- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.221
Nerede kullanıyorlar bunu şahin Seferoğlu ekibini?Imsi teknigi diye birsey var ileri derece morfolojik inceleme onu kullaniyorlar sordugunuz olcude bilgilendirme yapiyorlar
Karşılaştım tabiki. Ama hamilelik elde edemeyen hasta neyden memnun olabilir ki. Sonuçta hamile kalmak için gidiyorsun. Güler yüz neye yarar bu durumda..Sanırım siz hiç aksi ters hastanın yüzüne bile bakmayan hastanın sorduğu soruyu dinlemeyen alacağı parayı düşünen bir doktarla karşılaşmamışsınız
Siz şimdi şahin beyin hastasımısınız değilmisiniz?Karşılaştım tabiki. Ama hamilelik elde edemeyen hasta neyden memnun olabilir ki. Sonuçta hamile kalmak için gidiyorsun. Güler yüz neye yarar bu durumda..
Kime giderseniz gidin, hersey mukemmel olsa bile hamile kalma sansiniz %50den fazla degil. Zaten bunu bastan bilerek gidiyor iseniz doktor beni hamile birakamadi diye kizma gibi bir durumunuz olmaz. Insanlar Sahin beyin elinden gelen herseyi yaptigina inandiklari icin memnun oluyorlar. Bir yerden sonrasi da kader kismet.Karşılaştım tabiki. Ama hamilelik elde edemeyen hasta neyden memnun olabilir ki. Sonuçta hamile kalmak için gidiyorsun. Güler yüz neye yarar bu durumda..
Merhaba. Daha once yazmıştım ama okumayanlar olmuştur diye yine yaziyorum. Ben bu başlıktaki hemen hemen bütün sonuclari okudum. Sahin beyin başarısı %50 gibi görünüyor ki bu normalden yüksek başarı. Yalniz herkes malesef bebek sahibi olamamis. Özellikle coklu gebeliklerde cok problem yasanmis. Ote yandan imkansız denilen kisiler gebe kalmis. O yuzden icin rahat olsun, pozitif sonuç alan cok ve pozitiflerin orani 2010dan sonra cok artmis. Belki %55-60lara ulasmis.Arkadaşlar yok mu olumlu sonuçlar alan yazın bizede umut olun yani
Gecmiş olsun canim istersen biraz dinlen tabiki sen daha iyi bilirsin ama dinlenmekte fayda varçarşamba günü şahin beye histeroskopi ameliyatı oldum.
Bakalım şimdi adetin 2 günü tedaviye mi başlasam yoksa bir müddet kendimiz mi denesek bilemedik.
2 adet polip derken 6 adet polip varmış hatta birisi tüpün ucunda imiş
Siz gittiniz mi şahin beye?Merhaba. Daha once yazmıştım ama okumayanlar olmuştur diye yine yaziyorum. Ben bu başlıktaki hemen hemen bütün sonuclari okudum. Sahin beyin başarısı %50 gibi görünüyor ki bu normalden yüksek başarı. Yalniz herkes malesef bebek sahibi olamamis. Özellikle coklu gebeliklerde cok problem yasanmis. Ote yandan imkansız denilen kisiler gebe kalmis. O yuzden icin rahat olsun, pozitif sonuç alan cok ve pozitiflerin orani 2010dan sonra cok artmis. Belki %55-60lara ulasmis.
Çok geçmiş olsun canım bence o kadar eziyet çekmişken ara verme derim her geçen ay zarar çünkü ama yinede sen bilirsinçarşamba günü şahin beye histeroskopi ameliyatı oldum.
Bakalım şimdi adetin 2 günü tedaviye mi başlasam yoksa bir müddet kendimiz mi denesek bilemedik.
2 adet polip derken 6 adet polip varmış hatta birisi tüpün ucunda imiş
Gözünüz aydın sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Allah bir de tüm isteyenlerin başına inşallahMerhaba arkadaşlar bugün transfer sonrası 12.günüm yani test gunumdu sonucum pozitif tarifsiz bir duyguymus darisi sizlerin basina olsun insallah.. Doktora karar verme asamasinda sürekli kaç kişinin olumlu sonuçlanmış diye bu sayfaya girip bakardim oyuzden sonucumu paylaşmak istedim.
Amin insallah.. çok teşekkürler..Gözünüz aydın sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Allah bir de tüm isteyenlerin başına inşallah
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. Sorununuz neydi? Kaçıncı tüp bebek denemeniz.Merhaba arkadaşlar bugün transfer sonrası 12.günüm yani test gunumdu sonucum pozitif tarifsiz bir duyguymus darisi sizlerin basina olsun insallah.. Doktora karar verme asamasinda sürekli kaç kişinin olumlu sonuçlanmış diye bu sayfaya girip bakardim oyuzden sonucumu paylaşmak istedim.
Amin insallah.. Erkek kaynakli problemlerimiz vardi ilk denememizdiAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. Sorununuz neydi? Kaçıncı tüp bebek denemeniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?