Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Soğan kürü yaptım ama bende işe yaramadı malesef çocuk yok bende 27 yaşındayım bandırmada yaşıyorum ama kayınvalidemler bursada olduğundan iyi biliyorum bursayı bu kilo ile kalamam diye hep erteliyorum bende han

CANIM BEN SOĞAN KÜRÜNÜ BİR YIL BOYUNCA ZAMAN ARALIKLARINLA YAPTIM. BENİM DE KİLOM ÇOK FAZLA 130 KİLOYUM ŞU ANDA. GEÇEN SEFER 126 KİLO İLE HAMİLE KALDIM..EVET KİLO SORUNDUR MUTLAKA AMA NE YAPALIM BU KİLOLARI DA VEREMEDİĞİMİZE GÖRE BİR YERDEN BAŞLAMAK GEREK
SEN HİÇ ŞAHİN BEYLE GÖRÜŞTÜN MÜ

Tedaviye başladık perşembe gunu. Pazartesi günü kontrole geldigimde yumurta sayım azdı ve kan tahlili sonucum düşüktü. Doktor iğnenin dozunu arttırdı ve biraz önce kontrol oldum.test sonucu daha çıkmadı ama yumurta sayısı 7 gibi ve daha doktor olacak dedi.ama sorun yumurtalığın birisi bebek için normal ancak birinde 6 milimetre çapında 2 adet tahminince doktorun polip var dedi.doktorun önerisi ameliyat ol çünkü ikinci tup bebek tedavinin ameliyattan 1 ay sonra tekrar başlayalım. Ama isterseniz devam da ederiz bu şekilde devam edip hamile kalan ve bebk sahibi olanlar da var dedi. Ve su anda doktoru bekliyoruz devam edicem. Zaten bu sefer de tedavi sonucu kayıp olursa bu ameliyatı kesin olacaktim onun için başlamışken devam edelim dedik.k
Hayırlısı

Hayır gitmedim daha canım bu ay gitmeyi düşünüyorum gitmeden önce yapmam gereken bir şeyler var mı ?

Hayır gitmedim daha canım bu ay gitmeyi düşünüyorum gitmeden önce yapmam gereken bir şeyler var mı ?
BEN İLK GİTTİĞİMDE BENİ MUAYENE ETTİ SONRA BAZI TESTLER İSTEDİ VE ADETİN İKİNCİ GÜNÜ TEDAVİYE BAŞLAMAK İÇİN GEL DEDİ

bu sefer ilaçlar 1500+500 tuttu. tedavi ücretini bu seferkini bilemiyorum.ama ilk tedevimde ilaçlar 2000 tedavi de 5500 idi

Acıbadem de deneme sayısı arttıkça fiyat düşüyormuş sanırım birde internette okudum gerçeklik payı varmıdır bilmiyorum ama 3 denemede tutmazsa 4 ücretsiz diye okumuştum

O kadar bilmiyorum ama ikinci denemede fiyat daha düsük olacak ama su var ki 2016 fiyatları da bir iki gün içinde gelecek dedi doktorum. Bizimki acaba yeni fiyattan mj olacak ki

İnternette bende oyle bisey okumustum ama ucretsiz diye bisey söz konusu değil ilk deneme 6 ikincisi 5 bin küsür

Sonuçta ikinci deneme sizinkisi bir indirim kullanırlar bence.Yeni fiyatdan olursa size ikinci tedavi indirimi olmamış olur vardır onun bir prosedürü

Slm arkadaslar 4 yıldır evliyim bır kez asılama yaptırdım bursada jimer de tutmadı bıdahada bısey yaptırmadım esim in herhangi bir sorunu yok benım adet duzensizligimim vardı ama oda asılama yı temmuzda yaptırdım o gunden berı adet goruyorum hep ılacla goruyordum cok ilginc 34 gunde 30 gunde 40 gunde bır oluyorum suan bu 7 aydır boyle adet duzensizligimim oldugu icinde olmuyo galıba hıc hamile kalamadım fıyatları bilen varmı yaptıran var mı boyle bu durumda olupta sonuc alan varsa lutfen yardım edın

O kadar bilmiyorum ama ikinci denemede fiyat daha düsük olacak ama su var ki 2016 fiyatları da bir iki gün içinde gelecek dedi doktorum. Bizimki acaba yeni fiyattan mj olacak ki
Slm cnm benımde 4 yıldır evliyim hep adetlerım duzensiz ilac sız adet goremıyorum asılama yaptırdım tutmadı bendede kılo var tedavıye basladınmı bende asılama dan sonra toplam 7 aydır adet goruyorum ama 35 gunde ama 30 ama 40 gunde bır oluyorum bıraz bahsedermısın fiyatlardan tedaviden sana zahmer

Cnm cok ozur dileyerek soruyorum kac kilosun pekı bahsettim ya bende cok kıloluyım

Cnm cok ozur dileyerek soruyorum kac kilosun pekı bahsettim ya bende cok kıloluyım
günaydın... yok canım ne demek istediğini sorabilirsin.
ben 37 yaşındayım 10 yıldır evliyim ve şu anda 133 kiloyum.
tedavi fiyatlarına gelince ilkinde eczane 1800 tl + tedavi de 5500 tutmustu ve ayrıyettek de hastaneye iğne ücretleri var
bu tedavimde ise ilaçlar 1500+500+630 tedavi ücreti belli değil

Ben az biraz manyagim. Geriye dogru nerdeyse hepsini okudum gibi. O yuzden size istatistik cikardim Sahin beyle ilgili :)

Toplamda 69 kisinin sonuclarini okumusum. Bazi kisiler birden fazla kere denedikleri icin 84 sonuc var elimde. 42si pozitifle sonuclanmis, 42si negatifle.

Yalniz pozitifle sonuclananlar her zaman bebek sahibi olamamislar malesef. Aralarinda dusenler ve coklu gebelik yuzunden erken dogumla kaybedilen cocuklar var malesef. Ayni sekilde negatiflerden bazilari da uyarilmis tup bebek tutmayabilir diye, kromozom bozukluklari olanlar var, pkolu olanlar vs.

Dolayisiyla ben yine de 2010dan itibaren Sahin Beyin istatistigi %50dir diyorum.

Ben daha önce aşılama olmadım acaba tüp bebeğe başlamadan aşılama mı yaptırsam bende polikistik over ve kilo var acaba diyorum aşılama zaman kaybı mı olur

Ben daha önce aşılama olmadım acaba tüp bebeğe başlamadan aşılama mı yaptırsam bende polikistik over ve kilo var acaba diyorum aşılama zaman kaybı mı olur
Aşılama Zaman kaybı olabiliyor ama en fazla bir ya da iki ayını alır. Maliyeti tüp bebeğe göre çok daha düşük olduğu için denenebilir. Ben iki ay üst üste aşılama oldum ikisi De negatif oldu. Sonra kendim bi ay da ara verdim. Şimdi adetimi bekliyorum tüp için. Yani iki aşılama üç ayımı aldı.

arkadaşlar kafam karıştı hiç haberim yok hastaneden her zaman ki gibi kan alındı ben de sadece e2 ye bakılıyor sanıyoruım . acıbadem sitesine bir baktım progesteron a da bakılmış sonuç:0,44 ne demek kötü mü
kaç olmalı
lütfen acil cevap yazarsanız sevinirim
yarın opum var
ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…