- 23 Mayıs 2009
- 14.597
- 16.137
- 823
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.281
bende balıkesirden gidicem ama ne zaman bilmiyorum. şahin bey önerildi, dünden beri geçmiş sayfaları okudum birazını hep olumlu şeyler yazmışlar.Bende Balıkesirden gidicem ama ben daha randevü almadım
Benim de bir dahaki ay transferim ama korkuyorum transferde ağrı fln oluuyor mu acaba inşallah sonuç olumlu olur canım bize se umut olursun ananas ye bol bol bo de kabak çekirdeği iyiymişBugun transferim oldu bekleme basladi.bakalm hayirlisi
Hayir hic agri olmuyo.sadeve transferden.sora iki igne oldum biri kalca biri.gobek.gobekten.olan canimi yakti.ama cok garip bisey transfer sirasinda.ekrandan.izliyosunuz.embriyonun.rahime konusunu.o bile.inanilmaz.bi duygu.. Evt ananas.benimde.aklmda bide avakoda var.avakodoyu.agactan toplamak icin.9ay 10 gun.gecmesi.gerekiomus Allahin hikmeti.yarin.ikisinide alicam pazardan insallah.tskler guzel dilekleriniz icin..Allah hepimize en hayirlisini en.sagliklisini versin
Tek embriyo muydu canım benim yaşın 29 o yüzden tek embriyo koyar gibi geliyor ama ben iki istiyorum şansım artsın diye hayırlısı artık bakalımHayir hic agri olmuyo.sadeve transferden.sora iki igne oldum biri kalca biri.gobek.gobekten.olan canimi yakti.ama cok garip bisey transfer sirasinda.ekrandan.izliyosunuz.embriyonun.rahime konusunu.o bile.inanilmaz.bi duygu.. Evt ananas.benimde.aklmda bide avakoda var.avakodoyu.agactan toplamak icin.9ay 10 gun.gecmesi.gerekiomus Allahin hikmeti.yarin.ikisinide alicam pazardan insallah.tskler guzel dilekleriniz icin..Allah hepimize en hayirlisini en.sagliklisini versin insallah
Bugun transferim oldu bekleme basladi.bakalm hayirlisi
Ben bandırmada yaşıyorum siz ne tarafdasınız?bende balıkesirden gidicem ama ne zaman bilmiyorum. şahin bey önerildi, dünden beri geçmiş sayfaları okudum birazını hep olumlu şeyler yazmışlar.
İlk randevüden sonra tüm tedavi süresince doktora kaç defa gittiniz başka şehirden geleceğim için ona göre izin alırız iş den diye düşündümEvt cok.zor.bi.surec kabul ama insanlarin.dedigi gibi igneleri.olurken 2 buklum yurudum istifra ettim kilo.aldim.gibi seyler bende olmadi.bende burda okuyup tedaviye baslarken.psikolojik baski yaptim kendime ama hataymis.herkesde ayni belirtiler olmuyo belki.sizsde olmaz oyle dusunun..allah sabir versin.emeklerimizin karsiligini versin beklemekte zor sabahtan.beri.yatiyorum zaman gecmiyo
Bende pko var ben yıllarca hep ilaç ile adet oldum sonra çocuk tedavisine başlayınca bana cylo pronova diye bir ilaç verdi doktor heryerimden tüyler fışkırdı kaç sene bu tarz ilaçlar içtim böyle sorun yaşamadım ama bu cylo pronova ile çenem göğüsüm sırtım baya tüylendi acaba o ilacımı içtiniz?Bu arada inşallah sonucunuz olumlu olur ve bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınızIlk muayenede adet olmam icin ilac verdi 21 gun suren.adetin 2 gunu ignelere baslandi.10 gun igne kullandim 5 .6 kere falanda kontrole gitmisimdir.sonra opu ve bugun transfer iste .. Bilet flaan kit saate almayin cunku en az 1.5 saat randevu saati tasiyo
merkezdeyim benBen bandırmada yaşıyorum siz ne tarafdasınız?
Evt cok.zor.bi.surec kabul ama insanlarin.dedigi gibi igneleri.olurken 2 buklum yurudum istifra ettim kilo.aldim.gibi seyler bende olmadi.bende burda okuyup tedaviye baslarken.psikolojik baski yaptim kendime ama hataymis.herkesde ayni belirtiler olmuyo belki.sizsde olmaz oyle dusunun..allah sabir versin.emeklerimizin karsiligini versin beklemekte zor sabahtan.beri.yatiyorum zaman gecmiyo
5 yıl merkezde yaşadık Bahçelievler de oturdum eşimin işi nedeniylede 2 yıldır Bandırmadayımmerkezdeyim ben
Evet o ilaci ictim.tuylenme artisi.azda.olsa bendede oldu ama cok iyi geldi o ilac bana.bitince 3.gunu kesin hasta oluyodum. Bicok ilacta adet olamadim.cunku en garantisi o oldu bendeBende pko var ben yıllarca hep ilaç ile adet oldum sonra çocuk tedavisine başlayınca bana cylo pronova diye bir ilaç verdi doktor heryerimden tüyler fışkırdı kaç sene bu tarz ilaçlar içtim böyle sorun yaşamadım ama bu cylo pronova ile çenem göğüsüm sırtım baya tüylendi acaba o ilacımı içtiniz?Bu arada inşallah sonucunuz olumlu olur ve bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız
sizde varmı sorun, tedavi olmuşsundur merkezdemi yoksa bandırmadamı oldun daha önce5 yıl merkezde yaşadık Bahçelievler de oturdum eşimin işi nedeniylede 2 yıldır Bandırmadayım
Evet o yönden iyi bir ilaç bitince bende hemen oluyordum bu ay serophene diye bir ilaç içtim 2 ay oldu hala adet olamadımEvet o ilaci ictim.tuylenme artisi.azda.olsa bendede oldu ama cok iyi geldi o ilac bana.bitince 3.gunu kesin hasta oluyodum. Bicok ilacta adet olamadim.cunku en garantisi o oldu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?