Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Maşallah artmış değerler inşallah daha da yükselir de normal yolla olur biz istanbulda cem kadıoğlunda yaptırmayı düşünüyoruz

Maşallah artmış değerler inşallah daha da yükselir de normal yolla olur biz istanbulda cem kadıoğlunda yaptırmayı düşünüyoruz
çok şükür küçükte olsa artışlar mutluluk sebebi daha epey yolumuz var tabi zor seyler yasıyoruz Allahım inşallah hepimize nasip eder.. Ameliyattan hiç çekinmeyin küçük bir operasyon inşallah güzel sonuçlar alır bizleride haberdar edersiniz :)

İnşallah burda güzel sonuçlar paylaşacağımız günler gelir:)

Bn de ilk transferimi 2 gün önce oldum hayrlisi olur ınsaalh.bu süreçte nelere dikkat ettn arkdslar Allah hpmize hyrli evlatlar versin

Tüp bebek tedavisinde bursa acıbadem hastanesinin laboratuvar koşulları nasıl acaba? tüp bebek yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Tüp bebek tedavisinde bursa acıbadem hastanesinin laboratuvar koşulları nasıl acaba? tüp bebek yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Mrb cnm ben sahin hocayla ilk tup denememizde hamile kaldm iyidr die dusunuyorm turkiyedeki sayili hastanelerden acibadem die biliyorm...Sorununyz nedir??

yumurta rezervi az olan kişilerde 2-3 kerede toplanan yumurtaları biriktirip içlerinden en kaliteli olanların seçilmesi yöntemine deniyor bildiğim kadarıyla.

Son durum ne sende canım bendede kilo problemi var bende şahin beye gitmek istiyorum ama kilomu sorun eder diye çekiniyorum
CANIM BEN DE Kİ SON DURUM ŞU ANDA BEKLEMEDEYİM TEMMUZ DA BEBEĞİMİ KAYBETTİKTEN SONRA ŞAHİN BEY 3 AY SONRA GÖRÜŞELİM DEDİ.
EVET HAKLISIN KİLO SORUN HER KONUDA AMA ŞAHİN BEY BUNUN İÇİN KÖTÜ BİRŞEY ASLA DEMEDİ ZATEN O YAPIDA BİR DOKTOR DEĞİL SAĞ OLSUN. ÇOK GÜZEL MOTİFE EDİYOR AMA TABİİKİ DE KİLO VERİRSEN DAHA İYİ OLURDA DİYOOR.

Çok geçmiş olsun umarım bu sefer sağ sağlim kucağına alırsın bebeğini herşey sorunsuz olur bu sefer.Bende pko sorunu var ve 7 yıl oldu evleneli artık iyi bir doktor şart benim için randevu almam lazım ama hep erteliyorum

Mrb arkadaslar sahin beyle ilk tup denemesinde hamile kaldm sükürler olsun...Gitmekten cekinmeyin iyi bi dr.

kızlar merhaba bende cok yakında tup bebek ıcın basvuruda bulunucagım sahın bey ve gurkan beyh arasında karar veremedım on gorusmeye gıdıcem en yakın zamanda adetımı beklemelıyımı sızce bırde gurkan beye mı gıdım sahın beyemı bılemedım erkek nedenlı ınfertılıty var bızde hamıle olanların allah kucagına almak nasıp etsın rabbım bızlerede o guzel duyguyu nasıp etsın yardımlarınızı beklıyorum bırde ne kadar fiyat oluyor tup bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…