- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.901
tanısal histereskopi 2500....işlemsel olan 4000TLRahime cizik histeroskopiye ne fiyat veriyor sahin bey biliyormusunuz
Vuhuuuuu cok ucuk, tanisal ile islemseldeki fark ne, poldi sen basladinmi tedaviye ne asamadasin simditanısal histereskopi 2500....işlemsel olan 4000TL
Detayları özelde yazdım maalesef çok yüksek, hastanelerin içinde en pahalısı...bu arada tedaviye başladım iğnelere..inşallah güzel haberler gelir benden..Vuhuuuuu cok ucuk, tanisal ile islemseldeki fark ne, poldi sen basladinmi tedaviye ne asamadasin simdi
Tatlım hayırlı olsun, hadi inşallah bu sefer olacak.. arkandan ben geliyorumKızlar transferim oldu su an ayrıldım.hastaneden her şey güzel geçti test günüm 18 mayıs hakkımızda hayirlisi
evet benımde fsh 12 amh 0,1 bende sahın beye gidecem fakat karar veremedim mizacı nasıldır diye ayrıca gecen ay ikinci tüp bebeğim hüsranla donuçlandıSlm amh 0.12 cikti benim fsh da 15 de simdi hayit tohumj icmeye basladim hormonlari dengelesin diye bursada yasiyorum bu sali ilk gorusmemiz var sahin beyle ayrica badit kist ve çikolata kistimde var hersey mevcut yani bakalim nasi bi tedavi olacak merak ediyorum senindemi amh degeri dusuk cnm
canım bu arada yas kaç benım 29 amh çok düşük hikmet rabbimevet benımde fsh 12 amh 0,1 bende sahın beye gidecem fakat karar veremedim mizacı nasıldır diye ayrıca gecen ay ikinci tüp bebeğim hüsranla donuçlandı
senın görüşmen nasıl geçti bana yazar mısın muhtemelen bende ona gidecemm
canım bu arada yas kaç benım 29 amh çok düşük hikmet rabbim
inşallah canımBenimde yasim 28 cnm bugun gidecegim gorusmeye gelince yazarım cok övüyorlar doktoru burdan haric bi tanıdıkta ona gitmis ayni bizin durumdaymis 2-3 yumurtasi toplanmis ve ilk denemede hamile kalmis suan 2 yasinda oglu var nasip bakalim bize be olacak
Benimde yasim 28 cnm bugun gidecegim gorusmeye gelince yazarım cok övüyorlar doktoru burdan haric bi tanıdıkta ona gitmis ayni bizin durumdaymis 2-3 yumurtasi toplanmis ve ilk denemede hamile kalmis suan 2 yasinda oglu var nasip bakalim bize be olacak
inşallah canım
Gittim kizlar gorusmeye randevu saatimden tam 1.5 saat sonra aldilar cok yogun oyle aman aman bi ilgi alaka gormedim sanki hersey ticari elini versen kolunu alamiycan bilemiyorum cokta giden var bebmi yanlış izlenime kapıldım acaba[/QUO
Arkadasim on gorusmemiydi. Benim baska yerlerdede dr deneyimim oldu ve tekrar sahin beye geri dondum. Herkes o bir saati bekliyor bazen 3 saati bile buluyor. Ama
doktor ne dedi bizim gibi hastalar için nasıl bır tedavi uyguluyor canımGittim kizlar gorusmeye randevu saatimden tam 1.5 saat sonra aldilar cok yogun oyle aman aman bi ilgi alaka gormedim sanki hersey ticari elini versen kolunu alamiycan bilemiyorum cokta giden var bebmi yanlış izlenime kapıldım acaba
doktor ne dedi bizim gibi hastalar için nasıl bır tedavi uyguluyor canım
teşekkürler sen başlayacak mısınSoyledigi bu testler aslinda cokta kesin deger degil oyle olmus olsa senin suan menopozs girmen gerek dedi 0.1 le kendi hamile kalan gordum ben dedi ufak bi ihtimal kendin kalabilirsin ama o ufak ihtimalin pesinden kosmaya degmez dedi tedaviye gelince adetin ikinci gunu gel ozaman kesin konusucaz dedi cnm
teşekkürler sen başlayacak mısın
-------Canim korkulacak hic birsey yok. Can acima olayina gelince agri esigine baglidir. Benim canim hic acimadi cogu arkadasimdanda oyke agri sizi diye bir sizlanma duymadim. Zaman o kadar onemli ki gec kaldiginda cok uzulursun. İlk basladigimda hemen toplanir yerlestirilir hooophamileyim die dusunuodum ama oyle degilmis neredeyse bir sene olacak halen ugrasiyorum bu islerle. Zaman kaybetme. Tanini koysunlar ve baslamalisin bence. Amh na baktir medical parkta en ucuz orasi. Tsh sekerini d vit, sevket yilmazda genetigine baktir, kan pihtilasma sorunu varmi onlari yaptir bu tahliller bir ayi buluyor sonuclanmasi zaten. Esinede endokrine gidip durumu anlat tup bebege baslayacagim sperm testi , tsteron fsh vs tsh sekerini olctur. Sonra adetin 2. Gunu fsh e2 lh testini yaptirip sahin beye git. Bursada ondan iyisi yok. Su cidere uye olmadan once git bi konus uye olmadanda indirim yaparmisiniz diye , baska bi arkadasa yapmisti cunku bosuna para verme.
Soyledigi bu testler aslinda cokta kesin deger degil oyle olmus olsa senin suan menopozs girmen gerek dedi 0.1 le kendi hamile kalan gordum ben dedi ufak bi ihtimal kendin kalabilirsin ama o ufak ihtimalin pesinden kosmaya degmez dedi tedaviye gelince adetin ikinci gunu gel ozaman kesin konusucaz dedi cnm
günaydınteşekkürler sen başlayacak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?