Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ADETİN 2. GÜNÜ GİTTİĞİMDE BAZI TAHLİLLER İSTEYECEĞİNİ SÖYLE. İLK GÖRÜŞMEDEN ÜCRET ALINMADI.HAYIRLISI...

Canım kusura bakma yazını yeni gördüm Güzel duan için canı gönülden aminn diyorum.. Rabbim bu yoldaki herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
Bizdeki problem eşimde.. Sperm sayısı hareketlilik morfoloji.. Azo desem yeridir yani.. Benim de tek tüpüm kapalı.. haplar, çatlatma iğneleri, bir olumsuz aşılama ve tüp bebek.. Şahin hocadan Allah razı olsun her zaman yaklaşımı çok içtendi.. tabi ister istemez insanın kafasında bir sürü soru işareti oluyor.. ama verdiğimiz karar çok doğruymuş.. geçtiğimiz ay bir arkadaşım da kendisinde tedavi gördü pozitifi aldı çok şükür bugün kalp atışlarını duydu darısı hepinize olsun inşallah..

Iyi aksamlar arkadaslar.oncelikle hamile olan arkadaslar rabbim kucaginiza almayi nasip etsin.ben de Şahin beye gitmek istiyorum. Benim problemim tek tüpüm kapali.hsg de acildi biri.bnm takildigim konu tek tuple asilama sansi nedir aranizda benim gibi olan varmiydi.gittigmde ameliyatmi der tekrar hsg mi der kafam cok karisik

günaydır. hayırlı haftalar
aysun80 cuma günkü görüşmen nasıl geçti doktor neler dedi

hiç kimseler artık gelmiyor mu
yarın adetimin 2 günü ve sahin bey gel demişti randevumu aldım.
ne işlemler yapılacak bilen var mı

Yok canım olmadı negatif.... benim olmadı diye sizinde moraliniz bozulmasın, ben zor hasta grubundayım,çünkü..
Rabbim bu yolda emek veren hiç kimsenin elini boş çevirmesin...

Uzuldum cnm ya ama elden bisi gelmiyoki dua etmekten baska ins tez zamanda kavusursun yavruna

Uzuldum cnm ya ama elden bisi gelmiyoki dua etmekten baska ins tez zamanda kavusursun yavruna
Bizde çok üzüldük, gitgide umutlarımız da tükendi, söylediğin gibi dua ediyoruz bolca, çok sağol canım, inşallah tez zamanda kavuşurum da biter bu sıkıntılar..

Yok canım olmadı negatif.... benim olmadı diye sizinde moraliniz bozulmasın, ben zor hasta grubundayım,çünkü..
Rabbim bu yolda emek veren hiç kimsenin elini boş çevirmesin...
canım üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin inşallah.(bebişler yazdım kız heralde ikiz üçüz geliyor) İnşallah canım Allahım dualarımızı kabul etsin...

dün ilk defa karından iğreneye başladık. Benim içimdeki his nedense olumsuz hiçbir umudum yok.pazartesi tekrar kontrole cağırdı doktor
hakkımda ve tüm bebiş isteyen herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun....

canım üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin inşallah.(bebişler yazdım kız heralde ikiz üçüz geliyor) İnşallah canım Allahım dualarımızı kabul etsin...
İnşallah canım sağolasın inşallah...zor valla gitgide hayal kırıklıkları arttı, güzel günler yakındır inşallah..
Bu arada tedavin hayırlı olsun, ne güzel bir adım atmışsın bak devamıda gelir inşallah, sen şimdiden karamsarlığa düşme olacaktır inşallah, güzel haberlerini almak dileğimle...

çok tesekkür ederim iyi dileklerin için
şimdi hastaneden sonucların biri aldım ama anlayamadım
rubella lg serum :68,2 sonuç yazıyor ama tahlil aralığıda 0 - 5 yazıyor. benim ki neden bu kadar yüksektir ki

bu arada doktor sağ ve sol yumurtalığım da da sorun olmadığını söyledi
diğer tahlil sonuçlarını da yarın alıcam
eczaneden dün ilaçlarımı da aldım 1630 tuttu

bir de ben şunu anlayamadım karnıma iğne yaptım ya doktor 300 lük dedi ama çok az tüpün yarısından fazlası duruyor.

İlaçlar maalesef o aralıkta tutuyor malum pahalı.. bahsettiğin rubella çiçek aşısı olması lazım, eğerki yanlış bilmiyorsam hastalığı geçirmiş ve iğnesini olmuşsundur ondan yüksek çıkmış olabilir, endişe etme bence.
Hangi iğneyi kullanıyorsun, hemşirelere götür onlar iğneleri bir tüpte toplayıp geri veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…