- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.821
Caaanimmm on gorusmede aklindaki tumm sorularin cevabini bulacaksin icin rahat bir sekilde geri doneceksin, sehir disindan geldigini belirt ki cok beklemezsin belki, cokkk kalabalik cunkuKizlar bende cumartesi nasipse gidecem sahin beye bugun randevu alacm
Caaanimmm on gorusmede aklindaki tumm sorularin cevabini bulacaksin icin rahat bir sekilde geri doneceksin, sehir disindan geldigini belirt ki cok beklemezsin belki, cokkk kalabalik cunku
Cnm bu cumartesi doluyms 11 nisana aldm randevuyu birde ben on gorusme falan demedim ilk kez gelecem randevu berirmisiniz dedim ucret aliyomu ilk randevuda nasil oluyoCaaanimmm on gorusmede aklindaki tumm sorularin cevabini bulacaksin icin rahat bir sekilde geri doneceksin, sehir disindan geldigini belirt ki cok beklemezsin belki, cokkk kalabalik cunku
Yasin kac cnm?selam bursadan yazıyorum 9 yıllık evliyim ve hiç bebişimiz yok. Şu ana kadar da hiç bir tedaviye başlamadık. çok ama çok kararsızım doktor konusunda şahin bey hakkın da çok şeyler okudum. Bugün randevu alacaktım ama yine elim telefona gitmedi ve zaman geçiyor evliliğim ne zaman 9 yıl oldu daha dün gibi...
1.78 boyum var ama kilom 128 . pko hastasıyım ama son 4 aydır adetlerim düzenli gelmeye başladı.
Kafam çok karışık acaba randevu almalımıyım yoksa ön görüşmemi yapmalıyım çünkü herkes bana bu kiloda hamile kalman çok zor diyor.ama kilo da veremiyorum ne yapmalıyım offf.
9 yıl çok uzun bir süre,şaşırdım açıkçası, nasıl tedavisiz durduğunuza... tedaviye öyle hemen başlanmayabiliyor yada pozitifi görmek hemen nasip olmayabiliyor. Bu ihtimalleride göz önünde bulundurmalısın. Söylediğin gibi zaman hızla akıp geçiyor, bence elini çabuk tutmalısın, Şahin bey veya bir başkası bir yerden başlamalısın. Kilolu olupta hamile kalanlar var elbette, bende kilo sorunu yok, tedaviye başladığımızda sebepsiz infertile ile başladık 3 yıl geçti henüz nasip olmadı anne olmak... Zamanla yumurta kaliteleri düşüyor, rezevrler azalıyor, bütün ihtimalleri göz önünde bulundurmalısın. Sen daha önce Şahin beye gitmişsin zaten alanında başarılı olduğunuda biliyorsundur, bence bir yerden artık başlamalsın. Sonra zaman geçip çok geç olmadan..keşkeler ve pişmanlıklar olmadan..selam bursadan yazıyorum 9 yıllık evliyim ve hiç bebişimiz yok. Şu ana kadar da hiç bir tedaviye başlamadık. çok ama çok kararsızım doktor konusunda şahin bey hakkın da çok şeyler okudum. Bugün randevu alacaktım ama yine elim telefona gitmedi ve zaman geçiyor evliliğim ne zaman 9 yıl oldu daha dün gibi...
1.78 boyum var ama kilom 128 . pko hastasıyım ama son 4 aydır adetlerim düzenli gelmeye başladı.
Kafam çok karışık acaba randevu almalımıyım yoksa ön görüşmemi yapmalıyım çünkü herkes bana bu kiloda hamile kalman çok zor diyor.ama kilo da veremiyorum ne yapmalıyım offf.
Bazı şeyleri sıraya sokalım derken zaman çok çabuk geçmiş. şimdi Allah a nasip ederse aile olmaya çalışacağız. inşallah...9 yıl çok uzun bir süre,şaşırdım açıkçası, nasıl tedavisiz durduğunuza... tedaviye öyle hemen başlanmayabiliyor yada pozitifi görmek hemen nasip olmayabiliyor. Bu ihtimalleride göz önünde bulundurmalısın. Söylediğin gibi zaman hızla akıp geçiyor, bence elini çabuk tutmalısın, Şahin bey veya bir başkası bir yerden başlamalısın. Kilolu olupta hamile kalanlar var elbette, bende kilo sorunu yok, tedaviye başladığımızda sebepsiz infertile ile başladık 3 yıl geçti henüz nasip olmadı anne olmak... Zamanla yumurta kaliteleri düşüyor, rezevrler azalıyor, bütün ihtimalleri göz önünde bulundurmalısın. Sen daha önce Şahin beye gitmişsin zaten alanında başarılı olduğunuda biliyorsundur, bence bir yerden artık başlamalsın. Sonra zaman geçip çok geç olmadan..keşkeler ve pişmanlıklar olmadan..
evet ona gidiyorum, memnunum. oranın labaratuvar kısmının çok iyi olduğunu duydum hep..Hadi bakalım bir yerden başlamalısın, harekete geçmelisin yoksa hep yerinde sayarsın, bir bakmışsın zaman su gibi akıp geçmiş . Fiyat olarak diğer yerlerden çok bir fark yok, doktor tecrübeli, artık sana kalmış, hakkında hayırlısı olsun canım..Bazı şeyleri sıraya sokalım derken zaman çok çabuk geçmiş. şimdi Allah a nasip ederse aile olmaya çalışacağız. inşallah...
