçtiğimiz ay Jinemed'de tüp bebek denedik maalesef olmadı. Birkaç gün önce Şahin beyle görüştük çok samimi buldum.
Fakat Osman Develioğlu'nu da çok tavsiye eden var. Onunla da bir görüşme yapmak istiyorum.
Her ikisine de giden arkadaşlarım varsa yorum yapabilirler mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…