- 24 Haziran 2015
- 62
- 8
- 6
- 36
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.201
yapmadım ya reflum var dokunurmu kı dıyorum..soganada dılımı suremem cunku hıc sevmem..sızde hıc olmuyomuydunnuz ? valla denerım olmazsa ya herkesten duyuyorum cnkucanım soğan kürü denedin mi? ben de 5 - 6 yıl kadar adet düzensizliği yaşadım . Ama maşallah 1 yıldır kendiliğimden adet oluyorum.Soğan kürü yaptım bence onun etkisi var
canım ben de reflü ve ülser olduğu halde yaptımyapmadım ya reflum var dokunurmu kı dıyorum..soganada dılımı suremem cunku hıc sevmem..sızde hıc olmuyomuydunnuz ? valla denerım olmazsa ya herkesten duyuyorum cnku
babaannemde yap yap dıozten.. tmm bu gazla yarın baslıyrum :) tşklercanım ben de reflü ve ülser olduğu halde yaptım
yine sen bilirsin ama mide ilaçları takviyesi ile
Aynı sorun bende de var sen hangi ilaç ile adet oluyorsunben ılac kullanmazsam adet olamıyorum kı..buyuk ıhtımalle ılk gıttıgımde adet ıcın ılac verır sonra tedavıye baslanır.
İsmi ne dir bu ilacın??Ben bi ilac biliyorum hem hamile kalmayi kolayştiyor hemde yumurta buyutuyor ilacin icinde hayiti tohumu varmiş
agnucaston İsmi nette araştirİsmi ne dir bu ilacın??
Ben kullandigim ay hamile kaldim yumurta buyutyordu o ay yumurtam 18 olmustu snrİsmi ne dir bu ilacın??
Bide adet düzenliyor adet sancisini azaltiyor diye doktor vermiştiBen kullandigim ay hamile kaldim yumurta buyutyordu o ay yumurtam 18 olmustu snr
İşte hamile kaldim ama malesef benim tüplerim tikaliymiş diş gebelik olustu
Hep degisik.seyler verdiler trisequens aklimda suan.cylo..... Die.bi ilac vardi.yuvarlak yarisi.kirmizi yarisi.beyaz falan..Aynı sorun bende de var sen hangi ilaç ile adet oluyorsun
Araştırdım bu sitede baya olumlu sonuçlar okudum bana da yardımcı olursan sevinirim nasıl kullanılıyor ve adet olunca bırakılıyor mu ve birde günde kaç kez içiliyorBen bi ilac biliyorum hem hamile kalmayi kolayştiyor hemde yumurta buyutuyor ilacin icinde hayiti tohumu varmiş
Kimse kesin sebep soyleyemiyor dimi. Sahin beyemi gitceksiniz sizde.ben 9 subata randevu aldimBende ilk adet olduğum günden beri düzensiz hatta düzensiz değil hiç olmuyor diyebilirim 1 sene ilaç içmeyeyim olmuyor 15 16 senedir ilaç ile adet oluyorum
Ben bu ilaci adet günümde başladim yumurtlama günüme kdr icmiştim snr biraktim eger hep devam edersen adet görürsün oyuzden yumurtlama gununde birakiyosun ilaciAraştırdım bu sitede baya olumlu sonuçlar okudum bana da yardımcı olursan sevinirim nasıl kullanılıyor ve adet olunca bırakılıyor mu ve birde günde kaç kez içiliyor
SOĞAN KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?Araştırdım bu sitede baya olumlu sonuçlar okudum bana da yardımcı olursan sevinirim nasıl kullanılıyor ve adet olunca bırakılıyor mu ve birde günde kaç kez içiliyor
İlk adet olduğumda gittiğim doktor da dahil polikistik over var dediler şahin beye bende gidicem ama ben bursada yaşamıyorum o yüzden nisan ayı gibi düşünüyorum hava şartlarından dolayıKimse kesin sebep soyleyemiyor dimi. Sahin beyemi gitceksiniz sizde.ben 9 subata randevu aldim
Ben zaten ilaç yardımı ile adet oluyorum adet olunca başlasam hiç bırakmazsam adet mi olucam tekrardanBen bu ilaci adet günümde başladim yumurtlama günüme kdr icmiştim snr biraktim eger hep devam edersen adet görürsün oyuzden yumurtlama gununde birakiyosun ilaci
EvetBen zaten ilaç yardımı ile adet oluyorum adet olunca başlasam hiç bırakmazsam adet mi olucam tekrardan
arkadaşlar şu anda şok oldum
hastaneden aradılar yarım kalan tedavim için 2560 tl istediler.
ben de 8 adet iyi arkadan gelen 4-5 adet yumurta vardı ve iyi olanların birinin çapı 19 diğer ikici 16 diğer 3-4 taneside 13-14 çaplarında iken ben den sadece 4 adet yumurta toplandı. bunun 1 anormal 2 si geriden geliyor 1 de döllenmedi.
offf ne bileyim 1 haftadır aramadılar biz de dedik heralde sürekli gittiğimiz için ücreti ücüncü tedavi aşamasında ama en maxcimum 1000 düşünmüştük.
bir arkadaşımız bana bilgi verirsin demişti ama şu anda sinirden unuttum. canım kusura bakma .
ama tedavi yarımda kalsa senden ücret alıyorlar
Şimdi nasılsın canım.Nasıl olduğu merak ettim ?Tedaviye devam mı??arkadaşlar şu anda şok oldum
hastaneden aradılar yarım kalan tedavim için 2560 tl istediler.
ben de 8 adet iyi arkadan gelen 4-5 adet yumurta vardı ve iyi olanların birinin çapı 19 diğer ikici 16 diğer 3-4 taneside 13-14 çaplarında iken ben den sadece 4 adet yumurta toplandı. bunun 1 anormal 2 si geriden geliyor 1 de döllenmedi.
offf ne bileyim 1 haftadır aramadılar biz de dedik heralde sürekli gittiğimiz için ücreti ücüncü tedavi aşamasında ama en maxcimum 1000 düşünmüştük.
bir arkadaşımız bana bilgi verirsin demişti ama şu anda sinirden unuttum. canım kusura bakma .
ama tedavi yarımda kalsa senden ücret alıyorlar
canım adetim bitmek üzere bitine şahin beye muayeneye gidicem bakalım neler diyecek.Şimdi nasılsın canım.Nasıl olduğu merak ettim ?Tedaviye devam mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?