- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.021
Canım bu tedavinin bir parçası her gitmede kontrol edilecek değerin normal zamanla yükselecek rahat ol drun sıkıntı görse emin ol söyler.arkadaşlar karnımdan iğne yapıtıgımızn 5. günü ben den kan aldılar ve sonuç bu cıkmış Estradiol (E2)'' 353.70.
Bu ne demek iyi mi kötü mü
Lütfen bilen biri cevap yazsın
Canım kendini hazır hissediyorsan deneyebilirsin önemli olan psikolojin çünkü dondurulmuş transferinde fazla ilaç yüklemesi olmuyor birde yumurta toparlama olmadığı için rahim pek işlem görmemiş oluyor. Yani tamamen sana kalmış önemli olan kendini psikolojini hazırlsmanKizlar bn ilk denememi bursa tup bebek merkezinde yaptirdim 4 dondurulmusum vardi sonuc negatif olunca embriyolarimi acibademe transfer ettim bu ay 2 embriyo transfer edildi sonuc negatif2 dondurulmusum kaldi sahin beyden cok memnunum bi regl gecirmem.yeterliymis diger ikisinin transfer olmasi icin napayim kararsizim cok ustune gitmesem.mi diyorum
Iyi aksamlar kizlar.. sizin önerilerinize ve memnuniyetinize dayanarak bende Şahin beyle görüşmeye gitmek istiyorum benim daha onceden normal yolla 2 düşügum ve bi kerede tup bebekle düşügum oldu yeni bi tedaviye baslamak istiyorum hayirlisi ile sizden fiyat hakkinda bilgi almak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim... Rabbim bu mubarek günlerin hürmetine insallah evlat hasretiyle yananlarin hasretini giderir Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...
Teşekkür ederim canim cok saol...merhaba, ilaçlar hariç 5.5oo muayene ücreti de 230 başta alınıyor sadece 1 kere
Bilmiyorm karar veremiyorum suanda bursadayim 2 ay sonra sirnaga gidicem esim orda gorev yapiyo burda kalmisken son 2yide denesem mi diyormCanım kendini hazır hissediyorsan deneyebilirsin önemli olan psikolojin çünkü dondurulmuş transferinde fazla ilaç yüklemesi olmuyor birde yumurta toparlama olmadığı için rahim pek işlem görmemiş oluyor. Yani tamamen sana kalmış önemli olan kendini psikolojini hazırlsman
Bilmiyoeuu
Bilmiyorm karar veremiyorum suanda bursadayim 2 ay sonra sirnaga gidicem esim orda gorev yapiyo burda kalmisken son 2yide denesem mi diyorm[/QUOTE ozaman dene neyi bekliceksin ki ben de üst üste denedim umarım gebe kalırsın ama yine de sen bilirsin bunun sana bi zararı yok sadece psikolojik olarak iyi olman lazım.
Birde 2.ebriyo.denemesinde tekrar rahim kalinlastiriliyomu ayni surec mi isliyoBen ce
Süreç aynı oluyor ilkinde nasılsa öyle farklı bi durum olmazsa tabi.2.kez dondurulmus embriyo transferi olanlar hangi ilaclar kullaniliyo rahim kalinlastirilmisti zaten tekrar ayni ilaclarimi kullanicaz bi fikri olan varmi surec nasil isliyo
Cidere üye iseniz fiyat dusuyormus öyle mi. Ben dün odemeyi yaptım ama ne yapmaliyimmerhaba, ilaçlar hariç 5.5oo muayene ücreti de 230 başta alınıyor sadece 1 kere
Yaklaşık 2000 tutuyorselam kızlar, ilaçlar ne kadar tutuyor?
Ben gidiyorummKizlarrrr sahin beye suanda giden varmiii
arkadaşlar ben ilk tüp bebek tedavimi şahin beyde oldum. ve şu anda çok yeni 4 haftalık hamileyim.Bebek muayenelerinede şahin beye gitmek istiyorum ama muayene ve dogum ücretleri nedir bileniniz var mı;?[/QUOTE
Aa cok sevindim ilk deneme de tutmus bide ne guzel hayirli olsun cnm muayne ucreti aynidir tahminimce 250 gibi biseydi ama dogum ücreti ni bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?