- 5 Ekim 2009
- 936
- 906
- 303
- 47
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.321
eczaneden alıyorsunBir şey sorcam iğne ve ilaçları hastane mi veriyor dışarıdan eczaneden mi alıyorum...
Teşekkür ederimeczaneden alıyorsun
6 bin + ilaçlar...çider hakkında bilgim yok..Arkadaşlar şahin beyin tedebi ücretini öğrenebilir miyim ? Bir de Çider in yönlendirmesiyle tedavi olup indirimden yararlanan var mı aranızda?
6 bin + ilaçlar...çider hakkında bilgim yok..
6 bin tup bebek 1.600 tl iğneler tuttu ilac lari daha yazmadi sehir disinda oldugum icin 8 bini gecicek 3 4 gunde birde kontrole gidiyorsun bursada olanlar şanslı doktorla daha cok iletisim halinde hemde kontroller ucetsizArkadaşlar şahin beyin tedebi ücretini öğrenebilir miyim ? Bir de Çider in yönlendirmesiyle tedavi olup indirimden yararlanan var mı aranızda?
bursada yaşayanlaramı kontrol ücretsiz, bizim gibi başka şehirden gelenlere ücretsiz olsaymış biz daha çok masraf yapcaz sonuçta6 bin tup bebek 1.600 tl iğneler tuttu ilac lari daha yazmadi sehir disinda oldugum icin 8 bini gecicek 3 4 gunde birde kontrole gidiyorsun bursada olanlar şanslı doktorla daha cok iletisim halinde hemde kontroller ucetsiz
Bende Geçen hafta gittim ön görüşme yaptık ve muayene etti sonra reglimin 2 günü gidecem inş...Kızlar nihayet ertelemeyi bir kenara koydum ve haftaya doktordan randevu aldım ilk muanede neler oluyor???ilk gidince görüşme sonraki randevudamı muane olunuyor.
bu devletin karşılamış fiyatı demi, sigorta olmasa daha fazlamı tutcakHayir oyle bisey yok.bende bursadayim 6000 arti ilaclar tuttu. Tum muayeneler 6000 tl nin icinde baska ucret verilmiyor.
Peki muane ücreti ne kadar?Bende Geçen hafta gittim ön görüşme yaptık ve muayene etti sonra reglimin 2 günü gidecem inş...
Geçmiş olsun hangi hastaneye başladınız?Bende Geçen hafta gittim ön görüşme yaptık ve muayene etti sonra reglimin 2 günü gidecem inş...
Muayene ücreti 252 liraPeki muane ücreti ne kadar?
Bursa AcıbademGeçmiş olsun hangi hastaneye başladınız?
Bence ayni .bana.sigortan varmi demed8..ozel saglik sigortasini soruyolar sadece. Sunu soyleyim size faydam olsun.verdigi bazi ilaclari saglik ocagi yaziyor ben bunu isisten gectikten sonra ogrendim.ne ilac yazarsa yazsin mutlaka tanidiginiz bir eczaneye sorun devlet karsiliyomu diye..igneleri karsilamaz ama ilaclari karsiliyo kar kardir..bu devletin karşılamış fiyatı demi, sigorta olmasa daha fazlamı tutcak
öğrendiğim iyi oldu sağolBence ayni .bana.sigortan varmi demed8..ozel saglik sigortasini soruyolar sadece. Sunu soyleyim size faydam olsun.verdigi bazi ilaclari saglik ocagi yaziyor ben bunu isisten gectikten sonra ogrendim.ne ilac yazarsa yazsin mutlaka tanidiginiz bir eczaneye sorun devlet karsiliyomu diye..igneleri karsilamaz ama ilaclari karsiliyo kar kardir..
Canım gittin mi kontrole yolunda mi herşey iliz miymiş gerçektenSorun olmuyo bende ordan hastaneden aldigim randevumu.degistirmistim..sikinti olmadi.bigun once mesaj gelio saat randevu saati falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?