- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.161
İnternette Test sonucu 10 ng/mg ve üstünde ise yumurlama olduğuna karar verilir diyorarkadaşlar kafam karıştı hiç haberim yok hastaneden her zaman ki gibi kan alındı ben de sadece e2 ye bakılıyor sanıyoruım . acıbadem sitesine bir baktım progesteron a da bakılmış sonuç:0,44 ne demek kötü mü
arkadaşlar kafam karıştı hiç haberim yok hastaneden her zaman ki gibi kan alındı ben de sadece e2 ye bakılıyor sanıyoruım . acıbadem sitesine bir baktım progesteron a da bakılmış sonuç:0,44 ne demek kötü mü
kaç olmalı
lütfen acil cevap yazarsanız sevinirim
yarın opum var
ne yapmalıyım
kaç olmalı
lütfen acil cevap yazarsanız sevinirim
yarın opum var
ne yapmalıyım
Merhaba Can'ım sen doktorla daha önce görüştün mü ben de aynı günlerde adet olacağım. Henüz doktorla görüşmedimKizlar bizde adetimi bekiyorum buyuk ihtimal 3 şubatta olucam adetimin 3 gidicem bi stres sardi beni ya
Evet canim görüştüm doktor adetinin 3 gunu gel dedi bekliyorum bakalimMerhaba Can'ım sen doktorla daha önce görüştün mü ben de aynı günlerde adet olacağım. Henüz doktorla görüşmedim
Gecmisolsun caninizi sikmayin olacak olduktan sonra 1 tane toplanir o da tutar kaliteleri bakimindan iyi haberler alirsiniz insallahgünaydın
dün opum yapıldı ve 8 yumurta gelişmiş ve 4 5 adette geriden gelen yumurtalarım varken 4 tane yumurta toplanabilmiş.ve opudan sonra cok ağrım oldu ilkinde bu kadar ağrım hatta sadece gaz sancısı gibi ve adet ağrısı gibi ağrım vardı. işlemden sonra sürekli zaten tansiyoon kontrolü yapılıyordu bir saat yatıp ve ağrılarımın kesilmesinden sonra (damardan ağrı kesici yapıldı.) hafifi bir kahvaltı geldi onu yaptım hemşire kendini iyi hiisedince kanaman var mı bir bakalım dedi. hem de iyi isen giyinip çıkabişirsin dedi. giyinmek için tuvalete gittim o kadar çok şişim ki ve o kadar çok gazım var ki neyse kanama vardı diye bakarken ben bir fenalaştım kulaklarda bir uğultu gözlerin bozulmaya başladı hiö halim kalmadı allahtan eşim yanımda idi yürümeye bile halim kalmadı gözler tamamen gitti eşim de benbeyaz oldun dedi ve yatağa kadar beni taşıdı sonra hemşireler falan sonra uzun süre yatış iyi olduktan sonra da doktor yine mıayene etti...
4 adet yumurta olmasına da üzüldüm buğün de arayım durumları ile ilgili haber vericekten
arkadaşlar sizin opu işlemleriniz ne kadar sürüyor?? ve bu şekilde sorun yaşayanlar oldu mu?
Cnm genetik tani testi yaptirdiniz mi eşinle ?arkadaşlar embriyolog aradı sonuçlar iyi değil .4 yumurtanın biri anormal 2 si geriden geldiği için olumsuz geriye kalan tek yumurta da döllenmemiş.
Bende öyle düşünuorum yanliz deilsin arkdaşimBende dun ignelerime basladim cok heyecanliyim zaman hemen gecsin istiyorum.. sahin bey gercekten cok guleryuzlu bi doktor ama ordaki bayanlar hemsireler bir an once isiniz bitsinde gidin der gibiler sorulan sorulara tahammulsuzler..onlar bilmemkac kez ayni sorulara maruz kalmis olabilirler fakat sonucta biz zor bur surec icindeyiz biraz daha guler yuze ve anlayisa ihtiyacimiz var sonucta devlet hastanesinde tedavi gormuyoruz bir tek benmiyim boyle dusunen merak ettim kizlar
Cnm genetik tani testi yaptirdiniz mi eşinle ?[/QUOTE
gen testi yapıldı herşey normal
gen testi yapıldı herşey normalBende öyle düşünuorum yanliz deilsin arkdaşim
Him peki nden böyle oldugunu söyledilermi ?gen testi yapıldı herşey normal
yok canım sadece 1 tanesi ile ilgili döllenme olması bekleniyormuş yarın haber verilecek dendi o kadar.Him peki nden böyle oldugunu söyledilermi ?
İnşallah güzel haberler verirsin bize canim hersey allahtanyok canım sadece 1 tanesi ile ilgili döllenme olması bekleniyormuş yarın haber verilecek dendi o kadar.
benim ilk denemem de de 8 yumurtadan 4 ü olumsuz 2 si geriden geliyordu 2. tranfser yapıldı. hamilelikle sonuçlamdı ama hamileliğimin 8 haftasında kayıp ettim
canım ben güzel bir haber beklemiyorum...ama iyi dileklerin için teşekkür ederimİnşallah güzel haberler verirsin bize canim hersey allahtan
Olumlu dusun canim olumlu olsun stres yaptim bende ofcanım ben güzel bir haber beklemiyorum...ama iyi dileklerin için teşekkür ederim
canım doktor aramış eşimi sonuç döllenme olmamaışOlumlu dusun canim olumlu olsun stres yaptim bende of
Üzülme canim kiyamam yacanım doktor aramış eşimi sonuç döllenme olmamaış
bir daha ki ay adetten sonra gelin ve ilaçları kullanmayı bırakın demiş
o kadar ilaç okadar zaman o kadar psikolojik baskı ve iş yerinden alınan izinler bir de üzerine kaç gündür çekilen acıı hepsi boşunaymıs.
ben de tam bilmiyorum doktordan cevap bekliyorum ama adetten sonra gel dediği için tüp bebek tedavisi değil. benim tahminin bir yumurtalığım da iki adet polip görmüştü doktorum hatta o tedaviyi yarım bırakalım polipleri kasıyalım ameliyatla ondan sonra tekrar tedaviye başlayalım dedi ama isterseniz devam de edebilirsiniz sizden daha büyük polipi olan hastalarımın şu anda bebeiği var deyince ve 7 gündür de tedavi olduğum için devam kararı almıştık. muhtemelen adetten sonra o polipleri bakacak adetle onları atmadıysam ameliyat yapacak.Üzülme canim kiyamam yaof cok zor bi durum allaha dua et rabbim hayirli evlatlar versin şimdi bidahaki ay bidahami tüp bebek olucak ben anlamadim tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?