- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.061
sizinle durumumuz çok benzermiş bizde ilk testimizi acıbademde yaptırmıstık her bölgede birkaç tane hareketli sperm yazıyordu sonra mete beye gittik testi açıklayıcı bulmadıgı için güven tıptan tekrar test istedi yaptırdık ml 2.700.000 toplamda 7 milyon sperm bulundu ileri hız %2 morfoloji 1 di ve sol varikosel ameliyatı olduk ameliyattan 3 ay sonra testi tekrarladık sayı ml 4.300.000 toplamda 12 milyon ileri hız %4 ve morf %2 olmustu bizde durumlar böyle işte..siz ameliyat için nereyi düşünüyorsunuz
çok şükür küçükte olsa artışlar mutluluk sebebi daha epey yolumuz var tabi zor seyler yasıyoruz Allahım inşallah hepimize nasip eder.. Ameliyattan hiç çekinmeyin küçük bir operasyon inşallah güzel sonuçlar alır bizleride haberdar edersiniz :)Maşallah artmış değerler inşallah daha da yükselir de normal yolla olur biz istanbulda cem kadıoğlunda yaptırmayı düşünüyoruz
çok şükür küçükte olsa artışlar mutluluk sebebi daha epey yolumuz var tabi zor seyler yasıyoruz Allahım inşallah hepimize nasip eder.. Ameliyattan hiç çekinmeyin küçük bir operasyon inşallah güzel sonuçlar alır bizleride haberdar edersiniz :)
Mrb cnm ben sahin hocayla ilk tup denememizde hamile kaldm iyidr die dusunuyorm turkiyedeki sayili hastanelerden acibadem die biliyorm...Sorununyz nedir??Tüp bebek tedavisinde bursa acıbadem hastanesinin laboratuvar koşulları nasıl acaba? tüp bebek yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi?
rezervim çok az. hormon değerlerim menapoza yakın değerler. inşallah bende fayda görürüm.Mrb cnm ben sahin hocayla ilk tup denememizde hamile kaldm iyidr die dusunuyorm turkiyedeki sayili hastanelerden acibadem die biliyorm...Sorununyz nedir??
Insallah cnm...o zaman vakit kaybetmeden tup yaptr bencerezervim çok az. hormon değerlerim menapoza yakın değerler. inşallah bende fayda görürüm.
O nedir cnm ?şahin bey havuz yöntemini uyguluyor mu? bilen var mı?
Son durum ne sende canım bendede kilo problemi var bende şahin beye gitmek istiyorum ama kilomu sorun eder diye çekiniyorumyok canım niye ayıp olsun 130 kiloyum...:
CANIM BEN DE Kİ SON DURUM ŞU ANDA BEKLEMEDEYİM TEMMUZ DA BEBEĞİMİ KAYBETTİKTEN SONRA ŞAHİN BEY 3 AY SONRA GÖRÜŞELİM DEDİ.Son durum ne sende canım bendede kilo problemi var bende şahin beye gitmek istiyorum ama kilomu sorun eder diye çekiniyorum
Allah Kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin canım.. neden tüp bebek yaptırmıştınız? yaş kaçtı?Mrb arkadaslar sahin beyle ilk tup denemesinde hamile kaldm sükürler olsun...Gitmekten cekinmeyin iyi bi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?