- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.141
Soğan kürü yaptım ama bende işe yaramadı malesef çocuk yok bende 27 yaşındayım bandırmada yaşıyorum ama kayınvalidemler bursada olduğundan iyi biliyorum bursayı bu kilo ile kalamam diye hep erteliyorum bende hanCANIM BEN SOĞAN KÜRÜ YAPTIM VE BENCE ONDAN DOLAYI BENİM ADETİM DÜZELTİ..
BEBEK VAR MI?
BEN DE HEP ERTELİYORDUM AMA ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM ŞAHİN BEY ÇOK İYİ BİRİSİ AMA ÇOK FAZLA YOĞUN.
BURSADAMISIN VE YAŞ KAÇ
CANIM BEN SOĞAN KÜRÜNÜ BİR YIL BOYUNCA ZAMAN ARALIKLARINLA YAPTIM. BENİM DE KİLOM ÇOK FAZLA 130 KİLOYUM ŞU ANDA. GEÇEN SEFER 126 KİLO İLE HAMİLE KALDIM..EVET KİLO SORUNDUR MUTLAKA AMA NE YAPALIM BU KİLOLARI DA VEREMEDİĞİMİZE GÖRE BİR YERDEN BAŞLAMAK GEREKSoğan kürü yaptım ama bende işe yaramadı malesef çocuk yok bende 27 yaşındayım bandırmada yaşıyorum ama kayınvalidemler bursada olduğundan iyi biliyorum bursayı bu kilo ile kalamam diye hep erteliyorum bende han
Hayır gitmedim daha canım bu ay gitmeyi düşünüyorum gitmeden önce yapmam gereken bir şeyler var mı ?CANIM BEN SOĞAN KÜRÜNÜ BİR YIL BOYUNCA ZAMAN ARALIKLARINLA YAPTIM. BENİM DE KİLOM ÇOK FAZLA 130 KİLOYUM ŞU ANDA. GEÇEN SEFER 126 KİLO İLE HAMİLE KALDIM..EVET KİLO SORUNDUR MUTLAKA AMA NE YAPALIM BU KİLOLARI DA VEREMEDİĞİMİZE GÖRE BİR YERDEN BAŞLAMAK GEREK
SEN HİÇ ŞAHİN BEYLE GÖRÜŞTÜN MÜ
BEN İLK GİTTİĞİMDE BENİ MUAYENE ETTİ SONRA BAZI TESTLER İSTEDİ VE ADETİN İKİNCİ GÜNÜ TEDAVİYE BAŞLAMAK İÇİN GEL DEDİHayır gitmedim daha canım bu ay gitmeyi düşünüyorum gitmeden önce yapmam gereken bir şeyler var mı ?
Slm cnm benımde 4 yıldır evliyim hep adetlerım duzensiz ilac sız adet goremıyorum asılama yaptırdım tutmadı bendede kılo var tedavıye basladınmı bende asılama dan sonra toplam 7 aydır adet goruyorum ama 35 gunde ama 30 ama 40 gunde bır oluyorum bıraz bahsedermısın fiyatlardan tedaviden sana zahmerO kadar bilmiyorum ama ikinci denemede fiyat daha düsük olacak ama su var ki 2016 fiyatları da bir iki gün içinde gelecek dedi doktorum. Bizimki acaba yeni fiyattan mj olacak ki
Cnm cok ozur dileyerek soruyorum kac kilosun pekı bahsettim ya bende cok kıloluyımselam arkadaşlar
bugün saat 17:00 de şahin beyde randevum var. ilk tüp bebek denememi de şahin beyde oldum. kendisine çok güveniyorum. benim de aşırırı kilo problemim var. ilkinde hamile kaldım ve 7 haftalıkken bebeşimi kaybettim. bugün de kısmetse ikinci tedavim için birazdan şahin beye gidicem ama yine çok heyecanlandım..herkesin hakkında hayırlısı
Slm cnm benımde 4 yıldır evliyim hep adetlerım duzensiz ilac sız adet goremıyorum asılama yaptırdım tutmadı bendede kılo var tedavıye basladınmı bende asılama dan sonra toplam 7 aydır adet goruyorum ama 35 gunde ama 30 ama 40 gunde bır oluyorum bıraz bahsedermısın fiyatlardan tedaviden sana zahmer
günaydın... yok canım ne demek istediğini sorabilirsin.Cnm cok ozur dileyerek soruyorum kac kilosun pekı bahsettim ya bende cok kıloluyım
Aşılama Zaman kaybı olabiliyor ama en fazla bir ya da iki ayını alır. Maliyeti tüp bebeğe göre çok daha düşük olduğu için denenebilir. Ben iki ay üst üste aşılama oldum ikisi De negatif oldu. Sonra kendim bi ay da ara verdim. Şimdi adetimi bekliyorum tüp için. Yani iki aşılama üç ayımı aldı.Ben daha önce aşılama olmadım acaba tüp bebeğe başlamadan aşılama mı yaptırsam bende polikistik over ve kilo var acaba diyorum aşılama zaman kaybı mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?