Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Gerçekten bu konuda fikire ihtiyacım var! Bizde 4 yıllık evliyiz 4 doğal gebelik sonucu yapılan 4 kürtajım mevcut gelişmeyen gebelik sebebiyle. İlk bursa pembe mavide tedavi oldum herşey çok iyiydi klomen denedik 3 ay gebelik oluşmadı 1 yıl ara verdik ve jimere gittik tüp bebeğe karar verildi morfoloji %0 çıktı olusan gebeliklerin saglıksız olması buna bağlandı hatta işimizi garantiye alalım dediler ve histeroskopi oldum daha sonra ilk adetle tedavi başlandı 20 yumurta toplandı 16sı işleme alındı 10 tanesi döllendi 5.güne gittik tek blas transferi yapıldı grade1 ama negatif oldu sonraki ay dondurulmuşlarla başladık 3 taneydiler çözdürürken 1tanesi gitti 1taneside grade3 e geriledi 1 taneside iyi gibi dendi 2si transfer edildi yine negatif bu ay genetik tahlillerimin sonuçları çıktı hepsi sorunsuz şimdi doktor araştırması içindeyim fakülteye gittim barış beye hic bir sorun yok ısrarla deneyin dedi ama fakültede bürokrosiye takılmak istemiyorum acıbademi gerçekten önerebilecek arkadaşlara ihtiyacım özellikle embriyolog acısından çünkü sorun erkek kaynaklı lütfen yazın morfoloji bozukluğu olup bursada tedavi olan ve hamile kalan arkadaslar nerede tedavi gördünüz???

Son düzenleme:

Canim mrb ben de sahin hocanin hastayim bizde 4 yillik evliyiz sahin hocaya gelmeden once esim de sayi sorunu ve ileri dercede Varikosel vardi ankara baskentte ameliyat oldu morfoloji duzeldi sayida artti baya asil sorun daha cok bende galiba solda cikolata kistim var sahin hocayla aralikta ilk denememizde solda hidrosalpenks görülüyor ama ilk denemeden once laparoskopi onermiyorum ama tutabilirde turmayabilirde dedi 6 kaliteli embriymuz oldu ben hafif ohss oldum pkoluyim bide donduruldu bir ay sonra denedik negatif 3 tane donmus vardi hoca aslinda baksak laparoskopi ile dedi ben korktum bunuda deneyelim dedim şubatta 2. negatif i aldik hoca hakliydi keske önce olsaydim laparoskopi ve histeroskopi oldum evet hoca hakli sol tüp işlevini yitirmis biraz yapisikmis sol yumurtalık dan kisti alamamislar ama sag temiz rahim temiz dediler çok şükür simdi iyileşiyorum kisacasi hoca ve ekibi cok iyi teshisi kesin doğru çıkıyor Allah kismet ederse 3. yu denersem yine Şahin hocaya giderim sicak kanli babacan çok anlayisli merkez biraz yogun ama Sahin hoca icin değer bence Allah rastggetirsin cnm senin tedavini inşallah biraz uzun oldu kusura bakma

Son düzenleme:

Ya kusurumu olur iyiki yazdın, sorunlarımız aynıymış bendede çikolata kisti var sol overda ama
1cm ölçüldü usgde görünmüyordu bile hsg çekildi orda çıktı oyüzden histeroskopi yapıldı rahime veya tüplere zarar vermemiş yaş 28 oldu bu arada dogal gebeligede engel degilmis ama esimin durumu ciddi, solda varikosel sagda kist çıktı 2 tane doç ürologa gittik ameliyat önermediler yaşı 42 hücreler kendini yenileyemezmiş fakültedeki doktorlarda aynı şeyi söyledi elimizdekinden oluruz dediler sayı mlde 40milyon ileri hareket %15 ama baş anomalisi %90 morfoloji%0 ne yapacagımı şasırmış durumdayım istanbulaki merkezleri bile araştırır oldum herşeyi göze aldım ama şahin beyle ön görüşme yapmayı çok istiyorum sende yazdıktan sonra dahada emin oldum mutlaka randevu alıcam Allah sanada banada bu yolda kolaylık versin çok sabır isteyen bir yolmuş:'(

Anladım cnm hayırlısı olsun sizin için görüşun bir raporlarinizi götürün size gore bir tedavi plani cizer paraci biri kesinlikle değil artisini eksisini söylüyor karari tamamen size bırakıyor zorlamiyor yani belki baska bir yere yonlendirecek sizi belkide kendi bakacak objektif bir insan biz eskisehrde oturuyoruz yumurta takibine burda bir arkadasi hoca baktı ben bi yumurta top ve transfere bursaya geldim bakalım hepimiz için hayırlısı olsun birsey sormak istersen elimden geldiğince yardimci olurum Allaha emanet hocayla gorusunce haber ver yine :)

Mrb Sahra beni Şahin hoca hakkında yüreklendirdigin için tşk etmek istedim mayıs ayında gittim Şahin beye tedaviye başladım şu anda 6+2 hamileyim keseyi gördük geçen hafta önümüzdeki gunlerde kalp atışı için kontrole gidicem senin için yürekten dua ediyorum ve tekrar tşk ediyorum çok sagol arkadaşım Allah şu mübarek günlerde cümlemizi sevindirsin inşallah...

