Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Kadin
Amin insallah.. Erkek kaynakli problemlerimiz vardi ilk denememizdi
Canım ilk seferde hamile kalanları duyunca çok seviniyorum..
Bu arada bu konuda tüm arkadaşlara soruyorum.. Şuan Acıbademde Tüp Bebek ücreti ne kadar veriyorsunuz.
Birde indirim alanınız varmı alabiliyorsanız nasıl oluyor bilgi verebilirmisiniz.
Lütfen Mesajı okuyan arkadaşlar bilgi verirseniz herkese faydası olur.. 2016 güncel fiyatlar daha iyi olur tabi .. özellikle indirim alabiliyormuyuz onu merak ediyorum.

Ben indirimi bilmiyorum ama 6000 milyar hastaneye 1700 fln ilaclarim tuttu

BENDE BUGUN MUAYENEYE GITTIM RAHIM DUVARIM ISTENILEN KALINLIGA GELMIS BI KAC GUNE ADET OLUCAM INS.2.GUNU IGNELERE BASLICAZ.. BANADA SOYLENEN FIYAT AYNI 6000 ARTI İLAÇ.. COK KORKUYORUM BENDE TEDAVI SURECINDEN ZIYADE TUTMAZSA KORKUSU..

Merhaba arkadaşlar ben de Şahin beyin hastasıyım.10 yaşında bir kızım var.ama sonra 2.bebek için bir türlü hamile kalamadım ve 11 şubatta transfer oldum 12.gün değerim 283'tü.14.gün 503 olmuştu.4 martta kalp atışı için gidicez.Yalnız ben hamile kalmanın sevincini yaşayamadım çünkü karnım su topladı.çok acı çekiyorum sağa sola dönemeden sadece sırt üstü yatıyorum.benimki hafif derece ohss olduğu için su çekme işlemi yapılmadı ama inanın kocaman bir karın ve gergin bir mideyle gün geçirmeye çalışıyorum.Eğer idrara çıkamazsam ve nefes almada zorlanırsam su çekme işlemi olacak.ben hem tansiyon hapı hem de mide hapı kullanıyorum ve karnımdan iğne oluyorum ohss yüzünden.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Amin

Benim de ilk denemem .Allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.Hastaneye 6000 ödedik.İlaçlar da 1800 tuttu.

Benim de ilk denemem .Allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.Hastaneye 6000 ödedik.İlaçlar da 1800 tuttu.
Allah Yardımcın olsun.. ve Sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah.. Neden Ohs oldunuz acaba ilaçların dozları mı yüksekti.. birde polikistik over varmıydı sizde genelde polikistik over olanlarda ohs oluyor diyorlar.. size şahin bey ohss olduğunuz için bir açıklama yaptımı..

Tüp bebek tedavisinde ohss sık görülürmüş.İlaçlar çok fazla uyardığı için.bende polikistik over yok.mideme aniden kramp girince doktoru aradık ve sanırım onu yanlış yönlendirdim mide krampı diyerek.o da beni gastroya yönlendirdi.Bir yığın test yapıldı yok safra kesesi yok karaciğer olabilir dediler.onlar temiz çıkınca ohss olduğu anlaşıldı.Benim yüzümden belirtileri doktora doğru dürüst anlatamadım

bende bugun ıgnelerıme basladım arkadaslar..opu ıslemı genel mı lokal anestezıylemı yapılıyo onu merak ettım.

Benim de dün opum vardı çok şükür atlattım tamamen bayılıyosunuz hiçbişey duymuyorsunuz allah herkesin yardımcısı olsun yalnız benim E2 değerim yüksek çıktığı için dondurdular mayıs gibi yapılcak transferim umarım hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…