- 5 Ekim 2009
- 936
- 906
- 303
- 47
- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.981
ÇOK MUTLU OLDUM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.Tşk ederim hayır bu 3. Denememdi ikisinde 3. Gün embriyosu konuldu bunda 5. Gün embriyosu konuldu
ADETİN 2. GÜNÜ GİTTİĞİMDE BAZI TAHLİLLER İSTEYECEĞİNİ SÖYLE. İLK GÖRÜŞMEDEN ÜCRET ALINMADI.HAYIRLISI...Slm cnm bende bugün aradım cuma gününe randevu verdiler çok heyecanliyim. Ilk ggörüşme olacak. Muayene ücreti ne kadar aldılar . Adetin 2 günü gittiginde tahliller lemi gideceksin yoksa istemedimi. Bende yaptırmadan gidicem kendi ne isterse ona gore yaptirayim diyorum. Hayırlısı bakalım
Canım çok saol maşallah senin doğuma da az kalmış sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sende şahin hocada mı tedavi gördün geçmişi okumadım da kusura bakma kaçıncı denemendi prob.neydi acaba çok şey sordum galiba :)
amin tşk ederim ...darısı sizlere inşallahÇOK MUTLU OLDUM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.
HAYIRLI HABERLERİNİN DEVAMINI DA BEKLİYORUZ
yok hiç bir test yapmadım, ne idrar ne kan, korkuyorum yaaa....halbuki kaşarlandım ama işte yine cesaretim yokPoldi acaba dayananayip test yaptinmiiii
günaydır. hayırlı haftalarSlm cnm bende bugün aradım cuma gününe randevu verdiler çok heyecanliyim. Ilk ggörüşme olacak. Muayene ücreti ne kadar aldılar . Adetin 2 günü gittiginde tahliller lemi gideceksin yoksa istemedimi. Bende yaptırmadan gidicem kendi ne isterse ona gore yaptirayim diyorum. Hayırlısı bakalım
yok hiç bir test yapmadım, ne idrar ne kan, korkuyorum yaaa....halbuki kaşarlandım ama işte yine cesaretim yok
Yok canım olmadı negatif.... benim olmadı diye sizinde moraliniz bozulmasın, ben zor hasta grubundayım,çünkü..Poldi sonuç ne oldu cnm
Yok canım olmadı negatif.... benim olmadı diye sizinde moraliniz bozulmasın, ben zor hasta grubundayım,çünkü..
Rabbim bu yolda emek veren hiç kimsenin elini boş çevirmesin...
Bizde çok üzüldük, gitgide umutlarımız da tükendi, söylediğin gibi dua ediyoruz bolca, çok sağol canım, inşallah tez zamanda kavuşurum da biter bu sıkıntılar..Uzuldum cnm ya ama elden bisi gelmiyoki dua etmekten baska ins tez zamanda kavusursun yavruna
Bizde çok üzüldük, gitgide umutlarımız da tükendi, söylediğin gibi dua ediyoruz bolca, çok sağol canım, inşallah tez zamanda kavuşurum da biter bu sıkıntılar..
canım üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin inşallah.(bebişler yazdım kız heralde ikiz üçüz geliyor) İnşallah canım Allahım dualarımızı kabul etsin...Yok canım olmadı negatif.... benim olmadı diye sizinde moraliniz bozulmasın, ben zor hasta grubundayım,çünkü..
Rabbim bu yolda emek veren hiç kimsenin elini boş çevirmesin...
İnşallah canım sağolasın inşallah...zor valla gitgide hayal kırıklıkları arttı, güzel günler yakındır inşallah..canım üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin inşallah.(bebişler yazdım kız heralde ikiz üçüz geliyor) İnşallah canım Allahım dualarımızı kabul etsin...
çok tesekkür ederim iyi dileklerin içinİnşallah canım sağolasın inşallah...zor valla gitgide hayal kırıklıkları arttı, güzel günler yakındır inşallah..
Bu arada tedavin hayırlı olsun, ne güzel bir adım atmışsın bak devamıda gelir inşallah, sen şimdiden karamsarlığa düşme olacaktır inşallah, güzel haberlerini almak dileğimle...
çok tesekkür ederim iyi dileklerin için
şimdi hastaneden sonucların biri aldım ama anlayamadım
rubella lg serum :68,2 sonuç yazıyor ama tahlil aralığıda 0 - 5 yazıyor. benim ki neden bu kadar yüksektir ki
bu arada doktor sağ ve sol yumurtalığım da da sorun olmadığını söyledi
diğer tahlil sonuçlarını da yarın alıcam
eczaneden dün ilaçlarımı da aldım 1630 tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?