- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.081
240 di galibaşahin beyin muayene ücretini bilen var mı?
Muayene olmstm ben ucret almslardi.Muayene olmazsan almzlar saniyorum.Ama sirun sizdeyse fikir vermesi icin muayene etmesi gerekir benceOn gorusme ucretlimi peki arkadaslar
Agustosta yaptrdm ilaclarla 7 bin tuttuKızlar Tüp bebek fiyatı aşağı yukarı ne kadar ilaçlarla birlikte? Ben 6 yıl önce Şahin Zeteroğluna gitmiştim mikroenjeksiyonlu tüp bebek yaptırmıştık 5500tl gitmişti.
Alah hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.Agustosta yaptrdm ilaclarla 7 bin tuttu
Merhaba dogumda icinde mi ?Agustosta yaptrdm ilaclarla 7 bin tuttu
Cnm bu fiyat sadece Tup bebek tedavileri icin tuttugunu ogrendigin andan sonra gittigin her muayene bile ucretli dogum derken anlayamadm yani sen tup bebek ve sonrasi takipler ve sonrasi dogum parasinin toplamimi sandn ??Merhaba dogumda icinde mi ?
Cnm ben sadece tüp bebegi orada yaptiricam bu sadece tüp bebek fiyati dimi dogum fiyatida ayri oluypr herhaşdeCnm bu fiyat sadece Tup bebek tedavileri icin tuttugunu ogrendigin andan sonra gittigin her muayene bile ucretli dogum derken anlayamadm yani sen tup bebek ve sonrasi takipler ve sonrasi dogum parasinin toplamimi sandn ??
Tabi ki.Sadece 1 ay icerisibde uygulanan tup bebek tedavi ucreti bu.Ben canakkaleden gittim yol masrafi falanda eklendi azicik uzerine.Cnm ben sadece tüp bebegi orada yaptiricam bu sadece tüp bebek fiyati dimi dogum fiyatida ayri oluypr herhaşde
Anladim cnm ben daha yeni ameliyat oldum 1 bucuk ay oldu hemen tüp bebek uygulayamaz sanirim ilk baş normal muane gidicem ben o nezaman uygun görürse ozaman tüp bebgi yapicazTabi ki.Sadece 1 ay icerisibde uygulanan tup bebek tedavi ucreti bu.Ben canakkaleden gittim yol masrafi falanda eklendi azicik uzerine.
Ne ameliyati oldn cnm miyom? Kist? VsAnladim cnm ben daha yeni ameliyat oldum 1 bucuk ay oldu hemen tüp bebek uygulayamaz sanirim ilk baş normal muane gidicem ben o nezaman uygun görürse ozaman tüp bebgi yapicaz
Ben diş gebelik ameliyatiyla miyom ameliyati oldum ikisini ayni anda oldum sag tüpüm alindi sol tüp alinamayacak kadar bagirsaklara yapişikti tek carem tüp bebek artik arkdaşim hayirlisi böyleymişNe ameliyati oldn cnm miyom? Kist? Vs
Senin bebekler ikiz mi ?Ne ameliyati oldn cnm miyom? Kist? Vs
Yok cnm tek bebis.Hic uzulme Bak caresi var en azindan.Sahin hocaya güven.Senin bebekler ikiz mi ?
İnsallah canim ya tüplerin olmayişi daha kolay oluyormus tüp bebekte diş gebelik tehlikesi kalkiyormusYok cnm tek bebis.Hic uzulme Bak caresi var en azindan.Sahin hocaya güven.
Senin kac embriyo yerleştirdiler cnmYok cnm tek bebis.Hic uzulme Bak caresi var en azindan.Sahin hocaya güven.
2 taneSenin kac embriyo yerleştirdiler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?