- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.801
merhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm.ben de şahin beyin hastasıydım kendisini kesinlikle tavsiye ederim..ilk denemem jimerde olmuştu ama tutmadı. ikinci denememde şahin beye gittik ve Allah'a şükürler olsun ki tuttu.biz de bursanın en iyisi olduğunu duymuştuk gerçekten de öyle kendisi ve ekibi çok güler yüzlü her zaman sıcak ve sevgiyle yaklaşıyor hastalarına.. hamileliğimin 3.ayından sonra muayene ve doğum masrafları bizi biraz sıkıntıya sokacağı için bırakmak zorunda kaldık.hiç şüpheniz olmasın herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim kendisini..
Cnm sana ve bebegine saglik diliyorum.Sahin hoca sadece asilama ve tuple mi ugrasiyo birde suat hazer ve osman develioglunu cok duydum onlar hakkinda bilgin var miMerhaba canım bende Şahin hocanın hastasıydım :) İlk denememizde pozitifi gördük çok şükür.. Aynı zamanlarda tedavi görmüşüz hamilelik takvimine göre :) Biz de 17.haftada gitmiştik kendisine en son aynı durumlardan dolayı bırakmak zorunda kaldık. Şahin hoca süper bir doktor.. Tabi nasip kısmet işi biraz da.. geçenlerde bile mail atmış nasılsın son durumun ne diye sağolsun :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı.. Bütün isteyenler de bu güzel duyguyu tez vakit yaşasın inşallah..
Cnm sana ve bebegine saglik diliyorum.Sahin hoca sadece asilama ve tuple mi ugrasiyo birde suat hazer ve osman develioglunu cok duydum onlar hakkinda bilgin var mi
Cnm ben bursada degikim canakkaleden gelip gidecm on gorusme ne oluyoÇok teşekkür ederim canım sağolasın.. Osman hoca ve suat hoca için de iyi diyorlar ama ben hiç gitmedim görüşmedim kendileri ile. Bence sen ön görüşmeye git hepsine ona göre karar ver. Ben fakültede sıra bekliyordum. Süreç çok uzadı. Ani bir kararla özelde deneyelim dedik. Eşimde problem olduğu için IMSI denilen bir yöntem var bu yöntem de acıbademde olduğu için orayı tercih ettik.. herşeyi en ince detayına kadar konuşmuştuk. tabi tedavi esnasında bilemiyosun seni nelerin beklediğini.. yumurta sayısı döllenip döllenmeyeceği hepsi muamma.. 20 yumiden 9'u sağlıklı çıktı. 5'i döllendi.. 3.gün iki tane transfer edildi.. diğerleri dondurulmadı iyi olmadığı için.. İkizlere hamile kaldım sonradan birinin gelişimi durdu.. Rabbim tez vakitte sizin için de hayırlısını nasip etsin inşallah..
Cnm ben bursada degikim canakkaleden gelip gidecm on gorusme ne oluyo
Peki cnm on gorusmede muayene ediyo muSen dışardan geliyorsun madem kafanda iki isim belirle birine öğleden önce birine öğleden sonraya randevu al.. Öngörüşme için geleceğini söyle.. Şimdiye kadar size hangi tahliller yapıldıysa hepsini getir gelirken.. muayene ücreti ödemedim ben acıbadem'de ön görüşme için.. Osman hoca ve Suat beyi bilmiyorum ücret var mı yok mu? telefonla randevu alırken sorarsın.. Dr un yanına giriyosun tahlillerine bakıyor. durumunla ilgili olabilecekleri konuşuyosunuz.. tedaviye ne zaman başlayabileceğinizi filan.. Hayırlsı olsun inşallahh..
Peki cnm on gorusmede muayene ediyo mu
canım osman bey hakkında bilgim yok ama ilk denememde suat beye gitmiştik.çok ilgili güler yüzlü ve içtendi hem ekibi hem de kendi ama malesef zamanı değildi sanırım tutmadı.tabiki tutmadı diye kötü bir doktor diyemem suat bey de iyi bir doktor şahin hocadan sonra kendisini tanımış biri olarak onu da tavsiye edebilirim.Cnm sana ve bebegine saglik diliyorum.Sahin hoca sadece asilama ve tuple mi ugrasiyo birde suat hazer ve osman develioglunu cok duydum onlar hakkinda bilgin var mi
şahin hocayı diyorsan eğer tedavi aşamasındaki muayenelerden ücret almıyordu ben gittiğimde,ancak hamile kaldıktan sonraki muayenelerde ücret almaya başlamıştı.sen unutmuşsun sanırımBen muayene olmamıştım.. Adetli misin diye sormuştu. HAyır dedim. Adetli olsaydım muayene edecekti sanırım. Muayene ederse de ücret ödüyosun bildiğim kadarıyla..
Sanirim iz88 on gorusmeden bahsettti, ilk gittiginde zaten bilgi vermek amaciyla on gorusme yapikiyor fakat gerek gorurse muanenizi yapar ucret de almayabilir.şahin hocayı diyorsan eğer tedavi aşamasındaki muayenelerden ücret almıyordu ben gittiğimde,ancak hamile kaldıktan sonraki muayenelerde ücret almaya başlamıştı.sen unutmuşsun sanırım
Sen neye karar verdin canım, varmı yeni tedavi yakında...Sanirim iz88 on gorusmeden bahsettti, ilk gittiginde zaten bilgi vermek amaciyla on gorusme yapikiyor fakat gerek gorurse muanenizi yapar ucret de almayabilir.
Kendisi o kadar iyi , o kadar kalbi genis bir dr , abi gibi yaklasiyor. Kendisine gozleri kapali teslim edebilirsiniz gitmekte tereddut edenler. Cok sewiyorum kendisini
şahin hocayı diyorsan eğer tedavi aşamasındaki muayenelerden ücret almıyordu ben gittiğimde,ancak hamile kaldıktan sonraki muayenelerde ücret almaya başlamıştı.sen unutmuşsun sanırım
Sahin bey genelde dusuk yapan hastalara oneriyor histoyu ama cogu dr tutunmada etkili oldugunu dusundugu icin uyguluyorlar histoyu bende embriyo transferinden once mutlaka yaptirmayi dusundugum islem , 12oo civarinda yapiyor birkac hastane ama acibademde ne kadar hic bilmiyorum. Pgt icinde birkac embriyo biriktirip oyle gonderiliyor cunku masrafli bir islem sanirim. Arkadasim uzun bir surece gireceksin bende bir sene olacak henuz sonuca erisemefim o yuzden stres yapma kabullen bu sureci, ben oyle yaptim :)Merhabalar. Bugün Şahin Beyle görüştük. Histereskobi ve sonrasinda inşallah pch yöntemiyle tupbebek tedavisine başlayacağız tecrübelerinizi, önerilerinizi paylaşıp, maliyeti konusunda fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, 14 yıllık evliyim, iki tüp-bir doğal, toplam üç kürtaj ve 5 yıl sonra yeniden diyebildim. Şahin Beyde kürtajlardan sonra ister istemez olumsuz birşeyler olabileceğini söyledi ve seçimi bana bıraktı, işin esası bende istiyordum. Pgt yöntemiyle işlem yapılacak öncesinde aklımda birşey kalmasın istiyordum. Hayırlısı bakalım. Allah isteyen herkese anneliği yaşatsın, bana da inşallah. Bu arada fiyat 2.500 TL. Tekrar çok teşekkür ederim. Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?