- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.861
Şimdiden hayırlı olsun, inşallah hepimiz pozitiflerle döneriz oradan..slm kızlar bende yakında başlıyacagım tedaviye şahin beyde ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
maşallah, Rabbim evlatlarınıza uzun ömürler versin, şanslıymışsınız ilk denemede kavuşmuşsunuz evladınıza. İnşallah bizlerinde vakti gelmiştir anne olmak için..ARKADAŞLAR MERHABA,BEN 7 SENE ÖNCE İLK DENEMEM DE HAMİLE KALDIM 1 OĞLUM VAR.2.TÜP BEBEK DENEMEMDE 1,5 YIL ÖNCE TEKRAR HAMİLE KALDIM İKİZ KIZLARIM VAR COK ŞÜKÜR .VEEEE DR UM ŞAHİN BEY COK MEMNUNDUM TAVSİYE EDERİM.
Cnm ben ozelden yazistm bu arkadasla 5 yildir tedavi olmadigini yeni basladigini jimerde solemsti burdada 2 negatif tup dems acibademde bende anlamadm biseyBu arkadaşı(dreamrosem) anlamış değilim, ilk defa tüp deneyecek ve jimer de başlamayı düşünmüş, hatta Acıbademe öngörüşme için gitmiş memnun kalmamış, tamam olabilir, çok doğal..insanın aklı nereye yatoyorsa orada başlamalı.daha sonra buraya iki deneme negatif demiş, en son yazısında ise Acıbademde ilk denemesini yapacağına karar vermiş. Hiç bir şey anlamadım, yazdıklarını okuyabilirsiniz.
aynen bende anlamadım, hatta bugünde bir yerde yazışmasını gördüm, Acıbadem de karar kıldım demiş. Bir tutarsızlık var yazdıklarında...kısacası olumsuz yorum yazanlara çok fazla itibar etmemek gerek, amaçları doktoru karalamak mı ne..Cnm ben ozelden yazistm bu arkadasla 5 yildir tedavi olmadigini yeni basladigini jimerde solemsti burdada 2 negatif tup dems acibademde bende anlamadm bisey
Günaydınherkese GÜNAYDIN
Merhabalar. Ben de tüp bebek tedavisi ile iki kız bebişine hamileyim çok şükür. Doktorum Şahin Bey bizim sorunumuz azospermdi. Acıbademde Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Murat Bey tarafından Microtese ile tüp bebek denedik. Çok şükür ilk denememizde Rabbim nasip etti. Süreç öyle herkesin anlattığı kadar sıkıntı olmadı bizim için Murat Bey de Şahin Bey de çok ilgili ve bizi çok rahatlatıcı yaklaştılar. Biz daha başlamadan sonlanabilir kısmını düşünürken herşey olup bitti ve hamile olduğumu öğrendik :) Ücret olarak Bursada bir çok yere sorduk hemen hemen yakın fiyat veriyorlar. Sonuçta Rabbim emanetlerini kime vermek isterse ona verir herşey nasip kısmet tutmadı diye doktor veya hastane suçlamak yersiz. Rabbim nasip ederse herşey oluverir. Benim için önemli olan verdiğim paranın karşılığında yapılan muamelenin iyi olması idi ki öyle de oldu içim çok rahattı doktorlar hemşireler hatta sekreterler bile çok anlayışlı çok güler yüzlü ben hepsinden memnun kaldım verdiğim para da helali hoş olsun. SGK ile anlaşması olmadığı için doğumu orada yapamıycaz ama buna rağmen Şahin bey muhakkak beni bilgilendir diye tembihte de bulundu :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin yavrusunu kucağına almayı. Ama şunu da unutmayın derim ben hiç bir şeyin garantisi yok bu hayatta her zaman hayırlısını istemek gerek. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
İnşallah...Rabbim fazla uğraştırmadan yormadan versin bebeğinizi....Kizlar merhaba bende haftaya sali gunu sahin beyle görüşmeye gidicem bende sorun rezerv azlığı amh dusuklugu bakalim ne diyecek ayrica basit kist ve cikolata kistimde mevcut nasi bi yol izleyeceğiz cok merak ediyorum ins uzamadan tedaviye baslayabiliriz
az kalmış hadi güzel haberlerle gel inşallah..evt ya kimse girmez oldu artık .... benim perşembe günü yumurtalarım toplanıcak ...hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Hic umutsuzluk yasama canim, dun hastanede bir bayana artik sen ugrasma git donor bul kendine diye soylenmis biri hamile kalmis 1ooo lerdeymis hcg si. Uc yildir ugrasiyormus birde. Bu lafi demelerine ragmen umudunu yitirmemis ve suan hamile insallah sonuca ulasir saglikla bebisini alir. Eger olmayacak gibi duygum var dersen enerjini o yone yonlendirirsin, olacak de :)İnş hepimiz güzel haberler alırız ..3. Denemem benim ama umutsuzum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?