Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım soğan kürü denedin mi? ben de 5 - 6 yıl kadar adet düzensizliği yaşadım . Ama maşallah 1 yıldır kendiliğimden adet oluyorum.Soğan kürü yaptım bence onun etkisi var
yapmadım ya reflum var dokunurmu kı dıyorum..soganada dılımı suremem cunku hıc sevmem..sızde hıc olmuyomuydunnuz ? valla denerım olmazsa ya herkesten duyuyorum cnku

yapmadım ya reflum var dokunurmu kı dıyorum..soganada dılımı suremem cunku hıc sevmem..sızde hıc olmuyomuydunnuz ? valla denerım olmazsa ya herkesten duyuyorum cnku
canım ben de reflü ve ülser olduğu halde yaptım
yine sen bilirsin ama mide ilaçları takviyesi ile

Bende ilk adet olduğum günden beri düzensiz hatta düzensiz değil hiç olmuyor diyebilirim 1 sene ilaç içmeyeyim olmuyor 15 16 senedir ilaç ile adet oluyorum

Araştırdım bu sitede baya olumlu sonuçlar okudum bana da yardımcı olursan sevinirim nasıl kullanılıyor ve adet olunca bırakılıyor mu ve birde günde kaç kez içiliyor
Ben bu ilaci adet günümde başladim yumurtlama günüme kdr icmiştim snr biraktim eger hep devam edersen adet görürsün oyuzden yumurtlama gununde birakiyosun ilaci

Araştırdım bu sitede baya olumlu sonuçlar okudum bana da yardımcı olursan sevinirim nasıl kullanılıyor ve adet olunca bırakılıyor mu ve birde günde kaç kez içiliyor
SOĞAN KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?
Kürümüzü hazırlamak için ihtiyacımız olan malzemeler bir adet açık kahverengi kabuklu kuru soğan ve iki bardak klorsuz sudur. Soğanı kabukları kırmızı, mor ya da beyaz kabuklu olandan seçmemelisiniz. Bunlar yapılacak kürde etkili olmamaktadır. Sizin kullanacağınız yemeklerde kullanılan kuru soğandır. Soğanı kök ve kabuğuyla birlikte kullanacağımızdan, yıkayıp sirkeli suyun içinde bir süre bekletmelisiniz. Bu şekilde dezenfekte olmasını sağlarsınız. Suyu bir tencerenin içine koyarak, ocağın üzerinde kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra kuru soğanı dört parçaya bölerek içine atın. Bu şekilde yaklaşık olarak beş dakika kadar kaynatmanız, kürü hazır hale getirecektir. Kullanıma hazır olması için biraz ılınmasını beklemelisiniz.
SOĞAN KÜRÜNÜN FAYDALARI NELERDİR?
•Kadınlarda meydana gelen çikolata kisti (endometriosis) ve miyom oluşumlarına karşı tedavi edicidir.
•Polikistik over sendromu tedavisinde faydalıdır.
•Kadınların yaşadığı adet düzensizliğini ortadan kaldırmaya oldukça etkilidir.
•Menopoz şikayetlerini azaltmak için içilmelidir.
•Vajinal akıntılarda kullanılmalıdır.
•Kıl dönmelerinde fayda sağlayacaktır.
•Hamile kalmak isteyenlerin, sorunlarına çare olacaktır.
•Ciltte çıkan iltihaplı sivilce ve aknelerde tedavi edicidir.
•İçeriğindeki sulfosid nedeniyle antibiyotik özelliğine sahiptir.
•Dolaşım sistemini düzenler.
•Bağışıklık sistemini güçlendirici etkileri bulunmaktadır.
•Vücutta meydana gelen yağlanmayı azaltacağından, zayıflamaya yardımcı olur.
•Stres giderici ve balgam söktürücü etkileri vardır.
•Prostatta oluşan iltihapları azaltıcı etkileri nedeniyle, ağrıların azalmasına yardımcıdır.
•Çiğ soğan tüketimi, yemek sonrasında kandaki total gliserit oranını düşürür.
•Sinüzit rahatsızlığının ilerlemesini önler.
SOĞAN KÜRÜ NASIL UYGULANIR?
•Soğan suyu ile hazırlanmış olan kür, sağlık sorunlarına fayda sağlaması açısından en az altı ayda bir defa 15 gün süreyle uygulanmalıdır. Bu süreyi aşmamaya dikkat edilmelidir.
•Hazırlanmış olan kürü ılık olarak tüketmelisiniz.
•Öğle ve akşam yemeklerinden on dakika önce bir bardak içmelisiniz.
•Daima içeceğiniz kür taze olarak hazırlanmalıdır.
•Kürü hazırlamak için mutlaka açık kahverengi kabuklu beyaz soğan kullanılmalıdır.
•Kullanılacak soğanların dış kabuğu kuru ve taze olması gerekir. Çimlenmiş ve köklenmiş olanlar bayattır.

xergen uzuldum ya, bayagi da para. Keske cocuk olsa kiymayacaksin ama olmayinca da hem ordan uzul hem burdan

Şimdi nasılsın canım.Nasıl olduğu merak ettim ?Tedaviye devam mı??

Şimdi nasılsın canım.Nasıl olduğu merak ettim ?Tedaviye devam mı??
canım adetim bitmek üzere bitine şahin beye muayeneye gidicem bakalım neler diyecek.
bu arada bir sürü ilave aktar ilaçları kullanmaya başladım.
bir de bu şekilde deneyelim dedik bakalım herkesin hakkkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…