Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

sizde varmı sorun, tedavi olmuşsundur merkezdemi yoksa bandırmadamı oldun daha önce
Ben evleneli 7 sene oldu balıkesirde sevcan başaran birde alaaddin kaçara gittim ama hamilelik olmadı bandırmada da gittim doktora ama olmadı rahim filmi ve hormaller normal eşimin testleride normal ama bende başımın büyük derdi polikistik over var

bayanlar bugun transferın 8.gunu ıdrar testınde cıft cızgı cıktı..ama bılmıyorum sonuc degısır mı ? ılaclardan mı pozitif cıktı ki ? fıkırlerınızı soyler mısınız ?

Hastaneyi aradim belirtilerim var 9.gun tahlilde cikar mi dedim hayir dediler.demekki evdeki testte yanlis.bosuna umutlanmayim ben..

şahin beye ilk sanırım 2009 gibi gittik eşimle tüp bebekle ilgili bilgi almak için ve yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 4 doktora gitmiştik. Şahin beyin ben de ilk internet sitesinden bulmuştum. eşimden sperm testi istedi ve bir sıkıntı yok dedi ama tedaviye başlamadık. 3 yıllık evliydik zaten ilk iki yıl bebek istemiyorduk. Bebek istediğimiz zamanda benim adet düzensizliklerim başladım.pko sunuz dediler. 5 ay 6 ay adet olmıyordum.
Ne oldu ise geçen yıl artık bebek tedavisine başlayalım dedik. 2015 yılı haziran ayında tedaviye başladık.ama şöyle güzel bir gelişme olmuştu 6 -7 aydır kendiliğimden düzenli adet olmaya başlamıştım.ve ilk tedavimde hamile kaldım. iki transfer yapıldı embriyolar iyi olmadığından dondurma yapılmadı. bir tanesi tutmuştu. 7. hafta kanamam oldu acil doktora gittim kese etrafında bir kanama yok dedi o zaman beze lye kadar bebeğimi gördüm hemen iğne yapıldı ama çok anormal kanamam vardı. doktor herşey normal dedi ama ven hastaneye giderken düşük yapıyorum diye gittim hayatım da mutluluk sevinç ve hayal kırıldığını 2015 yılında 3 ay için yaşadım..bir iki gün sonra doktora gittiğimde bebeğimin gelişmediğini onun için düşükle sonuçlanacağını söyledi. ve 10 gün sonra memlekete amcama giderken bu arada amcam kanser hastası idi ve acile yatırdılar ben de onu görmeye giderken yolda çok fazla ağrı ve acı çekerek bebeğimi kaybettim... bir ay için de de amcamıda kaybettik.. dünyam karardı psikilojim ..... neyse çok uzatmayayım...
2: tedavimi de 2016 ocak ayı gibi oldum ama o da olumsuz oldu döllenme olmadığından transfer yapılamadı.şubat ayında adet bitiminde hemen histeroskopi ameliyatı oldum.6 adet polip çıkarıldı.
MArt ayında yurtdışın da olduğumdan tedavi olmadım. şimdi de nisan ayında kardeşimin nişanı var diye tedavi olamayacağım. kısmetse mayıs ayında.
İnşallah o tarihe kadar kendiliğimden hamile kalırım...
Kusura bakmayın çok uzun yazmışımç......

Umarım herşey gönlünüzce olur bende uzun zamandır gitmeyi düşünüyorum nedenini bilmiyorum ama hep erteliyorum eşimse sürekli gidelim diyor bende mayıs ayına kesin karar kıldım umarım aynı zamanda gideriz birbirimize destek oluruz

inşallah canım ben de kısmetse mayısda istiyorum. belki denk gelir ve tanışırızda canım
hakkımızda hayırlısı
İlk bebeğin mi kaç yıllık evlisin

bayanlar bugun transferın 8.gunu ıdrar testınde cıft cızgı cıktı..ama bılmıyorum sonuc degısır mı ? ılaclardan mı pozitif cıktı ki ? fıkırlerınızı soyler mısınız ?
Transfer olmadan once yumurtalarin buyume asamasinda yasadiklarindan bahsedermisin sahin beye gidiyorum sehir disindan geliyorum uzakta oldugum icin deneyimlerine ihtiyacim var

Yumurta buyume asamasinda igne ve ilac cok kullaniyosun.surekli doktor kontorle cagiriyo.yeterli buyukluge ve sayiya gelince catlama ignesi yapiliyor.. O asamada sikinti yaratan igneler..kimine cok yan etki yapmis.ben igne olurken sadece canim yandi baska bi yan etki yada rahatsizlik hissetmedim cok sukur..

Bana sadece igne verdi ilac kullanmiyorum herkeste ayni etkiler olmayabilir ama merak ediyor insan tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…