Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Şahin bey hiç bir test için burada yaptır demez, sana bırakır, hatta yardımcı bile olur, bu konuda şüphen olmasın. Tüp bebekte doğru tercih, ben çok memnunum, bilgisine çok güveniyorum..Randevunu ona göre ayarla önceden de alabilirsin çok yoğun çünkü...çok bekletmeden gelir bebeğin inşallah..

günaydın
şahin beyden randevu almak istiyordum burada doktor tarafından istenilen tahlilleri duyunca kafam karıştı ve acıbadem sitesine '' şahin beyden randevu almak istiyorum ama gelmeden önce yapılması gereken tahliller nelerdir'' diye yazdığım da bana telefonla dönüş yaptıklarında ilk önce şahin bey sizi görecekmiş ondan sonra hangi tahlillere ihtiyac olduğunu size söyleyecekmiş onun için hiç tahlil yaptırmadan gelin ve bu görüşmeden sizden ücret istenmeyecek dendi
şimdi benim de kafam karıştı burada yazan ve bu konuda deneyim li olan arkadaşlarımız tahlil yaptır diyor ama telefonda da önce görüşme olacak dendi.
Ve yarın saat 18:30 a randevum var. İnşallah herşey yolunda gider.
Biliyorum kilo ver diyecek ama olmuyor işte kilo veremiyorum....

poldi,transferin oldumu canım?

ilk görüşme ücretsiz oluyor , senin durumunu Şahin bey inceliyor ve değerlendiriyor...sanada yapman gereken testleri söylüyor canım...(ayrıca sorması ayıptırikaç kilosun.)

Slm cnm bende randevu alicam ama adet gunumun yaklassmasini bekliyorum. sena adet oluncami gel dediler yoksa farketmiyomu ben daha hic aramadim eğer öyleyse yarın hemen ararım.

Slm cnm bende randevu alicam ama adet gunumun yaklassmasini bekliyorum. sena adet oluncami gel dediler yoksa farketmiyomu ben daha hic aramadim eğer öyleyse yarın hemen ararım.
yoo adetle ilgili hiçbirşey demediler ilk görüşmeye hiçbirşey istemediler

İlk gorusme dedigi sey muanesiz olacaksa sana tup bebegi anlatiyor doktorlar, mantik olarak yuzune bakip da kisinin yumurta durumu icin yorum yapabikirmi bi dr. Bu fsh e2 lh yumurtlamaniz ile ilgili tahminde bulunmasini sagliyor doktorun ve ultrason ile de tedavi yolu ciziliyor. Bunlarin hicbiri olmadan ne yapikabikir ki. Tahlilsiz muanesiz , gidip sadece tedavi ucretini tup bebekde imsi vs ne kullanilio onu dinker donersiniz.

Buradaki tecrube edinmisleri dinleyin derim. Sonucta zaman bizler icin coook onemli

ben artık tahlil yaptırıp sonuçları aşmak için geç kaldım bugüne randevum var. ne bileyim kafam çok karışık ve akşamda heyecandan hiç uyuyamadım. moralim bozuk sor nefes alıyorum bilemiyorum dediğim gibi .....
şişman olduğum için doktor bana ne diyecek merak ediyorum. şişman olan kişilere tüp bebek tedavisi uygulanıyor mu. 2 veya 3 yıl önce şahin beye gitiğim de kilo verirsen kendiliğinden hamile kalırsın demişti ama malesef sürekli kilo aldım ve artık beklemekte istemiyorum.
Neye bu bile benim için büyük başarı şahin beyden randevu aldım ve bence en önemli olan ilk adımı attım >Bundan sonrası herşeyin hayırlısı...

Naptin arkadaşim nasi gecti gorusmen ne dedi sahin bey

selam xergen bende şahin beyin hastasıyım 2008 den beri hiç doktor degiştirmedim kendisinden memnunum bende bayagı aralar vererek 3. tüp bebegimi denedim su an evde bekliyorum pazartesi kan testim var sonuc bakalım ne olucak bende kiloluyum polikistik over hastasıyım cok nadir adet görüyüyorum boyum 1 57 kilom 90 benim gibi olanlar cok fazla kilo veremiyor cok diyetler yaptım verdim sonra 2 katı geri aldım banada zayıfla diyor bizler için tabiki saglıklı bir gebelik gecirmek adına dedigin gibi bu hiçde kolay olmuyor tabiki nasip kısmet inşallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz .. tüp bebekte aşırı zayıflıkta iyi degil dengede olmak gerekiyomus bir arkadas 42 kiloydu doktor hemen 8 kilo alman lazım demiş kız aldı kiloyu tüp bebegini yaptı ilk denemesinde tuttu

Naptin arkadaşim nasi gecti gorusmen ne dedi sahin bey
umduğumdan çok güzel geçti ama randevu saatinden 1 saat 15 dakika sonra aldılar görüşmeye. kiloyu sorun etmemem gerektiğini söyledi muayene etti ve hiç bir sorun olmadığın eşiminde 2009 yılında ki yapılan sperm testlerini çıkartıp baktı ve doğal yolla hamile kalabilirsin dedi ama tabii artık 9 yıl geçinde tüp bebek istesiniz dedi biz de tabi ki evet dedik
adetin 2. günü tekrar gidicem.
Ben bi garip oldum her zaman kötü şeyler söyleyecek diye kendimi şartlandırmıştım.ama fazla da ümitlenmek istemiyorum....

selam ben ilk defa şahin beye 2009 yılında gittim ama muayene olmadım sadece ön görüşme yaptık. (bu arada ben şahin beye 2 veya 3 yıl önce gitmişizdir diye eşimle konuşmuştuk. Şahin bey 6 yıl olmuş geldiğiniz deyince eşimle bi şok yaşadık ne kadar çabuk geçmiş zaman) o görüşmede ben 110 kilo idim tahminimce 100 kilonun şatına düşersen eşinin sperm sayısı da iyi kendiliğinden hamile kalırsın demiş ama şu anda 178 cm ve 130 kiloyum kilo veremiyorum.ben de de polikistik over var demişti kadın doğum dokturu ama allahıma şükür 4 aydır kendiliğimden adet oluyorum.Buna çok seviniyorum fazla söylemekte istemiyorum nazar değer diye ... maşallah...HAkkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım ...en kısa zamanda sağlıklı bebiş haberlerini bekliyorum.

Slm cnm bende bugün aradım cuma gününe randevu verdiler çok heyecanliyim. Ilk ggörüşme olacak. Muayene ücreti ne kadar aldılar . Adetin 2 günü gittiginde tahliller lemi gideceksin yoksa istemedimi. Bende yaptırmadan gidicem kendi ne isterse ona gore yaptirayim diyorum. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…