- 15 Temmuz 2014
- 202
- 23
- 48
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.241
Canım ilk seferde hamile kalanları duyunca çok seviniyorum..Amin insallah.. Erkek kaynakli problemlerimiz vardi ilk denememizdi
Ben indirimi bilmiyorum ama 6000 milyar hastaneye 1700 fln ilaclarim tuttuKadin
Canım ilk seferde hamile kalanları duyunca çok seviniyorum..
Bu arada bu konuda tüm arkadaşlara soruyorum.. Şuan Acıbademde Tüp Bebek ücreti ne kadar veriyorsunuz.
Birde indirim alanınız varmı alabiliyorsanız nasıl oluyor bilgi verebilirmisiniz.
Lütfen Mesajı okuyan arkadaşlar bilgi verirseniz herkese faydası olur.. 2016 güncel fiyatlar daha iyi olur tabi .. özellikle indirim alabiliyormuyuz onu merak ediyorum.
Benim de ilk denemem .Allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.Hastaneye 6000 ödedik.İlaçlar da 1800 tuttu.Kadin
Canım ilk seferde hamile kalanları duyunca çok seviniyorum..
Bu arada bu konuda tüm arkadaşlara soruyorum.. Şuan Acıbademde Tüp Bebek ücreti ne kadar veriyorsunuz.
Birde indirim alanınız varmı alabiliyorsanız nasıl oluyor bilgi verebilirmisiniz.
Lütfen Mesajı okuyan arkadaşlar bilgi verirseniz herkese faydası olur.. 2016 güncel fiyatlar daha iyi olur tabi .. özellikle indirim alabiliyormuyuz onu merak ediyorum.
Allah Yardımcın olsun.. ve Sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah.. Neden Ohs oldunuz acaba ilaçların dozları mı yüksekti.. birde polikistik over varmıydı sizde genelde polikistik over olanlarda ohs oluyor diyorlar.. size şahin bey ohss olduğunuz için bir açıklama yaptımı..Benim de ilk denemem .Allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.Hastaneye 6000 ödedik.İlaçlar da 1800 tuttu.
Tüp bebek tedavisinde ohss sık görülürmüş.İlaçlar çok fazla uyardığı için.bende polikistik over yok.mideme aniden kramp girince doktoru aradık ve sanırım onu yanlış yönlendirdim mide krampı diyerek.o da beni gastroya yönlendirdi.Bir yığın test yapıldı yok safra kesesi yok karaciğer olabilir dediler.onlar temiz çıkınca ohss olduğu anlaşıldı.Benim yüzümden belirtileri doktora doğru dürüst anlatamadımAllah Yardımcın olsun.. ve Sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah.. Neden Ohs oldunuz acaba ilaçların dozları mı yüksekti.. birde polikistik over varmıydı sizde genelde polikistik over olanlarda ohs oluyor diyorlar.. size şahin bey ohss olduğunuz için bir açıklama yaptımı..
heyecanlı bekleyıs basladı yanı..bende regl olmayı beklıyorum ılacım bıttı bugun. Allah'ım hayırlısı neyse o olsun herkez için..Benim de ilk denemem .Allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.Hastaneye 6000 ödedik.İlaçlar da 1800 tuttu.
İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Allah bütün işlerini rast getirsinheyecanlı bekleyıs basladı yanı..bende regl olmayı beklıyorum ılacım bıttı bugun. Allah'ım hayırlısı neyse o olsun herkez için..
amın hepımızın ınsallah.teşekkür edrimİnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Allah bütün işlerini rast getirsin
Siz ne ilacı içiyorsunuz acaba?heyecanlı bekleyıs basladı yanı..bende regl olmayı beklıyorum ılacım bıttı bugun. Allah'ım hayırlısı neyse o olsun herkez için..
Amin inşallah .senin sürecinde de herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.heyecanlı bekleyıs basladı yanı..bende regl olmayı beklıyorum ılacım bıttı bugun. Allah'ım hayırlısı neyse o olsun herkez için..
Son durumun ne durumda canım merak ettimcanım adetim bitmek üzere bitine şahin beye muayeneye gidicem bakalım neler diyecek.
bu arada bir sürü ilave aktar ilaçları kullanmaya başladım.
bir de bu şekilde deneyelim dedik bakalım herkesin hakkkında hayırlısı
Cylco diye baslayan bi ilac.yarisi kirmizi yarisi.beyaz ilacin..ilac.bbitti3gun oldu ama hala adet olmadim kafayi yicem..Siz ne ilacı içiyorsunuz acaba?
Ben yıllardır o ilacı içiyorum bazen ilaç bitince hemen oluyor bazen 6 gün bazen 8 gün bazen 3 gün belli olmuyor yani her ay aynı gününde gelmiyorCylco diye baslayan bi ilac.yarisi kirmizi yarisi.beyaz ilacin..ilac.bbitti3gun oldu ama hala adet olmadim kafayi yicem..
Gözünüz aydın canım çok sevindim olumlu sonuçlar duyunca kendime olmuş gibi seviniyorum Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah bu arada senin ilk tedavimi birde tedavi sürecini paylaşırsan sevinirimKizlar buarada benimde tedavimin sonucu pozitif bilginize
Hayirli olsun genelle yapiliyorbende bugun ıgnelerıme basladım arkadaslar..opu ıslemı genel mı lokal anestezıylemı yapılıyo onu merak ettım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?