Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Ilk gorusmede tahlillerini götür ki ne sorununuz var onu bilsin doktor esinle git cnm senin tahlillerine durumuna gore tup yada asilama der sanirim tahlilleri acibadem de cok pahali yapiliyor ben bahar hastanesinde yaptirdim oyle gittim sende oyle yapabilirsin cnm

hangi tahlilleri yaptırmam lazım ve bu tahlilleri yaptırmak için kadın doğumdan mı randevu almam gerek yoksa ben bu tahlilleri yaptırmak istiyorum desem yaparlar mı. Ve tahliller ne kadar tutuyor

merhaba bende şahın beyın hastasıyım 3 yıldır ugrasıyorum tek tupum buguna kadargördugum en mukemmel doktor ve cok espırılı ve pozıtıf dusunduruyor hep ılk dememızde tuttu sımdı 10 haftalık hamıleyım cok dua et ılk önce rabbım sonrada sahın bey sayasınde ısallah kucagıma alıcam bebegımı rabbım ısteyen herkese versın

Gittim kizlar gorusmeye randevu saatimden tam 1.5 saat sonra aldilar cok yogun oyle aman aman bi ilgi alaka gormedim sanki hersey ticari elini versen kolunu alamiycan bilemiyorum cokta giden var bebmi yanlış izlenime kapıldım acaba

merhaba cok yoğun gercektende ama işini gercekten çok iyi yapan bır doktor kesınlıkle cok duygusal ben hamıle oldugumu ögrendıgımde nerdeyse beraber aglıyacaktık bence baska hıc bır doktorla kafanı karıstırma derım

Cok sewindim hamileliginize. Evet gercekten mutlu oluyor hamile haberlerine bana biri hamile demisti nasil samimi ve heyecanliydi.
İlk gidenler fsh lh e2 ile en azindan bu testlerle gitsinler. Gerisi ultroson ile devam edilio.

Mrb.arkadaslar bende bu gün ikinci tüp bebek denememde negatif sonuc aldım. iki transferimde 5.gün embriyosuydu ilk denemem taze embriyoyla yapildi. Tutmayinca histereskopi yapildi rahim cizildi ve ardindan dondurulmus embriyo transfer edildi. Sonuc yinede hüsranla bitti. Bundan sonra bende şahin beyi düşünüyorum. Belki bi ümit olur

hangi tahlilleri yaptırmam lazım ve bu tahlilleri yaptırmak için kadın doğumdan mı randevu almam gerek yoksa ben bu tahlilleri yaptırmak istiyorum desem yaparlar mı. Ve tahliller ne kadar tutuyor

Canim ben bahar hastanesine daha once muayneye gitmistim doktor cagirmisti adette gel tahlile diye oylelikle gittim 29 lira verdim ama amh tahlilini karsilamiyor sigorta ona 210 lira verdim sen adetin 3. Gunu git direk tahlil yaptirmak istiyorum de yaptirirlar merak etme

Cok gecmis olsun yeni tedavinde hersey iyi olur umarim. Nerede yaptirmistiniz bu denemeleri. Embriyonuz 5. Gune kadar gittigine gore tutunmayla mi acaba problem var diye dusunmedim degil. Genetik testkerinizi yaptirmismiydiniz. Ben kacinci denememde pihtilasma cikti aspirin yeterli degilmis mesela bana

OTE="derzer, post: 40862537, member: 50734"]Cok gecmis olsun yeni tedavinde hersey iyi olur umarim. Nerede yaptirmistiniz bu denemeleri. Embriyonuz 5. Gune kadar gittigine gore tutunmayla mi acaba problem var diye dusunmedim degil. Genetik testkerinizi yaptirmismiydiniz. Ben kacinci denememde pihtilasma cikti aspirin yeterli degilmis mesela bana[/QUOTE]
A.r.t de osman hocaya yaptırmıştım. Osman hoca benden genetikmiş, pıhtılaşmaymış hiç öyle tahlil istemedi ben söylediğimdede ben size transferden sonra clexane kan sulandırı iğne veriyorum gerek yok dedi. Genektiği, pıhtılaşmayı nerde yaptiriyorsunuz her hastane yapıyormu.

Bloga cepten giriyorum msj.larım bir garip gidiyor sanki o konuya cevap vermemişim gibi alıntı yapmadan altına yazıyor çözemedim olayı bunun formülü nedir.

Bloga cepten giriyorum msj.larım bir garip gidiyor sanki o konuya cevap vermemişim gibi alıntı yapmadan altına yazıyor çözemedim olayı bunun formülü nedir.
genetik bölümü şevket yılmaz ve fakültede var, ikisindede yoğunluk çok ama şevket yılmaz pıhtılaşma testimi yapmıştı , 1,5 ay sonra çıktı sonuçlar. Karyotip testleri ise yani eşimle benim kromozom analizi olanı henüz orada yapılmıyordu, şuan yapılıyor olabilir,o yüzden medicalpark ta yaptırdık 300 TL verdik bu testlere..

Sonuçların bu kadar geç cıktığını bilmiyordum. Şahin beye gitmeden bir kaç ay öncesinden yaptırmam gerekicek şahin bey bakalım benim için ne önericek osman hoca benim ikinci transferimde histo yapıp rahime cizik atmıştı

karyotip sonuçlarımız özelde olduğu halde 1 ayı geçmişti çıkması, geç çıkıyorlar bilgin olsun. Aslında yapılması gereken herşey yapılmış sana, Acıbademin labaratuvar kısmı çok iyi deniliyor, spermler IMSI ile seçilir,inşallah kısmet oradadır canım.

Daha önce tüp bebek deneyen arkadaşlar ya karnın transfer gününden beri agriyor sizlerinde boyle oldumu gaz sancısı gibi gece başlıyor genelde 10 dakika sürüyor ama gelin bide bana sorun aanlamadım bu nasıl birsey

Canım tansferin hayırlı olsun inşallah pozitifle sonuçlanır benimde gaz sancısı olmuştu çok kötü bişeydi seninde öyle olabilimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…