Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

günaydın hayırlı haftalar
ben de artık şahin beyden randevu almak ve bir şekilde tedaviye başlamak istiyorum çok geç kaldım zaten. ama korkuyorum. kızlar ne işlemler yapılıyor neler oluyor coğu seyi bilmiyorum ve bazıları çok ağrılı ve acılı olduğunu söylüyor. Ben de 4 aydır hep gitmeyi erteliyorum ama artık cesaretimi toplayıp randevu almalıyım.

Canim korkulacak hic birsey yok. Can acima olayina gelince agri esigine baglidir. Benim canim hic acimadi cogu arkadasimdanda oyke agri sizi diye bir sizlanma duymadim. Zaman o kadar onemli ki gec kaldiginda cok uzulursun. İlk basladigimda hemen toplanir yerlestirilir hooophamileyim die dusunuodum ama oyle degilmis neredeyse bir sene olacak halen ugrasiyorum bu islerle. Zaman kaybetme. Tanini koysunlar ve baslamalisin bence. Amh na baktir medical parkta en ucuz orasi. Tsh sekerini d vit, sevket yilmazda genetigine baktir, kan pihtilasma sorunu varmi onlari yaptir bu tahliller bir ayi buluyor sonuclanmasi zaten. Esinede endokrine gidip durumu anlat tup bebege baslayacagim sperm testi , tsteron fsh vs tsh sekerini olctur. Sonra adetin 2. Gunu fsh e2 lh testini yaptirip sahin beye git. Bursada ondan iyisi yok. Su cidere uye olmadan once git bi konus uye olmadanda indirim yaparmisiniz diye , baska bi arkadasa yapmisti cunku bosuna para verme.

Vuhuuuuu cok ucuk, tanisal ile islemseldeki fark ne, poldi sen basladinmi tedaviye ne asamadasin simdi
Detayları özelde yazdım maalesef çok yüksek, hastanelerin içinde en pahalısı...bu arada tedaviye başladım iğnelere..inşallah güzel haberler gelir benden..

Kızlar transferim oldu su an ayrıldım.hastaneden her şey güzel geçti test günüm 18 mayıs hakkımızda hayirlisi
Tatlım hayırlı olsun, hadi inşallah bu sefer olacak.. arkandan ben geliyorum

evet benımde fsh 12 amh 0,1 bende sahın beye gidecem fakat karar veremedim mizacı nasıldır diye ayrıca gecen ay ikinci tüp bebeğim hüsranla donuçlandı
senın görüşmen nasıl geçti bana yazar mısın muhtemelen bende ona gidecemm

canım bu arada yas kaç benım 29 amh çok düşük hikmet rabbim

canım bu arada yas kaç benım 29 amh çok düşük hikmet rabbim

Benimde yasim 28 cnm bugun gidecegim gorusmeye gelince yazarım cok övüyorlar doktoru burdan haric bi tanıdıkta ona gitmis ayni bizin durumdaymis 2-3 yumurtasi toplanmis ve ilk denemede hamile kalmis suan 2 yasinda oglu var nasip bakalim bize be olacak

inşallah canım

Gittim kizlar gorusmeye randevu saatimden tam 1.5 saat sonra aldilar cok yogun oyle aman aman bi ilgi alaka gormedim sanki hersey ticari elini versen kolunu alamiycan bilemiyorum cokta giden var bebmi yanlış izlenime kapıldım acaba
doktor ne dedi bizim gibi hastalar için nasıl bır tedavi uyguluyor canım

Evet on gorusmeydi cnm bekleme olayi hadi neysede pek ilgili gelmedi bana ilk görüşme diyemi acaba tedaviye başlayınca daha ilgili olurmu ki

doktor ne dedi bizim gibi hastalar için nasıl bır tedavi uyguluyor canım

Soyledigi bu testler aslinda cokta kesin deger degil oyle olmus olsa senin suan menopozs girmen gerek dedi 0.1 le kendi hamile kalan gordum ben dedi ufak bi ihtimal kendin kalabilirsin ama o ufak ihtimalin pesinden kosmaya degmez dedi tedaviye gelince adetin ikinci gunu gel ozaman kesin konusucaz dedi cnm

teşekkürler sen başlayacak mısın

-------
çok teşekkür ederim beni rahatlattığın için.
Şahin beye hiç muayene olmadan bu denilen testleri yaptırmalımıyım. Acıbadem de bunların fiyatı çok mu yüksekte ayrı ayrı hastanelere gidiliyor.Calıştığım için izin alma imkanım da yok ki benim

teşekkürler sen başlayacak mısın
günaydın
ben de şahin beye başlamayı düşünüyorum. ilk randevuya giderken yapılması gereken birşey var mı eşimizle mi gitmeliyiz. ilk görüşmede tahliller yapılıyor mu.aşılama olmadan tüp bebek tedavisi isteyebiliyor musun. muayane ücreti ne
çok soru oldu galiba
İnşallah canım hakkın da hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…