Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

yanlış hatırlamıyorsa Puregon 300 olmalı şu anda iste olduğum içinde bakamıyorum
doktor sana düşükten başlayalım ki vücudunun ne tepki verdiğine bakalım dedi
birde iğnelerin yapıldığı yer yani karın bölgesinde neresi olduğu önemli mi

ya şimdi canım çok sıkıldı ve moralim yerlerde. bize anlatan hemşire göbeğini iğne yapılacak dedi ama ben netten okuduğum kadarı ile göbek deliğinin altına iğne yapılacak yazıyor. ben akşam iğnemi göbek deliğimin üzerine yaptım. öyle birşey ki zaten ilaçların eczanaye depodan gelmesi benim eve gelmem hiç araştırma yapmadan hemşirenin dediği gibi iğneyi yaptık ama yanlış olmuş offff çok canım sıkıldı....

Canım canını sıkma çok önemli değil igneyi nereye yaptığın stres yapma göbek deligilinin dört parmak uzak etrafına herhangi bir yere yapabilirsin birdahakine ama senin yaptığında olur sıkma canını ben de hemşireyim.

bir de ben şunu anlayamadım karnıma iğne yaptım ya doktor 300 lük dedi ama çok az tüpün yarısından fazlası duruyor.
Canım ilaç kalabilir sen doktorun dediği dozda ayarla sonra kalanları atma bi dahaki kontrole gittiğinde ilaçları anlatan hemşiredrn onlar için iğne var iste hepsini bir araya topla bir doz kadar da ordan çıkıyor boşuna para verme.umarım yardımcı oldum

çok teşekkür ederim en azından bir hemşireden bunları duymak beni rahatlattı

arkadaşlar birşey kafama takıldı karından iğne yapıldığı aşamada yapılması ve yapılmaması gerekenler var mı bana cevap yazarsanız çok sevinirim
mesela ben günde 5-7 arası sigara içiyorum. soğan kürü yapayım mı...
bir de bu iğnelerin yanında tüp bebek tedavisi için mi ne için billmiyorum ama şahin bey alın dedi biz de aldık bu ilaçları pazartesi kontrole gidince götürecek miyim??

Canım o ilaçları zamanla kullanacaksın birde sana orda kağıt vermişlerdir neyi ne zaman kullanacaksın diye ona uyman yeterli evin yakınsa ilacı götürmeye gerek yok orda sana yine tedavi listesi verirler devam edersin .iğneden sonra özel bişi yapmaya da gerek yok sigara mümkün olduğunca az içsen daha iyi olur

bana sadece iğnenin yapılacağı tarihleri gösteren bir kağıt verildi o kadar
Sonra gerek görürlerse kontrollerde ignenin dozunu artırırıp azaltabilirler senin ona uyman yeterli her gitmede seni bilgilendirirler sen de orda takıldığın ne varsa sorabilirsin çekinme ben de burdan yardımcı olurum takıldığın olursa

ay canım çok teşekkür ederim
evet orada çok iyi ilgileniyorlar ama o kadar çok heyecanlı oluyorum ki nefes almakta bile zorluk çekiyorum onun için bazı şeyleri sormak sonradan aklıma geliyor.
ama ilgin için çok teşekkür ederim

arkadaşlar tahlil sonuçları hakkında bana bilgi verecek var mı acaba?
BENİMKİLER
HBsAG:0,5 (NEGATİF)
Anti-HBs:2 (NEGATİF)
Anti-HCV:0,04(NEGATİF)
Anti-HIV:0,21(NEGATİF
VDRL: NEGATİF

EŞİMİNKİLER
HBsAG:0,6 (NEGATİF)
Anti-HBs:39,12 (POZİTİF)
Anti-HCV:0,04(NEGATİF)
Anti-HIV:0,17(NEGATİF)

