- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.761
Bana doğal yolla hamile kalma şansın %1 dedi, o ay hamile kaldım
hayırlısı olsun. sizde sorun neydi? ben de şahin bey de tüp bebek yaptırdım. şuan sonucumu bekliyorum. ama bazı yaşadıklarımdan dolayı hayal kırıklığına uğradım. doğru bir tercih miydi acıbadem bilmiyorum. Allah tan hayırlısı
Benim eşimin ileri hareketli spermi yoktu, bana da ultasondan baktı ve sol yumurtalığında (veya kanalında demiş olabilir) yapışıklık var adet olduğunda tekrar bakalım dedi. Bize bu nedenlerle şansınız yüzde bir dedi. Ancak ben aynı ay adet görmeden sol kanaldan gelen yumurta ile hamile kaldım. İlk görüşmemizde bize 4. yü yaparsak bu kadar olur bile demişti. Bana güven vermedi ama burada onun sayesinde hamile kalan bir sürü insan var benim bir arkadaşımda aynı doktorda tüp bebek yaptırdı ve ikizlere hamile. İçinizi ferah tutun o yüzden umarım siz de hamilesinizdir..
yapışıklık pek sorun değil demişti bize,
sizde neden bu kadar abartmış?
bu forumlarda her topic ilerliyor bilgi var heryerle ilgili ama en öenmli yerlerden biri, Bursa Acıbadem konusuna hiç yazan yok anlamadım gitti,
ŞAhin bey bize 100 ün üstüne aktif hastası oldugunu soylemişti.
beklemek ciddi bir sorun..12 de ki randevuya 2 de girdiğimi biliyorum.olumlu olumsuz birşey diyemiyorum..kafam karışık anlayacağınız..muhtemelen bir süre dinleneceğim. tedaviye uzun bir mola.DogRu olabilir çünkü gittiğimizde bir saate yakın sira bekledik cok kalabalıktı. Umarım en yakın zamanda sizin de hamilelik haberinizi alırız, lütfen sonucu bildirin.
bir de görüşmek için gideceklere tavsiyem ücret ödemesinler...buradan ücret alınmadığını öğrendim. oysa ben ilk gittiğimde sadece 20 dk görüştüm, muayene olmadım ama danışmadaki bayana 180 lira ödedim. bilmiyordum.
beklemek ciddi bir sorun..12 de ki randevuya 2 de girdiğimi biliyorum.olumlu olumsuz birşey diyemiyorum..kafam karışık anlayacağınız..muhtemelen bir süre dinleneceğim. tedaviye uzun bir mola.
acıbademde tüp bebek fiyatı nedir ve birde muayene ücreti nedir yazarmısınız
Slm buraya yeni katildim bende acıbadem hastanesine gitmeyi dusunuyorum bu 4950 tl ilaclarda dahilmi ayrimi bilgilendirirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?