- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.381
Tüp bebek tedavi sürecinde her adımı anlatıyor dr ve hemşire ilaçları Nasıl kullanacağını anlatıyor. Dr genel bi muayene etti ilaç kullanaxağımız için önlem olarak kist vs var mı diye. Birkaç test istedi sağlık ocağında yapılabiliyormuş yumurta toplamaya giderken sonuçları getirirsin dediler. İlaçları aldık geldik ilk iğnemi yaptım bakalım yumurtaları büyütecez :) adetine ne kadar kaldı ?Evet ilk denemem bakalım sonuçlar nasıl olacak adetin 2 günü tam olarak neler yapılıyor gittiğimizde
Bende polikistik over var canım kendiliğinden adet olamıyorum ilaç ile oluyorum ilacın bitmesine 2 gün var ondan sonra bakalım kaç günde adet olursam hemen arayıp randevü alacağım senindemi ilk denemen birde ben 1 tane mi yoksa 2 tane mi trasfer etmek konusunda çok kararsızımTüp bebek tedavi sürecinde her adımı anlatıyor dr ve hemşire ilaçları Nasıl kullanacağını anlatıyor. Dr genel bi muayene etti ilaç kullanaxağımız için önlem olarak kist vs var mı diye. Birkaç test istedi sağlık ocağında yapılabiliyormuş yumurta toplamaya giderken sonuçları getirirsin dediler. İlaçları aldık geldik ilk iğnemi yaptım bakalım yumurtaları büyütecez :) adetine ne kadar kaldı ?
Bizim de ilk deneme olacak inşallah hayırlısı ile kavuşuruz evlatlarımıza canm ikimiz de. Bizimki sebepsiz infertilite. Beş kez tüp bebek sonuçunda ikizleri olan bi arkadaşım var onunla çok dertleşiriz. Ben en başta tek embriyo transfer olsun dlye düşünüyordum. Arkadaşım iki olsun diyor. Kafam karışık. Açıkçası dr ile de konuşmadım bu konuyu bugünkü muayenede heyecandan aklıma gelmedi. Benim yaş 32 neredeyse. Balıkesir'den gelip gidiyorum. Buradaki doktorum iki tane koyarlar zaten büyük ihtimal diyor.Bende polikistik over var canım kendiliğinden adet olamıyorum ilaç ile oluyorum ilacın bitmesine 2 gün var ondan sonra bakalım kaç günde adet olursam hemen arayıp randevü alacağım senindemi ilk denemen birde ben 1 tane mi yoksa 2 tane mi trasfer etmek konusunda çok kararsızım
Bende balıkesirden gidiyorum bende 27 yaşındayım 7 yıl oldu evleneliBizim de ilk deneme olacak inşallah hayırlısı ile kavuşuruz evlatlarımıza canm ikimiz de. Bizimki sebepsiz infertilite. Beş kez tüp bebek sonuçunda ikizleri olan bi arkadaşım var onunla çok dertleşiriz. Ben en başta tek embriyo transfer olsun dlye düşünüyordum. Arkadaşım iki olsun diyor. Kafam karışık. Açıkçası dr ile de konuşmadım bu konuyu bugünkü muayenede heyecandan aklıma gelmedi. Benim yaş 32 neredeyse. Balıkesir'den gelip gidiyorum. Buradaki doktorum iki tane koyarlar zaten büyük ihtimal diyor.
