- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.341
Bende merak ediyorum onu cok kararsizim 1 mi 2 mi diye bakalim aysonu ilk transferimiz yapilcak haftaya ogrenirim tek mi cift mi transfer diye benim korkum cogul gebeliklerde sorun yasanmasi yoksa ikiz olsun keske amaDoktor 1 yada 2 embriyo koyma işini neye göre ayarlıyor acaba?
Dun Gittim simdilik tek gozukuyo dedi ama gozukmeyebilirmiste..10 gun sonra kontrole cagirdi daha net belli olur o zaman dedi..Canım gittin mi kontrole yolunda mi herşey iliz miymiş gerçekten
1.si embriyo kalitesine bakiliyo..Doktor 1 yada 2 embriyo koyma işini neye göre ayarlıyor acaba?
Saglikli olsun da onemli olan o zaten cogul gebelikler zor oluyodur , ben, cok sevindim adina bize de umit oldun darisi bize olur insallah benimde mayis basinda transferim olcak insallahDun Gittim simdilik tek gozukuyo dedi ama gozukmeyebilirmiste..10 gun sonra kontrole cagirdi daha net belli olur o zaman dedi..
çok yıpranmışsın bi süre dinlensen iyi olurarkadaşlar bi konuda tavsiyenize ihtiyacım var. ben uludag üniversitesinde geçen seneden bu zaman kadar 2 aşılama, bir yarım kalmış tüp bebek(kalitesiz embriyo oluşumu yuzunden transfer yapılmadı.), bir de negatif sonuçlanmış tüpe bebek ( c kalite iki embriyo konuldu.) tedavisi oldum. 27 yasındayım. hepsi 9 ay süre içinde oldu. şimdi özelde denek istyorum. sizce biraz vucudumu dinlendirmeliyim? okulda öğretmenlikte yapıyırum çok kararsız kaldımtavsiyelernizi bekliyorum. şahin beyi düşünüyorum tedavi için başka doktor tavsiylerinizide bekliyorum.
Dinlenmenin ruhen ve bedenen faydası olur inşallah. Yeni bi tedaviye başlamak icin kadar dinleneliyim sizce? En son Şubat ayında transfer oldum.çok yıpranmışsın bi süre dinlensen iyi olur
şu kadar dinlenmelisin diye bi süre veremem, kendini ne zaman hazır ve iyi hissedersen.ben çok güçsüzüm negatif sonuçlarda çok yıpranıyorum üç aşılama yaptırdım. 1.ve 2. arasında 8 ay, 2.ve 3. arasında 1 yıl var. bu aralarda kendimi anca topladım hazır hissettim.en son martta yaptırdım sırada tüp var. onun içinde en azından yaz geçsin diye düşünüyorum.Dinlenmenin ruhen ve bedenen faydası olur inşallah. Yeni bi tedaviye başlamak icin kadar dinleneliyim sizce? En son Şubat ayında transfer oldum.
Günaydın histeroskopi tam olarak nedir acaba ve kimlere yapılıyor?selam arkadaşlar
ben de 2015 yılı mayıs ayın da ilk tüp bebek tedavisi oldum. pozitif oldu ama 8 haftalık hamile iken bebeğimi kaybettim.ikinci tüp bebek tedavisini 2016 yılında ocak ayında oldum ama o taransfer aşamasına gelmeden olumsuz oldu. Şubatayında histeroskopi ameliyatı oldum. kısmetse de mayıs ayında 3. tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Evet çok fazla yıpratıcı bir süreç...
Pazartesi 16:30 benim randevum.benim tedavi başladı bugün 4.iğnemi yapacam hayırlısı bakalım ilk görüşme de muayene ediyor...Pazartesi gidecek olan var mı benim randevu saat 11 de tanışalım
Adetin 2 günü yaptığı kan testleri ve siperm testi ne kadar tutuyor bilginiz var mı acaba?Pazartesi 16:30 benim randevum.benim tedavi başladı bugün 4.iğnemi yapacam hayırlısı bakalım ilk görüşme de muayene ediyor...
Reglim 2 günü muayene etti dediğin gibi kan testi istemedi ilk görüşmede sağlık Ocağın da yaptıracağım testleri söylüyorlar.ayrıca tek tek fiyat bilgisi bilmiyorum Toplam 6 binAdetin 2 günü yaptığı kan testleri ve siperm testi ne kadar tutuyor bilginiz var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?