Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Valla Sahin beyden.ekibine.kadar.bitane.olumsuz.bisey.gormedim.ki ben.neredeyse abursadaki butun hastanelerde adet olmak icin bile.olsa tedavi olmus.insanim..

Hayir hic agri olmuyo.sadeve transferden.sora iki igne oldum biri kalca biri.gobek.gobekten.olan canimi yakti.ama cok garip bisey transfer sirasinda.ekrandan.izliyosunuz.embriyonun.rahime konusunu.o bile.inanilmaz.bi duygu.. Evt ananas.benimde.aklmda bide avakoda var.avakodoyu.agactan toplamak icin.9ay 10 gun.gecmesi.gerekiomus Allahin hikmeti.yarin.ikisinide alicam pazardan insallah.tskler guzel dilekleriniz icin..Allah hepimize en hayirlisini en.sagliklisini versin insallah

Tek embriyo muydu canım benim yaşın 29 o yüzden tek embriyo koyar gibi geliyor ama ben iki istiyorum şansım artsın diye hayırlısı artık bakalım

Bende 27 yasindayim.kanunen tekmis bizde tereddutte kaldik.2.mi koydursak die ama doktor simdi sans arttirmayi dusunuyosun ama bunun bakmasini okul.cagini.dusun dedi. Tek.koydurduk.. 3 tanede dondurduk

Evt cok.zor.bi.surec kabul ama insanlarin.dedigi gibi igneleri.olurken 2 buklum yurudum istifra ettim kilo.aldim.gibi seyler bende olmadi.bende burda okuyup tedaviye baslarken.psikolojik baski yaptim kendime ama hataymis.herkesde ayni belirtiler olmuyo belki.sizsde olmaz oyle dusunun..allah sabir versin.emeklerimizin karsiligini versin beklemekte zor sabahtan.beri.yatiyorum zaman gecmiyo

İlk randevüden sonra tüm tedavi süresince doktora kaç defa gittiniz başka şehirden geleceğim için ona göre izin alırız iş den diye düşündüm

Ilk muayenede adet olmam icin ilac verdi 21 gun suren.adetin 2 gunu ignelere baslandi.10 gun igne kullandim 5 .6 kere falanda kontrole gitmisimdir.sonra opu ve bugun transfer iste .. Bilet flaan kit saate almayin cunku en az 1.5 saat randevu saati tasiyo

Bende pko var ben yıllarca hep ilaç ile adet oldum sonra çocuk tedavisine başlayınca bana cylo pronova diye bir ilaç verdi doktor heryerimden tüyler fışkırdı kaç sene bu tarz ilaçlar içtim böyle sorun yaşamadım ama bu cylo pronova ile çenem göğüsüm sırtım baya tüylendi acaba o ilacımı içtiniz?Bu arada inşallah sonucunuz olumlu olur ve bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız

Evet o ilaci ictim.tuylenme artisi.azda.olsa bendede oldu ama cok iyi geldi o ilac bana.bitince 3.gunu kesin hasta oluyodum. Bicok ilacta adet olamadim.cunku en garantisi o oldu bende

Bisey sorcam arkdslar.progynex ihnesi vsrya.o goguslerde asiri.siskinlik yapiyomu.pazartesi transferim oldu.goguslerim.patliycak gibi baskada hicbi belirtimyok.ignedenmi.acaba yoksa.baska seye mi yormaliyim yardim olurmusunuz?

Evet o ilaci ictim.tuylenme artisi.azda.olsa bendede oldu ama cok iyi geldi o ilac bana.bitince 3.gunu kesin hasta oluyodum. Bicok ilacta adet olamadim.cunku en garantisi o oldu bende
Evet o yönden iyi bir ilaç bitince bende hemen oluyordum bu ay serophene diye bir ilaç içtim 2 ay oldu hala adet olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…