Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

slm kızlar bende yakında başlıyacagım tedaviye şahin beyde ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Şimdiden hayırlı olsun, inşallah hepimiz pozitiflerle döneriz oradan..

maşallah, Rabbim evlatlarınıza uzun ömürler versin, şanslıymışsınız ilk denemede kavuşmuşsunuz evladınıza. İnşallah bizlerinde vakti gelmiştir anne olmak için..

Cnm ben ozelden yazistm bu arkadasla 5 yildir tedavi olmadigini yeni basladigini jimerde solemsti burdada 2 negatif tup dems acibademde bende anlamadm bisey

Cnm ben ozelden yazistm bu arkadasla 5 yildir tedavi olmadigini yeni basladigini jimerde solemsti burdada 2 negatif tup dems acibademde bende anlamadm bisey
aynen bende anlamadım, hatta bugünde bir yerde yazışmasını gördüm, Acıbadem de karar kıldım demiş. Bir tutarsızlık var yazdıklarında...kısacası olumsuz yorum yazanlara çok fazla itibar etmemek gerek, amaçları doktoru karalamak mı ne..

benim problem polikistik over 3. denememi yapıcam şahin beyde daqha onceki tüp bebeklerimde de buradan arkadaslarla yazısmıstık acıkcası tedaviden tedaviye giriyorum dertlesmek sohbet etmek belki morel olur hepimize

Merhabalar. Ben de tüp bebek tedavisi ile iki kız bebişine hamileyim çok şükür. Doktorum Şahin Bey bizim sorunumuz azospermdi. Acıbademde Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Murat Bey tarafından Microtese ile tüp bebek denedik. Çok şükür ilk denememizde Rabbim nasip etti. Süreç öyle herkesin anlattığı kadar sıkıntı olmadı bizim için Murat Bey de Şahin Bey de çok ilgili ve bizi çok rahatlatıcı yaklaştılar. Biz daha başlamadan sonlanabilir kısmını düşünürken herşey olup bitti ve hamile olduğumu öğrendik :) Ücret olarak Bursada bir çok yere sorduk hemen hemen yakın fiyat veriyorlar. Sonuçta Rabbim emanetlerini kime vermek isterse ona verir herşey nasip kısmet tutmadı diye doktor veya hastane suçlamak yersiz. Rabbim nasip ederse herşey oluverir. Benim için önemli olan verdiğim paranın karşılığında yapılan muamelenin iyi olması idi ki öyle de oldu içim çok rahattı doktorlar hemşireler hatta sekreterler bile çok anlayışlı çok güler yüzlü ben hepsinden memnun kaldım verdiğim para da helali hoş olsun. SGK ile anlaşması olmadığı için doğumu orada yapamıycaz ama buna rağmen Şahin bey muhakkak beni bilgilendir diye tembihte de bulundu :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin yavrusunu kucağına almayı. Ama şunu da unutmayın derim ben hiç bir şeyin garantisi yok bu hayatta her zaman hayırlısını istemek gerek. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

Öncelikle Rabbim sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. Söylediğin gibi kısmet bu işler, senin ilk denemede olmuş ne güzel ama herkesin öyle olmayabiliyor, bu durumda hastane veya doktoru karalamak anlamsız.
Bende Şahin beyin hastasıyım inşallah bu sefer pozitifi göreceğiz, herşey Allahtan, orası vesile..

Duzgun ve tam donanimli bir merkez bulduktan sonra gerisi nasip isi. Ben Soranus daki denemem den sonra Sahin beyin yerini kimse dolduramaz Bursada. Ben Soranusda kimyasal sonucum oldu eger ki her ihtimale karsi verilen aspirin, tutmayi kolaylastirici takviyeler verseydi devam edebilirdi ama olmadi. Kimyasal oldugunda yapilacak tahlil var mi dedigimde yapsan nolurrr zor hastasin dedi bana, bu yaklasimi kesinlikle Sahin bey yapmazdi akil verir moral verirdi.Duzgun ve tam tesekkullu bir merkez secimi ve nasip bu tup bebekte cok onemli

Kizlar merhaba bende haftaya sali gunu sahin beyle görüşmeye gidicem bende sorun rezerv azlığı amh dusuklugu bakalim ne diyecek ayrica basit kist ve cikolata kistimde mevcut nasi bi yol izleyeceğiz cok merak ediyorum ins uzamadan tedaviye baslayabiliriz

İnşallah...Rabbim fazla uğraştırmadan yormadan versin bebeğinizi....

İnş hepimiz güzel haberler alırız ..3. Denemem benim ama umutsuzum .
Hic umutsuzluk yasama canim, dun hastanede bir bayana artik sen ugrasma git donor bul kendine diye soylenmis biri hamile kalmis 1ooo lerdeymis hcg si. Uc yildir ugrasiyormus birde. Bu lafi demelerine ragmen umudunu yitirmemis ve suan hamile insallah sonuca ulasir saglikla bebisini alir. Eger olmayacak gibi duygum var dersen enerjini o yone yonlendirirsin, olacak de :)

ne bilim ilk 2 denememde böyle degildim anne olucagım diyordum hep bebek kıyafetlerine bile bakıyordum ama şimdi içimde bir ses neden tedavi oluyorsunki zaten olmucak diyor bende şaşırıyorum kendime

Kızlar bisi sorucam ben simdi tup bebek tedavisine basladim diyelim ama yumurtam olmadi yada oldu ama döllenmedi tedavi iptal oldu ozaman da islem yapilmis gibi para ödeyecekmiyim yada neye para ödeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…