hayırlı olsun inşallah sen adım adım bilgi verirsen sevinirim ilaçların hepsini mi aldın kaç iğne kaç hap kaçıncı gün kontrol kaçıncı gün transferBen de bugün başladım tedaviye. Ya nasip. Allahım hayırlısı ile versin evlatlarımızı sağlıkla güzellikle ve önce şu süreçte sabır versin hepimize
E arkadaşlar gelin azıcık dertleşelim ne yiyip ne içiyorsunuz şu günlerde
Sağolun hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Dr üç çeşit iğne verdi yumurta geliştirici çatlamayı önleyici ve çatlama iğnesi. Tabi ilk önce yumurta geliştirici olanla başladım ondan altı tane verdi ama belki yumurta takibinde bir kaç doz daha gerekir dedi. Ben tüm ilaçları hastanenin karşısındaki Sinanoğlu eczanesinden aldım baya indirim yaptılar tavsiye ederim. İndirimi Şahin bey için yapıyorlarmış öyle dediler. Şahin bey rica etmiş kendi hastaları için.hayırlı olsun inşallah sen adım adım bilgi verirsen sevinirim ilaçların hepsini mi aldın kaç iğne kaç hap kaçıncı gün kontrol kaçıncı gün transfer
Canim ben mart ayında girdim hiç korkma 15 dakika anestezi alacaksın derin nefes almanla uyuyup kalacaksın inan bende öyle korkuyordum ki işlem masasında ağlaya ağlaya maf oldum sonra hemşireler iyi uykular dedi ve güldüler inan uyandigimda :) gülüyordum hatta esime telefonu var babamı araycagim dedim ve tüm gün mutluydum :))) anestezi etkisiyle ben leyla gibiydim çok şükürYumurta toplama ve transfer sırasında tam olarak neler yaşanıyor deneyimli arkadaşlar bizim gibi ilk defa gideceklere yardımcı olursanız sevinirim birde yanımızda birşeyler götürmek gerekiyor mu?
canım yanında birşey götürmene gerek yok. yumurta toplamada aşamasında baygın oluyorsun ancak transfer aşamasında ayıksın. ben den tavsiye yumurta toplama işleminden sonra iyice dinlenin ve giyinirken ve ayağa kalkarken bazen hemşireler ikaz etmeyi unutuyor mutlaka yere bakmayın her zaman karşıya bakın.Yumurta toplama ve transfer sırasında tam olarak neler yaşanıyor deneyimli arkadaşlar bizim gibi ilk defa gideceklere yardımcı olursanız sevinirim birde yanımızda birşeyler götürmek gerekiyor mu?
Ben daha yeni başladım tedaviye tam olarak ne zaman olacak toplama işlemi olacak bilmiyorum sizdemi Şahin beye gidiyorsunuz bu arada sizin son durum nedir inşallah pozitifdirCanim ben mart ayında girdim hiç korkma 15 dakika anestezi alacaksın derin nefes almanla uyuyup kalacaksın inan bende öyle korkuyordum ki işlem masasında ağlaya ağlaya maf oldum sonra hemşireler iyi uykular dedi ve güldüler inan uyandigimda :) gülüyordum hatta esime telefonu var babamı araycagim dedim ve tüm gün mutluydum :))) anestezi etkisiyle ben leyla gibiydim çok şükür
Sana tavsiyem toplamaya girmeden bir gece önce 12 den sonra hic birsey yeme bak bu çok önemli! !!! Ne mide bulantısı ne agri rahat ol senin toplama ne zaman gerçekleşecek nasipse
Transfer sırasında acı hissi oluyor mu acaba?Birde ben eşimle gidiyorum yanımda başka birininde gelmesine gerek var mıcanım yanında birşey götürmene gerek yok. yumurta toplamada aşamasında baygın oluyorsun ancak transfer aşamasında ayıksın. ben den tavsiye yumurta toplama işleminden sonra iyice dinlenin ve giyinirken ve ayağa kalkarken bazen hemşireler ikaz etmeyi unutuyor mutlaka yere bakmayın her zaman karşıya bakın.
allah en kısa zamanda saglıklı evlatlar nasip etsin. hepimize
Ayrıca merak ettiğin sormak istediğin şeyler varsa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.
Hayır hayır canım hiç duymuyorsun ben eşimle gitmiştim yanında biri olması sana güven ve destek verirTransfer sırasında acı hissi oluyor mu acaba?Birde ben eşimle gidiyorum yanımda başka birininde gelmesine gerek var mı
canım transfer sırasında acı olmuyor. normal muayene gibi düşün. yanlız bol su içmeyi unutma. birda suyu çok fazla da içme bazı yazılarda okudum su çok içince de sonda ile boşaltma yapıyorlar o can acıtıcı imiş.eşinle ikiniz olması yeterli. transferden sonra en az 40 dakika yatıyorsun. sonradan tuvalete gidebiliyorsun.Transfer sırasında acı hissi oluyor mu acaba?Birde ben eşimle gidiyorum yanımda başka birininde gelmesine gerek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?