- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.361
Tam hastanenin karşısındaki eczaneden aldık bayağı indirim yaptılarSelam arkadaşlar bende ilk defa dün görüştüm Şahin beyle Bursa'ya Antalya'dan taşındık 6 yıllık evliyim kararsızım aşılama tutmadı ve birsürü tedavi son care tüp yardımlarınızı bekliyorum fiyat 6500 +ilaçlar dedi hangi eczane indirimli verir ve rapor çıkarmak kolay mı
neye göre indirim yapıyoTam hastanenin karşısındaki eczaneden aldık bayağı indirim yaptılar
indirimi hastane için yapıyorlarmış %30neye göre indirim yapıyo
iyimiş %30indirimi hastane için yapıyorlarmış %30
Canım tam karşısında 2 tane var ismini hatırlıyormusun eczaneninTam hastanenin karşısındaki eczaneden aldık bayağı indirim yaptılar
doktor söylemişti isim vermedi canım ama ikiside indirimlidir bence ben reçeteyi alıp birkaç eczaneye daha soracağım komşum eczacı araçtır öyle gel dedi en iyi indirimi kim verirse artıkCanım tam karşısında 2 tane var ismini hatırlıyormusun eczanenin
Canım sinanoğlu eczanin adı 960 tlye aldık şuan doktordan bende..her şeyin hayırlısı hepimiz için...Canım tam karşısında 2 tane var ismini hatırlıyormusun eczanenin
evet yapmanda fayda var fiyat diğerleri gibi başarı oranı yüksek ve motivasyon sağlıyorbana da tavsiye ediyorlar şahin beyi bi ön görüşme yapsam mı?
Eğer maddi açıdan sorun olmayacaksa başla çünkü doktor bey çok pozitif insanı sıkmıyor kendini doktor karşısında değil bir tanıdığınla sohbet ediyormuşsun hissi yaratıyorbana da tavsiye ediyorlar şahin beyi bi ön görüşme yapsam mı?
Devlet raporu varmı yoksa direk böyle mi indirimCanım sinanoğlu eczanin adı 960 tlye aldık şuan doktordan bende..her şeyin hayırlısı hepimiz için...
Direk indirim...Devlet raporu varmı yoksa direk böyle mi indirim
Bende geçen hafta gittim canım ilaca başladım adet olmayı bekliyorum ikinci günü tekrar gidicem hakkımızda hayırlısıBen de bugün başladım tedaviye. Ya nasip. Allahım hayırlısı ile versin evlatlarımızı sağlıkla güzellikle ve önce şu süreçte sabır versin hepimize
E arkadaşlar gelin azıcık dertleşelim ne yiyip ne içiyorsunuz şu günlerde
Hayırlısı olsun hepimiz içinBende geçen hafta gittim canım ilaca başladım adet olmayı bekliyorum ikinci günü tekrar gidicem hakkımızda hayırlısı
Evet ilk denemem bakalım sonuçlar nasıl olacak adetin 2 günü tam olarak neler yapılıyor gittiğimizdeHayırlısı olsun hepimiz içinkendim gibi birilerini görünce çok rahatlıyorum bu süreçte. Bugün benim adetin ikinci günüydü iğnelere başladım ilk deneme. Senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?