Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

İnternette Test sonucu 10 ng/mg ve üstünde ise yumurlama olduğuna karar verilir diyor

Kizlar bizde adetimi bekiyorum buyuk ihtimal 3 şubatta olucam adetimin 3 gidicem bi stres sardi beni ya

günaydın
dün opum yapıldı ve 8 yumurta gelişmiş ve 4 5 adette geriden gelen yumurtalarım varken 4 tane yumurta toplanabilmiş.ve opudan sonra cok ağrım oldu ilkinde bu kadar ağrım hatta sadece gaz sancısı gibi ve adet ağrısı gibi ağrım vardı. işlemden sonra sürekli zaten tansiyoon kontrolü yapılıyordu bir saat yatıp ve ağrılarımın kesilmesinden sonra (damardan ağrı kesici yapıldı.) hafifi bir kahvaltı geldi onu yaptım hemşire kendini iyi hiisedince kanaman var mı bir bakalım dedi. hem de iyi isen giyinip çıkabişirsin dedi. giyinmek için tuvalete gittim o kadar çok şişim ki ve o kadar çok gazım var ki neyse kanama vardı diye bakarken ben bir fenalaştım kulaklarda bir uğultu gözlerin bozulmaya başladı hiö halim kalmadı allahtan eşim yanımda idi yürümeye bile halim kalmadı gözler tamamen gitti eşim de benbeyaz oldun dedi ve yatağa kadar beni taşıdı sonra hemşireler falan sonra uzun süre yatış iyi olduktan sonra da doktor yine mıayene etti...
4 adet yumurta olmasına da üzüldüm buğün de arayım durumları ile ilgili haber vericekten
arkadaşlar sizin opu işlemleriniz ne kadar sürüyor?? ve bu şekilde sorun yaşayanlar oldu mu?

Gecmisolsun caninizi sikmayin olacak olduktan sonra 1 tane toplanir o da tutar kaliteleri bakimindan iyi haberler alirsiniz insallah

Bende dun ignelerime basladim cok heyecanliyim zaman hemen gecsin istiyorum.. sahin bey gercekten cok guleryuzlu bi doktor ama ordaki bayanlar hemsireler bir an once isiniz bitsinde gidin der gibiler sorulan sorulara tahammulsuzler..onlar bilmemkac kez ayni sorulara maruz kalmis olabilirler fakat sonucta biz zor bur surec icindeyiz biraz daha guler yuze ve anlayisa ihtiyacimiz var sonucta devlet hastanesinde tedavi gormuyoruz bir tek benmiyim boyle dusunen merak ettim kizlar

arkadaşlar embriyolog aradı sonuçlar iyi değil .4 yumurtanın biri anormal 2 si geriden geldiği için olumsuz geriye kalan tek yumurta da döllenmemiş.

Bende öyle düşünuorum yanliz deilsin arkdaşim

Him peki nden böyle oldugunu söyledilermi ?
yok canım sadece 1 tanesi ile ilgili döllenme olması bekleniyormuş yarın haber verilecek dendi o kadar.
benim ilk denemem de de 8 yumurtadan 4 ü olumsuz 2 si geriden geliyordu 2. tranfser yapıldı. hamilelikle sonuçlamdı ama hamileliğimin 8 haftasında kayıp ettim

İnşallah güzel haberler verirsin bize canim hersey allahtan

Olumlu dusun canim olumlu olsun stres yaptim bende of
canım doktor aramış eşimi sonuç döllenme olmamaış
bir daha ki ay adetten sonra gelin ve ilaçları kullanmayı bırakın demiş
o kadar ilaç okadar zaman o kadar psikolojik baskı ve iş yerinden alınan izinler bir de üzerine kaç gündür çekilen acıı hepsi boşunaymıs.

Üzülme canim kiyamam ya of cok zor bi durum allaha dua et rabbim hayirli evlatlar versin şimdi bidahaki ay bidahami tüp bebek olucak ben anlamadim tam olarak

Üzülme canim kiyamam ya of cok zor bi durum allaha dua et rabbim hayirli evlatlar versin şimdi bidahaki ay bidahami tüp bebek olucak ben anlamadim tam olarak
ben de tam bilmiyorum doktordan cevap bekliyorum ama adetten sonra gel dediği için tüp bebek tedavisi değil. benim tahminin bir yumurtalığım da iki adet polip görmüştü doktorum hatta o tedaviyi yarım bırakalım polipleri kasıyalım ameliyatla ondan sonra tekrar tedaviye başlayalım dedi ama isterseniz devam de edebilirsiniz sizden daha büyük polipi olan hastalarımın şu anda bebeiği var deyince ve 7 gündür de tedavi olduğum için devam kararı almıştık. muhtemelen adetten sonra o polipleri bakacak adetle onları atmadıysam ameliyat yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…