Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Son durumun ne durumda canım merak ettim
canım bugün şahin beyde muayenem var. adetimin 2. günü ama tedaviye başlayamayacağım çünkü 10 gün sonra yurtdışında olacağımdan dolayı bu ay tedavi olmayacağım.
zaten acaba bir süre kendimiz denesek mi derken bu ay deneme bile yapılamayacak
artık herşeyin hayırlı

adetın 2.gunu yanı dun bakıldı benım e2 me normal cıktı.opu oncesı tekrar mı bakılıyor e2 ye.

geçmil olsun canım sağ sağlim evladını kucağına almayı nasip etsin rabbim.. Bizede duanı esirgemezsen sevinirim.. bu arada ohss olduğunuzu sonradan nasıl anladınız.. hangi testlerle belli oldu.. ve ohss olunca hamilelikte bir sorun oluşturuyor mu.. bebeğe bir zararı yoktur inşallah.

Ohss olduğunu zaten kendin anlıyorsun.Bir kere göbek kocaman,sert ve çok rahatsız edici oluyor.Bir iki lokma ancak yiyebiliyorsun çünkü mide patlayacak kadar gergin durumda oluyor.Aniden giren kramp yaklaşık 15-20 dakika sürdükten sonra aniden de bitiyor.Ama o 15-20 dakika bildiğin yerlerde sürünüyorsun.doktor ultrasona sokuyor ve sıvıyı görüyor hatta sıvının kaç litre olduğunu da söylüyor.ileri derecede olanlar kusuyor,ishal oluyor ve nefes alamıyor onlar da zaten hastaneye yatıyor sıvı çekiliyor ve serum veriliyor.10 güne kadar hastanede yatanlar bile oluyor.Benim ki hafif derece ohss idi.Yaklaşık 20 gün kadar sıkıntı çektim.sadece sırt üstü yatabiliyorsun veya oturarak uyuyorsun.Sağa sola asla yatamıyorsun çok ağrıyor.benim sıvı hala var ama şu an 5 cm.kalınlığa indi.Artık yemek yiyorum ve sağa sola yatabiliyorum.Ama yemek yedikten sonra dik yürüyemiyorum mesela.Kambur çıkararak yürüyebiliyorum.

Bende de ohss riski olduğu için transfer yapmadılar 5 tane embriyo dondurdular mayıs ayında dondurulmuşları denicem çok tedirgin oldum acaba dondurulmuşlarla hamile kalan da okumadım burda şahin bey böylesinin daha başarılı olacağını söyledi ona güveniyoruz artık ama embriyolar çözülünce ölebiliyomuş da ondan çok korkuyorum inşallah böylesi hayırlıdır hakkımızda

6 gundur gonal f 200 unıte vuruluyorum.dunde ılave ıgne verdı ama hala agrım sızım yok.dun sordum nıye sancım yok dıye yumurtalar yeterınce buyumuyoda ondan agrın olmuyo dedı.cok yumurtam oldugu ıcın sıkısıyolarmıs buyumlerı zor oluyomuıs.ohss olrm dıe yuksek dozda veremıolar. kac ıgne daha olmam gerekır kı bı bılgınız var mı

Ben 10. Günde çatlatma iğnesini vurulmuştum canım bende 200 kullandım ama çok sancım oldu benim

Benim bugun yumurta toplama.islemim oldu..10 gun yumurta buyutme ignesi.oldum ardindan 2 gun once catlatma ignesi oldum.bugunde yumurta.toplandi ya cumartesi ya pazartesi trqnsfer olucak insallah
Inş sonuç bebek olur ve darısı bize olur inş teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…