Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Doktor 1 yada 2 embriyo koyma işini neye göre ayarlıyor acaba?
Bende merak ediyorum onu cok kararsizim 1 mi 2 mi diye bakalim aysonu ilk transferimiz yapilcak haftaya ogrenirim tek mi cift mi transfer diye benim korkum cogul gebeliklerde sorun yasanmasi yoksa ikiz olsun keske ama

Benimde haftaya ilk randevum var bakalım beni nasıl bir tedavi bekliyor şimdiden heyecan basmalar başladı benim tercihin tek transferden yana 2 taneyi taşımak doğurmak bakmak çok zor tanıdığımda ikiz var baya yıprandı zavallı

Dun Gittim simdilik tek gozukuyo dedi ama gozukmeyebilirmiste..10 gun sonra kontrole cagirdi daha net belli olur o zaman dedi..
Saglikli olsun da onemli olan o zaten cogul gebelikler zor oluyodur , ben, cok sevindim adina bize de umit oldun darisi bize olur insallah benimde mayis basinda transferim olcak insallah

arkadaşlar bi konuda tavsiyenize ihtiyacım var. ben uludag üniversitesinde geçen seneden bu zaman kadar 2 aşılama, bir yarım kalmış tüp bebek(kalitesiz embriyo oluşumu yuzunden transfer yapılmadı.), bir de negatif sonuçlanmış tüpe bebek ( c kalite iki embriyo konuldu.) tedavisi oldum. 27 yasındayım. hepsi 9 ay süre içinde oldu. şimdi özelde denek istyorum. sizce biraz vucudumu dinlendirmeliyim? okulda öğretmenlikte yapıyırum çok kararsız kaldım tavsiyelernizi bekliyorum. şahin beyi düşünüyorum tedavi için başka doktor tavsiylerinizide bekliyorum.

çok yıpranmışsın bi süre dinlensen iyi olur

Dinlenmenin ruhen ve bedenen faydası olur inşallah. Yeni bi tedaviye başlamak icin kadar dinleneliyim sizce? En son Şubat ayında transfer oldum.
şu kadar dinlenmelisin diye bi süre veremem, kendini ne zaman hazır ve iyi hissedersen.ben çok güçsüzüm negatif sonuçlarda çok yıpranıyorum üç aşılama yaptırdım. 1.ve 2. arasında 8 ay, 2.ve 3. arasında 1 yıl var. bu aralarda kendimi anca topladım hazır hissettim.en son martta yaptırdım sırada tüp var. onun içinde en azından yaz geçsin diye düşünüyorum.
sen 9 aya bu kadar şeyi sığdırdığına göre benden daha güçlüsün hemen yılmıyosun demekki

selam arkadaşlar
ben de 2015 yılı mayıs ayın da ilk tüp bebek tedavisi oldum. pozitif oldu ama 8 haftalık hamile iken bebeğimi kaybettim.ikinci tüp bebek tedavisini 2016 yılında ocak ayında oldum ama o taransfer aşamasına gelmeden olumsuz oldu. Şubatayında histeroskopi ameliyatı oldum. kısmetse de mayıs ayında 3. tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Evet çok fazla yıpratıcı bir süreç...

Günaydın histeroskopi tam olarak nedir acaba ve kimlere yapılıyor?

Selam arkadaşlar bende ilk defa dün görüştüm Şahin beyle Bursa'ya Antalya'dan taşındık 6 yıllık evliyim kararsızım aşılama tutmadı ve birsürü tedavi son care tüp yardımlarınızı bekliyorum fiyat 6500 +ilaçlar dedi hangi eczane indirimli verir ve rapor çıkarmak kolay mı

Adetin 2 günü yaptığı kan testleri ve siperm testi ne kadar tutuyor bilginiz var mı acaba?
Reglim 2 günü muayene etti dediğin gibi kan testi istemedi ilk görüşmede sağlık Ocağın da yaptıracağım testleri söylüyorlar.ayrıca tek tek fiyat bilgisi bilmiyorum Toplam 6 bin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…