- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.881
nasıl geçti opu canım yumurtaların durumu nasıl, inşallah bu sefer olacaktır, sen içini ferah tut. O olumsuz düşünce hep kafamızda maalesef benimde 4. deneme olacak, Rabbim büyük, inşallah anne olmak bizlerede nasip olur.Siz gittiğinizde sorun yinede ama eğer yumurtalık olgunlasmadiyda eğer tedavi sonlanacaksa tahmini sadece gittiğin muane ve kan.testlerinin parasını verirsin en güzeli gittiğinizde detaylı sorun
döllenmediyse sadece opu ücreti alınıyor, transfer ücreti alınmıyor. Zaten yumurtanın toplandığı gün paranın birazını yarısını ödüyorsun.Tedavinin en başında yumurtaların gelişmezse bir sonraki zamana başlanır, muhtemelen para almaz alırsada muayene ücreti olabilir.Kızlar bisi sorucam ben simdi tup bebek tedavisine basladim diyelim ama yumurtam olmadi yada oldu ama döllenmedi tedavi iptal oldu ozaman da islem yapilmis gibi para ödeyecekmiyim yada neye para ödeyeceğim
maşallah çok iyi yumurta sayın, kaliteli döllenirler inşallah....evet opu olduğu gün 1. gün sayılıyor, çünkü hemen işleme alınıyor, sadece transfer olduğun gün sayılmıyor...muhtemelen salı günü transferin olur 5. gün embriyosu ise..Opu iyi geçti bi sorun olmadı 8 yumurta toplanmış simdi aradılar 6 tanesi döllenmiş yarın tekrar arıcaz dediler eğer bi sorun cıkmassa 5.gün transferi yapılıcak ..ya bide birşey sorucam simdi opu dün yapıldı ya o gundenmi sayılıyor ornek perşembe opu oldu cumartesi olduğunda 3 günlük mu oluyor
döllenmediyse sadece opu ücreti alınıyor, transfer ücreti alınmıyor. Zaten yumurtanın toplandığı gün paranın birazını yarısını ödüyorsun.Tedavinin en başında yumurtaların gelişmezse bir sonraki zamana başlanır, muhtemelen para almaz alırsada muayene ücreti olabilir.
olabilir, ben yanlış söylemiş olabilirim..hadi hayırlısı..ama perşembe günüde sayılırsa benim hesabım pazartesi 5. gün oluyor
ilk görüşme olacaksa yanında tüm tahlilleri götür..Saol cnm cvp verdigin icin cok merakliyim ne olacak diye doktora sormam gereken baska bisi varmi acaba
Masallah ınsallah 5. Gune kadar hepsı gıder. bebek olurlar.poldi sen basladınmı tedaviye
2015 itibariyle zamlandı ama bildiğim kadarıyla 5200 TL gibi olması lazım, en sağlıklısı gidince görüşürsünüz. İlaçlara ayrı ödeme yapıyorsunuz, eczaneden alıyorsunuz...cebinizden 6000TL ve biraz fazlası çıkacaktır..Kızlar merhaba bende bir aşılama ve bir tüp bebek yaptırdım olmadı malesef istanbulda yaşıyorım bu sefer şahin beye gitmeyi düşünüyorum ama fiyat konusunda hiç bi bilgim yok acaba tüp bebek şahin beyde ne kadarra mal oluyo yardımcı olabilir misiniz
Teşekkür ederim canım beklediğimden daha uygunmuş mutlu oldum :) çok saol2015 itibariyle zamlandı ama bildiğim kadarıyla 5200 TL gibi olması lazım, en sağlıklısı gidince görüşürsünüz. İlaçlara ayrı ödeme yapıyorsunuz, eczaneden alıyorsunuz...cebinizden 6000TL ve biraz fazlası çıkacaktır..
slm canımKizlar merhaba bende haftaya sali gunu sahin beyle görüşmeye gidicem bende sorun rezerv azlığı amh dusuklugu bakalim ne diyecek ayrica basit kist ve cikolata kistimde mevcut nasi bi yol izleyeceğiz cok merak ediyorum ins uzamadan tedaviye baslayabiliriz
slm canım
aynı sorunla bende uğraşıyorum senın amh değerin kaç bırde bursada mısın?
Bu gün sordum yumurtanın toplandığı gün sayılmıyormus o gün sıfır oluyomuş bu günde aradılar pazartesi veya salı transferim olucakmis ama ilk gün sayilmiyorsa pazartesi 4 günlük oluyor o zaman 4 günlük transferde ilk defa duydum ya 3 ya 5 diye biliyorum varmı 4 günlük olan
Teşekkür ederim canım beklediğimden daha uygunmuş mutlu oldum :) çok saol
Canım çok saol maşallah senin doğuma da az kalmış sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sende şahin hocada mı tedavi gördün geçmişi okumadım da kusura bakma kaçıncı denemendi prob.neydi acaba çok şey sordum galiba :)Merhabalar.. Fiyat geçen yıl 5200 tl idi. Bu seneki hastaneye verilen ücret 5500tl.. ÇİDER Derneğine üyeyseniz 500 tl indirim alıyorsunuz.. Üye değilsen ÇİDER'e de 150 TL üyelik ücreti ödüyorsun 350 tl indirim almış gibi oluyorsun..
Şahin hoca çok iyi bir dr.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?