Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Kızlar Tüp bebek fiyatı aşağı yukarı ne kadar ilaçlarla birlikte? Ben 6 yıl önce Şahin Zeteroğluna gitmiştim mikroenjeksiyonlu tüp bebek yaptırmıştık 5500tl gitmişti.

Merhaba kizlat bende şahin beye gitmeyi dusunuyorum ben bundan 1 bucuk ay önce diş gebelik ameliyati oldum sag tüpüm alindi sol tüpde tikaliydi acilamiycak durumdaydi benim gibi olup sahin beye giden varmi acaba

Cnm bu fiyat sadece Tup bebek tedavileri icin tuttugunu ogrendigin andan sonra gittigin her muayene bile ucretli dogum derken anlayamadm yani sen tup bebek ve sonrasi takipler ve sonrasi dogum parasinin toplamimi sandn ??
Cnm ben sadece tüp bebegi orada yaptiricam bu sadece tüp bebek fiyati dimi dogum fiyatida ayri oluypr herhaşde

Tabi ki.Sadece 1 ay icerisibde uygulanan tup bebek tedavi ucreti bu.Ben canakkaleden gittim yol masrafi falanda eklendi azicik uzerine.
Anladim cnm ben daha yeni ameliyat oldum 1 bucuk ay oldu hemen tüp bebek uygulayamaz sanirim ilk baş normal muane gidicem ben o nezaman uygun görürse ozaman tüp bebgi yapicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…