- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.941
Yarın yazicaktim tarım olmus
canım hayırlısı olur ve pozitif haberini almayı sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah duaların kabul olurDaha önce tüp bebek deneyen arkadaşlar ya karnın transfer gününden beri agriyor sizlerinde boyle oldumu gaz sancısı gibi gece başlıyor genelde 10 dakika sürüyor ama gelin bide bana sorun aanlamadım bu nasıl birsey
O igne benim canimi cok acitmisti felc gibi basamiyordum ayagimin uzerine, sahin bey yagli igne oldugu icin yapar demisti ama felaket bi aciydi. Sicak su kompres yapabikirsin demisti sahin bey. Sizde de olmusmuydu.
Birde medicalde e2fsh lh 19,45 tl devlette yaptiramiyacinca mecbur ozelde yaptiriyorum . birde esentepe tip da ucuzdu bu kan testlerinde.
Karyotip genetiklerin hepsini sevket yilmazda yaptirdim ben birbucuk ayibulmustu guyem hanim var genetikte durumumu anlatinca hepsini yaptirmisti.
Canim medicalpark ta fsh e2 yaptırmak icin randevu yada muayne oluyormusun ben yarin yaptiricam direk gitsem yaparlarmi hepsinemi 19 lira verdin sen
Ben de fsh ve e2 yi orda yaptırmıştım acil girişten başvuruyorsun benimkiler 19 liradan fazla tutmuştu
Ne kadar tutmustu guven tipa sordum 120 dediler acibadem 300 diyo cok fazla geldi o yüzden arastiriyorum bahara gitsem onlarda 50 tl muayne parasini aliyolarlar muayne olmadigim halde acile gidip sadece tahlilmi yaptiricam diyosun bide ne zmn aldin sonuclari cnm
Ne kadar tutmustu guven tipa sordum 120 dediler acibadem 300 diyo cok fazla geldi o yüzden arastiriyorum bahara gitsem onlarda 50 tl muayne parasini aliyolarlar muayne olmadigim halde acile gidip sadece tahlilmi yaptiricam diyosun bide ne zmn aldin sonuclari cnm
ben acıbademin karşısında Anadolu hastanesimi bir hastane var ya orada yaptırdım, adetliyken yani, fsh ve e2 hormonuna 80 TL verdim, Acıbadem 300 TL söyleyince orada yaptırmıştım, 3 ay önce...hemen girişteki vezneye söyledim, yaptırdım bunun için muayene ücreti gibi bir şey ödemedim.Ne kadar tutmustu guven tipa sordum 120 dediler acibadem 300 diyo cok fazla geldi o yüzden arastiriyorum bahara gitsem onlarda 50 tl muayne parasini aliyolarlar muayne olmadigim halde acile gidip sadece tahlilmi yaptiricam diyosun bide ne zmn aldin sonuclari cnm
ben acıbademin karşısında Anadolu hastanesimi bir hastane var ya orada yaptırdım, adetliyken yani, fsh ve e2 hormonuna 80 TL verdim, Acıbadem 300 TL söyleyince orada yaptırmıştım, 3 ay önce...hemen girişteki vezneye söyledim, yaptırdım bunun için muayene ücreti gibi bir şey ödemedim.
tabii 1-2 saate çıkmıştı, telefonla yada maillede öğrenebiliyordun sonucu...Orada uygunmus hemen aldinmi sonuclari peki cnm
Slm kızlar bende bu ay Şah'ın beye gıdıcem ıns benım 2. Denemem olacak ılk tupbebek baharda oldum orda bana hıc bır tahlıl yApılmadı dırek tupbebek tek embrıo verıldı oda tutmadı. Sızın dedıgınız tahlıller şahın beye gıtmedenmı yaptırılıyo yAnı ılk gorusmeye gıtmedenmı yoksa doktor ısteyıncemı yaptırıcam ıstedıgım yerde bu tahlıller adetlıykenmı yaptırılıyo lutfen yardımcı olun acık acık yazarsanız sevınırım bırkacgun ıcınde randevu alıcam randevu ıcın adet gunumu beklemem gerekmıyo degılmı...
ben acıbademin karşısında Anadolu hastanesimi bir hastane var ya orada yaptırdım, adetliyken yani, fsh ve e2 hormonuna 80 TL verdim, Acıbadem 300 TL söyleyince orada yaptırmıştım, 3 ay önce...hemen girişteki vezneye söyledim, yaptırdım bunun için muayene ücreti gibi bir şey ödemedim.
