Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Anladim canim cok gecmiş olsun rabbim şifalar versin

Sperm ile ilgili ne gibi testler yapılıyor acaba?
Sperm DNA kırıkları olmayan spermle döllememi yapıyorlar yoksa rastgele görüntüsüne bakarak mı sperm seçiyorlar.. Bu işin en önemli aşaması aslında embriyoloji kısmı o yüzden orada neler yapılıyor. Sperm veya yumurta seçiminde hangi teknikleri kullanıyorlar size bilgi veriyorlar mı?
İstanbul'a mı gitsek acaba bilememedim..

Imsi teknigi diye birsey var ileri derece morfolojik inceleme onu kullaniyorlar sordugunuz olcude bilgilendirme yapiyorlar

Cnm bende bu şubatta başliycaz tedaviye adetinin 3 üncü günü gel dedi ama ilaclari falan yazmadi doktor acaba ogun mu vericek ilaclari nasil olucak
canım adetli iken gittiğinde doktor ilaçları sana yazacak hemsirilerde kullanımı hakkında bilgi vericek. kısmatse o gün tedaviye başlayacaksın.
Hakkında hayırlısı canım....
Allahım hiç kimssenin emeklerini boş çevirmesin

Amin canim amin rabbim hayirli saglikli evlatlar versin inşallah baya bi stres oldum bende

arkadaşlar şu anda şok oldum
hastaneden aradılar yarım kalan tedavim için 2560 tl istediler.
ben de 8 adet iyi arkadan gelen 4-5 adet yumurta vardı ve iyi olanların birinin çapı 19 diğer ikici 16 diğer 3-4 taneside 13-14 çaplarında iken ben den sadece 4 adet yumurta toplandı. bunun 1 anormal 2 si geriden geliyor 1 de döllenmedi.
offf ne bileyim 1 haftadır aramadılar biz de dedik heralde sürekli gittiğimiz için ücreti ücüncü tedavi aşamasında ama en maxcimum 1000 düşünmüştük.
bir arkadaşımız bana bilgi verirsin demişti ama şu anda sinirden unuttum. canım kusura bakma .
ama tedavi yarımda kalsa senden ücret alıyorlar

sizinde ilk denemenizmi probleminiz nedir ? bu arada bu ay sadece ikimiz varız galiba :)
subatta bende baslıycam ınsallah.Bursadayım 1 kere asılama oldum tutmadı..ilac olmazsam hıc adet olamıyorum kendımı bıldım bılelı..artık yyoruldum doktorlardan..3 yıllık evlıyım ınsallah Şahın Bey hayırlı olur

Ay cok güzel inş ikimizde güzel haberler aliriz senin kacinda adet benim 5 falan olmasi gerekior

İnşallah canim hayirlisi beni bi stres sardi zaten bakalim sizde ne gibi problem vardi
pko dıyo hepsı.esımde problem yok..benım yumurta buyumuyo ıste onun ıcın ne adet ne cocuk olamıyo..ama baska bısı var mı bılemem belkı bulamadıkları bısıde vardır..Bursa da cok ozele gıttım en son gecen ay tıp fakultesıne gıttım arastırma hastanesı dıe ordada bısı bulamadılar onlarda aynı seyı soledı.Şahın Beye patronum gıttı ardından 4 arkadasını yonlendırdı hepsı ılk seferde gebe kaldı..ondan cok umutlandım bende ama Allah bılır

İnşallah istedigin hersey gönlünce olur canim bizdede bi sorun yoktu bende 8 haftaliken diş gebelik oluştu tüpümün birini almak zorunda kaldi doktor diger tüpümde tikali oyuzden tüp bebek tek yolum oldu rabbim daha kötü acilar göstermisin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

amın amın .benım tupler acık hıc gebelıkte yasamadım. ama nıye adet olamıyorum hıcbırı acıklayamıo pko dıyıp gecıolar..27 yasındayım yol yakınken yaptırayım bıran once dıyorum

amın amın .benım tupler acık hıc gebelıkte yasamadım. ama nıye adet olamıyorum hıcbırı acıklayamıo pko dıyıp gecıolar..27 yasındayım yol yakınken yaptırayım bıran once dıyorum
Aynen dogru söyluosun cnm bizde öyle dusunduk eşimle benimde 26 yaş bakalim hayirlisi ya bende şimdi bian önce adet olmayi bekliyorum sen görüştün mü doktorla

canım soğan kürü denedin mi? ben de 5 - 6 yıl kadar adet düzensizliği yaşadım . Ama maşallah 1 yıldır kendiliğimden adet oluyorum.Soğan kürü yaptım bence onun etkisi var

arkadaşlar arı sütü poleni karışımı hakkında bilgisi olan var mı? anneme iki ayrı şey vermişler biri şişede biri de toz gibi imiş
bunlara ne kadar bal ne kadar bu iki şeyden koyacaz ve çörek otu.
kafam karıştı ben onu bir karışım olarak vericekler sandım.

Ben bi ilac biliyorum hem hamile kalmayi kolayştiyor hemde yumurta buyutuyor ilacin icinde hayiti tohumu varmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…