Arkadaşlar kafam karıştı.5 gün karından iğne yaptım bugün doktora gittim muayenede 2 adet ben büyüklüğünde birşeyler gördü ama önceki muayenelerin de temiz demişti. Bunlar polikstte olabilir ama olmayabilir de dedi sahin bey.isterseniz önce ameliyat olup bunlardan kurtulur ondan sonra tedaviye devam edersiniz isterseniz bu şekilde de hamile kalabilirsiniz çok fazla etken değil bence dsdi. Öncende benim gibi bu şekilde olupta tüp bebeğe devam eden ve hamile kalanlar olmuş. Biz de bu şekilde devam etsek mi ki. Birde bugünden itibaren iki farklı şeyi perşembe gününe kadar iğne yapacakmisim. Herkese bu şekilde mi yapılıyor. Perşembe yine kontrole çağırdı. Ve benden bugün kan alindi o kan neden alindi onu da anlamadım... Kafam karıştı çok uzun yazdım galiba. Cevap verirseniz çok sevinirim

kan benden de alindi hormon ölçümü için alınmıştır...tedavinin bir parçası zaten...rahat ol şahin beye güven...zaten yumurta takibindesin sanirim iki gunde bir kontrol icin gitmen normal...cok fazla sorgulama kafani doldurma hic...ameliyat konusuna gelince bunu şahin beyle konuş transferine engel bi durum var mi...yada tedavinin sonucunu etkiler mi...yani tutunmaya engel bi durum mu bu küçük kistler...bu arada benim bugün yumurtalarım toplandı sadece 4 tane yumurtam var.. hakkimizda hayırlısı...

şahin beye sordum tabii kide sizin vereceğiniz bir karar dedi her doktor gibi ben de hastamın hiçbir sorunu olmadan tedaviye başlamasını isterim ama ona bakarsan kilo vermen de gerek dedi kesin ve net bir cevap vermedi benimde kafam karma karışık oldu.
ayy çok sevindim inşallah hakkkında hayırlısı. yumurtaların toplanma aşaması ne zaman oluyor nerede yapıyorlar ve canın acıyor mu ne kadar sürüyor çok soru sordum kusura bakma ama bu konularda hiç bir bilgim yok ta herşeyin ilkini yaşadığım için bana ne derlerse sorgusuz zuhalsiz onları yapıyorum.

hlmmm o zaman sunu söyleyebilirim senin için nasıl rahat edecekse ona karar vermelisin...yumurta toplama işlemini şahin bey yapıyor uyutuluyorsun canın yanmiyor...hemşireler seni hazırlıyor...sonrasında da ben hic bi sorun yasamadim...yarım saat Dinlendim eve geldim...bu kadar ...benim de ilk denemem...

MELEKCİM İNŞALLAH İYİ HABERLERİNİ EN KISA ZAMAN DA ALIRIM.
BEN DE ŞU ANDA KARNIMA İĞNE YAPMANIN İKİNCİ AŞAMASINA GEÇTİM AKŞAM İLK DEFA HEM SAĞ TARAFA HEM DE SOL TARAFA İĞNE YAPTIM.
BENİ BUNDAN SONRA NELER BEKLİYOR. YUMURTALARIN KALİTELİ OLUP OLMADIĞI NE ZAMAN ANLAŞILIYOR VE YUMURTALAR NE ZAMAN TOPLANIYOR. TOPLAMA İŞLEMİNİ ŞAHİN BEYİN HER ZAMAN Kİ ODASINDA MI YAPIYORLAR. VE SANA NE ZAMAN TRANSFER YAPACAKLAR

canım benim sen iğnelerini olurken şahin bey iki günde bir daha doğrusu senin durumuna gore seni kontrollere çağıracak sonra toplamaya uygun gördüğü zaman ne zaman yumurtalarının toplanacağını soyliycek zaten bu durum kişiden kişiye değişir ben 9 gün iğne kullandım 11.günde toplandı yumurtalarim yumurta toplama işlemi ameliyathane de oluyor...ben hiçbirşey sormadim kaç tane yumurtam vardı...nasildi...yumurta toplandıktan sonra hemşire söyledi 4 tane yumurtam olduğunu...bugünde aradılar 4 tane yumurtamin 2 tanesi dollenebilecek durumdaymis bir tanesi henüz gelişme göstermiş...boyle isdee...hakkımızda hayırlısı....

Iyi aksamlar kizlar.. sizin önerilerinize ve memnuniyetinize dayanarak bende Şahin beyle görüşmeye gitmek istiyorum benim daha onceden normal yolla 2 düşügum ve bi kerede tup bebekle düşügum oldu yeni bi tedaviye baslamak istiyorum hayirlisi ile sizden fiyat hakkinda bilgi almak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim... Rabbim bu mubarek günlerin hürmetine insallah evlat hasretiyle yananlarin hasretini giderir Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...

arkadaşlar karnımdan iğne yapıtıgımızn 5. günü ben den kan aldılar ve sonuç bu cıkmış Estradiol (E2)'' 353.70.
Bu ne demek iyi mi kötü mü
Lütfen bilen biri cevap yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…