Slm cnm ben acibadem sahin beye randevu alicam ve ilk gorusme olacak bunu adetimin 3 gununemi denk getireyim. yoksa tlf açtığımızda onlarmi belirliyor randevu gününü. Ilk görüşmede muayane ucretı tam olarak nedir. Ve bu tüpbebek tedavi ucretine dahilmi oluyor.Canim adetin 2.Gunu herhangi bi devlet hastanrsinde yada ozelde fsh e2 hormon testini yaptir bunlar yumurtarezervinde az cok tahminde bulunmasini sagliyor dr.larin . 3. Gunude adetliyken dr dan randevu al
Benim fikrim adete yakın bir zamana randevu al, zaten yoğunluk varsa bir kaç gün sonrasına veriyorlar,eski tahlillerini yanında götür, kendisi sana bir yol çizecektir. Bahsedilen hormonlar ise adetliyken yapılıyor, eğerki bir anormallik çıkarsa tedaviye başlanmayabilir, içinin rahat olması açısından adetin 2.3 günü sabahtan yaptır, sonuçları alıp doktora git, hem tedaviyede başlanmış olur. Tedaviye orada kesin başlayacaksanız ücret almıyor, muayene olursanız alabiliyor, duruma göre değişiyor. Diyelimki muayene ücreti ödediniz tedaviye başladığınızda o tutarı düşerler..Slm cnm ben acibadem sahin beye randevu alicam ve ilk gorusme olacak bunu adetimin 3 gununemi denk getireyim. yoksa tlf açtığımızda onlarmi belirliyor randevu gününü. Ilk görüşmede muayane ucretı tam olarak nedir. Ve bu tüpbebek tedavi ucretine dahilmi oluyor.
vay anasını baya uygunmuş medical park, benim aceleye geldide hemen karşısında yaptırmıştım, zaten özel hastaneler içinde en uygunu medical park bence.. yumurtalar için bana bal tarçın çörek otu çok iyi geldi, incir pek fayda etmedi..galiba kişiden kişiye değişiyor, şansın bol olsun..Kizlar medicalparkta fsh ve e2 yi yaptirdim bugun 3-4 saatte sonuc çıktı ucretide 39 tl sonra sahin beye gittim kendisi konferanstaymis mumin bey bakti ve dediki bu ay kendi bi yumurtan olusmus bu ayi degerlendirin eger adet olursan onumuzdeki ay gel ozmn baslayalim dedi bu arada ben hayit tohumu iciyorum doktorda muhtemelen yumurtan o yüzden oluşmuş dedi ayrica fshimda 15 den 5 dusmus daha 15 gundur icmeye basladim hayiti kesinlikle tavsiye ederim yanliz simdi yumurtamin gelismesi ve catlamasi icin ne yapmam gerek kizlar incir ve havuc duydum uygulayan oldumu
Sağol cnm verdiğin bilgiler için. Ayın başında adet olucam ozaman 20 sinden sonra randevu alayim inş . Diyelim o tahlilleri benden istedi ben burda değilde başka biryerde tahlilleri yaptırmak istiyorum diyebilirmiyim oradayken kabul ediyorlar değilmi eğer 300 tl ise gerçekten çok pahalı saten borç harç yapiyoruz mecbur bunları düşünmek zorunda kalınıyor.inş herşey yolunda gider.Benim fikrim adete yakın bir zamana randevu al, zaten yoğunluk varsa bir kaç gün sonrasına veriyorlar,eski tahlillerini yanında götür, kendisi sana bir yol çizecektir. Bahsedilen hormonlar ise adetliyken yapılıyor, eğerki bir anormallik çıkarsa tedaviye başlanmayabilir, içinin rahat olması açısından adetin 2.3 günü sabahtan yaptır, sonuçları alıp doktora git, hem tedaviyede başlanmış olur. Tedaviye orada kesin başlayacaksanız ücret almıyor, muayene olursanız alabiliyor, duruma göre değişiyor. Diyelimki muayene ücreti ödediniz tedaviye başladığınızda o tutarı düşerler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?