- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.121
merhaba canım bizde ilaca başlamak için adeti bekliyoruz şahin bey gerçekten samimi bir doktor en önemliside çalışanlar güler yüzlü :) sekreterler hariççççç ne kadar suratsızlar öyleselam arkadaşlar
bugün saat 17:00 de şahin beyde randevum var. ilk tüp bebek denememi de şahin beyde oldum. kendisine çok güveniyorum. benim de aşırırı kilo problemim var. ilkinde hamile kaldım ve 7 haftalıkken bebeşimi kaybettim. bugün de kısmetse ikinci tedavim için birazdan şahin beye gidicem ama yine çok heyecanlandım..herkesin hakkında hayırlısı
Randevu nasılselam arkadaşlar
bugün saat 17:00 de şahin beyde randevum var. ilk tüp bebek denememi de şahin beyde oldum. kendisine çok güveniyorum. benim de aşırırı kilo problemim var. ilkinde hamile kaldım ve 7 haftalıkken bebeşimi kaybettim. bugün de kısmetse ikinci tedavim için birazdan şahin beye gidicem ama yine çok heyecanlandım..herkesin hakkında hayırlısı
Randevu nasıl geçti arkadaşım sen de tam olarak sorun neydi birde kaç yıllık evliydinselam arkadaşlar
canım sahanda adetin ikinci gunu gel ilacları ozaman vericemmi dedi yoksa yazdımıMerhaba arkadaşlar bende 2gun önce şahin beyle gorustum reglimi bekliyorum..hepimizin Allah yardımcısı olsun şansımız bol olsun insallah..
adetin 2. günü dedi beklemedeyim:)canım sahanda adetin ikinci gunu gel ilacları ozaman vericemmi dedi yoksa yazdımı
yaaa bendeee cok heyecanlıyım cokkadetin 2. günü dedi beklemedeyim:)
sizinde ilk denemenizmi probleminiz nedir ? bu arada bu ay sadece ikimiz varız galiba :)yaaa bendeee cok heyecanlıyım cokk
evet canım ilk bizim :) çikolata kisti ve morfoloji sorunumuz var malesef sizin ?sizinde ilk denemenizmi probleminiz nedir ? bu arada bu ay sadece ikimiz varız galiba :)
bizimde sayı azlığı hareket morfoloji hepsi bir arada.. varikosel vardı ameliyat pek bir işe yaramadı 1,5 yıldır deniyoruz inşallah rabbim nasip ederde şahin hocada vesilemiz olur..evet canım ilk bizim :) çikolata kisti ve morfoloji sorunumuz var malesef sizin ?
Ben 9 yıllık evliyim. Doktor bey sorun yok diyor ama tedaviye başlamadan önce 7 yıl gibi adetim düzensiz idi. Ama maşallah 11 aydır düzenli bir tek geçen ay bi gecikti. Ve kilo sorunum da var sismanim yaniRandevu nasıl
Randevu nasıl geçti arkadaşım sen de tam olarak sorun neydi birde kaç yıllık evliydin
Amiinnnnn canim bende adeti bekliyorum bu hafta basladi belirtiler allahin izniyle son adet olur insallahhhhhhBende şahin beye basladim ilk denemem olucak Insallah güzel haberler alirim. Bu yil hepimize sans getirsin insallah bebislerimize kavuşalim.
Insallah bana bu ay dinlen dedi onumuzdeki adetle transfer yapilcak ama kendiliginden kalabilirsin dedi insallah öyle olurAmiinnnnn canim bende adeti bekliyorum bu hafta basladi belirtiler allahin izniyle son adet olur insallahhhhhh
İnşallah canim.biz de biraz önce şahin beyden geldik ama kan degerlerim düşük çıktığı için ilacın dozunu 450/ye çıkardı moralim çok bozuldu sadece 3 yumurta oluşmuşBende şahin beye basladim ilk denemem olucak Insallah güzel haberler alirim. Bu yil hepimize sans getirsin insallah bebislerimize kavuşalim.
Derdi veren Rabbim Dermanida verir üzülme tek yumurtayla bile bebek sahibi olanlar var nefes aldikça umut hep vardirİnşallah canim.biz de biraz önce şahin beyden geldik ama kan degerlerim düşük çıktığı için ilacın dozunu 450/ye çıkardı moralim çok bozuldu sadece 3 yumurta oluşmuş
Bende 7 yıllık evliyim 100 ün üzerindeyim bendede adet düzensizliği var ilaç içmeden kendiliğinden olmuyor hiç.Bende gitmek istiyorum Şahin beye ama hep erteliyorum bilmiyorum ne yapacağımıBen 9 yıllık evliyim. Doktor bey sorun yok diyor ama tedaviye başlamadan önce 7 yıl gibi adetim düzensiz idi. Ama maşallah 11 aydır düzenli bir tek geçen ay bi gecikti. Ve kilo sorunum da var sismanim yani
CANIM BEN SOĞAN KÜRÜ YAPTIM VE BENCE ONDAN DOLAYI BENİM ADETİM DÜZELTİ..Bende 7 yıllık evliyim 100 ün üzerindeyim bendede adet düzensizliği var ilaç içmeden kendiliğinden olmuyor hiç.Bende gitmek istiyorum Şahin beye ama hep erteliyorum bilmiyorum ne yapacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?