Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Tam hastanenin karşısındaki eczaneden aldık bayağı indirim yaptılar

arkadaşlar transferden sonra dinlenme oluyormu ve kaç gün.şlk seferde olmaz diye korkuyorum ikimiz dede sorun yok yaşımızın genç kilomuzun uygun olduğunu söyledi ama tereddüt içindeyim bizim hersey stres den oluyor muş

Kızlarrr bugün doktorla ilk görüşmem vardı bu kadar pozitif bu kadar şeker konuşkan ılımlı bir doktor daha tanımadım şimdiye kadar Allahın izniyle tedavimize başladık adetin 2 günü tekrar gidicem bakalım

Canım tam karşısında 2 tane var ismini hatırlıyormusun eczanenin
doktor söylemişti isim vermedi canım ama ikiside indirimlidir bence ben reçeteyi alıp birkaç eczaneye daha soracağım komşum eczacı araçtır öyle gel dedi en iyi indirimi kim verirse artık

Arkadaşlar elimde 2 kutu puregon 600 var, ihtiyacı olan birine ÜCRETSİZ vereceğim. Son kullanma HAZİRAN ...BURSADA yaşıyorum, elden verebilirim..

Ben de bugün başladım tedaviye. Ya nasip. Allahım hayırlısı ile versin evlatlarımızı sağlıkla güzellikle ve önce şu süreçte sabır versin hepimize
E arkadaşlar gelin azıcık dertleşelim ne yiyip ne içiyorsunuz şu günlerde

Bende geçen hafta gittim canım ilaca başladım adet olmayı bekliyorum ikinci günü tekrar gidicem hakkımızda hayırlısı

Bende geçen hafta gittim canım ilaca başladım adet olmayı bekliyorum ikinci günü tekrar gidicem hakkımızda hayırlısı
Hayırlısı olsun hepimiz için kendim gibi birilerini görünce çok rahatlıyorum bu süreçte. Bugün benim adetin ikinci günüydü iğnelere başladım ilk deneme. Senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…