Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

arkadaşlar karnımdan iğne yapıtıgımızn 5. günü ben den kan aldılar ve sonuç bu cıkmış Estradiol (E2)'' 353.70.
Bu ne demek iyi mi kötü mü
Lütfen bilen biri cevap yazsın
Canım bu tedavinin bir parçası her gitmede kontrol edilecek değerin normal zamanla yükselecek rahat ol drun sıkıntı görse emin ol söyler.

Kizlar bn ilk denememi bursa tup bebek merkezinde yaptirdim 4 dondurulmusum vardi sonuc negatif olunca embriyolarimi acibademe transfer ettim bu ay 2 embriyo transfer edildi sonuc negatif 2 dondurulmusum kaldi sahin beyden cok memnunum bi regl gecirmem.yeterliymis diger ikisinin transfer olmasi icin napayim kararsizim cok ustune gitmesem.mi diyorum

Canım kendini hazır hissediyorsan deneyebilirsin önemli olan psikolojin çünkü dondurulmuş transferinde fazla ilaç yüklemesi olmuyor birde yumurta toparlama olmadığı için rahim pek işlem görmemiş oluyor. Yani tamamen sana kalmış önemli olan kendini psikolojini hazırlsman

arkadaşlar acıbadem sigorta poliçesi yaptıran var mı bana bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim

merhaba, ilaçlar hariç 5.5oo muayene ücreti de 230 başta alınıyor sadece 1 kere

Bilmiyoeuu
Bilmiyorm karar veremiyorum suanda bursadayim 2 ay sonra sirnaga gidicem esim orda gorev yapiyo burda kalmisken son 2yide denesem mi diyorm

Ben ce

2.kez dondurulmus embriyo transferi olanlar hangi ilaclar kullaniliyo rahim kalinlastirilmisti zaten tekrar ayni ilaclarimi kullanicaz bi fikri olan varmi surec nasil isliyo

arkadaşlar ben ilk tüp bebek tedavimi şahin beyde oldum. ve şu anda çok yeni 4 haftalık hamileyim.Bebek muayenelerinede şahin beye gitmek istiyorum ama muayene ve dogum ücretleri nedir bileniniz var mı;?

Arkadaşlar merhaba.Şahin Bey sadece tüp bebek tedavisiylemi ilgileniyo.normal kontrol icinde gidebiliyormuyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…