- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.041
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ben de şahin beyin hastasıyım ilk micro denememiz negatifle sonuçlandı maalesef amh 0.50 iyi sayıda yumurta oluşup döllendi fakat orta kalitedeydi yumurtalar.tutmadı.şimdi genetik test istedi doktorumuz yaptıran var mı genetik test yararı olan oldu mu?
genetik test ve dna hasar testi aynı sey mi bir bilginiz var mı acabaMerhaba genetik testi bursa eğitim araştırmadan ücretsiz yaptırdık biz kan veriyosunuz sadece genetik bi bozukluk varmı yokmu ona bakıyorlar
Dna hasar testinde galiba sperm inceleniyor ankarada kaan aydos üroloji doktoru öneriyormuş diye okudum forumlarda biz sadece genetik test yaptırdık kan verdikgenetik test ve dna hasar testi aynı sey mi bir bilginiz var mı acaba
tesekkür ederim bende forumlardan okudumda sizinde bursada oldugunuzu görünce acaba buralarda yapan bir yer var mı ve aynı seymi diye bilgi almak istedimDna hasar testinde galiba sperm inceleniyor ankarada kaan aydos üroloji doktoru öneriyormuş diye okudum forumlarda biz sadece genetik test yaptırdık kan verdik
tesekkür ederim bende forumlardan okudumda sizinde bursada oldugunuzu görünce acaba buralarda yapan bir yer var mı ve aynı seymi diye bilgi almak istedim
Kasima aldik randevumuzu hayirlisi olsun bakalim en kisa zamanda guzel haberler alalim insallah..Rica ederim bursada yapılıyor mu bilmiyorum ama en iyisi ankaraya gitmek zaten 3-4 ay sonraya randevu veriyormuş doktor. Allah yardımcımız olsun
Kasima aldik randevumuzu hayirlisi olsun bakalim en kisa zamanda guzel haberler alalim insallah..
Ben de Şahin beyde başlayacağım, sizde erkek kaynaklı mı sorun sadece? sperm sayı ve hareket sorunu mu var.Kaan aydos'dan mı aldınız randevuyu, benim eşimde varikosel ameliyatı olacak belki ameliyat sonrası ilaç tedavisi için gideriz ankaraya, şahin beyde tüp bebek denedik olmadı artık ameliyat sonrası olur inşallah Rabbim herkese nasip etsin
Ben de Şahin beyde başlayacağım, sizde erkek kaynaklı mı sorun sadece? sperm sayı ve hareket sorunu mu var.
selam gamze, bu dediğin testleri şevket yılmazın kadın doğum bölümünde mi yaptırıyoruz? bu testleri yaptırmak istiyorum deyince yapıyolar mı hemen? bi de ne zaman sonuçları alabiliyoruz?
Genetik bölümüne randevu alıp gitmeniz lazım bize bi tanıdık tavsiye etmişti öyle öğrendik zaten durumunuzu anlatınca doktor yönlendiriyor testler için benden de eşimden de 2 tüp kan aldılar sonuçların gelmesi 1-2 ayı buluyor saat 3te kapanıyor orası 3e kadar gitmeniz lazım, hormon testinide kadın doğumcu istemişti adetin 3. günü kandan bakılıyor
sağol canm verdiğin bilgiler için..Genetik bölümüne randevu alıp gitmeniz lazım bize bi tanıdık tavsiye etmişti öyle öğrendik zaten durumunuzu anlatınca doktor yönlendiriyor testler için benden de eşimden de 2 tüp kan aldılar sonuçların gelmesi 1-2 ayı buluyor saat 3te kapanıyor orası 3e kadar gitmeniz lazım, hormon testinide kadın doğumcu istemişti adetin 3. günü kandan bakılıyor
Evet Kaan Aydostan aldık eşim yaklaşık 6 ay önce Mete Kilcilerde varikosel ameliyatı oldu sayı hareket ve morfoloji problemimiz var çok şükür küçük küçükte olsa iyiye gidiyoruz ama gebelik oluşmayınca Kaan hocayada muayene olsun istedik.. Mete Bey tüp bebek için sansımızı artırmak adına bile olsa ameliyatı kesinlikle önermişti sizde olun bir an önce bizler için hersey bir umut Allahım hepimize acil şifalar versin..Kaan aydos'dan mı aldınız randevuyu, benim eşimde varikosel ameliyatı olacak belki ameliyat sonrası ilaç tedavisi için gideriz ankaraya, şahin beyde tüp bebek denedik olmadı artık ameliyat sonrası olur inşallah Rabbim herkese nasip etsin
Evet Kaan Aydostan aldık eşim yaklaşık 6 ay önce Mete Kilcilerde varikosel ameliyatı oldu sayı hareket ve morfoloji problemimiz var çok şükür küçük küçükte olsa iyiye gidiyoruz ama gebelik oluşmayınca Kaan hocayada muayene olsun istedik.. Mete Bey tüp bebek için sansımızı artırmak adına bile olsa ameliyatı kesinlikle önermişti sizde olun bir an önce bizler için hersey bir umut Allahım hepimize acil şifalar versin..
Biz de ilk olarak mete kilcilere gitmiştik ama bizim güventıptaki sonuçlar çok düşük çıktı her bölgede bikaç tane yazıyordu o yüzden ameliyat yapmak istemedi tüp bebek yaptırın dedi ( sonradan istanbulda test yaptırdık 2 milyon çıktı) sizin sonuçlarınız demekki yüksek çıkmış ameliyat yaptığına göre bize de keşke o zaman ameliyat deseydi
Evet Kaan Aydostan aldık eşim yaklaşık 6 ay önce Mete Kilcilerde varikosel ameliyatı oldu sayı hareket ve morfoloji problemimiz var çok şükür küçük küçükte olsa iyiye gidiyoruz ama gebelik oluşmayınca Kaan hocayada muayene olsun istedik.. Mete Bey tüp bebek için sansımızı artırmak adına bile olsa ameliyatı kesinlikle önermişti sizde olun bir an önce bizler için hersey bir umut Allahım hepimize acil şifalar versin..
sizinle durumumuz çok benzermiş bizde ilk testimizi acıbademde yaptırmıstık her bölgede birkaç tane hareketli sperm yazıyordu sonra mete beye gittik testi açıklayıcı bulmadıgı için güven tıptan tekrar test istedi yaptırdık ml 2.700.000 toplamda 7 milyon sperm bulundu ileri hız %2 morfoloji 1 di ve sol varikosel ameliyatı olduk ameliyattan 3 ay sonra testi tekrarladık sayı ml 4.300.000 toplamda 12 milyon ileri hız %4 ve morf %2 olmustu bizde durumlar böyle işte..siz ameliyat için nereyi düşünüyorsunuzBiz de ilk olarak mete kilcilere gitmiştik ama bizim güventıptaki sonuçlar çok düşük çıktı her bölgede bikaç tane yazıyordu o yüzden ameliyat yapmak istemedi tüp bebek yaptırın dedi ( sonradan istanbulda test yaptırdık 2 milyon çıktı) sizin sonuçlarınız demekki yüksek çıkmış ameliyat yaptığına göre bize de keşke o zaman ameliyat deseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?