Canim maşallah yaa çok sevindim :) saglikla kucaginiza alin inşallah bizim 3. de olmadi kısmet değilmiş biraz dinlenecez maddi manevi çok yorulduk hayırlısı olsun dualarin ve güzel dileklerin icin çok teşekkür ederim Allah razi olsun hep dua et bizim gibi bekleyenlere olur mu Allaha emanet olun

Mrb canm senn yazdıklarını okudum bı umut oldu bana ben yalovada oturuyorum bursa acıbademı dusunuyorum içime bı guven geldı benı tedavın hakkında bılgılendıresen sevınırım yogunmu sıra beklıyomusun fıyat olarak ne tuttu

merhaba kızlar. bende şahin beyin hastasıyım. dün aşılama oldum. yalnız aşılamadan sonra progegestan ilacı vermek istemedi. hiç bir hastamıza önermiyoruz dediler. daha önceki aşılama tedavilerimde başka doktor kullandırtmıştı bana. siz bu ilacı kullanıyor musunuz? ayrıca orda başka aşılama yaptıran oldu mu?

Canm ben asılama yaptrdım ama baska bıyerde benm sana sorum olucak hemen randevu alabılıyomusun ozel muayenesı varmı drun progestronı ben klomenle takıpte kullanmıstım kullanadabılırsın

Mrb arakadaslar sahin hoca hangi acibademde acaba?nilufer tarafinda mi?

Ben de Acıbademde başladım tedavime, fiyat olarak diğer yerlerden çok bir farkı yok 5000TL + ilaçlar...ama Şahin bey bu konuda Bursa da ün yapmış iyi bir hekim. Yoğunlar evet ama uygun gördüğü zaman hemen tedavine başlanılıyor.Bence orayı tercih etmelisiniz..

Nilüfer de FSM metro durağının karşısı, Acıbadem..

Canm ben asılama yaptrdım ama baska bıyerde benm sana sorum olucak hemen randevu alabılıyomusun ozel muayenesı varmı drun progestronı ben klomenle takıpte kullanmıstım kullanadabılırsın

Randevuda sıkıntı yok, bir kaç gün içinde veriyorlar ilk randevuyu, tedavi zamanı zaten sorun olmuyor. Kendisi Acıbademin içinde tüp bebek bölümünde canım. Özel muayenesi yok, zaten gerekde yok, herşey orada yapılıyor..

Orada tüp bebek yaptırıyorum fakat öncesinde fakültede aşılama oldum, o zaman banada herhangi bir ilaç verilmemişti, progestan gibi. Demekki uygun görülmemiş, doktorun vardır bir bildiği, iyi bir doktor bu konuda şüphen olmasın, kafanı kimse karıştırmasın canım..

selam kızlar, benim geçen ay şahin beyde yaptırdığım aşılama tutmadı. bu ay adet olunca tüp bebeğe geçmek istiyorum yine şahin beyde. telefonla acıbademi aradım. tüp bebekten önce yapılcak testler var mı ne zaman geleyim diye. adetin 2. günü gelin muayene olcaksınız dediler. kan tahlili falan yapmıycaklar mı adetten önce anlamadım. sizlere de mi böyle yaptılar?

Bende aynı durumdayım ama adet olmadan görüşmeye gideceğim, belki adetliyken başlamayacak,,,bence sen ara normal bir vakitte git görüşmeye, hem böylece planlamış olursunuz ne yapılacağını.. öncesinde kan tahlili pek istemiyorlar, zaten gereken testleri yapmışsındır, eğerki isterse bu zaman diliminde yaptırırsın hem.

Son düzenleme:

Baslamadan evvel mutlaka endokrinden tsh fsh lh e2, sekerinizi kontrol ettirin. Benim acibademde begenmedigim en onemli ayrinti hicbir test yapmadan baslamalari ikinci randevuda e2 testi yaptirip ilaclara cevap verip vermedigine bakmalari.
Birde tup bebek de inofolic veriyor bunun yerine gnc de satilan inositol alsam ayni isi yaparmi dedim tabi alabilirsin dedi fakat izmir irenbedeki kaan beye sordugumda ayni etkiyi vermeyecegini myo-inositol inofolicteki dedi. Kafam karistigindan sahin beye tekrar sormadim giden olursa sorabilirler mi.

Bende inofolic kullanıyorum, benden hormon tahlillerimi yeniden istedi, tedaviye başlamadan yaptırcam. Bu arada sorduğun soruyla ilgili kendisine mail at, sana geri dönecektir mutlaka...

Arkadaşlar mutlaka Çider'e üye olun tedavi ücretiniz 5000 ise 4000 ne düşüyor. Acıbadem bursa hastanesi Çiderle anlaşmalı faydalanın derim.

Adetinin 2. günü devlette hormon testlerini yaptır eline al öyle git. Ben hep öyle yapıyorum. Orada e2 ölçülüyor. Diğer değerleri kontrol etmeye gerek duymuyorlar çünkü muayenede senin durumun hakkında zaten fikir sahibi olabiliyorlar.

çider okadar indirim yapmıyor , 5250 den 4750 iniodu geçen sene ayrıca aidat alıyordu 150 tl yani 500 tl kadar bir indirim sağlıo çider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…