Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Cnm sahin bey benim bi arkadasimin doktoruydu memnundu birde netteki yorumlardan baktm falan bana burdan osman hocayida tavsiye ettilr ama o biraz sinirliyms galiba o yuzden onu istemedm bu arada on gorusmeden ucret aldimi ve muayene ettimi
canım ön görüşmeden ücret alınmadı ve muayene olmadım ancak eşimden sperm testi istedi ona bakıldı

canım ön görüşmeden ücret alınmadı ve muayene olmadım ancak eşimden sperm testi istedi ona bakıldı
Anladm cnm bakalim bana ne diyecek ben muayene olmak istiyorum beni yonlendirip yol gostersn die bu arada yaklask 2,5 yillik evliym 1,5 yildirda istiyrz cnm

canım inşallah iyi haberler alırsın ve buradan bize de iyi haberlerini iletirsin. Alllah en kısa zamanda sağlık bebekler versin inşallah. Bu arada canım eşine hiç bakıldı mı ve bursa ya eşinle mi geliceksin. Esasında ben de randevu almak istiyorum ama hale sonra diye erteliyorum.

Evt cnm esimede bakildi iki kere ilkindgayet guzel cikti ikincide hareket sınırda cikti ama dr sorun degil dedi esimle gelcem heyecanliym ve korkuyorum tup diebilir banada

ben acıbademin internet sitesinden form doldurdum tüp bebek tedavisi fiyatı için beni aradılar ve tüp bebek için 5.500 tl+2.000 tl de ilaçlar tutuyormuş ve kredi kartına taksitte oluyormuş. Ben bile 1 aydır randevu almayı erteliyorum çünkü ben de çok korkuyorum.
Ama en azından sen çok güzel bir adım atıp randevu almışsın ve bence çok iyi haberlerinii alacağız içime öyle doğdu. hakkında hayırlısı inşallah ayın 11 den sonra bende senden cesaret alıp randevu alıabilirim.

Insallah cnm insallah ben cok uzuluyorum hep agliyorum hep dua ediyorum kendime isteyen herkese.Benim bide kendimi kasma sorunum var tup olursa nasil yaptiracm o aletlerle falan yerlestiriolar ya dert bir tane degilki Allah herkesin yardimcisi olsun

canım rahat ol sen neden bu kadar çok kendini üzüyorsun ki bak ben 9 yıllık evliyim ben bu kadar kendine dert etmiyorum. (sen de şimdi dersin de bu ne rahatlık diye) ne yapalım canım herşeyi ol deyince olduran tek Allah o ne derse o olacak. Onun için bu kadar kendini üzme tabii ki de anne olmak için tüm yolları deneyeceksin. Unutmadan sana bunuda yazmak isterim benim bir başka sitede yazışmalarım da ve okuduğum çoğu yerlerde bebeğim olmuyor diye kafana bunu sorun ettiğinde bebeğin olmuyor bunu kafandan at. Daha geçen ay uzun süreden beri bebeği olmayan ve sen anne olamazsın dedikleri bir kişi bebek konusunu tamamen kafasından çıkardığında ve hiç ummadığı bir zamanda ve hatta adeti geçikmesine rahmet çünkü artık ovalosyon dönemlerini hesaplamadığı için unutmuş kısacası hamile kalmış. Bu şekil de de mucizeler var. Canım onun için lütfen bu kadar çok ağlama...

Cok dogru diosn cnm...Rabbim ol diecekki olsun gerisi boş aslinda hatta esimle falan konustugumuzda diorm bu bir beceri isi degil bizim disimizda rabbimin gucuyle olacak bisey tabi bazi kendini bilmezler bunun sanki elindeki biseyms gibi sorular sorup insani dahada uzmezmi Allaha havale ediyorm ole insanlari...Senin adet sorununda kilonlami alakali cnm.Ins bir an once yuzumuz guler

canım yaaa kimyasal gebelik bir defa geçirmieçirdim ama kendi kendime arastıırarak bir kaç tahlile gerek oldugunu buldum ve yaptırdım kanda pıhtılaşma çıktı kromozom genetikler iyi cıktı ve hamile kaldıgımda iğne vurulmam gerekli.gelmeden evvel sevket yılmazdan genenetik randevu al istersen, tüp bebeğe başlamadan evvel yaptır istersen. genelde bu tahlilleri 2 ve üstü düşüklerde yaptırmayı öneriyorlar bilgin olsun.
bu arada d vit tahlili yaptırmayı da ihmal etme, hamile kalmakta yumurtlamada cok önemli bir vitamin. benim ilk yaptırdıgımda 19 idi suan 106 seviyesinde :)

Sevket yilmaz bursadami hangi hastanede birde sahin bey gerekli olanlari ister die dusunmustum

amin canım ... benim en büyük problemim kilo ama dediğim gibi uzun süreden beri muayene olmadım en son 2008 de doktora muayeneye gitmiştim. Gitme sebebim de 6 aydır adet olmamıştım işte o zaman doktor pko diye bir rahatsızlığım olduğunu öğrendim ama o da kilo ver dedi. işin açıkçası tğm doktorlar kilo ver diyor hatta şişman olanlar bile sanki ben bilmiyorum kilo vermem gerektiğini ama olmuyor işte başaramıyorum .
Canım sana soru soranlar veya bebek konusunda canını sıkanlar var sa bile hiç duymamazlıktan gel. Dediğim gibi Allahım Ol dediği zaman olucak. Bence herşeyin bir zamanı var ve Allahım herşeyi kararlamıştır. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım

Nasil yani sahin beydemi yaptirdn negatifmi oldu ikiside...?
Bu arkadaşı(dreamrosem) anlamış değilim, ilk defa tüp deneyecek ve jimer de başlamayı düşünmüş, hatta Acıbademe öngörüşme için gitmiş memnun kalmamış, tamam olabilir, çok doğal..insanın aklı nereye yatoyorsa orada başlamalı.daha sonra buraya iki deneme negatif demiş, en son yazısında ise Acıbademde ilk denemesini yapacağına karar vermiş. Hiç bir şey anlamadım, yazdıklarını okuyabilirsiniz.

Son düzenleme:
slm kızlar bende yakında başlıyacagım tedaviye şahin beyde ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
günaydın.
ay süper haberler.Çok özel olmaz ise kendiliğinden hamile kalamamanın sebebi ne idi acaba. ben de 7 yıldır hamile kalamıyorumda

arkadaşlar siteyi tam olarak çözmeye çalışıyorum ama Favorilerine ekle ne işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…