Evet kendime kızıyorum kilo vermeye çalışıyorum ama onu da başaramadım... Siz Şahin beyde mi tedavi oluyorsunuz?. Çok kararsızım doktor konusunda.
yaşım 37Yasin kac cnm?
Anladm cnm ben 11 nisana randevu aldm canakkaleden gidecm sahin beye bence sende git bi muayene ol ne onerecek bi yerden baslamk lazimyaşım 37
evet canım haklısın. Randevuyu aradıktan kaç gün sonraya veriyorlar. Bu arada sen kaç yaşındasın hiç bebiş var mı ?. Şahin beye ilk defa mı gidiceksin. Ay kusura bakma çok soru sordum galibaAnladm cnm ben 11 nisana randevu aldm canakkaleden gidecm sahin beye bence sende git bi muayene ol ne onerecek bi yerden baslamk lazim
Cnm ben calisiyirm o yuzden cumartesi gitmek istedm aradm 4 nisana dolu dediler 11 nisana aldm bende yas 28 bebis yok ilk defa gitcem sende sorun ne bende cikolata kisti bar ve yumurtam catlamiyorevet canım haklısın. Randevuyu aradıktan kaç gün sonraya veriyorlar. Bu arada sen kaç yaşındasın hiç bebiş var mı ?. Şahin beye ilk defa mı gidiceksin. Ay kusura bakma çok soru sordum galiba
Cnm ben calisiyirm o yuzden cumartesi gitmek istedm aradm 4 nisana dolu dediler 11 nisana aldm bende yas 28 bebis yok ilk defa gitcem sende sorun ne bende cikolata kisti bar ve yumurtam catlamiyor
Hicbir tedavi uygulandi mi cnm sana..Bende hem heyecanliym hem korkuyorm burda bana hep farkli seyler dediler kafam karisti visanne,klomen, igne asilama tup bebek....baktm olacak gibi degil infertilite uzmqnina gitmeye karar verdm cok yipraniyorm ben hangisine inanacagimi sasirdmcanım ben de pko demişlerdi şundan 6 yıl önce ve kilo sorunum var. Yanlız 4 aydır iyi gelişmeler var kendiliğimden regli oluyorum
Nasil yani sahin beydemi yaptirdn negatifmi oldu ikiside...?2 basarısız tup bebek çıkolata kıstım ve sahın bey.....
hayır canım ben hiç tedavi olmadım. . Sen hiç tedavi oldun mu? Ben de 1 ay sonra randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.Hicbir tedavi uygulandi mi cnm sana..Bende hem heyecanliym hem korkuyorm burda bana hep farkli seyler dediler kafam karisti visanne,klomen, igne asilama tup bebek....baktm olacak gibi degil infertilite uzmqnina gitmeye karar verdm cok yipraniyorm ben hangisine inanacagimi sasirdm
Cnm ben bi kimyasal gebelik yasadm o zamanlar hicbise yok dediler sonra biraz daha bekledm olmayinca gittim hoop cikolata kisti hemen hsg istediler temiz cikti sukur sonra iki kere klomen ve ovitrelle oldum ilkinde zaten yumurta catlamams ikincidede catladi ama tutmadi gecen ay..bende vakit kaybetmeden sahin beye gitmeye karar verdmhayır canım ben hiç tedavi olmadım. . Sen hiç tedavi oldun mu? Ben de 1 ay sonra randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.
şahin beyi nereden duydun. kaç yıllık evlisin ki? Benim kilo ile ilgili çok fazla sorunum var ben 2 veya 3 yıl önce şahin beye ön görüşme için gitmiştim o zaman bana 100 kilonun altına düşersen kendiliğinden hamile kalırsın demişti ama sürekli kilo aldım. Kilo vermek için 5 ay kadar da yaşam koçuna gittim amam sonra sağlık sorunları çıkınca 2 aydı da yaşam koçuna gitmiyorum. ama metobolizmam çalışmadığından doktorum bile yeterki kilo alma dediCnm ben bi kimyasal gebelik yasadm o zamanlar hicbise yok dediler sonra biraz daha bekledm olmayinca gittim hoop cikolata kisti hemen hsg istediler temiz cikti sukur sonra iki kere klomen ve ovitrelle oldum ilkinde zaten yumurta catlamams ikincidede catladi ama tutmadi gecen ay..bende vakit kaybetmeden sahin beye gitmeye karar verdm
Cnm sahin bey benim bi arkadasimin doktoruydu memnundu birde netteki yorumlardan baktm falan bana burdan osman hocayida tavsiye ettilr ama o biraz sinirliyms galiba o yuzden onu istemedm bu arada on gorusmeden ucret aldimi ve muayene ettimişahin beyi nereden duydun. kaç yıllık evlisin ki? Benim kilo ile ilgili çok fazla sorunum var ben 2 veya 3 yıl önce şahin beye ön görüşme için gitmiştim o zaman bana 100 kilonun altına düşersen kendiliğinden hamile kalırsın demişti ama sürekli kilo aldım. Kilo vermek için 5 ay kadar da yaşam koçuna gittim amam sonra sağlık sorunları çıkınca 2 aydı da yaşam koçuna gitmiyorum. ama metobolizmam çalışmadığından doktorum bile yeterki kilo alma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?