- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.101
Meehabalar bende adetle tedaviye baslicam doktoru begendik kısmetse baslicaz ama su tutan arkadaşlar bir yazsa bir kişiyi gördüm hamile olan ya[/
merhaba bende aralıkta 1 tane embiryo transeri oldum ilk denememdi hamileyim
canım bende bir sorun yoktu eşimdeydi problem 1 adet 5. gün embiryosuydu bende çok ümitsizdim ama çok şükür tuttu
Ne mutlu canım allah insallah banada nasip eder bu duyguyu :))canım bende bir sorun yoktu eşimdeydi problem 1 adet 5. gün embiryosuydu bende çok ümitsizdim ama çok şükür tuttu
inşallah canım çok güzel bir duygu rabbim nasip eder sanada biz 5500 liraya yaptırdık 1050 lira ilaçlarım tuttuNe mutlu canım allah insallah banada nasip eder bu duyguyu :))
4 kez tüp bebek denedim ilk iki tedavim jimer bursada oldu 1.kalite Blast transferi demelerine rağmen hiç tutunma olmadı. Son iki denemem Şahin beyle oldu ilk transfer 3.gün embriyosu 2.kalite pozitif oldu 8 haftalık kalp atışı durdu ikinci deneme 5.gün embriyosu yine 3.kaliteye yakın yine pozitif oldu ama 5.hafta düşük yaptım bizde sorun embriyolarda fragmantqsyon oranı çok yüksek kalite çok kötü olmasına rağmen ikide iki klinikte olsa Şahin bey ile gebelik elde ediyorum. Hiç gereksiz ilaç yüklemedi bana iki hastane ve iki doktor arasındaki farkı gözeterek yazıyorum bunları ücret konusunda jimere oranla Acıbadem çok uygun gereksiz tahliller yok kendilerinden ilaç kullanıp size 5/6 katı fatura çıkarmaları yok herşey resmi.. Bursa dışında başka bir ilde deneme şansınız yok ise kesinlikle Acıbadem derim şüphe duymayın hiçbir işleme acaba demeyin.. Diğer hastanede kaybettiğim 2 seneye acıyorum en azından daha gençtik bugün 10milyon olan Sperm ozaman 90milyondu bugün toplanan 9 yumurta ozaman 18di..Meehabalar bende adetle tedaviye baslicam doktoru begendik kısmetse baslicaz ama su tutan arkadaşlar bir yazsa bir kişiyi gördüm hamile olan ya
Aynen öyle ben miyom ameliyatiyla diş gebelik ameliyati oldum daha 1 bucuk ay oldu ben tüp bebek merkezine gittim görüşmeye bana hemen tüp bebek yapabilecegimi söylediler daha sonra ben terretutte kaldim acibademde şahin beyle görüştüm bana 2 ay daha beklememi söyledi yeni ameliyat oldugum icin rahim filmi istedi ona göre şubatta tedavimize başlariz dedi bu benim icin bi artiydi hersey para deil ilk önce saglikli bi şekilde tedaviye başlamak4 kez tüp bebek denedim ilk iki tedavim jimer bursada oldu 1.kalite Blast transferi demelerine rağmen hiç tutunma olmadı. Son iki denemem Şahin beyle oldu ilk transfer 3.gün embriyosu 2.kalite pozitif oldu 8 haftalık kalp atışı durdu ikinci deneme 5.gün embriyosu yine 3.kaliteye yakın yine pozitif oldu ama 5.hafta düşük yaptım bizde sorun embriyolarda fragmantqsyon oranı çok yüksek kalite çok kötü olmasına rağmen ikide iki klinikte olsa Şahin bey ile gebelik elde ediyorum. Hiç gereksiz ilaç yüklemedi bana iki hastane ve iki doktor arasındaki farkı gözeterek yazıyorum bunları ücret konusunda jimere oranla Acıbadem çok uygun gereksiz tahliller yok kendilerinden ilaç kullanıp size 5/6 katı fatura çıkarmaları yok herşey resmi.. Bursa dışında başka bir ilde deneme şansınız yok ise kesinlikle Acıbadem derim şüphe duymayın hiçbir işleme acaba demeyin.. Diğer hastanede kaybettiğim 2 seneye acıyorum en azından daha gençtik bugün 10milyon olan Sperm ozaman 90milyondu bugün toplanan 9 yumurta ozaman 18di..
PGT YAPTIRANINIZ VAR MI? Şahin Bey'e giden arkadaşlar PGT yaptıran hiç yok mu?
Ben kendisiyle gorustum direk tup bebege bslmiyoruz ilk bs bi sorunum vr mi diye rhin filimine bkick bnim ztn tek crem tup bebek biriBende bu ay şahin beye gitmeyi düşünüyorum benim 7 yıl oldu evleneli pko ve kilo problemi var bende tam anlamıyla tedavi olmadım ben sadece 1 kere çatlama iğnesi oldum o kadar hiç bir tedavi olmamışken şahin beye gitsem mi acaba diyorum normal tedavi yapıyor mu yoksa direk tüp bebeğe mi başlıyor
Tupumun biri yok biride ypisiklik vr o yapisiklik sivi akitiyormu diye bkick snr tevdviye bsliyckBen kendisiyle gorustum direk tup bebege bslmiyoruz ilk bs bi sorunum vr mi diye rhin filimine bkick bnim ztn tek crem tup bebek biri
Tatlim bende ayni kaygi ile gitmistim ben direk tup bebek dedigim halde once muayene tahliller ondan sonra karar dedi israrla ve muayenenin ardindan baska hicbi islen basarili olmaz tup bebek icin adim `talim dedi adeti bekliyoruz simdi canimBende bu ay şahin beye gitmeyi düşünüyorum benim 7 yıl oldu evleneli pko ve kilo problemi var bende tam anlamıyla tedavi olmadım ben sadece 1 kere çatlama iğnesi oldum o kadar hiç bir tedavi olmamışken şahin beye gitsem mi acaba diyorum normal tedavi yapıyor mu yoksa direk tüp bebeğe mi başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?